2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yok canım bende varım bende söylemedim daha

Bseylül gel canım bir kişi daha varmış bizim gibi :)))

Bence bizim karnımızın şişliği hamilelikten değil, kimseye söyleyemeyip,içimizde tutmamızdan :)))

Sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun canım ?

slm kızlar hayırlı cumalar olsun hepinize inş.. :72: bakıyorum daha gebeliği söylemeyenler var ben 7. haftada söyledm en yakınlarıma dayanamadım şimdi hemen hemen herkes biliyor. bu arada sağlık oçağına gittim geç bile kalmışım gebeliği bildirmek için. kayır aldılar her bilgimi eşimin bilgisi adres tel sağlık la ilgili testlerim sonuçlar ne yapıldıysa bugüne kadar hepsini kayıt altına aldı mayısın 5 i ne randevu verdi tetanos aşısı yapılcak. ve demir ilacı verdi başla diye benim dr daha bişi dememişti ona sorup başlıcam hayırsıyla inş. doğumdan sonra da eve gelip beni ziyret edecekler bebşimle inş .:nazar::emir_bebek: öpüyorum sizleri :49:

Merhaba annişler aranızda kan uyuşmazlığı olupta ikinci hamileliğini yaşayan varmı? Benim ikinci hamileliğim kan uyuşmazlığından dolayı aşırı kanamam oldu 2 gün hastanede yattım progestan kullanıyorum bebişte bende iyiyiz ama yine kanama olacak diye çok korkuyorum :18:

Merhaba annişler aranızda kan uyuşmazlığı olupta ikinci hamileliğini yaşayan varmı? Benim ikinci hamileliğim kan uyuşmazlığından dolayı aşırı kanamam oldu 2 gün hastanede yattım progestan kullanıyorum bebişte bende iyiyiz ama yine kanama olacak diye çok korkuyorum :18:

malesrf bende oyle.uyusmazlk yuzunden ilk bebegmi 7haftalkken kaybettm kalbi durdu gecen temmuzd kurtaja alindm.cok aci verdi cunku ben iki sene bebis icin igrastm.sonrra 2.hamile kaldm..ama kurtajdan sonra bna igne yapldi uyusmazlk icin.suan sorunsuz gidior ins oylede gider.ins hepimiz sagsaglim kucagmza aliriz

malesrf bende oyle.uyusmazlk yuzunden ilk bebegmi 7haftalkken kaybettm kalbi durdu gecen temmuzd kurtaja alindm.cok aci verdi cunku ben iki sene bebis icin igrastm.sonrra 2.hamile kaldm..ama kurtajdan sonra bna igne yapldi uyusmazlk icin.suan sorunsuz gidior ins oylede gider.ins hepimiz sagsaglim kucagmza aliriz

Banada iğne yapıldı ilk hamileliğimde 28. haftada ve doğumdan sonrada iğne yaptılar. Kızım pozitif kan grubunu aldı bende negatif kan grubu olduğum için vucüt yabancı madde gibi görüyo bebeği atmaya çalışıyo :( şimdilik iyiyiz yatıyorum tehlike geçene kadar..

Bence bizim karnımızın şişliği hamilelikten değil, kimseye söyleyemeyip,içimizde tutmamızdan :)))

yok canım bende varım bende söylemedim daha

saklayanlar grubuna hoşgeldin ozman kartalcım :))olabilir bak bu karın şişliğinin nedeni.. :)

Yok canım ben devlette yaptırıcam. Ayrıntılı ultrason fiyatını hiç sormadım ama ikili test sormuştum. 180 lira demişti. Ki bu ayrıntılı ultrason. Bunun 180 olduğunu sanmıyorum. En az 300 ister.
Devlet hastanesinde bedava :) Hem hastane de yanımda. Orada yaptırıcam..

kendi hastahanemde ne kadar bilmiyorum ama koşuyolu goruntuleme merkezinde 250 tl. oranın fotograf olayı cok güzel benim hastanemde sanırım sadece cd ve basit bir fotograf veriyorlarmıs bilmiyorum gerci tam olarak ama dediğin gibi fiyatı 250 tl

kendi hastahanemde ne kadar bilmiyorum ama koşuyolu goruntuleme merkezinde 250 tl. oranın fotograf olayı cok güzel benim hastanemde sanırım sadece cd ve basit bir fotograf veriyorlarmıs bilmiyorum gerci tam olarak ama dediğin gibi fiyatı 250 tl

Sağlıklı olsunlar da fotoğraflarının basit olması önemli değil canım:)
Nasıl olsa ilerde giydirip giydirip çekeriz miniklerimizi :)))))))))))))))

canım kanaman olunca söylemedim ben bu akşamdA doktora gidicem bakalım duruma göre söylemeyi düşünüyorum eşimin tarafında nişan var pazar akşamı ama söylemeyi düşünmüyorum onlara iş yerindekılere dilimin ucuna gelıyo söyleyemıyorum
hosgeldın canım bende var benımde 2. hamilelğim benımde kanaman oldu bende yattım hastanede hatta rogam falan yaptılar benımde bu akşam kontrolum var
saklayanlar grubuna hoşgeldin ozman kartalcım :))olabilir bak bu karın şişliğinin nedeni.. :)

hosbulduk canım eşimin tarafına söyleyesim yokdilimin ucuna gelıyo söyleyemıyorum napayım doğururken söyleriz .....)

