Selam annecikler nasilsiniz? Gecen hafta ablam gelmisti baya gezdik gunler yogun gecti. Dunde annemlere geldik avusturyaya. Bir ay burdayim insaAllah. Yegenlerimi bi gorseniz yersiniz yer :))
Sizler nasilsiniz? Firsatim oldukca telefondan baglanmaya calisacagim. ♡♡♡
Günaydın canım inşallah ağrım geçmiş gibi mutluyumGünaydınlar güzel annişler ve kuzucukları. Renkli mutlu ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileğiyle
Günaydın canım benimde karnım baya belirdi vallagünaydın kader arkadaşlarım:)) herkese musmutlu bir gün diliyorumgöbekler ne alemde, benimki çok gergin ve sert, öne doğru sivri bi şekilde çıktı resmen:))
İnşallah hayırlı haberlerle gel canımgünaydın arkadaşlar bugün 13.00 da ikili test randevum var dua edin heyecanlıyım cinsiyetini öğreneblirmiyim acep:)
Çıkmaz inşallahh canım gönlünü ferah tutherkese gunaydiin kızlar 😊 bugün öğleden sonra ikili testimizin kan sonuçları çıkacak ınş olumsuz bişey çıkmaz
GünaydınnnnnnGunaydin herkese
Günaydınn canım evim çok dağınık valla bugun çok işim varGünaydın ekim anneleri :)
Çalışanlara da hayırlı işler :)
Ev hanımlarına da ev işlerinde kolaylıklar :)
Günaydın canım bizim kontrrollere de gün sayacaz 1 ay var dahaHerkese günaydın arkadaşlar, bugn doktora gideceklerden ve de sonuç bekleyenlerde iyi haberleri bekliyoruz
Günaydın canımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
günaydın kızlar:)) doktora gidiceklerden cok güzel haberler bekliyoruz.dualarımız sizlerle....
Banane ben vermem kızımıgit Azurenin kızını al
Ha ha alemsiniz
evet haklısın onu yaptım bi kere ama sonra soru yağmuruna tutuyomuşum gibi geldi:)
Bak oğluna İzmir'de ev alacakmış, neden vermiyorsun :)
günaydın arkadaşlar bugün 13.00 da ikili test randevum var dua edin heyecanlıyım cinsiyetini öğreneblirmiyim acep:)
herkese gunaydiin kızlar 😊 bugün öğleden sonra ikili testimizin kan sonuçları çıkacak ınş olumsuz bişey çıkmaz
First canım senin randevun 17 Nisan mıydı ?
canım aynen insanları anlamak zor biz heyacanla bebeklerimiz beklerken ne karışıyorsunuz sizde geçtiniz bu yoldan bakalım hayırlısıben de tırsmıo değilim, eşimin ailesi de azck eski tip sağolsunlar, bz şimdiden bi iki isim belirleyp söyleyiverdk bize isim bulmaya fln çalşmsnlar die ama dur bakalm belli de olmaz ne yapacakları, son dakika golü atıp duygu sömürüsü yapablrler..almşlar heveslerini 2 tane evlatları var isimlerini kendileri koymş, şmdi bu nasıl bi heves anlamadm ki..bırak annesi babası heves etsn isim arasın kendi gönlündekini koysun..noluo insanlara anlamıyorum
slm kızlar nasılsınız biz çok iyiyizz bu gün dr gittik gitmeden önce çikolata yedimutrasona giirdim uyuyorr dürdükledik öksürdüm yine uyanmadı 15 dk sonra yine gel dedi bitane daha çikolata yedim yine utrasona girdim ellerini oynatıyor ama bacaklarını sıkıştırmış açmıyor baya uğraştı dr ne inatçı dedi işaret parmağini kaldırıp salladı dr ile ben şok olduk bize kızdı galiba dedik sonra bacağini açtı dr tam bakıcak elini bacağinin arasına koydu eninde sonunda gördük ama yüzde seksen erkek dedi dr bundan sonra onunla devam edeceğim çok ilgili idi parmakları kalbini heryerini gördük pipisini göstermek istemedi oğlusum çok güzeldi benden haberler böyle sizden nbrr
:)
Alya tüm günü bebişle geçirmişsimiz, gözümüz gönlünüz şenlenmiş ama kim bilir kaç takla attırdınız kuzucuğa:) bir dahaki kontrolde bu kadar dürtmeyin miniğimizi lütfenbizim bebeklerimizin hepsi çok kıymetli, minicik bacaklarını yormanıza göz yumamayız annesi kuaura bakmayın:)
Canım çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın. Bundan sonra gönlüne göre olsun canım herşey. Peki doktorun kimdi canım? Tınaztepe hastanesi nasıl peki br şey duydun mu? Doğum için inş o günleri görürüz daha tam karar vermedim. Ama bir kez gittim medicale çok ilgilendi doktor en önemlisi güleryüzlüydü.ama devamı nasıl olcak bilmiyorum. Kent i ben de düşünmüştüm ama tek bayan doktor var o da nasıl bilemedim.
ben de kent ya da çınarlı diye düşünüyorum ama çınarlı ne kdr acaba hç blmiyorum. Kent 5000 civarı demek ha, yuh ya
evet teyzesi azcık rahatsız ettik kuzucuğu ama napalım doktorun ensesini ölçmesine izin vermedi bi türlü :26: bende çok özlemiştim pek rahatsız olmadım işime geldi ama bu kadar uzun ilk ve son izlememiz olur heraldemuayene çıktığımda karnım ağrıyodu artık
Glprenses sen tabi cinsiyetini öğrendin bak hemen naz yapmaya başladın bile neden kız tarafısın. Cool da böyle olacak diye çok korkuyorum :)
First de zaten Muğlalı değilmiş .
imza:Bir bahtsız erkek annesi :)
cnm dün baya bir bebeğini seyre gitmişsin sen :)) maşallah bebişinefakat bence de bu kadar uzun kalma ultrasyon da , çok şükür bebiş iyi çok fazla da görsek yetmez bizlere , sonuçlarınız iyi çıkar inş.
mecburi oldu canım biraz o kadar uzun kalmak dediğim gibi bi türlü uygun pozisyona geçmedi ensesini ölçemedi dr ondan bu kadar uğraştıkyoksa her gittiğimde 5 dk fazla sürmüyodu düne has bişey oldu :)) inşaAllah bakalım canım yarın öğrenicez sonuçları ama kalbim rahat Rabbime emanet miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?