canım ben İzmirdeyim.ama buradaki arkadaşlar almışlardı .Sanıyorum Defacto dan, lcw.den yani uygun fiyatlı mağazalardan .Bu mağazaların hepsi istanbulda da vardır.oralara bak istersen .onlara da geniş geliyomuş bir ipi varmış onunla ayarlıyorlarmış kendi bellerine göre.İnş. yardımcı olabilmişimdir.
peki en kısa zamanda gidip bakmam lazım yoksa bu pantolonların içinde patlıcam :)
ben doğumdan 4 ay sonra en geç başlayacağım işe o zaman sütü sağıp annemin dolabına bırakacağım o da ılıtıp bebeğime verecek inş. Sen de çalışmaya devam edeceksen gerekli olacak sanırım.Ne kadar da pahalı şeylermiş değil mi,bebek arabaları flan da çok pahalı oluyor masarfalı olacaklar ama sağlıklı olsunlar yeterki :)
telden girince yazilarim karismis.bnle beraber olan arkadslrn cohunun hafof gobisi cikmis bnm karnimda daha dumduz dicektim
Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum
Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum
Akşama eşim balık alıyor zorla yicem kızlar ya neden böyle tiksindim balıktan anlamadımm.
Hamilelik öncesi hep yerdik.
canım sen via hospital selimiye serpil hanıma mı gidiyorsun? nasıl memnun musun doktordan? hastahanenin içerisi nasıl? ben medipolde kendi doktoruma cinsiyet yüzünden sinir oldumda burayı bide deneyeyim dedim. doktor hemde baş hekimmiş ve fiyatları da acayip ucuz. tavsiye eder misin canım?
Cikolata yiyip yeniden girseydin ultrasona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?