Geçen yemek yerken durup dururken ağladım, kendimi durduramadım. Kocam da korktu, ne oldu niye ağlıyorsun diyor ama cevabı yok..
günaydın hepinize ve beişlerinize :) biraz geç oldu ama artık kusuruma bakmayın hepnize güzel bir gün diliyorum.
kamurancım şeker yüklemesi olayını bildirmeyii unutma olurmu kacırmayalım bide
Ne kusuru tatlım, hergün mesai gibi siteye ilk girenlerdensin :))
ooo ne zaman gittin de geldin :) hoşgeldin sefalar getirdin. benim kızımda kafa üstü duruyordu o hallleri cok komik ama ben çikolata yediğim için dönüyordu. ee boyu posu ne olmuş kilosu falan ilerdemi gidiyor geriden mi geliyor nasıl bakalım yiğenimiz
seviyorum burayı :)) kocacığa günaydın sonra genelde direk buraya günaydın demeye calsıyrum :) senin randevun ne zaman ama gidinde öğrenince bebişlerin cinsiyetiini artık ama
bende genelde film izlerken ağlamak geliyor...
Benim randevum 3 Mayıs'ta, daha çok var maalesef...
İnşallah öğreniriz cinsiyeti.Dünürüm de sabırsızlanıyor biliyorsun :)
Walla canim bu sefer hic sormadim haftasini falan boyunu posunu da kafa cevresi karin cevresi flan diye olctukten sonra agirligi tami tamina 100 gr dedi:) dr hersey yolunda diyince en boyu kac olmus haftasi uyumlu mu flan demeyi unuttum zaten gozumden yaslar aka aka izledim hem guldum hem agladim cok guzel bi randevuydu bu :)
Kizlarr ben geldimm hepinizee guzel dileklerii icin cok tesekkurr ederim:)
Bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)
Maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani Allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)
kizlarr ben geldimm hepinizee guzel dileklerii icin cok tesekkurr ederim:)
bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)
maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)
Kizlarr ben geldimm hepinizee guzel dileklerii icin cok tesekkurr ederim:)
Bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)
Maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani Allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)
benım de, 2 mayısta:)))Benim randevum 3 Mayıs'ta, daha çok var maalesef...
İnşallah öğreniriz cinsiyeti.Dünürüm de sabırsızlanıyor biliyorsun :)
ay ne guzel gozunuz aydın canım benım degısmese bıle en azından bılmek ıstyorum ya hanı sımdı ıkılemdeyım bolede zor acaba kız ıhtımalı varmı dıye ozele gıdıcem vala yarın orda solerler dıyorum :)hayırlı olsun prensesınız ALLAH hepımızın gonlune gore hayırlı ewlatlar versın
Bu arada sağlık ocağındaki hemşirenin söylediğini kağıda yazmıştım onu buldum.
Bana 24. hafta bitiminde tetenoz aşısı olacaksın demiş. Acaba geç mi ki? Çünkü 2 doz olmak lazım..
Cok tesekkur ederim cnm bnm :)
Allah herkese gonlune gore versin :)
Hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
oo çok erken göstermiş bir de kız geç gösterir derler benimki de göstermiyor bende 16. haftayı bekliyorum bakalım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Hosgeldin canim maasallah cok sevindim bende seni merak etmistim cok sukur ki guzel haberlerle gelmissin benimde test sonuclarima guzel dedi doktor hep boyle guzel gider insallah canim ya sen tekrar ne zaman gideceksin bana mayis 10-11 gibi gelirsin dedi sabredebilirsem okadar
canımm prensesinizle bir ömür mutluluklar diliyorum ben şimdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?