Dogru soyluyosun canim...marmaristeki sgk anlasmasi olmayan tek ozel hastane bu benim gittigim...cok pahali olmasina ragmen insanlar hep orayi tercih ediyolar...
cnm molal bozacak bir durum yok üzülme . 2 liden sonra normal da olsa herşey standart takipte olduğundan istiyorlar dörtlüyü . Benden de istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun
Hadi hayırlı olsun cnm prensesler çoğalıyor 😊
:))) Aman Allah'ım şimdi acaip stres oldum :)) Öncelikle çok sevindim canım, hayırlı olsun ve de sağlıklı,başarılı, güçlü, yakışıklı bir oğlun olur inşallah. (Bunları ilerde akraba olma ihtimalimize karşı istemiyorum yanlış anlama :) )
Benim doktorum 16. haftadan önce kesinlikle söylemiyor, o nedenle biraz daha bekleyeceğiz canım maalesef ki. Ama sanki benim oğlum olur gibi geliyor, rüyamda hep öyle gördüm ve de en başından beri içime doğan bu.
3 Mayıs'ta kontrolüm var, büyük ihtimalle söyler cinsiyetini, ona göre de hazırlıklara başlarız canım :)
iyi dileklerinin arkasındaki niyeti hiç kötü algılamadım eğer kızsa bebeğin onun için değil yani:)
tamam biz bekleriz kız evi naz evi derler.
zaten dikkat ettim gün olarak da senin bebeğin daha geride yani oğlum daha büyük olacak.o da önemli ilişkilerde.
içine yanlış doğuyor olabilir ya da tam tersi çıkarmış derler .senin, benim oğlum olacak demişken kesin kız olduğunu anlaman lazım doktora bile gitmeye gerek yok cinsiyet için. Neden ben en başından beri seninle dünür olacağız diyorum çünkü benim de içime farklı cinsiyetlerde olacağı doğuyor.Hıı olmazsa da B planım var first (muğladan kız alınır) ya da glprenses .
çoook teşekkür ederim.içim ferahladı gerçekten. İnsan elinde olmayan şeylerde daha çok stres oluyor sanırım :105:
inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız. :129:
Bu arada dr bana seçenek bırakmıyor ki, sekreterini arayıp tarihi o yazdırıyor. Çok zor sabrediyorum ben de, günleri sayıyorum desem yeridir :)
Bebeğin hareketlerini hissetsek bu kadar endişelenmeyiz sanırım, şimdi içeride bir minik var ama ne durumda konusu endişe yaratıyor :)
ilk bebişte her şeye panik yapıyor insan işte canım :105: çok teşekkür ederim yanıtın için. Bana seçme şansı bırakmadı doktorum :S o yüzden yaptıracağım :107: inşallah sağlıkla doğar minnoşlarımız
Ben geldimmmmm. Ailemize 2 pasa geliyor canlarim. Her sey yolunda cok sukur haftalariyla da uyumlu. Allah saglikli bir omur nasip etsin hepimizin bebislerine insallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Maşallah erkekler atak yaptıBir de bebeğin cinsiyetini öğrendik.Oğlum olacak.hiç kendimi erkek annesi olarak düşünmemiştim ,hep bana kız anneleri daha mütevazı ,daha sevecen ve merhametli gelmiştir.Neyse tam tersinin de mümkün olabileceğini göstermeye çalışıcam:)
Cool'a
bizim cinsiyet belli oldu,sizinkini bekliyoruz.Kız olursa kaçarınız yok:)
Yok canım, kızım olursa kocasının yakışıklı, güçlü ve başarılı olması aklımdan bile geçmedi :)
Ama şimdi tersi olur da benim de oğlum olursa, dünürken rakip mi olacağız :))) Forumdan kız bulma çabaları :)
İşte bak erkek annesi değilmi,hemen alternatifleri hazırlamış B planı falan, bir de merhametli,anlayışlı bir erkek annesi olacağım diyordun :))
Cok merak ettim insallah cok guzel gecmistir bide bugun 13 haftalik oluyoz dmissin ama bugun 12+3 olmuyo mu hadi gelde anlat bebisin neler yapti bugun sana ...
