2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

180/1 risk çıktı amnio sentez dedi doktorum istemedim yaptırmayacağım aslında istemiyordum ikili test dr um yapalım dedi eşim da kabul etti banada kan vermek düştü ben daha önce çok bebek kaybettim hepside içime doğdu ya rüyamda gördüm ya hissettim hatta bu sefer hamile olduğumu çok çok erken öğrendim hatırlarsan rüyamda gördüm hemen çıktı sadece bebek konusunda değil çevremdekiler şaşırır hep bikere sabah kalktım eşime uzak akrabamız ölcek ama yakın olmadığımız için fazla üzülmeyeceğiz dedim öğlene doğru haber geldi herkese söylemedim çünkü şimdiye kadar hep söyledim biyerden sonra inandırıcılığı kalmadı çünkü hiç karnım büyümedi sanki yalan söylüyorum gibi açıkça laf sokanlar bile vardı en son arkadaşlarla kız kıza tatile gittik telefonumu karıştırırken hatıra çektiğim fotoları gördüler ve tepki aaaa gerçekten hamileymişsin çıkmış testlerde sonra ultrasyon görüntülerini gördüler bişey demedim ama çok kırıldım o yüzden söylemiyorum kimseye nazardan değil allaha emanet sonuçta kayın validemlerin umurunda değil zaten o yüzden cinsiyeti öğrenelim sonra söylicez ohhh içimi döktüm azıcık

hiç anlamam canım ama rüyada görülen cinsiyetin tersi cıkarmış diye duydum sanırım yakışıklı mı yakışıklı bir delikanlının annesi olacaksın :)

ama benim aldığım papyonlu erkek kıyafeti o gerçekte de var hatta yanımda şimdi dayanamayıp almıştım arada bakıyorum

Birakmam niye birakkayim ki doktorum ekim görünmüyor dedi.eger erken olursa eylül başı olur diyor.Allah hayirlisiyla sağlıklı hem o hem bizler öyle oluruz :)))

Ayy hadi gozunaydin canimm cok sevindimm kucagina almak da nasip olsun insallah:)

Eki Görüntüle 1049444
kıyafetimizde bu erkek olursa kurban bayramında giyer

Ayy yerimm ama yaa cok guzell:)

kızlarr slm nasılsınız nasıl gecıyor hamıslık ben 12 haftalık oldum bugun cok rahat gecıyo 2 kılo alldm ama hamıle kaldıktan berı daha ıstahm acılmadı karnımda bıraz cıktı sızın nasıl kılolarınız karnınız ıstahınız 2 kılo cok mu aldım benyaa

hayırlı ewlat olsun ıns canım ne guzel cınsıyetını de ogrenmıssın benımde yarın ıkılı testım ve kontrolum var acaba solerlermı her doktorda solemıyo emın olmadan ben cok merak edıyorum 12+1 olcam yarın

Merhaba kızlar biz geldik çok şükür ki hersey yolundaymis doktor çok sağlıklı dedi kıpır kıpırdi ama iste sipam bi türlü yüzünü gostermedi annesine utangac olacakmis doktor dedi cinsiyetide Rabbim izin verirse bır bucuk ay sonra ogrenecez insss bizden böyle cinsiyet ogrenen olmuş hayırlı olsun

canım ne diyeceğimi bilemedim zor bir süreçten geçmişsin ve haklı olarak korkuların var şuanda Rabbime emanetler evet ama inşallah bu sefer rüyanda ki gibi bir bebeğin olur hatta o ponponlu kıyafetleri giydirirsin yavrucağına yaaa üzülme dua edeceğim senin için herşeyin en iyisi olacak ama bak korka korka geldik kacıncı haftaya büyüor bebişin büyüyor içini ferah tut ve üzülme lütfen

evet canim bizimde ilk bebegimiz :) bi tane cimcimemiz var hele 11 yasinda havalara uctu :)

Ya acaba cop kutusu koyamazmisin masanin altina arada bi uzatsan?

En kotusu saatte bir 5 dk filan bir dolasip tekrar yerine otur..

Ayağımı uzatıyorum ben:) masanın altında sehpa var. Zaten 4 buçuk ta çıkıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin maşallah kuzucuğuna da :) ama 1,5 ay cok değil mi?

bende 2 kilo aldım ve karnım cıktı ama cok rahatsızım kilo aldığım için bu sebepten şimdii yürüyüşe cıkacağız :)) ama benim iştahım baya baya cok bi otrudum mu gercekten iki kişilik yiyorum sonrada şişkinlikten ölüyorum :)

Erkeeeeeeeeekkkkkkkkkk :)))) gözün Aydın canım. Allahımm bana da nasip et. Darısı başıma âmin.

sen kac haftalıksın ben cok yemedgm halde almısım daha 3 ayda bundan sonrayı dusunmek ıstemıyorum daha ıstah artcak vs vs offff off

Erkeeeeeeeeekkkkkkkkkk :)))) gözün Aydın canım. Allahımm bana da nasip et. Darısı başıma âmin.

Saglikli olsunda kiz erkek fark etmez ki kamuran

sen kac haftalıksın ben cok yemedgm halde almısım daha 3 ayda bundan sonrayı dusunmek ıstemıyorum daha ıstah artcak vs vs offff off

ben 16. haftadayım canım benim zaten yeteri kadar yüksek daha beteri olmaz heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…