Merhaba canim :)) sorma erkekler önde gidiyor benimde duyduğum etrafimdakilerin bebekleri de erkek :)) bakalim bizimki pipilimi kukulumu :)) en sona ben kalacam galiba
Merhaba canim :)) sorma erkekler önde gidiyor benimde duyduğum etrafimdakilerin bebekleri de erkek :)) bakalim bizimki pipilimi kukulumu :)) en sona ben kalacam galiba
ayy pardon sen ptesi gitmiştin yaa birden unuttum şimdi aklıma geldi kusura bakma:26:
KIZLAAAAARRRR
gittim geldim doktora
allahima sükürler olsun hersey yolunda. cok endiselenmistim. fazla göremedik ama bu sefer doktorumun isi varmis. kipirdiyordu, ve elini atti sonrada arkasini döndü bize.....rahatsiz etmeyin beni diyordu
boyu 7,78 cm olmus
bebeğinizin kilosu ve boyu nedir??
1,61 cm boyu
106 gram kilosu
Evet canim pazartesi gittim :) inatçı bebişler :)) gostermiyorlar bir türlü :) bende gidicem bende dayanamicam gidicem sanirim :) ama testin var onu yaptircam 28 i gibi o hafta gitmem lazim :) diğer hafta kaynımın düğünü var
Merhaba anneler :) sizde benim gibi duygusal mısınız herşeye ağlayasım var
dün doktora gittim bebeğimin sağlığı iyi şükür..
İkili testin tarihini geçirmişim. artık 3 lü test yapacakmış doktor.
günaydın boooolll sağlıklı ,mutlu günler :))
first güzel haberler ver canım bize.dualarımız seninle...
Hayırlı haberlerle gelirsin ınş canım 😊
Canım dualarım seninle, bebeğinden güzel haberler getirirsin inşallah :)
Bakalım cinsiyeti de belli olur belki :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)
günaydın canım hadi iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım ne güzel bebişini görüceksin
Cnmmm yazın beni o kadar rahatlatı ki çok teşekkür ederim. Doğru olabilir ben dün akşam eve gidince çok erken yattım , çok şükür sabah geçmişti :) Bu haftalarda oluyor demek ki . Aklıma ne geldi biliyor musun ? Hani senle haftalarımız da aynı , doktorumuz da aynı ya , ikimizin de doğumu aynı güne gelirse Bülent Bey kaç parça olacak acaba
En önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tabi, bu haftan da söylediyse nettir bence hayırlısı olsun :)
Dönüşünü bekliyoruz cnm güzel haberlerle gel inş :)
Aman aman olmasın leke meke
Canım inşallah tek temennimiz sağlıkla kucağımıza almak inşallah sende allaha emanet ol
Günaydın canım ederiz canım stres yapma bi sıkıntı yokk
Yusram günaydınn
Günaydın canım
Yok canim ikili testi yaptirdim ben 12. Haftada. Bizde kan uyuşmazligi var . onun için indirect coombs testi yaptiriyorum pozitif cikiyot. Orani düşüyor mu yukseliyo mu onun için takipteyim. 2 haftada bir yaptiriyorumne testi canım ikili test mi
bebeğinizin kilosu ve boyu nedir??
1,61 cm boyu
106 gram kilosu
Kizlarr ben geldimm hepinizee guzel dileklerii icin cok tesekkurr ederim:)
Bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)
Maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani Allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)
Günaydın herkese :)
Bugün devlet hastanesine 1 ay sonrası için ayrıntılı ultrason randevusu almaya gidicem. Geldiğinde üçlü testi de yaparız demişti doktor. Gerek görmüyorum ama bir şey çıkmaz Allahın izniyle.. O anki ruh halime göre davranıcam. Önemli olan ayrıntılı ultrasona randevu almak... Şeker yüklemesinin de zamanını sorucam..
Günaydın arkadaşlar
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Herkese gunaydinnn arkadaslar:)
Birazdan kontrolum var yine heyecan yaptim dua rdin olur mu:)
günaydın güzel anneler ve bebekleri
Herkese hayırlı mutlu ve sağlıklı günler 😊
günaydın hanımlarherkese sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
günaydın güzel annişler tatlı bebişler hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyoruz sizi...
Bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)
Maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani Allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)
günaydın hepinize ve beişlerinize :) biraz geç oldu ama artık kusuruma bakmayın hepnize güzel bir gün diliyorum.
kamurancım şeker yüklemesi olayını bildirmeyii unutma olurmu kacırmayalım bide
Alemsin canım ya :))) Haftaya cinsiyetini gösterirse sen de ben göremedim, haftaya bi daha geleyim :)))
Şaka bir yana çok şükür yine iyi haberleri aldık.İnşallah hep böyle devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?