teşekkür ederim canım.sonuna kadar 0,4 lük doz kullanıcaksın demekki.hayırlısı olsun canım.
o ne ki kızlar?? kaçırmısım ben
Senin doktorda insafsiz cikmisbana doktorum onmli olan ikili test ucluyu dortluyu istemiycem demisti sen bilirsin tabi yaptirmak istersen bende insallah dayanabilirim eger dayanabilirsem 16haftalim olacak ozaman cinsiyette daha net belli olur kismetse bakalim bu pazar hastanenin acilisi var bi gidip goz atacagim ...
kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.
Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
onun dışında
Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare
kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.
hena: Mutluluk ve kına aanlamına geliyor. Hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
iris: Göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.
Sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
Onun dışında
selay: ışık seli
ilay: ülkenin en güzeli, su perisi
sare
İlay'ın manası çok güzelmiş çok beğendim canım ama söylerken dile pek yatmıyor nilay gibi geliyor sanki bana göre kulağa en çok Hena hoş geliyor
isim bulma çabasıda ayrı bişey yaa :)
hena ve ilay güzelmiş canım.
Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
onun dışında
Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare
evet nilay gibi duruyor kızım ismini anlatana kadar büsürü uğrasır valla.
uff bunlarda olmadı galiba ya ben aslında asya istiyorum ama eşim istemiyor onu da değişik duyulmadık olacakmış.
annemde hena diyor hena daha cok kulaga hos geliyormus. Ilay ın soylenişi birazcık zor canım ya nilay diye anlar millet kızım uyuz olur sonra :)
Kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş
ne güzell inşallah bir dahaki sene kucağında kutlarsınızz
kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş
seneye olan doğum günün daha da farklı güzel olucak inşallah bebeğinle eşinle ailenle sağlıklı nice yaşlara canım...
canımm bende cok sevindim senin adına kız cocuk bana gore apayrı :) değişmez canım artık içini ferah tut. kızın hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. bu sene kız senesimi erkek senesimi bilemeyeceğim ama ben ağustos annelerinde erkek cogunlukta, etlül annelerinde de erkek cogunlukta ve suan için biz de de oyle
Hayırlı olsun gözün aydın :)))
İnsanın gözü doluyor öğrendiği anda, bilirim.. Ben kıpkırmızı olmuşum bi de eşim öyle söylüyor :))
Artık değişmez çünkü ben de 15+3de erkek olduğunu öğrendim. Erkek olsaydı zaten görünürdü :)
canım beni de 20. haftada çağırdılar aşı için. Doktoruna bi sor istersen, çünkü doktor da 20. haftada sağlık ocağında aşı olacaksın demişti
Tebrik ediyorum canımKızlara bende seviniyorum, erkek sayısı artmaya başlamıştı,sayının dengelenmesine seviniyorum
Cnm sen erkek mi istiyordun ? ne güzel kızın erkenden göstermiş neden şok oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?