Ben ogrenememistim canim insallah sen ogrenirsinn hayirli haberlerle gel :)
Dualarimiz seninle canim guzel haberler getir bize insallah:)
Ayy evet canim ya ilk defa bu kadar uzun sure bekledim cok heyecanliyim 3 hafta olacak biraz korku biraz endise biraz merak... Kafami dagitmak icin sabah sabah kuafore geldim komple bi temizlik bakim soyle bi guzel anne hissediyom kendimi yoksa bu 2 gun gecmez:)
Günaydın neler oluyo burda maşallah cinsiyeti öğrenenler bebişleri kertiolarNe güzel ya hep böyle iyi neşeli olun kızlar...
Çok şükür hep güzel haberler aldık , inş sende yarın güzel haberler verceksin bizlere , hepimizin miniği Rabbime emanet
Glprenses sen tabi cinsiyetini öğrendin bak hemen naz yapmaya başladın bile neden kız tarafısın. Cool da böyle olacak diye çok korkuyorum :)
First de zaten Muğlalı değilmiş .
imza:Bir bahtsız erkek annesi :)
Eee kız evi naz evi :) sen daha dur Cool da öğrensin birde kızsa , sen o zaman gör nazı
senden kurtulmak içinde bana baskı yapıyor bak evi var İzmir de diyip beni kandırmaya çalışıyor
Azure nasılsın canım Günaydın demek istedim sana:):)
Çok şükür düşük,kanama vs. gibi kötü haberler olmayınca neşeli konulara geldik :)
AYNEN CANIM ÇOK ŞÜKÜR YAHERKESİN MORALİ YÜKSEK NE GÜZEL HEP BÖYLE OLALIMM..
kızlar cinsiyetini öğrenenler size bişey sorucamm. Sabah ikili test sonuçları ile ilgili bişeyler araştırırken ikili teste bakılan beta hcg değeri 50 ye yakın veya üstü olanlarda cinsiyet kız düşük olanlarda ise erkek diye bi tez atmış ortaya hanımlar ve %70inde tutmuşBöyle bişey duydunuz mu?
Sizde kaç çıkmıştı ve cinsiyetiniz ne??
inşallah canım, hatta sağlıkla mutlulukla 5-6 ay geçsin ve burada ikili test,cinsiyet vs. Sonuçlarını değil, doğum haberlerini bekleyip birlikte kutlayalım :)))
Günaydın Canım ,evet artık keyfimiz yerinden Allah bozmasın. Zor bir 3 ayı bitirdik ,mide bulantıları ,kanama korkuları derken kabus gibiydi .en azından benim için.Kaç gündür sırıta sırıta yazıyorum buraya ,hayır ekrana sürekli gülerek bakan işsiz anne olucam sonunda :)Günaydın neler oluyo burda maşallah cinsiyeti öğrenenler bebişleri kertiolarNe güzel ya hep böyle iyi neşeli olun kızlar...
İyi yapmışsın canım, bakımlı olmak insanın kendi moralini düzeltiyor :) Bu arada bence kesin cinsiyeti de öğrenirsin :)
Bak kız olursa benim dünür kapabilir kızını haberin olsun :)
Yok canım biz bi kere söz verdik birbirimize, kızsa senindir :)
Ama erkekse (ki içime öyle doğuyor) ne yapacağız bilemiyorum :)
Yok canım ne kurtulması :) Bak hem evliliklerde ailelerin anlaşması çok önemli, biz burada anlaşabiliyoruz diye ben burdan evlendirmek istiyorum :)
E bi de İzmir olması güzel, bak sorumlu bir anne sünnetinden evvel şimdiden evini düşünüyor,daha ne olsun :)
canım Özel çınarlı hastanesinin artık sgk ile anlaşması var .fiyatları da çok uygun 2 ay içinde iki arkadaşım oarada doğum yapacak onların sonuçlarına göre sana yazarım .taze taze bilgileri
günaydın canım ,evet artık keyfimiz yerinden allah bozmasın. Zor bir 3 ayı bitirdik ,mide bulantıları ,kanama korkuları derken kabus gibiydi .en azından benim için.kaç gündür sırıta sırıta yazıyorum buraya ,hayır ekrana sürekli gülerek bakan işsiz anne olucam sonunda :)
böyle bişiy duymadım hiç canım ama eve gidince bakıcam hemen. çok merak ettim şimdi acaba doğrumu cinsiyeti belli olanlar baksınlar bence doğru olan çıkıcakmı
bende ilk kez duydum merak ettim doğruluğunu sizlere bi sorayım dedim. Bak bakalım seninki nasılmış
Yok canım ne kurtulması :) Bak hem evliliklerde ailelerin anlaşması çok önemli, biz burada anlaşabiliyoruz diye ben burdan evlendirmek istiyorum :)
E bi de İzmir olması güzel, bak sorumlu bir anne sünnetinden evvel şimdiden evini düşünüyor,daha ne olsun :)
Kızlar cinsiyetini öğrenenler size bişey sorucamm. sabah ikili test sonuçları ile ilgili bişeyler araştırırken ikili teste bakılan beta hcg değeri 50 ye yakın veya üstü olanlarda cinsiyet kız düşük olanlarda ise erkek diye bi tez atmış ortaya hanımlar ve %70inde tutmuşböyle bişey duydunuz mu?
sizde kaç çıkmıştı ve cinsiyetiniz ne??
ben daha cinsiyetini bilmiorum kicinsiyeti belli olan kızlar rica etsek bakarmısınız acabaa bizde azcık ümitlenelim eve gidince bakalımmm ne durumda betahcg mizz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?