2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın hepinize ve beişlerinize :) biraz geç oldu ama artık kusuruma bakmayın hepnize güzel bir gün diliyorum.

kamurancım şeker yüklemesi olayını bildirmeyii unutma olurmu kacırmayalım bide

Uyuya mı kaldın bugün :))))

Şeker yüklemesini mutlaka sorucam. Bu ikisini yaptırsak aslında başka bir test yok artık herhalde..

Ne kusuru tatlım, hergün mesai gibi siteye ilk girenlerdensin :))

seviyorum burayı :)) kocacığa günaydın sonra genelde direk buraya günaydın demeye calsıyrum :) senin randevun ne zaman ama gidinde öğrenince bebişlerin cinsiyetiini artık ama

Walla canim bu sefer hic sormadim haftasini falan boyunu posunu da kafa cevresi karin cevresi flan diye olctukten sonra agirligi tami tamina 100 gr dedi:) dr hersey yolunda diyince en boyu kac olmus haftasi uyumlu mu flan demeyi unuttum zaten gozumden yaslar aka aka izledim hem guldum hem agladim cok guzel bi randevuydu bu :)

seviyorum burayı :)) kocacığa günaydın sonra genelde direk buraya günaydın demeye calsıyrum :) senin randevun ne zaman ama gidinde öğrenince bebişlerin cinsiyetiini artık ama

Benim randevum 3 Mayıs'ta, daha çok var maalesef...

İnşallah öğreniriz cinsiyeti.Dünürüm de sabırsızlanıyor biliyorsun :)

Benim randevum 3 Mayıs'ta, daha çok var maalesef...

İnşallah öğreniriz cinsiyeti.Dünürüm de sabırsızlanıyor biliyorsun :)

aaa benim de 3 mayısta randevum burda yazılanları okudukça günler hiç geçmek bilmiyor gerçekten hemen doktora gidip bebişimi görmek istiyorum.

gözünaydın canım ya:)çok sevindim maşallah bebişinede sanada

Hadi gözün aydın maşallahh bebişede

Bu arada sağlık ocağındaki hemşirenin söylediğini kağıda yazmıştım onu buldum.
Bana 24. hafta bitiminde tetenoz aşısı olacaksın demiş. Acaba geç mi ki? Çünkü 2 doz olmak lazım..

gözün aydın canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına. Maşallah büyümüşte selamda verirmiş annesine :) kız bide çikolata yeseydin çocuk hep dönerdi göremezdiniz çocuğu :))) hadi bakalım haftaya inş öğrenirsin cinsiyetini canım

çok şükür yine güzel bir haber :) bu hafta hiçmi tahmini yürütemedi bir şey söyleseydi , haftaya kesinleştirirdi ,

Cok tesekkur ederim cnm bnm :)
Allah herkese gonlune gore versin :)
Hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah

Bu arada sağlık ocağındaki hemşirenin söylediğini kağıda yazmıştım onu buldum.
Bana 24. hafta bitiminde tetenoz aşısı olacaksın demiş. Acaba geç mi ki? Çünkü 2 doz olmak lazım..

canım ben şimdi aradım aile sağlığını. 20. haftanda gelirsin sonra 24. haftanda yine gelirsin ikinci dozunu yaparız dedi. onden gittiğimi soyledim tamm dedi ukltrason kagıdının üzerinde yazana gore yapıyorlarmış ne zaman bitiyor 18. haftan dedi 2 gün sonra dedim tamm ozaman haftaya gelirsin aşıya dedi bende tamm dedim. amaan dikkat et sende ara yalnış olmasın

oo çok erken göstermiş bir de kız geç gösterir derler benimki de göstermiyor bende 16. haftayı bekliyorum bakalım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Valla ben erkek sanarak gittim
2li test esnasinda yapilan ayrintili ultrasonumda doktor gayet
sabirliydi.Gitmeden once cikolata falan yedigim icinde
bebek sekilden sekile girdi.Ve 4 boyutlu olarak cinsel organini gosterdi doktor.
hatta ben soka girip,doktora degisme ihtimali olmaz mi ya,kesin mi kiz diye
salakca sorular sormusum :) Bebegimin saglikli
olmasina sukredecegime :/
Neyse ki bu duruma alistim ve herkes gibi cok sevindim.
Annemde doktora kiz kendini gec gosterir dedi
am doktorumuz 4 boyutlu ultrasonda 12.haftanin ortasindan itibaren
cinsiyet belli olur dedi :)
Insallah bi an evvel sizde ogrenirsiniz

sağol canım benim aminn inşaAllah... bana 15 mayısta gel 3lü taramayıda yapalım o gün dedi ama ben 4 mayısta gidicem tarama gününü bekleyemiycem :) annem yanıma geliyor mayısın başında 10 gün bende kalacak oda görmek gitmek istiyor yanımda o gitmeden bi gidelim dedik. hem aynen bende dayanamam 1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…