çok teşşekkür ederin cnm bulantıdan yemem zor da olsa yandıkça bir iki kaşık yiycem artık :)Benim mide bulantimi da yanmasını da yogurt geciriyodu canım beni çok ferahlatiyodu sende dene istersen
Sen muhtemeln İstanbuldasın :istanbulda hem alternatif çok hem de daha uygun sanki fiyatale burada arkadaşların yazdıklarından anlıyorum.İzmirde iyi bir hastane ve ya iyi bir doktorun muayenesi 200 tl den başlıyordoğumlar daha da beter pahalı zaten hiç şimdi oaraları düşünmeyeyim ,siniri bozuluyor insanın.Boyu uzun dr. normal dedi zaten kilosu ondan düşük gözüküyor dedi.benim boyum 1.78 babası da 1.84 ,dayısı 1.87 .inş. onun gibi olur.
geldim kızlarrrr :)))) kontrolümüz bebişim yüzünden baya uzun sürdü yaramaz baya uğraştırdı :) 13.30 da girdim doktorun yanına ultrasyonda baktı bi türlü istediği pozisyona geçmedi bi türlü 20 dk uğraştı sağdan dürttü soldan dürttü olmadı git çikolata şekerli bişeyler falan yede yarım saat sonra tekrar gel dedi gittim şeker komasına soktum kuzuyu :) tekrar gittim yine uğraştırdı yüzünü bize dönmüş yatıyor Anneyi çok özlemiş heralde diyo doktor :) doktor dürttükçe sırtını dönüyor bu defada inatçı olacak bu kuzu ne bu uğraştırdığı beni diye isyan etti artık doktor amcamız :))) en sonunda bi yerden yakaladı da ense kalınlığı 0,9 mm miş burun kemiğide oluşmuş çok şükür ultrasona göre bi anormallik yok kanda da sorun çıkacağını sanmıyorum dedi çarşamba sonuçları alıp görüşücez tekrar. Boyumuz 7 cm olmuş haftasına göre baya ilerde gidiyor dedi. Doktorumuz uğraştı ama bende bu sayede tam 40dk bebişimi seyredebilme fırsatı yakaladım yerim onu pörtlek gözlümmcinsiyetine bişey diyemem tahminde bulunurum oda değişir falan 3 hafta sonra net bilgi verirrim dedi tahminde bile bulunmadı bakalım payımıza beklemek düştü kuzum sağlıklı olsunda bekleriz napalım
kalinkam canım son gittiğimde 4 gün öndeydi ya ona göre 13 haftalık olduk bugün ama ultrasonda 13+3 çıktı tam bir hafta önde gözüküyor. ama cetvele karışmıyorum sata göre duruyor o ultrason belli olmuyo çünkü biliyosun
Canım merhaba. İzmirdesin galiba. Ben de karşıyaka medical park a gitmeye başladım. Kötü bir hastane demişsin neden acaba? Ben daha önce tınaztpe ye gidiyordum ama doktor değiştirmek için medical e geçtim. Perşembe 2.kez gidicem. Birbirimizle paylaşalım bilgileri. Sen kötü deyince kafam karıştı şimdi
Valla benim doktorun muayenesi de 250 Tl, Doğumu Acıbaden hastanelerinde yapıyormuş,arayıp sordum, sezeryan 6,400, epidural sezeryan 7,000 TL.bunlar sadece hastane parası, daha buna dr ücreti eklenecek. Doktorumla hiç konuşmadım doğum ücreti ne diye.
