2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Tugçecim merhaba bende eşime kiziyorum arada sonra soruyorum ona bana ilgisiz davraniyormusun ? Diye soruyorum oda evet davraniyorum biliyorum yanlış diyor.söyletirdim sonra çiçekler almiş bana ariyor isdeyken yogunken :) onunla konuş bana doğrumu davraniyorsun diye sor? eğer onun düşüncelerine ulaşamiyorsan piskologa gitmeye ikna et.durumunuz nedir bilmiyorum ama bir doktor var onu tavsiye edicektim.ve en önemlisi Allah a Sığın ve dua et dualarimiz çok kiymetli hamileyiz :)))) yanliz değilsin Allah sizi korusun himayesine alsin...

Azcık daha yaz olsun daha güzelleri çıkar :) kızartıp yeriz o zaman bol bol. Canım da çekti akşam akşam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazi bekleyemem :)) 1 hafta 2 hafta neysede yazi bekleyemem kusura bakmasin kocam :) isin dogrusu hakikaten yazin daha guzel oluyor

Evet canim gercekten oyle dusunuyorum alttan almasa sana yarin alirim birsey olmaz demezdi daha agir konusurdu mesela abartiyorsun ne var bir gun icmesen vs. Derdi ya da kendin al derdi seni sinir edecek birsey soylememis bence sende sakinles canim ne esler var hamile eslerini dovenler mi dersin neler neler

benimde kasık ağrısından ziyade vajinal ağrı oluyo arada aşağıda yani neden olur acaba first sende de oluyomuş sanırım

üzülme cnm bnm hepsi aynı bunların =)) sen çok sinirlenince napsın alttan almış daha da büyümesin diye..haklısın tabii keşke daha ilgili olsalar ama bu kdr kızmaya karşı bir daha unutmaz merak etme =))

Allah yardımcın olsun canım.

Yazi bekleyemem :)) 1 hafta 2 hafta neysede yazi bekleyemem kusura bakmasin kocam :) isin dogrusu hakikaten yazin daha guzel oluyor
Bi bakıma şanslıyız çünkü hamileliğimiz yaza geliyor. Canımızın çektiğini alır yeriz inşallah. Bu bizim çocuksuz son yazımız:))) artık önümüzdeki yaza da ele avuca gelir zıpırlar:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimsemiz yok ikimizin de!
Kimi sokayım araya?

üzülme cnm bnm hepsi aynı bunların =)) sen çok sinirlenince napsın alttan almış daha da büyümesin diye..haklısın tabii keşke daha ilgili olsalar ama bu kdr kızmaya karşı bir daha unutmaz merak etme =))

Deminden beri kapıyı çalıp durdu açtım.
Özür diledi, ine özür dilediğini biliyor musun dedim.
Daha dikkatli olacağım dedi.
Takip edeceğim dedi falan.
Mutfağı temizliormuş.
Sarıldı bana indi aşağıya.
Öffff ne Action bi gece oldu yaaa
Hormonlarım mahvetti beni.
Zaten normal değildim, tam oldum yanı:)))

Esinde de biraz rahatlik var.ilk mesajinda senin abarttigini dusundum ama kopegini dusunup seni aksatiyosa olmaz ki. Sen tasiyici anne misin? Dogurup verecekmissin..

Sevindim...

1 haftadır beklio musun biberi?
Ben olsam söylenir söylenir.... gider alırdım.
Desene artık yeter gıdıp alsın bı zahmet

Bz bile ancak alisiyoruz bu guzel duyguya, onlar dogana kdr anlamayacak bence, her sey lafta.. bnmki de pek bi hevesli fln ama cabucak yoruluverio..ilk zamanlar yemekleri o yapti smdi kaytario :)) bbek dogunca kaytaramicak ama

Dedim ki az önce,
Ekim'de baba olacağım diye düşünüyorsan son derece yanılıyorsun,
Sen şimdiden bir babasın.
Etiyle kemiğiyle dokunmadan, sesini duymadan baba değilim deme sakın dedim.
Ben nasıl anneysem su an, sen de babasın.
rahme düştükleri an sorumluluklarımız başlıyor .
Ama bizim vücudumuzda diye onlar 9 ay gecikmeli ebeveyn olmayacaklar ki.
Aynen böyle dedim.
İnşallah anlamıştır.

Walla kizlar ne idrarda koyuluk ne yanma ne de kokulu akinti durumu yok ama vajinamin ici resmen sizliyo sabahtan beri anlamadim gitti bikac kere karnima sanci girdi o da korkuttu bni simdi dinleniyorum sabah devam ediyo olursa doktorumu aricam
canım vajinanı sabun yada benzeri birşeyle yıkadınmı ph dengesi bozulmuş olabilir ben eskiden hijyen olcak diye yapardım sızlardı artık bıraktım birdahada olmadı
hormonlar diyorum canım arada oluyor erkeklerinde pisikolojisi değişiyor uzman tv de izlemiştim karısı gebe olan erkeklerde istemeden olumsuz davranışlarda bulunuyor almak üzere oldukları sorumluluğa alışma süresi ve senin eşin zaten alttan almış
katılıyorum sana canım
ooo ben olayı okuyup cevap yazana kadar barışmışsınız bile benim bu olaydan anladığım eşin sana çok düşkün bence böyle yamayın en güzel günlriniz i byle hatıramayın bir gün sabah süt içmeyince bebeğe birşey olmaz allahın izniyle ama kırılan kalpler iz kalır benim kalıyor açıkçası ne olursa olsun özürde dilese yerlere kapansa kırıldıysam olmuyor izi kalıyor o yüzden artık hiç takmıyorum sende takma boşver güzel hatırlayın bu günleri

Sor cnm anlat boyle boyle de dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ya benim cok kotu geniz akintim var 1 haftayi askindir. Umarim sizde yoktur ama bilgisi olan varsa ne iyi gelir diye yazsin lutfen.

Yok canim oranin temizligi icin sabun kullanmiyorum doktorum yasaklamisti cok onceden...yarin anlayacagiz bakalim noldunu ben dayanamayip kesin ararim doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…