2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
SessiSedasız cnm ben oğlum 9ayına yakındı gebe kaldım kilom vardı aslında ama yağlanma daha çok belimdeydi karnım yoktu bunda da 3 kilo verdim ama tabi ben karnımın büyüklüğünü bebeğe bağlamayanlardanım bebek parmak kdr nihayetinde brz gazda olabilir bide akşam karnı büyük oluyo gündüze göre 2 ayınız daha geçsin farkediceksiniz

Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
Eki Görüntüle 1076838

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:nazar: Eki Görüntüle 1076859 :nazar: kızlar bakın buda benim 17+6 halim an itibariyle :49: :49:

Eki Görüntüle 1076895

bu da bizim göbüş teyzoşları :16::16: :52::52: :54::54:

Tü tü tüt maşallah size kızlar:)) Hepiniz çok tatlı çıkmışsınız maşallah ama göbek rekorunu Prunusa veriyorum:) Ama hamile karnı Güvende, Sessz ve Kamuran siiznkiler de çok tatlı ama:) Siz bu arada gebelik Tshirtleri mi giymeye başladınız yaa, ben daha hiç birşey almadım:)

Göğüsleri hic sorma 75 tim şimdi 85 oldum :(( çok irilestiler yaa alışamadim daha :))))

Benim 90 dı 130 oldu bence he he he

Ben de hiç alışamıyorum bu göğüslere yaa, doğumdan sonra pilates şart bize, yoksa hep önden gidecekler:((

Son düzenleme:
Tü tü tüt maşallah size kızlar:)) Hepiniz çok tatlı çıkmışsınız maşallah ama göbek rekorunu Prunusa veriyorum:) Ama hamile karnı Güvende, Sessz ve Kamuran siiznkiler de çok tatlı ama:) Siz bu arada gebelik Tshirtleri mi giymeye başladınız yaa, ben daha hiç birşey almadım:)

Ben de hiç alışamıyorum bu göğüslere yaa, doğumdan sonra pilates şart bize, yoksa hep önden gidecekler:((

Buda güzel be canım kadının memişi yemeğin salçası demiiler ay nası sallamak benim ki :) :)))

Azure sağol cnm öncelikle ben giyinmeye başladım daha rahat oluyor oğlandan kalma epeyce vardı brzda salopet pantolon fln aldım yine malum yaz zor geçecek ağır olucz

Rekor bende hee :))) canim sivri diye büyük duruyo daha hamile göbüşü gibi değil tam :)))

teşekkür ederim haber verdiğin için ben badem yağı kullanayım dedim kıllanma oldu zeytin yağına geçtim kıllanma arttı gibime geldi emin olmamakla birlikte bende bıraktım kullanmayı yazını görünce sipariş verdim ikili paketten inşallah sahte değildir canım

İnşallah değildir ama aynı satıcıdansa daha önce hiç şikayet almamış,güvenilirdir umarım.

canım şu ikili üçlü paketlerin linkini kopyalayailir misin ben sebamed aldım 1 tüp ama o da yetmez heralde

Valla kopyalayım ama engellenir miyim bilmiyorum :53: dur satıcı adını söyliym bulamazsan özelden atarım gittigid... healthcente satıcısı, 2li paket 165 tl

Azure cnm bende çatlak kremlerimi düzenli kullanmştım ama 5 ayından snra çatlamaya başladım hemde ileri derecede oğlumda hareketliydi eli kolu çıkıodu her yerimden onunda etkisiyle çok çatladım göğüslerinde de oluştu brz şans işi yani bnde 40 lira veriyorum kremime eşim her gün kremlerdi belimi fln ama oldu maalesef inş şanslısındır çatlamazsın diyeyim

Sağol cnm,öyle bi ihtimal de var tabi biliyorum ama hiç birşey yapamazsam da vicdan azabı çekerim sonra, biz elimizden geleni yapalım sonrası kader deriz artık:)

Back
X