2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cakim walla ben gobegimin acisina dayanamiyorum o yuzden son 8-9 gundur flan bacaktan yapiyorum igneyi...bacakta ilaci verirken cok yakiyo haklisiniz ama gobegime de igneyi sokamiorum morariyo:( hiraz daha bacaktan idare edicem artik

Ayy cok duygulandimm yazdiklariji okuyunca yaa:(( Allahim hepimize evlatlarini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah canim:)

Dediğin gibi Allah tüm bebek bekleyenlere bebeklerini sağsalim kucağına almayı nasip etsin içinde de bizleri inşallah:)

:1: canim benim esimde oyle derdi benim oglum olacak kizinizi alicaz derdi kizi olacak arkadaslarina daha oglum dogmadan bir suru kiz adayimiz vardi heheee ama benim kizim olursa kimseye vermemmmmm sendeee verme :1:hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim...

İnşallah iyi haberler getiricem:) kimseye vermem tabi o kadar besle büyüt biri gelsin alsın yok ya:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ogrenirsin ogrenirsinn canimm bizde en az senin kadar merak ediyoruz:) dr dan cikinca hemen haber ver olur mu:)

Ayy evet cok sukur yaa bikac gune de hapiste infaz haberini okuruz kesin

Sana ve guzel prensesine de gunaydinn tatlim:)

Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin insallah canim:)

Hemen yazıcam size:)

Günaydın..Gerçekten çok güzel bir haber böyle birine insan demek bile ayıp cezasını katkat çeksin inşallah:47:

Aaaa cok sevindim bnm esimin memleketi Ora ya herseyi beklerdm,AMA Bu denli bi olayi beklemezdm yazik oldu allahndan bulsun belki acimasizca gelick AMA idam cezasi ozel durumlarda uygulanmali boylelerini sallandiricn ki ibret olsun hapis kurtulus ona

Gunaydin kizlar.Bu gece karnim cok agridi.Uyuyamadim. Simdi kalkmaya korkuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaa cok sevindim bnm esimin memleketi Ora ya herseyi beklerdm,AMA Bu denli bi olayi beklemezdm yazik oldu allahndan bulsun belki acimasizca gelick AMA idam cezasi ozel durumlarda uygulanmali boylelerini sallandiricn ki ibret olsun hapis kurtulus ona

Hapiste onu şişlerler zaten tatlim ben daaha hic duymadim cocuga tecavuzden iceri girip de sagsalim disari cikan bi ahlaksiz...

Kamuran , Guzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
Ya inanın kızlar Ben hiç merak etmiyorum cınsiyetını. Bana kalsa hııc söylemesin dr. Esim soruyor dr a. Bana söyleme diyorum. Nie böyleyim ki ben?

benimde eşimin memleketi hemde üstelik eşimin arkadasının akrabasıymış. kayınpederim hala şoklarda. etkisinden çıkamadı. eşimde kızımıza GPRS taktıracağım diyor artık zaman çok tehlikeli. ama çok şükğr yakalandı pislik Allahından bulsun inşallah

İnşallahhh. Öptüm kızını da:)))) kızlar lütfen dua edin de bebeğim cinsiyetini göstersin bugün. Çikolata yicem inşallah gösterir..

veee son 55 dakika :)) yarım saat sonra bi yarım çikolata yemelisin bence, birde doktora girerken diğer yarını yemelisin çikolatanın ki bebiş göstersin bugün teyzelerine cinsiyetini :)

ben de tek kilo almayan ben miyim die düşünüyodum midem bulanmadığı halde hiç kilo almadım ama sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum güzel bi kahvaltı meyve sebze var pilav makarna olabildiğince yok ondan heralde diye düşünüyorum doktora gidince sorucam ama ilk zamanlar kilo almamak daha ii diye biliyorum bu arada benimki 11+6 günlük senin ne kadar

Biz 15 haftalığız, kilo almadık. Ama göbiş kocaman maşallah. Bu sefer kilo almışımdır diye çıkıyorum tartıya, o arada doktorum cebine taş koymadın di mi diye takılıyor bana :) Annem de bana hamileyken 4-5 kilo almış. Ben istiyorum biraz tombişleşmeyi aslında.

Biz 15 haftalığız, kilo almadık. Ama göbiş kocaman maşallah. Bu sefer kilo almışımdır diye çıkıyorum tartıya, o arada doktorum cebine taş koymadın di mi diye takılıyor bana :) Annem de bana hamileyken 4-5 kilo almış. Ben istiyorum biraz tombişleşmeyi aslında.

amaan napcam sanki alma işte ne güzel. bak bana yarın 18. haftama giriyorum şimdiden 2-2,5 kilo aldım. Allah'tan 1 aydır boyleyim değişmiyor kilom yani. valla ben hiç almak istemiyorum gayet memnumun kilomla. sen kaç kilo ile hamile kaldın canım? benim annemde bana hamileyken 25 kilo almış 55 le hamile kalmış 80 le bitirmiş. umarım bu konuda senin annene benzerim :44:

Bugundü canım dün de yazdım gidicem diye zeynep de bugun gidecek ti hatta çok sevindim canım çokkk sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

zeyneprunya mı? canım onun ki erkek zaten ben asıl kamuranı merak ediyorum. ama içime doğan kamuran içinde kız. bakalım prensimi olacak. ben kaçırmışım ya kızın olacagını dün malum bi vardım bi yoktum. ee sen ne hissediyorddun yada ne istiyorsun bebişi bak ben bunları unutmuşum

Back
X