2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Kız avusturyalaramı gittin maşallah kendine dikkat et canım
Günaydınlar güzel annişler ve kuzucukları. Renkli mutlu ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileğiyle
Günaydın canım inşallah ağrım geçmiş gibi mutluyum
günaydın kader arkadaşlarım:)) herkese musmutlu bir gün diliyorum göbekler ne alemde, benimki çok gergin ve sert, öne doğru sivri bi şekilde çıktı resmen:))
Günaydın canım benimde karnım baya belirdi valla
günaydın arkadaşlar bugün 13.00 da ikili test randevum var dua edin heyecanlıyım cinsiyetini öğreneblirmiyim acep:)
İnşallah hayırlı haberlerle gel canım
herkese gunaydiin kızlar 😊 bugün öğleden sonra ikili testimizin kan sonuçları çıkacak ınş olumsuz bişey çıkmaz
Çıkmaz inşallahh canım gönlünü ferah tut
Gunaydin herkese
Günaydınnnnnn
Günaydın ekim anneleri :)
Çalışanlara da hayırlı işler :)
Ev hanımlarına da ev işlerinde kolaylıklar :)
Günaydınn canım evim çok dağınık valla bugun çok işim var
Herkese günaydın arkadaşlar, bugn doktora gideceklerden ve de sonuç bekleyenlerde iyi haberleri bekliyoruz
Günaydın canım bizim kontrrollere de gün sayacaz 1 ay var daha
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın canım
günaydın kızlar:)) doktora gidiceklerden cok güzel haberler bekliyoruz.dualarımız sizlerle....

Günaydın canım

günaydın arkadaşlar bugün 13.00 da ikili test randevum var dua edin heyecanlıyım cinsiyetini öğreneblirmiyim acep:)

Ben ogrenememistim canim insallah sen ogrenirsinn hayirli haberlerle gel :)

herkese gunaydiin kızlar 😊 bugün öğleden sonra ikili testimizin kan sonuçları çıkacak ınş olumsuz bişey çıkmaz

Dualarimiz seninle canim guzel haberler getir bize insallah:)

First canım senin randevun 17 Nisan mıydı ?

Ayy evet canim ya ilk defa bu kadar uzun sure bekledim cok heyecanliyim 3 hafta olacak biraz korku biraz endise biraz merak... Kafami dagitmak icin sabah sabah kuafore geldim komple bi temizlik bakim soyle bi guzel anne hissediyom kendimi yoksa bu 2 gun gecmez:)

canım aynen insanları anlamak zor biz heyacanla bebeklerimiz beklerken ne karışıyorsunuz sizde geçtiniz bu yoldan bakalım hayırlısı

gözün aydın canım bebeğin paşanda doktorunda hayırlı olsun

evet teyzesi azcık rahatsız ettik kuzucuğu ama napalım doktorun ensesini ölçmesine izin vermedi bi türlü :26: bende çok özlemiştim pek rahatsız olmadım işime geldi ama bu kadar uzun ilk ve son izlememiz olur heralde muayene çıktığımda karnım ağrıyodu artık

Ben orada merve hanıma gittim.Tüp bebepe ise Mert bey vardı vip bölümünde o yönlendirmişti.Ama Vedat bey varmış mesela o çok iyiymiş. Kentteki bayan doktoru inan ben de bilmiyorum .

ben de kent ya da çınarlı diye düşünüyorum ama çınarlı ne kdr acaba hç blmiyorum. Kent 5000 civarı demek ha, yuh ya

canım Özel çınarlı hastanesinin artık sgk ile anlaşması var .fiyatları da çok uygun 2 ay içinde iki arkadaşım oarada doğum yapacak onların sonuçlarına göre sana yazarım .taze taze bilgileri

cnm dün baya bir bebeğini seyre gitmişsin sen :)) maşallah bebişine fakat bence de bu kadar uzun kalma ultrasyon da , çok şükür bebiş iyi çok fazla da görsek yetmez bizlere , sonuçlarınız iyi çıkar inş.

Eee kız evi naz evi :) sen daha dur Cool da öğrensin birde kızsa , sen o zaman gör nazı
senden kurtulmak içinde bana baskı yapıyor bak evi var İzmir de diyip beni kandırmaya çalışıyor

mecburi oldu canım biraz o kadar uzun kalmak dediğim gibi bi türlü uygun pozisyona geçmedi ensesini ölçemedi dr ondan bu kadar uğraştık yoksa her gittiğimde 5 dk fazla sürmüyodu düne has bişey oldu :)) inşaAllah bakalım canım yarın öğrenicez sonuçları ama kalbim rahat Rabbime emanet miniğim

Günaydın neler oluyo burda maşallah cinsiyeti öğrenenler bebişleri kertiolar Ne güzel ya hep böyle iyi neşeli olun kızlar...

Çok şükür hep güzel haberler aldık , inş sende yarın güzel haberler verceksin bizlere , hepimizin miniği Rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…