Kızlar merhaba ben birey soracağım sizlere.
Az önce buzdolabında elime ne geçtiyse yere çarpıp kırdım döktüm.
Cinnet böyle geçiriliyor demek ki.
Hatırlamıyorum buzdolabı kapağını açtığımı, ilk süt şişesini yere fırlattığımı.
Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.bugün özellikle ne dualar edip durdum,geldim işten.
Neymiş, sütüm,cevizim bitmiş gene almamış.hiçbişeyimle ilgilenmiyorsun, bu çocuk senin de çocuğun,
Benim vücüdümda diye tüm ihtiyaclarını ben düşüneceğim,ben sağlamalıyım diye bişey yok deyip durdum hep.
Yarın alırım dedi oturduğu yerden, tablet kucağında, kulaklık kulağında.
Dedim ki her sabah ve akşam bi bardak içiyorum biliyorsun.bu bardak son, bak kalmamış.
Yarın alırım dedi.
Kahvaltıda içmek gerek dedim.
İçme dedi.
Anlattım gene bak biraz sorumluluk al, biraz önemse sen de bebeğin ihtiyaçlarını... falan filan ...
Gülüp durdu.
O zaman bunu da içmiyom dedim döktüm lavaboya sütümü.
Demez mi sen bilirsin, nasıl istersen diye.
Gerisini hatırlamıyorum.
Şimdi ben yukarda o aşağıda.
Mutfak rengarenk, ketçap, hardal, süt......
Temizlemicem.
Kapıyı da kitledim.
Size yazım.kime anlatayım , kim der bana tarafsız neler oldu az önce diye?
İyi ki varsınız.
Başınızı da şişirdim akşam akşam((
Azcık daha yaz olsun daha güzelleri çıkar :) kızartıp yeriz o zaman bol bol. Canım da çekti akşam akşam :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Alttan mı aldı beni yani?
Haftalardır zar zor beslenme düzeni oturttum kendime,cocugum nie 1 bardak süt içmesin o sabah, onun sorumsuzluğu yüzünden.
Hamile olan benim.hayatı değişmeyen bi o.
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Alttan mı aldı beni yani?
Haftalardır zar zor beslenme düzeni oturttum kendime,cocugum nie 1 bardak süt içmesin o sabah, onun sorumsuzluğu yüzünden.
Hamile olan benim.hayatı değişmeyen bi o.
Kızlar merhaba ben birey soracağım sizlere.
Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.bugün özellikle ne dualar edip durdum,geldim işten.
Neymiş, sütüm,cevizim bitmiş gene almamış.hiçbişeyimle ilgilenmiyorsun, bu çocuk senin de çocuğun,
Benim vücüdümda diye tüm ihtiyaclarını ben düşüneceğim,ben sağlamalıyım diye bişey yok deyip durdum hep.
Dedim ki her sabah ve akşam bi bardak içiyorum biliyorsun.bu bardak son, bak kalmamış.
Yarın alırım dedi.
İçme dedi.
Anlattım gene bak biraz sorumluluk al, biraz önemse sen de bebeğin ihtiyaçlarını... falan filan ...
Gülüp durdu.
Gerisini hatırlamıyorum.
Temizlemicem.
Kapıyı da kitledim.
İyi ki varsınız.
Bi bakıma şanslıyız çünkü hamileliğimiz yaza geliyor. Canımızın çektiğini alır yeriz inşallah. Bu bizim çocuksuz son yazımız:))) artık önümüzdeki yaza da ele avuca gelir zıpırlar:)))Yazi bekleyemem :)) 1 hafta 2 hafta neysede yazi bekleyemem kusura bakmasin kocam :) isin dogrusu hakikaten yazin daha guzel oluyor
Canım inanmıyorum ya Rabbim yardımcın olsun ama neden boyle davranıyor acaba tüp bebek bide baya uğraşmışsınız sevmese zaten ugrasmazdı peki siz ne zamandır evlisiniz? Cok cok üzüldüm Bu durumunuza direk gözlerim doldu keske birşeyler yapabilsem. Aile büyüklerini sokabilsen devreye?
üzülme cnm bnm hepsi aynı bunların =)) sen çok sinirlenince napsın alttan almış daha da büyümesin diye..haklısın tabii keşke daha ilgili olsalar ama bu kdr kızmaya karşı bir daha unutmaz merak etme =))
Esinde de biraz rahatlik var.ilk mesajinda senin abarttigini dusundum ama kopegini dusunup seni aksatiyosa olmaz ki. Sen tasiyici anne misin? Dogurup verecekmissin..Hamile oldugumu öğrendiğimden beri diyorum ki, yardımcı ol bana.
Sanma ki artık ben eski karınım.
Hamilelik fiziksel ruhsal tepetaklak etti beni....dalan filan.
Hiç ilgilenmiyor ne yemeliyim, ne iç evliyim, bebek ne ister, ben ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım.....
Aklımın ucundan geçmedi benim kocam hamile olursam böyle olcak diye.
Çünkü maço değildi, düşünceli,şevkatli bir adamdı. Köpeğimizin ihtiyaçlarını bile aksatmadan herseyini yapardı.
Ama şimdi, köpeğin maması, bisküviti,oyuncağı bitmeden alıyor. benden çok düşünen sanki.
Uğrunda değil adamın gebe miyim, değil miyim yaaa.
Defalarca anlattım arkadaşlar ya.
Home ofis çalışıyor.inşaattan bi geliyorum mutfak nasıl düşünün.
Temizliyorum, yemeğe başlıyorum pişirmeye, ortalık vs
Tüp bebek zaten dinlenmek lazım, yardımcı ol diyorum, ama kime diyorum.
