Bende şimdi çalışıyorum, şuan 11.haftamdayım sıkıntım yok ama ilerde çocuğumla vakit geçirmek için ayrılmayı da düşünüyorum işten.
Aslında bakabilecek miyim korkumun altında yatan neden galiba kayınvalidem ve görümcelerimin (3) çocuk konusunda deneyimli olmaları
yani hep ailelerinde küçük bir bebek olmuş, bakmış ilgilenmişler, bizim ailemizde yoktu öyle hiç
kardeşimle de yaşlarımız çok yakın zaten birlikte büyüdük
şimdi ben çocuğumu büyütürken öyle olmaz böyle yap derlerse bana:18: ben bakamıyor muyum diye korkuya kapılırım
Eki Görüntüle 1049130 Merhaba,
6 aylık evliyim nasipse bende Ekim ayında anne olacağım
çok mutluyummm hepiniz gibi ama aynı zamanda da endişeliyim
25 yaşımdayım ve içimden bir ses sürekli bakabilecek misin diyor
Evlenene kadar yemek, ütü yapmışlığım yoktu, annem sağ olsun elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı biz hep okuduk ders çalıştık
Ama evlenipte iş başa düşünce çok şükür eşiminde desteği ile herşeyin üstesinden geldim, o yüzden adım stajyergelin
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün birşeyler okumaya öğrenmeye çalışıyorum, buradan yazılanları takip etmeye çalışıyorum
Merak ettiğim benim gibi endişeleri olan var mı, tek korkan ben miyim
kızlar benim hala sadece eşim biliyo hamile olduğumu kimseye söylemiyorum eşimede söyletmiyorum tehdit ediyorum:)) İlk gebeliğimde kan pıht.yüzünden kaybettim die hala o korkuyu atamıyorum üzerimden.Ne olucak benim bu halim sanki paylaşırsam bebeğime bişey olucak gibi??
Eki Görüntüle 1049130 Merhaba,
6 aylık evliyim nasipse bende Ekim ayında anne olacağım
çok mutluyummm hepiniz gibi ama aynı zamanda da endişeliyim
25 yaşımdayım ve içimden bir ses sürekli bakabilecek misin diyor
Evlenene kadar yemek, ütü yapmışlığım yoktu, annem sağ olsun elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı biz hep okuduk ders çalıştık
Ama evlenipte iş başa düşünce çok şükür eşiminde desteği ile herşeyin üstesinden geldim, o yüzden adım stajyergelin
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün birşeyler okumaya öğrenmeye çalışıyorum, buradan yazılanları takip etmeye çalışıyorum
Merak ettiğim benim gibi endişeleri olan var mı, tek korkan ben miyim
canım kimse anasının karnından bebek bakmayı bilipte çıkmıyo yaa onların elinde hep bebek olmuş öğrenmişler tecrube edinmişler. Sende bu bebeğine bakıcaksın tecrube edineceksin ikinci bebeğin olunca daha bilinçli olucaksın aynı yaştayız benimde tecrubem yok ama korkmuyorum illa bi şekilde üstesinden gelicem kitap aldım bebeğin doğumundan nasıl emzirileceği nasıl kıyafet değiştireceğini ek gıdaları hastalandığında alınabilecek önlemlere kadar herşey var. Sende öyle bi kitap al oku derim canım kendini yok yere sıkıntıya sokma...
kızlar benim hala sadece eşim biliyo hamile olduğumu kimseye söylemiyorum eşimede söyletmiyorum tehdit ediyorum:)) İlk gebeliğimde kan pıht.yüzünden kaybettim die hala o korkuyu atamıyorum üzerimden.Ne olucak benim bu halim sanki paylaşırsam bebeğime bişey olucak gibi??
kızlar benim hala sadece eşim biliyo hamile olduğumu kimseye söylemiyorum eşimede söyletmiyorum tehdit ediyorum:)) ilk gebeliğimde kan pıht.yüzünden kaybettim die hala o korkuyu atamıyorum üzerimden.ne olucak benim bu halim sanki paylaşırsam bebeğime bişey olucak gibi??