Bakalım, bana çok fazla geliyor bu rakamlar, eşim de belki bi kere olcak ne farkeder diyor. Anlayacağınız şaşkın ve kararsızım...
canım biliyorum fiyat çok pahalı ama sen hiç riske girme senin doktorun gerçekten iyi bir doktor.Hem seninkisi çok acılar çekerek kavuşulmuş bir bebek olacak inş.için rahat ede ede git.neyapalım biraz sallayacaklar bizi ama nasipleri ile geliyorlar ben çok fark ediyorum bunu.
iyi dileklerinin arkasındaki niyeti hiç kötü algılamadım eğer kızsa bebeğin onun için değil yani:)
tamam biz bekleriz kız evi naz evi derler.
zaten dikkat ettim gün olarak da senin bebeğin daha geride yani oğlum daha büyük olacak.o da önemli ilişkilerde.
içine yanlış doğuyor olabilir ya da tam tersi çıkarmış derler .senin, benim oğlum olacak demişken kesin kız olduğunu anlaman lazım doktora bile gitmeye gerek yok cinsiyet için. Neden ben en başından beri seninle dünür olacağız diyorum çünkü benim de içime farklı cinsiyetlerde olacağı doğuyor.Hıı olmazsa da B planım var first (muğladan kız alınır) ya da glprenses .
geldim kızlarrrr :)))) kontrolümüz bebişim yüzünden baya uzun sürdü yaramaz baya uğraştırdı :) 13.30 da girdim doktorun yanına ultrasyonda baktı bi türlü istediği pozisyona geçmedi bi türlü 20 dk uğraştı sağdan dürttü soldan dürttü olmadı git çikolata şekerli bişeyler falan yede yarım saat sonra tekrar gel dedi gittim şeker komasına soktum kuzuyu :) tekrar gittim yine uğraştırdı yüzünü bize dönmüş yatıyor Anneyi çok özlemiş heralde diyo doktor :) doktor dürttükçe sırtını dönüyor bu defada inatçı olacak bu kuzu ne bu uğraştırdığı beni diye isyan etti artık doktor amcamız :))) en sonunda bi yerden yakaladı da ense kalınlığı 0,9 mm miş burun kemiğide oluşmuş çok şükür ultrasona göre bi anormallik yok kanda da sorun çıkacağını sanmıyorum dedi çarşamba sonuçları alıp görüşücez tekrar. Boyumuz 7 cm olmuş haftasına göre baya ilerde gidiyor dedi. Doktorumuz uğraştı ama bende bu sayede tam 40dk bebişimi seyredebilme fırsatı yakaladım yerim onu pörtlek gözlümmcinsiyetine bişey diyemem tahminde bulunurum oda değişir falan 3 hafta sonra net bilgi verirrim dedi tahminde bile bulunmadı bakalım payımıza beklemek düştü kuzum sağlıklı olsunda bekleriz napalım
kalinkam canım son gittiğimde 4 gün öndeydi ya ona göre 13 haftalık olduk bugün ama ultrasonda 13+3 çıktı tam bir hafta önde gözüküyor. ama cetvele karışmıyorum sata göre duruyor o ultrason belli olmuyo çünkü biliyosun
oncelikle maşallah diyorum canım hem sana hem bebişine. ama inadı karsında şaştım kaldım doğrusu kime çekmiş bu kuzu böyle ?? cok güldüm halinize ama en öenmlisi sağlıklı mutlu haberlerle gelmiş olman. bu onde gitme olayını ben doktoruma sordum hatta ikisinde de oyle soyledi. benim kızımın gelişimi ilerde gittikçe değişiyor. medipole gittiğimde yani bundan 3 hafta once bebeğim 4 gün one geçmişti tahmini doğum 22 si yazıyordu ultrason kagıdında. bu son gittiğim doktor bebeğin 2 gün onde tahmini doğum suan için 20 si dedi. bakalım pazartesi randevumuz var. bu sefer durumu nasıl olacak :))
Canim gozunaydinn bebeinlee cookk uzun vakit gecirmissin bu seni bi sure idare eder ultrason sonuclarinin iyi olmasina da sevindim insallah kan da temiz cikacak icini rahat tut sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?