saol canım ya dualrınızı eksik etmeyin bizlerden.her anne adayı korkuyla yasıyor bebeğine bişey olucak die bizim biraz daha fazla sanırım .düşün benim hala eşimden baskası bilmiyor hamile oldugumu söylemiorum.
Ben de kimseye söylememiştim canım ama bugün işyerinde biri anladıPanik yaptım,inkar da edilmez, sylemek zorunda kaldım ama kimseye söyleme dedim inşallah söylemez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bugün çok yoğun çalıştım kızlar anca yazabiliyorum :)
Geçmişi okuyacağım bakalım neler olmuş. İnşallah güzel haberler görürüm hep :)
Bu cumartesi doktor kontrolümüz var çok mutluyum. İnşallah bebeğimin sağlıklı ve hareketli olduğunu görür gelirim :)))
İnanmiyorumm canim nasil yakalandin:))
anaaa kız onda da tam tersi olmuş kız olur sonra nasıl erkek diolar yada erkek deyip sonradan kız şaşıorum valla bu işe. Ama işte hep o kordon karıştırıo kafaları :)))
Biraz da olsa icinin rahatlamasina sevindim tatlim:) siz merak etmeyinn pitirciklar Allahin izniyle sagsalim dogacaklarr:)
Bu arada artik 15. Haftaya girmissinn solesene ailene bebisi nerdeyse dogumda haber verceginidusunmeye baslicam:))
Ben anladım diyor, içime doğdu diyorAma bilemiyorum.Kıyafet şeklim değişti, önceden takım elbise içine uzun kollu gömlek giyiyordum.Bu hafta hamile pantolonu (ama o da kumaş,alttan hiç belli değil,üstü lastikli) ve bol blüzler giyiyorum.Tabi pantolonun lastiğini kapatmak için blüzü dışarı çıkarıyorum. Bence oradan anladı.
Göbeğim de erken çıktı benim. Ama o yürüyüşünden ve yüzünden anladım diyor. Yaa sabah çok komik işe daha yeni geldim birkaç kişi var, bu dedi ki size birşey soracağım.Allaaaah dedim içimden kesin anladı, sonra konuşuruz deyip uzaklaştım daha doğrusu resmen kaçtım :))))
Sonra aklıma takıldı en iyisi sorarsa doğruyu söyleyim ve kimseye söyleme derim.Aksi takdirde millete söyleyecek şüphesini bu sefer herkes bana soracak.Bakalım kesinlikle söylemem dedi.Bir tek sen biliyorsun, biri duyarsa senden olur bak diye de tehdit ettim :)))
Allaahım sanki evlilik dışı çocukmş gibi, milletten saklıyorum,düşük korkusundan yaaa :))
sürekli inatlaşıyor hep kendini düşünüyor barışsam afetsem yarın bana ne der biliyormusun konu acılırsa zaten sen suçlu idin suçunu kabul ettin olay bittider yine tartışırızz şuçlu olmasına rağmen gelip özür dilemiyor dün akşam suriyede çatışma oldu sesleri duyuncan uyandık korkup sarıldım bir an sarıldı öpmeye başladı benden bekliyormuş özürü ilk adımı ama asla özür dilemiycem kendinin istediği olmayacak kırdığı kalbimi görecek özürdileyecek çok küçük bir şey yüzünden çıktı tartışma kendisi büyüttü ağladımm saatlerce söyledikleri yaptıkları için allah canımı alsada sende bende kurtuksak dedim elini kaldırdı nasıl böyle birşey söylersin dedi söyledikleri içimi acıtmadı elini kaldırması öldürdü beni hadi vur onuda yap kendinide benide düşürdüğün duruma bak dedim indirdi elini nefret etmeye başladım artık ne yapcam bilmiyorumm
amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
dediğiniz gibi hepimizde korku var. acaba iyi mi nasıl diye.
bende de kanama vardı başlarda. şimdi şükür yok öyle bişey.
bende o yüzden çok tedirginim. böyle problemler zaten pimpirikli olan bizleri iyice olumsuz etkiliyor.
kötü örneklere kapatmamız lazım kulaklarımızı. yoksa bebeklerimize bu gerginlikle faydamız olacağına zararımız olur.
içiniz rahat etmiyecekse kimseye söylemeyin. anlayan da anlasın yapıcak bişey yok.
