2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çakma olacağını düşünmüyorum canım, geçen sene ovülasyon ve gebelik test kitlerini de internetten alıyordum, ecznaede 5li paket 25 liraydı, ben 20li paketleri 20 liraya alıyordum, eczaneler bazı ürünleri fahiş fiyattan veriyorlar malesef. Bana da okuldaki kıdemli gebe arkadaşım(24 hafta:) haber verdi, o almış bu şekilde:)

Himm ii o zaman canim bende ordan siparis veriyim enayilige gerek yok:)

Ben çatlak kremi olarak her banyoda zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum :1: hem doğal hemde daha iyi diye düşünüyorum

Kızlarr ben 14+2 haftamdayım 3 kılo aldım bıle dahada sısıyorum galıba ustelık ıstahmda acık degıl 2 ogun yıyorum nasıl nbukadar kılo aldım yaaa ılaclarmı acaba dıyorum sızın kg durumunuz nasıl 59 la kaldım suan 62 olmusum offff:18:

Kızlarr ben 14+2 haftamdayım 3 kılo aldım bıle dahada sısıyorum galıba ustelık ıstahmda acık degıl 2 ogun yıyorum nasıl nbukadar kılo aldım yaaa ılaclarmı acaba dıyorum sızın kg durumunuz nasıl 59 la kaldım suan 62 olmusum offff:18:

ben 17+6 haftadayım daha 1 kilo almışım çokta iştahım var :56:

0 haftada bende 2 kilo almıştım , o kadar multivitaminler içiyoruz alırız tabi :51:

Selam Kızlar, biraz da eğlenelim dedim :9: ekim annesi olacağımız için çoğumuzun bebeği terazi burcu olacak :16: inanıp inanmamak size kalmış tabi maksat eğlence olsun :8: ama ben okuyunca inanmak istedim :9:

Terazi bebekleri daha doğdukları ilk günden itibaren güzel ve tatlı yüz ifadeleriyle herkesin beğenisini kazanırlar. Gülümsediklerinde ortaya çıkan sihir adeta tüm odaya yayılır. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir.
Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan birşey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce herşeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.
Terazi burcu çocukları çok renkli kıyafetlerden çok hoşlanırlar, aynı zamanda kaliteli ve pahalı şeyleri de severler. Tiyatro ve müziğe karşı yetenekleri çok gelişmiştir.

Valla ben de eşim de teraziyiz, bizi bizden iyi kimse bilemez herhalde :D ek olarak ben de şunu söyliyeyim:" terazi bebeği kendi kendine oynamayı çok iyi becerir, uykusundan uyanıp dakikalarca kendi kendine ağlamadan oynar. Hatta o kadar az ağlar ki sorun olup olmadığını düşünebilirsiniz " diyorlar ki babam ben bebekken annemi dürtüp "kalk bak neden hiç ağlamıyor?" Dermiş benim için :1:

first senin kimler biliyo ?? first ün annesi biliodu galiba benim birtek eşim bilio :))))

Bir ukraynalılar bir de siz valla :D onlar da 4. Aydan sonra söylüyorlar. Nazara bizden daha çok inanıp korkuyorlar

Teşekkür ederim:) bende bebeyağı kullanıyorum ama kaşıntımı hiç dindirmedi ya şu kremlere geçmemiz lazım artık galiba:(

Rica ederim ne demek :34: ben dün kullanmaya başladım ve bugün hiç kaşınmadım:8:

Bende mi bir sorun var ben hiç kaşınmadım, acaba kaşınmaya başlayana kadar krem almayıp beklesem mi? Ya da zeytinyağına mı başlasam, ne dersiniz?

Son düzenleme:
Ben çatlak kremi olarak her banyoda zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum :1: hem doğal hemde daha iyi diye düşünüyorum

Yaa onu da okudum canim da ne biliyim cok vicik vicik olmaz mi ya:( ben bugune kadar hep bebe yagi kullandim hamilelikten oncede kullanirdim her dustan sonra cok guzel nemlendiriyo a yeterli gelmez diye korktum acikcasi

Yaa onu da okudum canim da ne biliyim cok vicik vicik olmaz mi ya:( ben bugune kadar hep bebe yagi kullandim hamilelikten oncede kullanirdim her dustan sonra cok guzel nemlendiriyo a yeterli gelmez diye korktum acikcasi

gelir niye gelmesin üstelik sen tam yerindesin muğlada ne güzel hakiki olan yağlar var onları kullan , çıkarken öylecene çıkmıcan tabi, bol sulan :)
bebeklere bile bebeğağı yerine kullanan lar var

Canim bende 15+4 um ama 4 kilo almistim en son kontrolde ;) belki bir kilo daha almisimdir valla benim iştahim çok o yüzden ama dikkatli de olmamiz lazim ideal kiloda kalsak ne hoş olur :)))

Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397838787.957285.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar iki gündür internette çatlak önleyici krem kullananların yorumlarına bakıyorum, doktorum bana illa lierac önerdi, eczanede fiyatı çok uçuk olunca birde bu çatlama işi genetikse kaçış yok gibi şeyler duyunca pek önemsemedim ama iki gündür bakıyorum da nerdeyse faydasını görmeyen yok gibi.
İnternnete 2li 3lü paketlerini yarı fiyatının da altında buldum, bugün sipariş edecem ben, sizin de bilginiz olsun istedim.

canım şu ikili üçlü paketlerin linkini kopyalayailir misin ben sebamed aldım 1 tüp ama o da yetmez heralde

Back
X