2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hayırlı evlat olsunlar canım,pasalarini Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin

Ben gece yatarken içiyorum 2 saat öncesinde de bişey yememiş oluyorum çok şükür bende bulantı yapmıyor.

akşam yatınca faydasi olmadigindan sabah aç karnına al dedi doktorum.bakalim bu sefer sabah 9 da içiçem....

Gözümüz aydın annesi, erkenden belli etmiş kendini sizinki:) Bence de ekşi yemek hamileliğin şanından ya, illa ki istiyor insan:) İlk üç ay çok yiyemiyor insan ama iştah açılınca tatlı diye sayıklanıyor. Sende bunu çürütmüş oldun...

Hoşgeldiniz, bebişin sağlıklı olmasona çok sevindim,sabrına maşallah diyorum ama bakalım dayanabilecek misin doğuma kadar, Tuğçe76 da beklemek istiyorum diyor amaseni daha kararlı gördüö, sayfamızda bir ilk olabilirsin:)

:)
Alya tüm günü bebişle geçirmişsimiz, gözümüz gönlünüz şenlenmiş ama kim bilir kaç takla attırdınız kuzucuğa:) bir dahaki kontrolde bu kadar dürtmeyin miniğimizi lütfen bizim bebeklerimizin hepsi çok kıymetli, minicik bacaklarını yormanıza göz yumamayız annesi kuaura bakmayın:)

slm kızlar nasılsınız biz çok iyiyizz bu gün dr gittik gitmeden önce çikolata yedim utrasona giirdim uyuyorr dürdükledik öksürdüm yine uyanmadı 15 dk sonra yine gel dedi bitane daha çikolata yedim yine utrasona girdim ellerini oynatıyor ama bacaklarını sıkıştırmış açmıyor baya uğraştı dr ne inatçı dedi işaret parmağini kaldırıp salladı dr ile ben şok olduk bize kızdı galiba dedik sonra bacağini açtı dr tam bakıcak elini bacağinin arasına koydu eninde sonunda gördük ama yüzde seksen erkek dedi dr bundan sonra onunla devam edeceğim çok ilgili idi parmakları kalbini heryerini gördük pipisini göstermek istemedi oğlusum çok güzeldi benden haberler böyle sizden nbrr

Hayırlı olsun canım oğlun olacak senin de. Zaten önceden de erkek demişti doktor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah sağlıklı bebeğin çok şükür:) gözün Aydın olsun:)

Benim gibi olursa eğer oğlun olur. Ben de en başından beri hissediyordum ve adını hiç ortada yokken vermiştim:) rüyamda görüyordum ve oğlum olacak işte:) senin için de hayırlısı ne ise o olsun. Allah gönlüne göre versin.

Hayırlı olsun canım oğlun olacak senin de. Zaten önceden de erkek demişti doktor:)

evet cnm yinede emin olamadı zaten doğuma kadar kesin olmaz dedi oğlum şimdi kıpır kpır dr yanında uyudu şimdi nasıl oynuyor ufaklık

evet cnm yinede emin olamadı zaten doğuma kadar kesin olmaz dedi oğlum şimdi kıpır kpır dr yanında uyudu şimdi nasıl oynuyor ufaklık

Doğuma kadar kesin olmaz diyerek abartmış doktorun:) benim alt tarafım bazen atıyor ama şuanda hissetmemiz mümkün mı canım ben sanmıyorum ya. Belki kişiden kişiye değişiyor da olabilir.

Ya benim neden bu kadar erken uykum geliyor kızlar. Bebeğim doğduğunda hiç uyutmayacak. Allahım güç versin bize. Artık sürekli kahve içeriz uyanık kalmak için

Bu arada aklıma gelmişken söyleyim. Dün bebek için güvenli yatış yastığı gördüm. Allah korusun bebek yüzüstü döner boğulur diye bir önlem. En çok korktuğum şeydir bu. Eşimin arkadaşının bebeği böyle öldü. Allahım sabır versin.