Yaa bende bebisi gormekk istiyorumm ama daha 17 nisana cokk varr(
:))bugun eşime dedimki karnımın çıkmayacağını bilsem doğumu yapar öle sölerim herkese dedim :))evet canım bugun 15.haftaya girdik bu ayın sonunda sölemeyi düşünüyorum ama ben :))baya bi geç olucak duyunca sasırcaklar ama napıyım :))dün arkadaslarımız misafirliğe geldiler sürekli senin yüzün ışıldıyo gözlerinin içi parlıyo diolar bende sallıyorum sürekli haftasonu yattım dinlendim ondan diorum :)) belli oluyomu acaba??
:)) ayy cok sekersin yaa cok guldum okuyunca canim Allah iyiligini versin :) daha fazla saklayamazsin ki tatlimm iyice cikiyo bizim gobislerr Allahin izniyle bebislere bisey olmayacak korkmayinn...
Sen artik hamileliini her yeni anlayan biri olduunda bak bitek
Sen biliyosun ona gore birinden duyarsam senden bilirim diye isyerindeki herkesi tehdit edersin dogurana kadar:))
Çok saol canı verdiğin destek için, bize bakma sen,dersimiz hiç bitmez :)) Önce nasıl iğne olacağız, sonra göbişler morardı bacağa nasıl geçeceğiz, yok ilaçları nasıl topluca alacağız :))
Şimdi bir aşama kaydettik ya çok şükür, aklımıza bunu takarız :))Tamam düzeldi benim moralim,birşey olmayacak inşallah..
Bseylül, First iyiyiz değil mi,korktuk, geçti
selam annecikler bizde bugün doktora gittik cok sevincliyim suan da
13+3 günlük bebegimiz 5.31 cm
annesi gibi uykusuna ve rahatina düskün kicini döndü yatti
elini cenesine koydu bi ara bir de ellerini kaldirdi cok ama cooook muhtesem bir duygu
hahahhaha :)ay valla keyfim yerine geldi cok güldüm ikinizede saolun kızlar ya :))iyiyiz iyiyiz evet korktuk geçti::::::::::)
Çok saol canı verdiğin destek için, bize bakma sen,dersimiz hiç bitmez :)) Önce nasıl iğne olacağız, sonra göbişler morardı bacağa nasıl geçeceğiz, yok ilaçları nasıl topluca alacağız :))
Şimdi bir aşama kaydettik ya çok şükür, aklımıza bunu takarız :))Tamam düzeldi benim moralim,birşey olmayacak inşallah..
Bseylül, First iyiyiz değil mi,korktuk, geçti
Ne yapalım evde ultrason cihazı yok ki :)))
Benim 17 nisanda da randevum var :)
Ona da gidicem :)
Walla bazilari anliyo canim:) benim bi arkadasim daha ben hamile oldugumu bilmiyoken sen hamile misin dedi yoo dedim emin misin bence kesin hamilesin dedi cktim yanindan 1-2 gun sonra burdaki kzilarin da gaziyla regl gecmeden test yaptim pozitf cikti:) bazilari nasil oluyosa hissediyolarr valla arkadaslarindan saklasan da aileler biraz bozulabilir yazikk artikk o en tehlikeli 3 ay da bitmis sevindir aileleri artik:)
Orası neresi öyle doktorların birbirinden haberi var:))Ohhh nee ala memlekett istanbul kocaman tabi dortorlar nerden tanicak birbirini ben burda bi gtsem baska dr a valla hemen benim ki duyar :) zaten adamcagiz dayanamazsan gel diyo da bnde dayanmaya calisiyorum galibaa ama karar verdim bu 17 sindeki randevudan sonra 2 haftada 1 gidicem duzenli olarak:))
Hormonlara bak, bir ağlıyoruz bir gülüyoruz, Allahım hem bebeğimize hem de aklımıza mukayyet ol :)))
Bebek bebek derken akıldan olacağız :)
aferim bakalım bozmayın moralleri
bi ufak çikolata atın ağzınıza bebişleriniz şenlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?