Banada iğne yapıldı ilk hamileliğimde 28. haftada ve doğumdan sonrada iğne yaptılar. Kızım pozitif kan grubunu aldı bende negatif kan grubu olduğum için vucüt yabancı madde gibi görüyo bebeği atmaya çalışıyo :( şimdilik iyiyiz yatıyorum tehlike geçene kadar..

Bizdede kan uyuşmazlığı var .. :( ama ilk gebeliğim bu. Yine de kanamam oldu düşük tehlikem vardi protestan kullandim ve doktorun daha 8 haftalikken kan uyuşmazlığı iğnesini yapti.. Çok şükür ki o zor dönemi atlattik şimdilik iyiyiz :) ama 2 haftada bir indirect coombs testi yaptiriyorum ve hep pozitif cikiyor bu da demek oluuo ki bebeği vücudum düşman olarak görüyo.. Test sonucu hep 1/4 çıkıyo buda çok düşük bir oran korkulacak birşey yok şuanlik diyor ama tedirginim.. Korkuyorum bebeğimi çok seviyorum.. Umarim bu durumları atlatip hayirlisi ile bebeklerimizi kucagimiza aliriz .. Tek dileğim bu

çok geçmiş olsun canım ya öksürük çok fena :( sıcak bişeyler iç sürekli ıhlamur süt falan en azından boğazını yumuşatır

geçmiş olsun. Boğazını yumuşatıcı bir şeyler iç. Sıcak süt falan:)

çok geçmiş olsun cnm . üşüttün galiba , dikkat et ...

gecmis olsun canim elma hosafi vs icebilirsen iyi gelir sanirim. Hem bogazini yumusatir hemde oksurugu keser. Bende dunden beri iyi degilim sinuzitim tekrar etti yine. Karbonatli gargara vs yaptim sabah biraz kendime geldim.

sağolun canlarım çok teşekkür ederim elma hoşafı hariç hepsini yaptık devamde edeceğim bide çaışınca çok zor oluyor hafta sonu geldide dinlenirim

Selam Kızlar, biraz da eğlenelim dedim :9: ekim annesi olacağımız için çoğumuzun bebeği terazi burcu olacak :16: inanıp inanmamak size kalmış tabi maksat eğlence olsun :8: ama ben okuyunca inanmak istedim :9:

Terazi bebekleri daha doğdukları ilk günden itibaren güzel ve tatlı yüz ifadeleriyle herkesin beğenisini kazanırlar. Gülümsediklerinde ortaya çıkan sihir adeta tüm odaya yayılır. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir.
Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan birşey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce herşeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.
Terazi burcu çocukları çok renkli kıyafetlerden çok hoşlanırlar, aynı zamanda kaliteli ve pahalı şeyleri de severler. Tiyatro ve müziğe karşı yetenekleri çok gelişmiştir.

Çocuklarımız güzel bir burçla doğacak desene sadece kararsız olması kötü.. ben başak burcuyum ama bende de var kararsızlık bana çekecek yavrum:)

Kızlar merhaba. Bende Ekim annesi olucam inş.:49::49:Bugün 12+1 günlük gebeyim ve 2li testimi yaptırdım , sonuç salı çıkacak ama umuyorum bir sorun yoktur. aranızda Acıbadem Kadıköy Baha Celal Doğan'a giden var mı? Anadolu yakasında oturuyorum ve evime Memorial Ataşehir ve Kadıköy Acıbadem yakın. İki hastaneden birine giden var mı?

kızlar aranızda 3'lü 4'lü test yaptırıcak olan varmı??? ben yaptırmayı düşünmüyorum.kızlar ya şimdi bizim 3.ay bitti.4.ayın içindeyiz demi şaka gibi ya:))nedense hala inanamıyorum hala kimseye sölemedim ama bi arkadasım ne bu göbek kilomu aldın dedi???cok yiyorum kilo aldım dedim :)))

Bu haftanın sonunda 4. ay bitiyor 5. aya giriyoruz eylulcum, hepimizin gözü aydın:)

Back
X