Canimm cokk cokk sevindimmm ne guzel haberler geliuo masallah yaa o zaman buyuk ihtimalle topigimize bi prenses dha ekleniyor:)
Ablana ve yegenlerine selam sole o zaman canim bizi takip etmeyi unutma:)
kimler kimler gelmiş :) bir kız bebiş daha mı geliyor aramıza yoksa maşallah diyorum test sonuçları falanda gayet iyi cıkmış ohh ne güzel demek bebişin uyuyordu kontrol başlayınca kalkıp size selam mı vermek istedi. ikili test yaptırmadın mı canım sen? 4lü test yaptırmana gerek yok bence en önemlisi ikili test canım
kızlar şimdi size bir sorum var. ben 34 beden ile başladım hamileliğe şuan 36 giyiyorum ama sadece karın kısmı doluyor. kıyafet alıyım diyorum bitane bende elbise beğendim sizin gibi38 beden alsam acaba zamanla bu da küçük gelir mi? hamilelikte kaç beden artıyoruz ki bilen var mı?
allah yardımcın olsun canım
allah bize bu bebeği nasip ettiyse bakmayı da beslemeyi de büyütmeyi de öğretecekdir inş
bizde eşimle sürekli kitaplar okuyoruz
eşimin çocuklarla arası çok iyi almayı tutmayı çok iyi beceriyor o
ama ben dediğin gibi korkumdan kucağıma bile alamıyorum bebekleri
kızlar şimdi size bir sorum var. ben 34 beden ile başladım hamileliğe şuan 36 giyiyorum ama sadece karın kısmı doluyor. kıyafet alıyım diyorum bitane bende elbise beğendim sizin gibi38 beden alsam acaba zamanla bu da küçük gelir mi? hamilelikte kaç beden artıyoruz ki bilen var mı?
Ben de aynı durumdayım canım, birtek eşimin annesi biliyor, kardeşi vs. de bilmiyor.Yine aynı kabusu yaşarım diye söyleyemiyorum kimseye . İş yerinde artık kıyafetlerim acaip sıkıyor ama hamile pantolonu vs. giyince belli olacak diye, hamile kıyafetlerini almama rağmen giyemiyorum.
Ne zamana kadar bu şekilde saklayabileceğiz acaba. Ama sanırım benim göbeğim daha fazla gizli tutmama izin vermeyecek.1,5 kilo almama rağmen, göbeğim çok sivri.
Sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun canım :)
canım nasıl durdun yahu söylemeden biz hemen zınk diye söyledik annelerimize :)
Ben 6 haftalıkken facede yazmıştım :) Çok şükür bir şey olmadı. Olacağını düşünmeyelim. Kötüyü çağırmayalım :)
AYY İNSAN BÖYLE KENDİ GİBİ DÜŞÜNEN AYNI EVRELERDEN GEÇEN ARKADAŞLAR TANIDIKÇA BİR GÜZEL OLUYOR,
OH BE DİYORUMM YANLIZ DEĞİLİM
BENDE SÜREKLİ KİTAP OKUYORUM
BİRBİRİMİZE KİTAP TAVSİYELERİNDE DE BULUNALIM İNŞ
Çoook teşekkür ederim canım, hep aklımdasınız ve iyi ki varsınız:)
Bence de gerek yok ama bakarız artık o zaman, evet ya alışveriş maratonunda birbirimize fikir veririz artık :)
Canım 38 beden de darlaşabilir 7. aydan sonra. Tecrübeli anneler yazsınlar. Böyle deyince aklıma geldi ya ne güzel yazlık elbiselerim var. Onları giyemeyecek miyim ben bu yaz. Ne kadar şişeriz ki acaba?
