ben hic topuklu giyemem :d takur tukur duserim :d geli ayakkabilarimin topuklari 7 cm di annecim ne kadar zorlanmistim :d gunluk hayatimda babet yadar spor giyerim baskasinda cok hosuma gider topuklu ama kendim giyemem.:d
bence de kirmizisi daha dugunluk :)
benim de agustosta dugunumuz var o zaman elbise alicam :))
Evet ya, Allah sağlık sıhhat versin biz fırsat buldukça görüşürüz artık:) Seninki de ilk mi bilmiyorum ama yeğenlerin çok sevinecektir eminim:)
Acımasız kadın:2:
Benim yerime de dinlen. Sandalye tepelerinde ayaklarımda varis oluşmasa iyidir..
Her banyodan sonra soğuk su döküyorum inşallah işe yarar..
biraz idaremi etsek acaba taytlarla falan , alsak 1 kaç ay sonra olmayacak aldıklarımız o zaman ne olacak . Esnek elbiseler alınabilir belki
giyerim topuklu ama fazla tercih etmem. Babetlerle spor ayakkabıyla daha rahat hissediyorum kendimi :)
evet kırmızıda karar kıldım bende inş hoş durur üzerimde :18: Diğerinede bakıcam kınada giymek için
canım gözünaydın daha yeni okudum :)maşallah sanada karnında yüzen bebişinede
gule gule giyin canim :)
ben simdiden bakmam heralde cunku i zamana kadar karnim cikar heralde dugunden kisa sure once alirim..
Benim doğumum Allah nasip edese 23 eylül gibi olucakmiş.çünki erken yumurta olduğundan.benim gibi olan varmi? Ekim annesi olmicam galiba öyle görünüyor....
kızlar benim hala sadece eşim biliyo hamile olduğumu kimseye söylemiyorum eşimede söyletmiyorum tehdit ediyorum:)) İlk gebeliğimde kan pıht.yüzünden kaybettim die hala o korkuyu atamıyorum üzerimden.Ne olucak benim bu halim sanki paylaşırsam bebeğime bişey olucak gibi??
Benim doğumum Allah nasip edese 23 eylül gibi olucakmiş.çünki erken yumurta olduğundan.benim gibi olan varmi? Ekim annesi olmicam galiba öyle görünüyor....
İyi yaptin nisana girdik zaten zaman cabuj geciyor :)bizim mayıs başında düğünümüz şimdiden bi kaç fikir edineyim dedim :) bu ay sonu almam lazım elbisemi
kızlar geldim ama ancak girebildim çok şükür herşey yolunda 6,42cm boyumuz var 12+6 günlük maşallah çok iyi dedi hareketlerini gösterdi ayaklarını oynatıyordu hızlı hızlı
ense kalınlığına baktı 1,9mm dedi burun kemiğine baktı bunlar olumlu güzel şeyler istersen ikili test yapalım dedi ben istemedim Rabbim'e emanet kuzum, herşeyin hayırlısı bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra kesinleştirelim dedi bizden haberler böyle kızlar
Gozun aydin demeyi unuttum kacinci haftadasin sen
kızlar geldim ama ancak girebildim çok şükür herşey yolunda 6,42cm boyumuz var 12+6 günlük maşallah çok iyi dedi hareketlerini gösterdi ayaklarını oynatıyordu hızlı hızlı
ense kalınlığına baktı 1,9mm dedi burun kemiğine baktı bunlar olumlu güzel şeyler istersen ikili test yapalım dedi ben istemedim Rabbim'e emanet kuzum, herşeyin hayırlısı bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra kesinleştirelim dedi bizden haberler böyle kızlar
evet haklısın ama benim baktıklarım pamuklu ya indirime girmiş bende beğendim alıyım dedim ama aklıma beden gelince ne olur acaba dedim şuanda almasak mı ki tayt giymekten cok sıkıldım artık ben :s
bende seninle aynıyım kimseye söylemedim birtek annem biliyor başka kimse bilmiyor daha önce aynı cümleyi bende kurmuştum benim 6. hissim çok kuvvetlidir hissettiklerim hep çıkar damla arkadaşımıza korkuyorum içimde bir his var demiştim 1 gün sonra ikili sonucum kötü çıktı farklı bir açıdan bakıncada acaba benmi çağırıyorum diyorum kendi kendime belki rahat olsam korktuğum başıma gelmezdi o yüzden sende rahat ol artık hiçbirşey olmayacak bebeklerimize allahın izniyle sağlıcakla doğuracağız
kızlar rüyalardan anlayan varmı rüyamda bebek kıyafetleri gördum bazıları benim aldığım ama bazılarını ilk kez gördüm yani annem kıyafetleri arkadaşıma veriyor yeni doğum yapmış kızı olmuş bende versin istemiyorum arkadaşıma diyorumki bak senin kızın olmuş bunları al ama papyonluyu vermem benim çocuğum giyecek diyip geri alıyorum sizce ne demek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?