- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
günaydın kader arkadaşlarım:)) herkese musmutlu bir gün diliyorumgöbekler ne alemde, benimki çok gergin ve sert, öne doğru sivri bi şekilde çıktı resmen:))
Ben de şaşırıyorum bu sertliğe, bilmiyordum hamilelikte böyle sert bi göbeğimiz olacağınıGünaydın canım benim göbeğimde sivri ve çok sert :) bu sertlik hep devam edecek sanırım bende yumuşak olur sanıyordum hamile göbişleri
günaydın arkadaşlar bugün 13.00 da ikili test randevum var dua edin heyecanlıyım cinsiyetini öğreneblirmiyim acep:)
günaydın arkadaşlar bugün 13.00 da ikili test randevum var dua edin heyecanlıyım cinsiyetini öğreneblirmiyim acep:)
Günaydın canım 12+1 ken doktora nolur tahmin yap %1 de olsa istiyorum demem sonucunda %65 kız dedi çünkü cinsiyeti artık oluşmuş oluyor tahmin yürüttürebilirsin bence
Günaydın tatlım...ayy çok heyecanlı :)
bence cinsiyet için biraz erken ama belli de olmaz. erkenden öğrenen arkadaşlar olmuştu. bizi haberdar et muhakkak.
slm kızlar nasılsınız biz çok iyiyizz bu gün dr gittik gitmeden önce çikolata yedimutrasona giirdim uyuyorr dürdükledik öksürdüm yine uyanmadı 15 dk sonra yine gel dedi bitane daha çikolata yedim yine utrasona girdim ellerini oynatıyor ama bacaklarını sıkıştırmış açmıyor baya uğraştı dr ne inatçı dedi işaret parmağini kaldırıp salladı dr ile ben şok olduk bize kızdı galiba dedik sonra bacağini açtı dr tam bakıcak elini bacağinin arasına koydu eninde sonunda gördük ama yüzde seksen erkek dedi dr bundan sonra onunla devam edeceğim çok ilgili idi parmakları kalbini heryerini gördük pipisini göstermek istemedi oğlusum çok güzeldi benden haberler böyle sizden nbrr
geldim kızlarrrr :)))) kontrolümüz bebişim yüzünden baya uzun sürdü yaramaz baya uğraştırdı :) 13.30 da girdim doktorun yanına ultrasyonda baktı bi türlü istediği pozisyona geçmedi bi türlü 20 dk uğraştı sağdan dürttü soldan dürttü olmadı git çikolata şekerli bişeyler falan yede yarım saat sonra tekrar gel dedi gittim şeker komasına soktum kuzuyu :) tekrar gittim yine uğraştırdı yüzünü bize dönmüş yatıyor Anneyi çok özlemiş heralde diyo doktor :) doktor dürttükçe sırtını dönüyor bu defada inatçı olacak bu kuzu ne bu uğraştırdığı beni diye isyan etti artık doktor amcamız :))) en sonunda bi yerden yakaladı da ense kalınlığı 0,9 mm miş burun kemiğide oluşmuş çok şükür ultrasona göre bi anormallik yok kanda da sorun çıkacağını sanmıyorum dedi çarşamba sonuçları alıp görüşücez tekrar. Boyumuz 7 cm olmuş haftasına göre baya ilerde gidiyor dedi. Doktorumuz uğraştı ama bende bu sayede tam 40dk bebişimi seyredebilme fırsatı yakaladım yerim onu pörtlek gözlümmcinsiyetine bişey diyemem tahminde bulunurum oda değişir falan 3 hafta sonra net bilgi verirrim dedi tahminde bile bulunmadı bakalım payımıza beklemek düştü kuzum sağlıklı olsunda bekleriz napalım
dessene dün bebeşini seyri aleme çıktınız . Oh doya doya izlediniz . Ultrasyonda o kadar fazla kalmamaya çalış sen yinede , varsın cinsiyetini sonra göstersin , maşallah bebişine
kalinkam canım son gittiğimde 4 gün öndeydi ya ona göre 13 haftalık olduk bugün ama ultrasonda 13+3 çıktı tam bir hafta önde gözüküyor. ama cetvele karışmıyorum sata göre duruyor o ultrason belli olmuyo çünkü biliyosun
Bi an msjı görünce çok şaşırdım 😊 anılarım depreşti biliyomusun odasıyla eşyalarıyla tırlatmıştım nerdeyse gönlümüze göre kurduk işte darısı size cnm daha güzelleri sizlerin olsun inş
Kızlar Bi haberim var ilgilenen arkadaşlara geçen axis teki e bebek mağazasına gittim eşimle fiyatlar epeyce iyiydi gitmenizi öneririm biberon emzik vs fiyatlar cazip geldi modelde çok fazla naçizane bikaç önerim oluck ilk anne olacaklara özellikle mothercare in kendinden eldivenli tulumlarını öneririm bebekler eldivenleri ağzına alıp çnku Allah korusun fiyatları 3 adet 85 liraydı geçenlerde mtrocityde baktım biz 10 12 tane almştık çok rahat ettik korkmadan uyuduk bide bolca pijama takımı öneririm şmdi bnm tuzum kuru ilk çocuktan 2 hurç kıyafet kaldı onları Bi sure giydircm ama kız olursa eğer dendiği gibi kendimi tutamayabilirim 😁
Selam annecikler nasilsiniz? Gecen hafta ablam gelmisti baya gezdik gunler yogun gecti. Dunde annemlere geldik avusturyaya. Bir ay burdayim insaAllah. Yegenlerimi bi gorseniz yersiniz yer :))
Sizler nasilsiniz? Firsatim oldukca telefondan baglanmaya calisacagim. ♡♡♡
ben de bastırayım o zaman :) tabi kafam yerinde olurs doktora gidince herşeyi unutuyorum kafa da gidiyo
Teşekkür ederim eksik olma canim.napicam bilmiyorum.çok erken alıyorum ya bide sabah 9 da içiçem bu sefer nasıl olucak inşallah biri gelir. baktım olmuyo doktorumu ariyimbenimki pembeli bonibona benziyor.mide bulantisi yapmaz demişti. ama (( Allah razi olsun canim ♥♥♥♥
Günaydın canım, inaşşah insiyetini öğrenebilirsin.
Ben doktora gitmeden önce biriken sorularımı not defterime yazıyorum ve muayenin sonunda sırayla soruyorum.Dediğin gibi doktorda unutuluyor,o nedenle en iyi çözüm olarak bunu buldum.
iyi dileklerinin arkasındaki niyeti hiç kötü algılamadım eğer kızsa bebeğin onun için değil yani:)
tamam biz bekleriz kız evi naz evi derler.
zaten dikkat ettim gün olarak da senin bebeğin daha geride yani oğlum daha büyük olacak.o da önemli ilişkilerde.
içine yanlış doğuyor olabilir ya da tam tersi çıkarmış derler .senin, benim oğlum olacak demişken kesin kız olduğunu anlaman lazım doktora bile gitmeye gerek yok cinsiyet için. Neden ben en başından beri seninle dünür olacağız diyorum çünkü benim de içime farklı cinsiyetlerde olacağı doğuyor.Hıı olmazsa da B planım var first (muğladan kız alınır) ya da glprenses .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?