Günaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) Bebeğim büyümüş 8 cm olmuşfarklı bi doktora gittim bu sefer. Çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.
Sizde durumlar nasıl, dün yoktum, kontrole giden cinsiyet öğrenen oldu mu?
Teşekkür ederiz teyzesiGünaydın canım, maşallah büyüüş kuzucuk.%70 bay yüksek bir oran, Allah gönlünüzdeki neyse onu versin canım ama doktoruna bravo baya iddialı bir oran vermiş :)
Teşekkür ederiz teyzesikendi doktorum %90 demişti baya yüksek evet. Allah herkesin gönlüne göre versin Sende haftaya öğrenebilirsin sanırım, doktorun söyler miniğin gösterirse
Gunaydın kızlar bol enerjık bır gun olması dılegıyle herkese selamlar
Günaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) Bebeğim büyümüş 8 cm olmuşfarklı bi doktora gittim bu sefer. Çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.
kızlarr günaydınnngüne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar
kızlarr günaydınnngüne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar
günaydın canım sakaryayla istanbul arası ne kadarkı atla gıt fırsat buldukca zamanla alısırsın bebişin olunca onun düşünmekten
Günaydın canım..Seni çok iyi anlıyorum, ben de Ankara'da yalnızımailemi çok özlüyorum, elimde olsa her hsonu gitmek istiyorum. Bu hormonların etkisi sanırım, eskiden bu kadar olmazdı, bu süreci onların yanında geçirebilmeyi çok isterdim. Ama olun kocişlerimiz yanımızda, sizler varsınız. Buna da çok şükür.
Sağlıklı günler dilerim,
ben aile 1 otobüslük mesafedeyim ama yine özlüyorum , her zaman gidilmiyor işlerim oluyor hafta sonları ,dinlenmek istiyorum derken her hafta gidemiyorum onlar iyi olsunlar da, arada görsek te olur napalım
günaydın cnm teş ederiz, ben pek enerjik başlamadım . Sabahları mide bulantılarım hat safhada, zor kahvaltı yapıyorum bu durum geçmiyecek mi acaba
Gecer canim sabret uyaniruyanmaz kraker vs. Ye yataktan hemen kalkma ben de ilk uyandigimda enerjik oluyorum kahvaltiyi yapana kadar enerjim dusuyor kahvaltidan sonra yine yerine geliyor sukur ac olarak cok beklememeye calis
günaydın canımGunaydın kızlar bol enerjık bır gun olması dılegıyle herkese selamlar
oyyyy maşallah size canımGünaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) Bebeğim büyümüş 8 cm olmuşfarklı bi doktora gittim bu sefer. Çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.
günaydınHerkese günaydın kızlar 😊hepimize sağlıklı günler 😊
canım günaydın özlersin tabi bide duygusal dönem ama üzülme evinde eşinle mutlu ol bebeğinde var şükürler olsun gider görürsünüzkızlarr günaydınnngüne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Kızlar konu faceten acilmis lütfen burayı bırakmayın kendi adıma benim facem yok burası sessiz kalmasinnnnnnn
Kim acmış ki? Facesi olan forumlarda genel olarak problem cıkıyor ve forumları kapatılıyor biz sadece Faceden ekledik bir kac kişiyle birbirimizi ama buradayız canım ben en azından oyle orada zaman geliyor haberleşemiyoruz diye ekledik birbirimizi ama burada duralım bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?