2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın kader arkadaşlarım:)) herkese musmutlu bir gün diliyorum göbekler ne alemde, benimki çok gergin ve sert, öne doğru sivri bi şekilde çıktı resmen:))

Günaydınlar güzel annişler ve kuzucukları. Renkli mutlu ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileğiyle

günaydın kader arkadaşlarım:)) herkese musmutlu bir gün diliyorum göbekler ne alemde, benimki çok gergin ve sert, öne doğru sivri bi şekilde çıktı resmen:))

Günaydın canım benim göbeğimde sivri ve çok sert :) bu sertlik hep devam edecek sanırım bende yumuşak olur sanıyordum hamile göbişleri

Günaydın canım benim göbeğimde sivri ve çok sert :) bu sertlik hep devam edecek sanırım bende yumuşak olur sanıyordum hamile göbişleri
Ben de şaşırıyorum bu sertliğe, bilmiyordum hamilelikte böyle sert bi göbeğimiz olacağını dediğin gibi devam edecek bi duruma benziyo

günaydın arkadaşlar bugün 13.00 da ikili test randevum var dua edin heyecanlıyım cinsiyetini öğreneblirmiyim acep:)

herkese gunaydiin kızlar 😊 bugün öğleden sonra ikili testimizin kan sonuçları çıkacak ınş olumsuz bişey çıkmaz

günaydın arkadaşlar bugün 13.00 da ikili test randevum var dua edin heyecanlıyım cinsiyetini öğreneblirmiyim acep:)

Günaydın tatlım...ayy çok heyecanlı :)
bence cinsiyet için biraz erken ama belli de olmaz. erkenden öğrenen arkadaşlar olmuştu. bizi haberdar et muhakkak.

Günaydın canım 12+1 ken doktora nolur tahmin yap %1 de olsa istiyorum demem sonucunda %65 kız dedi çünkü cinsiyeti artık oluşmuş oluyor tahmin yürüttürebilirsin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canım 12+1 ken doktora nolur tahmin yap %1 de olsa istiyorum demem sonucunda %65 kız dedi çünkü cinsiyeti artık oluşmuş oluyor tahmin yürüttürebilirsin bence

ben de bastırayım o zaman :) tabi kafam yerinde olurs doktora gidince herşeyi unutuyorum kafa da gidiyo

Günaydın tatlım...ayy çok heyecanlı :)
bence cinsiyet için biraz erken ama belli de olmaz. erkenden öğrenen arkadaşlar olmuştu. bizi haberdar et muhakkak.

bi umut belki belli olur evet erken öğrenenler olmuş sağlığı tabiki cinsiyetinden daha önemli inşallah güzel sonuçlar alırım yazarım buraya

Günaydın ekim anneleri :)
Çalışanlara da hayırlı işler :)
Ev hanımlarına da ev işlerinde kolaylıklar :)

uyuyan bebişi mi uyandırdınız annnesi :) oda size böyle kızar senin bebişin erkek cnm hayırlısı olsun

teşekkürler cnm. işte oda yapmak çok güzel çok ta keyifli ama doğduğunda odasında yatıramıyorsun , daha sonra çocuk odası almak daha mı mantıklı acaba? ikinci kız olacak senin galiba çok sevindim . Rabbim ikiciyi bana da erkek versin inş.

hatırlatman için teşekkürler cnm. bende sitesinden baktım, nuk ta falan indirim var bende gördüm. Bügün nasip olursa mothercareye gidip , kızıma alışveriş yapmak istiyorum. Daha hiç birşey almadım ,

Nerdesin sen cnm ya ... Gerçi ben tahmin ettim , Avusturya ya gideceğini söylemiştin. Annelere ve Yeğenlere çok selam cnm

ben de bastırayım o zaman :) tabi kafam yerinde olurs doktora gidince herşeyi unutuyorum kafa da gidiyo

Günaydın canım, inaşşah insiyetini öğrenebilirsin.

Ben doktora gitmeden önce biriken sorularımı not defterime yazıyorum ve muayenin sonunda sırayla soruyorum.Dediğin gibi doktorda unutuluyor,o nedenle en iyi çözüm olarak bunu buldum.

Herkese günaydın arkadaşlar, bugn doktora gideceklerden ve de sonuç bekleyenlerde iyi haberleri bekliyoruz

inşallah canım benımkı dışı jelatın gıbı olan ılaclardan.

günaydın kızlar:)) doktora gidiceklerden cok güzel haberler bekliyoruz.dualarımız sizlerle....

evet haklısın onu yaptım bi kere ama sonra soru yağmuruna tutuyomuşum gibi geldi:)

Banane ben vermem kızımı git Azurenin kızını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…