Sanki başkasının spermini döllediler.
Sütümü,cevizimi,olmazsa olmazları buzdolabına astım ya...
Pazara da gidiom,taşıyorum herşeyi.
Kaybettim kendimi.
Çocugu doğru, ver bana, sen nereye istersen git dio ya.
Şaka deyip geçiom
Neyse! Sizi de germeyeyim.tsk ederim herbirinize, sizler olmazsınız napardım.
Deminden beri kapıyı çalıp durdu açtım.
Özür diledi, ine özür dilediğini biliyor musun dedim.
Daha dikkatli olacağım dedi.
Takip edeceğim dedi falan.
Mutfağı temizliormuş.
Sarıldı bana indi aşağıya.
Öffff ne Action bi gece oldu yaaa
Hormonlarım mahvetti beni.
Zaten normal değildim, tam oldum yanı:)))
Canim hamileligin verdigi gormon etkileri bunlar normal esin seni alttan almis aslinda ama bu sen de ters tepki yapmis 1 gun sabah icmesen birsey olmaz bunu dert etme esinin tepkisi sana sorumsuzluk gibi gorunsede bence oyle degil unutmustur ben de 1 haftadir biber kizartmasi diye yanip tutusuyorum ama esim hala biber almadi bekliyorum yarin oburgun alir mutlaka
Deminden beri kapıyı çalıp durdu açtım.
Mutfağı temizliormuş.
Bi bakıma şanslıyız çünkü hamileliğimiz yaza geliyor. Canımızın çektiğini alır yeriz inşallah. Bu bizim çocuksuz son yazımız:))) artık önümüzdeki yaza da ele avuca gelir zıpırlar:)))
Ayyy evet yaaa seneye yazin daha enerjik oluruz bebeislerimizle
1 haftadır beklio musun biberi?
Ben olsam söylenir söylenir.... gider alırdım.
Desene artık yeter gıdıp alsın bı zahmet
canım vajinanı sabun yada benzeri birşeyle yıkadınmı ph dengesi bozulmuş olabilir ben eskiden hijyen olcak diye yapardım sızlardı artık bıraktım birdahada olmadıWalla kizlar ne idrarda koyuluk ne yanma ne de kokulu akinti durumu yok ama vajinamin ici resmen sizliyo sabahtan beri anlamadim gittibikac kere karnima sanci girdi o da korkuttu bni simdi dinleniyorum sabah devam ediyo olursa doktorumu aricam
hormonlar diyorum canım arada oluyor erkeklerinde pisikolojisi değişiyor uzman tv de izlemiştim karısı gebe olan erkeklerde istemeden olumsuz davranışlarda bulunuyor almak üzere oldukları sorumluluğa alışma süresi ve senin eşin zaten alttan almışKızlar merhaba ben birey soracağım sizlere.
Yarın alırım dedi.
İçme dedi.
Gülüp durdu.
Gerisini hatırlamıyorum.
Temizlemicem.
Kapıyı da kitledim.
İyi ki varsınız.
katılıyorum sana canımCanim hamileligin verdigi gormon etkileri bunlar normal esin seni alttan almis aslinda ama bu sen de ters tepki yapmis 1 gun sabah icmesen birsey olmaz bunu dert etme esinin tepkisi sana sorumsuzluk gibi gorunsede bence oyle degil unutmustur ben de 1 haftadir biber kizartmasi diye yanip tutusuyorum ama esim hala biber almadi bekliyorum yarin oburgun alir mutlaka
ooo ben olayı okuyup cevap yazana kadar barışmışsınız bile benim bu olaydan anladığım eşin sana çok düşkün bence böyle yamayın en güzel günlriniz i byle hatıramayın bir gün sabah süt içmeyince bebeğe birşey olmaz allahın izniyle ama kırılan kalpler iz kalır benim kalıyor açıkçası ne olursa olsun özürde dilese yerlere kapansa kırıldıysam olmuyor izi kalıyor o yüzden artık hiç takmıyorum sende takma boşver güzel hatırlayın bu günleriDeminden beri kapıyı çalıp durdu açtım.
Mutfağı temizliormuş.
Benim yanlarda değil de alt tarafımda arada bir ağrı oluyor. Sürekli değil. Bi de arada bi vajina içine bi sızı giriyor. Ama önemsenecek gibi ağrılarım yok. Söylediğin iyi oldu yine de doktoruma sorarım. Bende sarı akıntı oluyordu. Doktor yanma kaşınma yoksa sorun olmaz demişti. Yine de fitil vermişti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım vajinanı sabun yada benzeri birşeyle yıkadınmı ph dengesi bozulmuş olabilir ben eskiden hijyen olcak diye yapardım sızlardı artık bıraktım birdahada olmadı
hormonlar diyorum canım arada oluyor erkeklerinde pisikolojisi değişiyor uzman tv de izlemiştim karısı gebe olan erkeklerde istemeden olumsuz davranışlarda bulunuyor almak üzere oldukları sorumluluğa alışma süresi ve senin eşin zaten alttan almış
katılıyorum sana canım
ooo ben olayı okuyup cevap yazana kadar barışmışsınız bile benim bu olaydan anladığım eşin sana çok düşkün bence böyle yamayın en güzel günlriniz i byle hatıramayın bir gün sabah süt içmeyince bebeğe birşey olmaz allahın izniyle ama kırılan kalpler iz kalır benim kalıyor açıkçası ne olursa olsun özürde dilese yerlere kapansa kırıldıysam olmuyor izi kalıyor o yüzden artık hiç takmıyorum sende takma boşver güzel hatırlayın bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?