2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar benim hala sadece eşim biliyo hamile olduğumu kimseye söylemiyorum eşimede söyletmiyorum tehdit ediyorum:)) İlk gebeliğimde kan pıht.yüzünden kaybettim die hala o korkuyu atamıyorum üzerimden.Ne olucak benim bu halim sanki paylaşırsam bebeğime bişey olucak gibi??

Benden bi tane daha gelmiş konuya :)
Tedirgin ve çoook ileriyi şimdiden düşünüp kendine dert eden bi anne daha gelmiş :)

Zaten ikinci çocuğunu büyütürken bile sana öyle yapma böyle yap derler. O yüzden kimsenin dediğine aldırmamayı öğrenmemiz lazım. Bebek bakımıyla ilgili kitap alıcam ben ilerde. Ona nasıl bakmam gerektiğini öğrenicem. Zaten az bi zamanda uzmanı oluruz :)

Aramıza hoşgeldin canım. Ben de senin gibiyim,kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum.Hayatımda hiç bir bebek kucağıma almadım, nasıl alt değiştirilir, ağlayınca ne yapaılır hiç ama hiçbir bilgim yok.Maalesef annem de hayatta değil,o olsaydı en büyük destekçim ve yardımcım olurdu.

Kitaplardan,internetten öğrenmeye çalışıyorum.Eşime de sürekli söylüyorum,bu bebek ikimizin ve en iyi şekilde birlikte bakmamız lazım diye.Sağolsun o da çok yardımcı olacaktır ama bilgi konusunda o benden beter :)

Öğreneceğiz canım, yapacak birşey yok,iş başa düştümü yapılamayan şey yoktur :)

Ben 6 haftalıkken facede yazmıştım :) Çok şükür bir şey olmadı. Olacağını düşünmeyelim. Kötüyü çağırmayalım :)

yaparsın cnm , hakkından gelirsin inş. hangimiz biliyoruz ki Rabbim yardım eder inş. :) onu da hallet hayırlısıyla stajerlikten ustalığa terfiye et

haklısın ama işte :18:
Bende sürekli kitaplar alıyorum, görsen bir de teker teker değil kitapçıya bir gidiyorum 4 5 kitap birden alıyorum
Eğer anne olacaksam çocuğumu düşe kalka değil de bilinçle büyüteyim diye
ama biliyorum allah insana taşıyamayacağı yükü de yüklemez
bu yük de değil allahın lütfü ama endişeleniyoruz yine allah affetsin
inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız, en güzel şekilde büyütürüz o zaman buralara yazan endişeli arkadaşlara biz tavsiye veririz korkma arkadaşım bakarsın hem de öyle güzel bakarsın ki diyerek [/b]

Ben de aynı durumdayım canım, birtek eşimin annesi biliyor, kardeşi vs. de bilmiyor.Yine aynı kabusu yaşarım diye söyleyemiyorum kimseye . İş yerinde artık kıyafetlerim acaip sıkıyor ama hamile pantolonu vs. giyince belli olacak diye, hamile kıyafetlerini almama rağmen giyemiyorum.

Ne zamana kadar bu şekilde saklayabileceğiz acaba. Ama sanırım benim göbeğim daha fazla gizli tutmama izin vermeyecek.1,5 kilo almama rağmen, göbeğim çok sivri.

Sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun canım :)

canım nasıl durdun yahu söylemeden biz hemen zınk diye söyledik annelerimize :)

AYY İNSAN BÖYLE KENDİ GİBİ DÜŞÜNEN AYNI EVRELERDEN GEÇEN ARKADAŞLAR TANIDIKÇA BİR GÜZEL OLUYOR,
OH BE DİYORUMM YANLIZ DEĞİLİM
BENDE SÜREKLİ KİTAP OKUYORUM
BİRBİRİMİZE KİTAP TAVSİYELERİNDE DE BULUNALIM İNŞ

kızlar şimdi size bir sorum var. ben 34 beden ile başladım hamileliğe şuan 36 giyiyorum ama sadece karın kısmı doluyor. kıyafet alıyım diyorum bitane bende elbise beğendim sizin gibi 38 beden alsam acaba zamanla bu da küçük gelir mi? hamilelikte kaç beden artıyoruz ki bilen var mı?

deme meraklıyız çok seviyorum ama oynamayı bazen kafam essin evdede açarım müzik oynarım :)) yandan yandan
Bi kere evde mezdeke şeysinden oynadım sonra ödüm koptu bebeğe bi şey oldu diye :))) Daha öyle oynamıyorum :)))

Ayakkabımın ucu merdivene takıldı :) Allahtan çıkıyordum. İnerken olsaydı yuvarlanırdım herhalde
Aslında dua okutalım kendimize. Ben kendim okuyorum ama yine de olacağı varsa oluyor galiba. Biz birbirimize dua edelim. Allahım bütün anneleri korusun...
Biri de benim pembiş pembiş converse giydim :))) çok tatil olmuştum yaz bi de inanılmaz oyun oynadim hic oturmamıştım :)))))

Oyyy pembe bi de :) Ben niye giyinip de fotoğraf çektirmedim ya :) Bak heveslendim şimdi :) Artık gelinlik de giyemem :)))))))

amin inşallah canım en büyük dileğimiz duamız bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız. Canım endişelenme bence herşey olacağına varır belki hepimizden iyi sen bakarsn bebeğine. Düşünme bunları ve hamileliğinin tadını çıkar...

Sorma istesekde biraz zor artik

allah yardımcın olsun canım
allah bize bu bebeği nasip ettiyse bakmayı da beslemeyi de büyütmeyi de öğretecekdir inş
bizde eşimle sürekli kitaplar okuyoruz
eşimin çocuklarla arası çok iyi almayı tutmayı çok iyi beceriyor o
ama ben dediğin gibi korkumdan kucağıma bile alamıyorum bebekleri

Ben işyerimde giymiyorum her zaman :)
Arada bir giyiniyorum.
Eşimle dışarı çıktığımda giyiniyorum haftasonu o da eşim kızıyor. Rahatına baksana diyor :)
Topuklunun yerini görüntü olarak hiçbiri tutamaz

:))) fazla sallama bebişiii annesiii :)))

ben doktora gittiğimde ayakkabılara bakıyor hemen , topuklu ile yakaladı bir kere hemen uyardı ,giyme topuklu falan dedi

Damla şimdiden kitap almış :) Sana kitap tavsiyesinde bulunabilir:) Ben henüz almadım. Doğuma yakın bebek bakımıyla ilgili alıcam. O zaman birbirimize kitap tavsiyelerinde bulunalım :) Damla bize o zaman da kitap tavsiyesinde bulunur

ben doktora gittiğimde ayakkabılara bakıyor hemen , topuklu ile yakaladı bir kere hemen uyardı ,giyme topuklu falan dedi

sende ki iyi cesaretmiş :) ben doktorun yanına giderken hayatta giyemem bana da giyme der sonra bide eşimin ağzına mazeme olurum her giydiğimde bak doktora soylerim giyersen seni der olurum ayakkabılarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…