- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- 163
Maşallah sizeboyu ne kadar olmuş, haftaya benim kontrolüm vardı merak ettim şimdiden:)
onu sormadım canım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sizeboyu ne kadar olmuş, haftaya benim kontrolüm vardı merak ettim şimdiden:)
Çakma olacağını düşünmüyorum canım, geçen sene ovülasyon ve gebelik test kitlerini de internetten alıyordum, ecznaede 5li paket 25 liraydı, ben 20li paketleri 20 liraya alıyordum, eczaneler bazı ürünleri fahiş fiyattan veriyorlar malesef. Bana da okuldaki kıdemli gebe arkadaşım(24 hafta:) haber verdi, o almış bu şekilde:)
Kızlarr ben 14+2 haftamdayım 3 kılo aldım bıle dahada sısıyorum galıba ustelık ıstahmda acık degıl 2 ogun yıyorum nasıl nbukadar kılo aldım yaaa ılaclarmı acaba dıyorum sızın kg durumunuz nasıl 59 la kaldım suan 62 olmusum offff:18:
Kızlarr ben 14+2 haftamdayım 3 kılo aldım bıle dahada sısıyorum galıba ustelık ıstahmda acık degıl 2 ogun yıyorum nasıl nbukadar kılo aldım yaaa ılaclarmı acaba dıyorum sızın kg durumunuz nasıl 59 la kaldım suan 62 olmusum offff:18:
Selam Kızlar, biraz da eğlenelim dedimekim annesi olacağımız için çoğumuzun bebeği terazi burcu olacak
inanıp inanmamak size kalmış tabi maksat eğlence olsun
ama ben okuyunca inanmak istedim
Terazi bebekleri daha doğdukları ilk günden itibaren güzel ve tatlı yüz ifadeleriyle herkesin beğenisini kazanırlar. Gülümsediklerinde ortaya çıkan sihir adeta tüm odaya yayılır. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir.
Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan birşey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce herşeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.
Terazi burcu çocukları çok renkli kıyafetlerden çok hoşlanırlar, aynı zamanda kaliteli ve pahalı şeyleri de severler. Tiyatro ve müziğe karşı yetenekleri çok gelişmiştir.
first senin kimler biliyo ?? first ün annesi biliodu galiba benim birtek eşim bilio :))))
Teşekkür ederim:) bende bebeyağı kullanıyorum ama kaşıntımı hiç dindirmedi ya şu kremlere geçmemiz lazım artık galiba
Rica ederim ne demekben dün kullanmaya başladım ve bugün hiç kaşınmadım
![]()
Bende mi bir sorun var ben hiç kaşınmadım, acaba kaşınmaya başlayana kadar krem almayıp beklesem mi? Ya da zeytinyağına mı başlasam, ne dersiniz?
Ben çatlak kremi olarak her banyoda zeytin yağı kullanmayı düşünüyorumhem doğal hemde daha iyi diye düşünüyorum
Yaa onu da okudum canim da ne biliyim cok vicik vicik olmaz mi yaben bugune kadar hep bebe yagi kullandim hamilelikten oncede kullanirdim her dustan sonra cok guzel nemlendiriyo a yeterli gelmez diye korktum acikcasi
ben 17+6 haftadayım daha 1 kilo almışım çokta iştahım var![]()
Maşallah ya çok tatlı duruyo 😊Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
Eki Görüntüle 1076838
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
Eki Görüntüle 1076838
Ayy canimm çok tatlisiniz maşallahKızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
Eki Görüntüle 1076838
Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
Eki Görüntüle 1076838
Maşallah çok tatlı yaaaa belli belli erkek göbeği olduğu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Kızlar iki gündür internette çatlak önleyici krem kullananların yorumlarına bakıyorum, doktorum bana illa lierac önerdi, eczanede fiyatı çok uçuk olunca birde bu çatlama işi genetikse kaçış yok gibi şeyler duyunca pek önemsemedim ama iki gündür bakıyorum da nerdeyse faydasını görmeyen yok gibi.
İnternnete 2li 3lü paketlerini yarı fiyatının da altında buldum, bugün sipariş edecem ben, sizin de bilginiz olsun istedim.
Maşallah cnm çok güzel gobisin