Kizlar arkds diyolarki bu sene kiz senesii acaba dogrumu...ben kiz istiyorum ellerinizden oper oglum var 6 yasinda :))) p.tesi dr gidicem bakalim artik
Cakim walla ben gobegimin acisina dayanamiyorum o yuzden son 8-9 gundur flan bacaktan yapiyorum igneyi...bacakta ilaci verirken cok yakiyo haklisiniz ama gobegime de igneyi sokamiorum morariyohiraz daha bacaktan idare edicem artik
Ayy cok duygulandimm yazdiklariji okuyunca yaa( Allahim hepimize evlatlarini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah canim:)
günaydın hamişler :) bugün çok güzel bir haber okudum 5 gündür beklenen karstaki katil yakalandı!!
Canım onun gebeliği malesef boş gebelik çıkmıştı bende merak ediyorum ama hiç görmedim
canim benim esimde oyle derdi benim oglum olacak kizinizi alicaz derdi kizi olacak arkadaslarina daha oglum dogmadan bir suru kiz adayimiz vardi heheee ama benim kizim olursa kimseye vermemmmmm sendeee verme hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim...
Ogrenirsin ogrenirsinn canimm bizde en az senin kadar merak ediyoruz:) dr dan cikinca hemen haber ver olur mu:)
Ayy evet cok sukur yaa bikac gune de hapiste infaz haberini okuruz kesin
Sana ve guzel prensesine de gunaydinn tatlim:)
Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin insallah canim:)
Günaydın..Gerçekten çok güzel bir haber böyle birine insan demek bile ayıp cezasını katkat çeksin inşallah
Aaaa cok sevindim bnm esimin memleketi Ora ya herseyi beklerdm,AMA Bu denli bi olayi beklemezdm yazik oldu allahndan bulsun belki acimasizca gelick AMA idam cezasi ozel durumlarda uygulanmali boylelerini sallandiricn ki ibret olsun hapis kurtulus ona
Aaaa cok sevindim bnm esimin memleketi Ora ya herseyi beklerdm,AMA Bu denli bi olayi beklemezdm yazik oldu allahndan bulsun belki acimasizca gelick AMA idam cezasi ozel durumlarda uygulanmali boylelerini sallandiricn ki ibret olsun hapis kurtulus ona
İnşallahhh. Öptüm kızını da:)))) kızlar lütfen dua edin de bebeğim cinsiyetini göstersin bugün. Çikolata yicem inşallah gösterir..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de tek kilo almayan ben miyim die düşünüyodum midem bulanmadığı halde hiç kilo almadım ama sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum güzel bi kahvaltı meyve sebze var pilav makarna olabildiğince yok ondan heralde diye düşünüyorum doktora gidince sorucam ama ilk zamanlar kilo almamak daha ii diye biliyorum bu arada benimki 11+6 günlük senin ne kadar
Kızlarrrrr prensesimmm olucak rabbim izin verirse
Gunaydin kizlar.Bu gece karnim cok agridi.Uyuyamadim. Simdi kalkmaya korkuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz 15 haftalığız, kilo almadık. Ama göbiş kocaman maşallah. Bu sefer kilo almışımdır diye çıkıyorum tartıya, o arada doktorum cebine taş koymadın di mi diye takılıyor bana :) Annem de bana hamileyken 4-5 kilo almış. Ben istiyorum biraz tombişleşmeyi aslında.
ee cok sevindim ne zaman öğrendim ne zamandı randevun :) maşallah kuzucuğuna cok sevindim ve cok heyecanlandım senin adına
Bugundü canım dün de yazdım gidicem diye zeynep de bugun gidecek ti hatta çok sevindim canım çokkk sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?