2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim canım.sonuna kadar 0,4 lük doz kullanıcaksın demekki.hayırlısı olsun canım.

o ne ki kızlar?? kaçırmısım ben

Evet canim 0.4 luk kullanicam...
Duphalac kabizlik icin surup vermisti dr um da canim mucize gibi bisey beni o kotu gunlerde tek kurtaran sey olmustu kutsala da solemistim de o biliyodu surubu ama kullanmadi pisman olmus:)

ben 2liye bile razı değilken 3lüyü yaptırıcam işte güzel inceliyolar 3 boyutlu falan geçen gün anlattım ya hoşuma gitti bebeğime bi zararıda yok yaptırıym bari dedim :) bende ayın 4 ünde öğrenmek umudundayım 16 olacaz o zamanlarda daha mı öğrenmeyelim demi

kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.

Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.

sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?

onun dışında

Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare

Ben de söyledim bazıları 20. haftada falan yapıyormuş dedim. Bazı yerler öyle yapıyor. Fark etmez dedi. Biz 24 ve 28de yapıyorz dedi.

Zaten ben sağlık ocağı kaydımı yeni adresime aldırıyorum. Bakalım bu sağlık ocağı ne zaman yapıyor?

İlay'ın manası çok güzelmiş çok beğendim canım ama söylerken dile pek yatmıyor nilay gibi geliyor sanki bana göre kulağa en çok Hena hoş geliyor
isim bulma çabasıda ayrı bişey yaa :)

hena ve ilay güzelmiş canım.

İlay'ın manası çok güzelmiş çok beğendim canım ama söylerken dile pek yatmıyor nilay gibi geliyor sanki bana göre kulağa en çok Hena hoş geliyor
isim bulma çabasıda ayrı bişey yaa :)

evet nilay gibi duruyor kızım ismini anlatana kadar büsürü uğrasır valla.

uff bunlarda olmadı galiba ya ben aslında asya istiyorum ama eşim istemiyor onu da değişik duyulmadık olacakmış.

Selam,Ben Hena'yı ve Sare'yi beğendim.Gerçi bu aralar Sare ismini çok duydum ama Hena'yı hiç duymamıştım.Ben kız isimlerinde duyulmamış erkekte de klasik isimleri severim.

evet nilay gibi duruyor kızım ismini anlatana kadar büsürü uğrasır valla.

uff bunlarda olmadı galiba ya ben aslında asya istiyorum ama eşim istemiyor onu da değişik duyulmadık olacakmış.

haklısın o güzel adından sıkılır çocuk :)

annemde hena diyor hena daha cok kulaga hos geliyormus. Ilay ın soylenişi birazcık zor canım ya nilay diye anlar millet kızım uyuz olur sonra :)

aynen canım zor zorlanır biraz. Asya güzel ama anlam olarakta güzel olan bi isim bulmak gerekiyor.
Kız ismi olarak idil + ecrin + iclal hoşuma gidiyor benim
erkek olursa mert (ben meral eşimin adı metin ikimizin ilk 3 harflerinden oluşuoo :) meral metin )

Kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş

kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş

seneye olan doğum günün daha da farklı güzel olucak inşallah bebeğinle eşinle ailenle sağlıklı nice yaşlara canım...

seneye olan doğum günün daha da farklı güzel olucak inşallah bebeğinle eşinle ailenle sağlıklı nice yaşlara canım...

teşekkür ederim tatlım aynen öyle olacak galiba daha gelmeden evimize neşe getirdiler minikler :) karı koca olmak ayrı güzel ama aile olduğunu hissetmek bambaşkaymış gerçekten

Çooook teşekkür ederim:) benim çevremdeki bütün hamilelerin kızı olacak:)) sağlıklı sıhhatli doğsun hayırlı evlat olsunda cinsiyeti hiç önemli değil.

bebişleri beşik kertiği yapalım ilerde eş bulma sorunları olmaz :)))))))) ben ağladım ya, ne göz dolması:))) kuzum ya uyuyordu,çok tatlıydı. kurban olsun annesi onu yaradana. Çabucak geçse şu 6 ay sabırsızlanıyorum:))

Çooook teşekkür ederim:) senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?:)

Cnm sen erkek mi istiyordun ? ne güzel kızın erkenden göstermiş neden şok oldun

Canim cunku 1 gun once normal ultrasonda %90 erkek dendi.
Ben hep erkek cocugum olmasini istiyodum,esimde kiz olmasini istiyodu
hep inatlasiyoduk.P.tesi erkek oluyo oleyyyyy diye esimin beynini yerken
sali gunu 4d ultrasonda bebeginiz kiz cinsel organini gostereyim dedi doktor.
o yuzden soka girdim.Cok sukur saglikli bir bebisimiz var.4d sekilde goruncede bebegimizi,
Bu saatten snra kiz ya da erkek farketmez dedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…