Sağolun kızlar sizlerde koysanıza![]()
ev doğalgazlı kız giyiyom artık kısa kolluları![]()
![]()
Ana kız bizim de doğalgaz yanıyo ama ben hırkayla oturuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun kızlar sizlerde koysanıza![]()
ev doğalgazlı kız giyiyom artık kısa kolluları![]()
![]()
Maşallahh kız benim 15+0 bu kadar yok valla benim
kızlar sizin göbişleer dahamı büyük kilolu kaldınız yavv![]()
Bilmiyorum ki canim bizde 15+4 üz çıktı göbüş :))
kızlar sizin göbişleer dahamı büyük kilolu kaldınız yavv![]()
Göbekleri kıskandık mı biz sessz le hahaha ama kız seninde maşallahın var bende göğüsler 1 mt önden gidiyo hahahahs
Göğüsleri hic sorma 75 tim şimdi 85 oldum( çok irilestiler yaa alışamadim daha :))))
Benim 90 dı 130 oldu bence he he he
Ayy bide süt dolunca hepten şişecek bunlar yandik ki ne yandik :))))))
Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
Eki Görüntüle 1076838
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Göğüsleri hic sorma 75 tim şimdi 85 oldum( çok irilestiler yaa alışamadim daha :))))
Benim 90 dı 130 oldu bence he he he
Tü tü tüt maşallah size kızlar:)) Hepiniz çok tatlı çıkmışsınız maşallah ama göbek rekorunu Prunusa veriyorum:) Ama hamile karnı Güvende, Sessz ve Kamuran siiznkiler de çok tatlı ama:) Siz bu arada gebelik Tshirtleri mi giymeye başladınız yaa, ben daha hiç birşey almadım:)
Ben de hiç alışamıyorum bu göğüslere yaa, doğumdan sonra pilates şart bize, yoksa hep önden gidecekler(
Kız şişsin süt dolsun bebişlerde rahat eder bizde ben çok istiyorum emzirmek inşallah nasip olur
Tü tü tüt maşallah size kızlar:)) Hepiniz çok tatlı çıkmışsınız maşallah ama göbek rekorunu Prunusa veriyorum:) Ama hamile karnı Güvende, Sessz ve Kamuran siiznkiler de çok tatlı ama:) Siz bu arada gebelik Tshirtleri mi giymeye başladınız yaa, ben daha hiç birşey almadım:)
Ben de hiç alışamıyorum bu göğüslere yaa, doğumdan sonra pilates şart bize, yoksa hep önden gidecekler(
teşekkür ederim haber verdiğin için ben badem yağı kullanayım dedim kıllanma oldu zeytin yağına geçtim kıllanma arttı gibime geldi emin olmamakla birlikte bende bıraktım kullanmayı yazını görünce sipariş verdim ikili paketten inşallah sahte değildir canım
canım şu ikili üçlü paketlerin linkini kopyalayailir misin ben sebamed aldım 1 tüp ama o da yetmez heralde
Azure cnm bende çatlak kremlerimi düzenli kullanmştım ama 5 ayından snra çatlamaya başladım hemde ileri derecede oğlumda hareketliydi eli kolu çıkıodu her yerimden onunda etkisiyle çok çatladım göğüslerinde de oluştu brz şans işi yani bnde 40 lira veriyorum kremime eşim her gün kremlerdi belimi fln ama oldu maalesef inş şanslısındır çatlamazsın diyeyim