2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canimm cokk cokk sevindimmm ne guzel haberler geliuo masallah yaa o zaman buyuk ihtimalle topigimize bi prenses dha ekleniyor:)
Ablana ve yegenlerine selam sole o zaman canim bizi takip etmeyi unutma:)

Çoook teşekkür ederim canım, hep aklımdasınız ve iyi ki varsınız:)

Bence de gerek yok ama bakarız artık o zaman, evet ya alışveriş maratonunda birbirimize fikir veririz artık :)

biraz idaremi etsek acaba taytlarla falan , alsak 1 kaç ay sonra olmayacak aldıklarımız o zaman ne olacak . Esnek elbiseler alınabilir belki

Ben de kitap aldım Ayşe Öner'in "Hamilelik Doğum Ve Bebek Bakımı (CD Ekli)" kitabını altım, ilk yardım uygulamaları vs. de anlatıyor.Bitince başka kitap arayışına geçeceğim :)

Canım 38 beden de darlaşabilir 7. aydan sonra. Tecrübeli anneler yazsınlar. Böyle deyince aklıma geldi ya ne güzel yazlık elbiselerim var. Onları giyemeyecek miyim ben bu yaz. Ne kadar şişeriz ki acaba?
Ben pazartesi günü hamileleri gördüm. Benimle bekliyorlardı. Birisi bizden 1 ay ilerde karnı kocaman çıkmış :) Birisi de 8 aylık karnı gayet normal. Çok da güzel duruyor. Bu kişiden kişiye de değişiyor :) Kimisinin içi büyük oluyormuş o yüzden dışarıya hemen belli etmiyormuş..

canım nasıl durdun yahu söylemeden biz hemen zınk diye söyledik annelerimize :)

Ben 6 haftalıkken facede yazmıştım :) Çok şükür bir şey olmadı. Olacağını düşünmeyelim. Kötüyü çağırmayalım :)

sanırım benim biraz psikolojim bozuldu benimde göbeğim çok az çıktı , bu ayın sonunda sölerim artık .keşke sonuna kadar saklıyabilsem diorum .kardeşim dün gece rüyasında beni görmüş kız çocugum olucakmış nerdeyse sölicektim zor tuttum kendimi :))

canım hadi bulunalım bende kitap okumayı cok seviyorum :) giriş mesajını kacırdım sanırım aradım eski yerlerde ama bulamadım hosgeldin aramız bu arada :) bende iki tane gebelik kitabı ama en beğendiğim ve en kapsamlı olan bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı tavsiye ederim. ee sende hangi kitaplar var?

Çoook teşekkür ederim canım, hep aklımdasınız ve iyi ki varsınız:)

Bence de gerek yok ama bakarız artık o zaman, evet ya alışveriş maratonunda birbirimize fikir veririz artık :)

canım gözünaydın daha yeni okudum :)maşallah sanada karnında yüzen bebişinede

ya bitane elbise gordum bayıldım ama fiyatı 40 lira yani. yazık 1 ay için almıyım onu dşiye sordum. ozaman ben 40 bedenini alıyım zaten yandan kurdele ile sıkıyorsun daralıyor hemen sanırım o götürür beni. inanmıyorum ya 40 beden elbise alcam şimdi şaka gibi :) 34 den 40 bedene :)

Gobegin az cikti diye mi psikolijin bozuldu canim Benim.de suan hic belli degil kendi karnim var biraz cunku. Herkeste ayni olmaz ki canim kiminde daha gec cikar.

Biz iki aylikken soyledik herkese aslinda 12 inci haftaya bekleyecektik ama erkenden soyledik.

Bence tek tuk seyler al onlarda dar gelirse yenisini alirsin olmazmi? Hamileyken belli olmaz bence kimi cok alir kimi az alir kimi sonlara dogru alir?

Bende ilk o ismi koydum kizi bile düşünmeden :) içim doğru soylemiş taha suresini okumuştum. Çok sevmistim

ben hic topuklu giyemem takur tukur duserim geli ayakkabilarimin topuklari 7 cm di annecim ne kadar zorlanmistim gunluk hayatimda babet yadar spor giyerim baskasinda cok hosuma gider topuklu ama kendim giyemem.

Merhana hos geldin elbette ki hepimizin endiseleri korkulari oluyor ama bunlar daha heyecan da oluyor nasil olacak diye :)

Benim.arkadasimin 7 aylik bebegi var kitaplar degil bebeginin kendisi ogretecek sana herseyi diyordu :)

bence de kirmizisi daha dugunluk :)

benim de agustosta dugunumuz var o zaman elbise alicam :))

Kardeşin sana darılır ama ilerde. Bence söyle..

Bende kinada acik yaptirmistim , sonradan resimlere baktigimda pisman olmustum begenmedim, dugunde ise cok begendigim tesettur gelinlik giymistim herkeste bayildi tabiiii : ))

canim heves ediyo insan biraz dimi ama bazen diyorum keske daha erken yasta tesetture girseymisim ama nasip bir yerde de olsun gec olsun guc olmasin :)

Cocuklarimizin dugunlerinde guzel abiyeler giyeriz artik gelinlik hayali gecti malesef

Evet canım konuşkan ve iyi niyetliler bence amaaan iyi niyetli olcaklar tabi benim ki fıstık gibi gelinleri oldu bende trakyalıyım çok sevecen ve güler yüzlüyüm iki tarafda iyi anlsşıyo çok şükür

Avusturya da ki cocukluk komsularimiz trakyaliydi roman havasini cok iyi iynarlardi:)

Aynen oyle canim onemli olan insan olabilmek :)

İkinci hamileliğinde de giyersin :)

canim de mi yurt disindasin?

aslinda tesetturluler icin ayri plajlar oluyormus ama onlar bizi maddi acidan zorlar gidemeyiz.. olsun be canim Allahin rizasini kazanalim da insaAllah yuzebilmekten mahrum kalalim napalim :) bayanlara ozel kapali havuzlarda vardir belki bi arastirmka lazim dimi?

Kardeşin sana darılır ama ilerde. Bence söyle..

Yani bence de ben ablamlara esim de en en yakin arkadasina postivi testten sonra beta hcg olcutrduk soyleidk hemen.. ama ailelere doktordan sonra soyledik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…