Ben pazartesi günü hamileleri gördüm. Benimle bekliyorlardı. Birisi bizden 1 ay ilerde karnı kocaman çıkmış :) Birisi de 8 aylık karnı gayet normal. Çok da güzel duruyor. Bu kişiden kişiye de değişiyor :) Kimisinin içi büyük oluyormuş o yüzden dışarıya hemen belli etmiyormuş..
sanırım benim biraz psikolojim bozuldubenimde göbeğim çok az çıktı , bu ayın sonunda sölerim artık .keşke sonuna kadar saklıyabilsem diorum .kardeşim dün gece rüyasında beni görmüş kız çocugum olucakmış nerdeyse sölicektim zor tuttum kendimi :))
ilk bebeğime hamileyim daha canım ama kısmet olursa eşimle çocuklarımza koymayı istediğimiz isimler Alya ve Tahayıllar önce daha nişanlı bile değilken karar vermiştik bu isimlere... Bende Taha ismini çok severim ağırlığı konusunu çok takmıyorum bilmiyorum pek yoğun etkisi olmaz diye düşünüyorum
aaa ben normalde düğünlerde topukluyla başlardım topuklu ayakkabı çok zarif duruoo elbiseyle tamamlıyo ama babetten vazgeçemiorum babetle bitirirdim düğünü bayılıorum düz ayakkabıya rahatıma çok düşkünüm düğünümde bile converse vardı ayağımda değiştirmiştim sonradan o kadar rahatım yani :)
Eki Görüntüle 1049130 Merhaba,
6 aylık evliyim nasipse bende Ekim ayında anne olacağım
çok mutluyummm hepiniz gibi ama aynı zamanda da endişeliyim
25 yaşımdayım ve içimden bir ses sürekli bakabilecek misin diyor
Evlenene kadar yemek, ütü yapmışlığım yoktu, annem sağ olsun elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı biz hep okuduk ders çalıştık
Ama evlenipte iş başa düşünce çok şükür eşiminde desteği ile herşeyin üstesinden geldim, o yüzden adım stajyergelin
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün birşeyler okumaya öğrenmeye çalışıyorum, buradan yazılanları takip etmeye çalışıyorum
Merak ettiğim benim gibi endişeleri olan var mı, tek korkan ben miyim
bende onu beğendim hoş duruo bide altına kırmızı babet ohhh mis misss :) ama ben düğün olacağı zaman 18 haftalık olucam göbişim ne alemde olur bilmiorum burdakiler çıkar göbeğin güzel durur diolar bakıcaz bakalım nisan sonu gibi alırım elbiseyi
sanırım benim biraz psikolojim bozuldubenimde göbeğim çok az çıktı , bu ayın sonunda sölerim artık .keşke sonuna kadar saklıyabilsem diorum .kardeşim dün gece rüyasında beni görmüş kız çocugum olucakmış nerdeyse sölicektim zor tuttum kendimi :))
Bende kinada acik yaptirmistim , sonradan resimlere baktigimda pisman olmustum begenmedim, dugunde ise cok begendigim tesettur gelinlik giymistim herkeste bayildi tabiiii : ))
Evet canım konuşkan ve iyi niyetliler bence amaaan iyi niyetli olcaklar tabi benim ki fıstık gibi gelinleri oldubende trakyalıyım çok sevecen ve güler yüzlüyüm iki tarafda iyi anlsşıyo çok şükür
ya bitane elbise gordum bayıldım ama fiyatı 40 lira yani. yazık 1 ay için almıyım onu dşiye sordum. ozaman ben 40 bedenini alıyım zaten yandan kurdele ile sıkıyorsun daralıyor hemen sanırım o götürür beni. inanmıyorum ya 40 beden elbise alcam şimdi şaka gibi :) 34 den 40 bedene :)
canim de mi yurt disindasin?evet malesef, bende yuzmek isterdim, en azindan yazin suda serinlemek ne guzel olurduu... ama dedigin gibi tesetturlu olunca imkanlar kisitli kaliyo, bu yaz tatil yok bana esim Tr ye yalniz gelecek bende isterdim ama kocaman gobusle ne ucak nede orda rahat edebilirim...
Kardeşin sana darılır ama ilerde. Bence söyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?