Tum ekim annelerini ve 2014 anne adaylarini tebrik ederim :)

Kaçıncı Çocuk: 1
Son Adet Tarihi: 5-ocak-2014
Tahmini Doğum Tarihi : 12-ekim-2014

cnm haziran annelerine bakarken Doğu nun odasını gördüm :) çok güzel iyi günlerde kullanın

Bi an msjı görünce çok şaşırdım 😊 anılarım depreşti biliyomusun odasıyla eşyalarıyla tırlatmıştım nerdeyse gönlümüze göre kurduk işte darısı size cnm daha güzelleri sizlerin olsun inş

Ne güzel hrkes yavaş yavaş cinsiyet öğrenmeye başlamış öğrenen arkadaşları tbr ederim telden girdiğim için alıntılamak zor oluyor tümünü bizim kızda son anda erkeğe dönmez inş Bi,canavar var ztn başımda 😁

Kızlar Bi haberim var ilgilenen arkadaşlara geçen axis teki e bebek mağazasına gittim eşimle fiyatlar epeyce iyiydi gitmenizi öneririm biberon emzik vs fiyatlar cazip geldi modelde çok fazla naçizane bikaç önerim oluck ilk anne olacaklara özellikle mothercare in kendinden eldivenli tulumlarını öneririm bebekler eldivenleri ağzına alıp çnku Allah korusun fiyatları 3 adet 85 liraydı geçenlerde mtrocityde baktım biz 10 12 tane almştık çok rahat ettik korkmadan uyuduk bide bolca pijama takımı öneririm şmdi bnm tuzum kuru ilk çocuktan 2 hurç kıyafet kaldı onları Bi sure giydircm ama kız olursa eğer dendiği gibi kendimi tutamayabilirim 😁

Arkadaşlar bilindiği üzere bnm Bi oğlum var 10 aylık oldu 2 ay snra yaş günü ben kendimce yaşına girince odasına geçirmeyi düşünüyorum ama eşim olmaz psikolojisi bozulur yalnız kalınca kçuk fln dio ama oğlan gece uyanınca yanımızı istio buda iyi bşy değil eşimle sarılarak uyumayı özledim inanın e gelicek miniğide düşünüyorum oğlanın alışmadı gerek odasına hemen Bi park yatak bizim odada var işte bide odası kurulu oğlum alışmazsa bebeğe yazık oluck napmam gerek alıştı diyelim gece ağlasa duyarmıyım sesini Bi bebefon almalı mıyım dersiniz napıcm ben 2çocuk Bi odada olmaz bebek uyanır oğlanda kalkar uğraş dur snra ne önerirsiniz bana yardım lutfen

bizimki 13.haftada hemen gördük hemen gösterdi.çok tatlı yaaaa erkek benimkide :))))♥ Hayırli olsun.hangi hastaneye gidiyorsun erkek mi doktorun?

hayırlı haberlerle gel inş. canımm.. yarın arıcam bakalım ne zman verirse gidicem haberleşeriz burdan

çok şükür çook güzel haberler darısı herkese inş. hayırlı olsun oğluşunnn

Hoşgeldiniz, bebişin sağlıklı olmasona çok sevindim,sabrına maşallah diyorum ama bakalım dayanabilecek misin doğuma kadar, Tuğçe76 da beklemek istiyorum diyor amaseni daha kararlı gördüö, sayfamızda bir ilk olabilirsin:)

Tesekkur ederiz canim evet cok kararliyim hemde. Daha once 2 kaybim oldu. Bunda kendimi bu sekilde sinamak istiyorum. Bir tur sabir orucu gibi. Insallah allah kabul eder ve saglikla kucagima alirim bebegimi.

Selam annecikler nasilsiniz? Gecen hafta ablam gelmisti baya gezdik gunler yogun gecti. Dunde annemlere geldik avusturyaya. Bir ay burdayim insaAllah. Yegenlerimi bi gorseniz yersiniz yer :))

Sizler nasilsiniz? Firsatim oldukca telefondan baglanmaya calisacagim. ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…