2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
maşallah cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış bile sağlıcakla gelsın kuzucuk cnm ikili test yaptırman iyi ama bi sorun yoktur tabiki ama genede tedbir amaçlı tedbir senden taktir Allahtan tercih senin tabi ben kızımda bütün testleri yaptırdım içimde çok rahat etti
hayra çıksın cnm rüyaları yorumlamak iyi değil diyolar bende her gece bebekle ilgili bişiler görüyorum bilinç altımda hamilelik ve bebek olduğu için onları görüyorum
Birakmam niye birakkayim ki doktorum ekim görünmüyor dedi.eger erken olursa eylül başı olur diyor.Allah hayirlisiyla sağlıklı hem o hem bizler öyle oluruz :)))
bellide olmaz cnm gününü geçebiliyoda eğer normal istiyosan sezeryanda erken alıyolar
normal cnm 2 kilo valla bende 1 buçuk kilo almıştım şimdi aldımmı hiç bilmiyorum normal ama sennki onlara değer herşey
hadi bakalım cnm rahatını bozmak istememiştir annesi bizde 1 buçuk ay sonra öğreniriz 3 buçuk 4 aylıkken kesin cinsiyeti öğreniliyo daha öncesinde tahminler yanıltabiliyo Rabbim gönlüne göre versin

Ayy yerimm ama yaa cok guzell:)

ayy çok tatlı be , bayıldım
daha güzelleri inşallah sizin olur canım
sağol canım allah razı olsun
ben 16. haftadayım canım benim zaten yeteri kadar yüksek daha beteri olmaz heralde :))

bende iki kilo aldım ama sadece göbeğim çıktı hafif

çok iyi geçiyo çok şükür senin nasıl geçiyo benim 10+5 günlük kilo almadım ama göbeğim pırtladı:) iştahım eskisinden çok açık deil eskisi gibi yiyorum hatta yemem gerekenleri yiyince fazla bile geliyor ama çok almamışsın yine de abartma yemeyi ben sağlıklı olan şeyleri yiyorum abur cuburu da arada bazen kaçırıyorum

Ben 3 kilo aldim ( ayni şekilde iki kişilik yiyorum istahim çok acildi yaa :)) göbüşte çıktı artik meleğim ben burdayim diyor :)))

Amin canım Allahım sağlıklı hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere benim ilk kız olunca eşim. Erkek çok istiyo :)) bakalım hayırlısı olsun
merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin maşallah kuzucuğuna da :) ama 1,5 ay cok değil mi?
Hosbulduk canım benim burda 20 haftalikken soyluyolar turkiyeye göre çok geç yani sağlıklı olsunda bizde bekleriz napalım artık:)))))))

Hadi hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insaAllah kuzunu :)
Sagol canim insallah hepimizzz
Amin canim insallah aynen canim cok sukur ense kalinligi normal burun kemigine bakti bu da olumlu dedi testi benim kararima birakti
Sagol canim darisi basina cinsiyet icin %55 dedi o yuzden esim bile bilmiyor bu kontrole kuzumun dayisi ile gittik oda bizden heyecanli ilk torun olacak insallah
çok şükür, bir güzel haber daha :) boyuda iyi maşallah , gözün aydın cnm
Sagol bitanem darisi tum bekleyenlerin basina
Sagol balim evet caresi olmayan bisey ense kalinligi iyi cikinca istemedim doktorumda zorlamadi. Allah's emanet kuzularimiz. Ama %55 dedi doktor senin gibi%65,bile degil :)
Canim 4 goruntu verdi ama ensesini olctugu burun kemigine baktigi boyu var pek belirgin degl
Kardesim abla bana cekmis ultrasonda guzelde fotorafla guzel cikmamis diyo deli
Canim ruyan hayir olsun insallqhhhhhhh
Ayy hadi gozunaydin canimm cok sevindimm kucagina almak da nasip olsun insallah:)
Ayy yerimm ama yaa cok guzell:)
Sagol bitanem hepimiz insallah
Sagol canim %55 dedi ama :) sende hayirli haberlerle gel insallah
Masallah size Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Erkeeeeeeeeekkkkkkkkkk :)))) gözün Aydın canım. Allahımm bana da nasip et. Darısı başıma âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol bitanem aminnnnnnn
Canim cinsiyet %55 diye kimselere demedim test icinde ense kalinligi iyi cikti gerek yok cok sukur icim rahat Allah'a emanet zaten careside yok gebeligi sonlandrmayi oneriyorlar sadece hakkimizda hayirlisi insallah

benımde ıyı gecıyor aynen bende ıstemeden bazen yıyorum yararlı seylerı ıstahım daha acılmadı bakalım nasıl gecıcek bundan sonraları :)

Gözün Aydın canım güzel haberler ardı ardına geliyor çok şükür. Cinsiyet 1 buçuk ay sonra öyle mi:) senin doktor da benimkilerden de garantici çıktı:) hayırlısı olsun hakkımızda:) eli yüzü düzgün olsunlar da cinsiyet merakımızı 1 ay içinde kesinleştiririz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ilk hamileliktede karışım yağ kullanmıştım. yine kullanacağım. ama doktorum çatlamanın genetik olduğunu söylemişti. ben şanslı olanlardanım.

bende bende içiyorum çok rahatlatıyor. gündüz olmayan göbeğim akşam kocaman oluyor.

Kızlar konu faceten acilmis lütfen burayı bırakmayın kendi adıma benim facem yok burası sessiz kalmasinnnnnnn

Günaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) Bebeğim büyümüş 8 cm olmuş farklı bi doktora gittim bu sefer. Çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.
Sizde durumlar nasıl, dün yoktum, kontrole giden cinsiyet öğrenen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…