Kizlar fotograf eklemede sorun yasiyorum yardimci olur musunuz fotolari ekledim yukle dedim hala yukleyemedi
Benden bi tane daha gelmiş konuya :)
Tedirgin ve çoook ileriyi şimdiden düşünüp kendine dert eden bi anne daha gelmiş :)
Zaten ikinci çocuğunu büyütürken bile sana öyle yapma böyle yap derler. O yüzden kimsenin dediğine aldırmamayı öğrenmemiz lazım. Bebek bakımıyla ilgili kitap alıcam ben ilerde. Ona nasıl bakmam gerektiğini öğrenicem. Zaten az bi zamanda uzmanı oluruz :)
Bi kere evde mezdeke şeysinden oynadım sonra ödüm koptu bebeğe bi şey oldu diye :))) Daha öyle oynamıyorum :)))deme meraklıyız çok seviyorum ama oynamayı bazen kafam essin evdede açarım müzik oynarım :)) yandan yandan
Ayakkabımın ucu merdivene takıldı :) Allahtan çıkıyordum. İnerken olsaydı yuvarlanırdım herhaldecanım bizim de dün arabayı cekiyorlardı aman cekmesinler diye koşarken düşüyordum zor toparladım kendimi. Rabbim korudu. sakınan göze çöp batarmış ondan oluyor bunlar bence gecen günde köpeğimi cıkartırken düşüyordum eşim tuttu neden boyle oldu anlamadım nazar mı var acaba üzerimizde? bu arada nasıl düştün sen ya
Biri de benim pembiş pembiş converse giydim :))) çok tatil olmuştum yaz bi de inanılmaz oyun oynadim hic oturmamıştım :)))))
haklısın ama işte :18:
Bende sürekli kitaplar alıyorum, görsen bir de teker teker değil kitapçıya bir gidiyorum 4 5 kitap birden alıyorum
Eğer anne olacaksam çocuğumu düşe kalka değil de bilinçle büyüteyim diye
ama biliyorum allah insana taşıyamayacağı yükü de yüklemez
bu yük de değil allahın lütfü ama endişeleniyoruz yine allah affetsin
inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız, en güzel şekilde büyütürüz o zaman buralara yazan endişeli arkadaşlara biz tavsiye veririz korkma arkadaşım bakarsın hem de öyle güzel bakarsın ki diyerek[/b]
Bi kere evde mezdeke şeysinden oynadım sonra ödüm koptu bebeğe bi şey oldu diye :))) Daha öyle oynamıyorum :)))
Ayakkabımın ucu merdivene takıldı :) Allahtan çıkıyordum. İnerken olsaydı yuvarlanırdım herhalde
Aslında dua okutalım kendimize. Ben kendim okuyorum ama yine de olacağı varsa oluyor galiba. Biz birbirimize dua edelim. Allahım bütün anneleri korusun...
Oyyy pembe bi de :) Ben niye giyinip de fotoğraf çektirmedim ya :) Bak heveslendim şimdi :) Artık gelinlik de giyemem :)))))))
aramıza hoşgeldin canım. Ben de senin gibiyim,kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum.hayatımda hiç bir bebek kucağıma almadım, nasıl alt değiştirilir, ağlayınca ne yapaılır hiç ama hiçbir bilgim yok.maalesef annem de hayatta değil,o olsaydı en büyük destekçim ve yardımcım olurdu.
Kitaplardan,internetten öğrenmeye çalışıyorum.eşime de sürekli söylüyorum,bu bebek ikimizin ve en iyi şekilde birlikte bakmamız lazım diye.sağolsun o da çok yardımcı olacaktır ama bilgi konusunda o benden beter :)
öğreneceğiz canım, yapacak birşey yok,iş başa düştümü yapılamayan şey yoktur :)
bende senin gibiyim düz ayakkabının yeri başka topuklunun yeri başka eşim şimdiden diyor yakında bitecek bu topuklular diye amaaaan giycem işte diyorum :) tamm 8. ayda giymem belki giyerim yine ama giymeden de olmaz ya ozaman kendimi kız gibi hissedemiyorum :)
bi kere evde mezdeke şeysinden oynadım sonra ödüm koptu bebeğe bi şey oldu diye :))) daha öyle oynamıyorum :)))
ayakkabımın ucu merdivene takıldı :) allahtan çıkıyordum. Inerken olsaydı yuvarlanırdım herhalde
Aslında dua okutalım kendimize. Ben kendim okuyorum ama yine de olacağı varsa oluyor galiba. Biz birbirimize dua edelim. Allahım bütün anneleri korusun...
Oyyy pembe bi de :) ben niye giyinip de fotoğraf çektirmedim ya :) bak heveslendim şimdi :) artık gelinlik de giyemem :)))))))
bende senin gibiyim düz ayakkabının yeri başka topuklunun yeri başka eşim şimdiden diyor yakında bitecek bu topuklular diye amaaaan giycem işte diyorum :) tamm 8. ayda giymem belki giyerim yine ama giymeden de olmaz ya ozaman kendimi kız gibi hissedemiyorum :)
AYY İNSAN BÖYLE KENDİ GİBİ DÜŞÜNEN AYNI EVRELERDEN GEÇEN ARKADAŞLAR TANIDIKÇA BİR GÜZEL OLUYOR,
OH BE DİYORUMM YANLIZ DEĞİLİM
BENDE SÜREKLİ KİTAP OKUYORUM
BİRBİRİMİZE KİTAP TAVSİYELERİNDE DE BULUNALIM İNŞ
ben doktora gittiğimde ayakkabılara bakıyor hemen , topuklu ile yakaladı bir kere hemen uyardı ,giyme topuklu falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?