2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhabalar teyzeleri ve arkadaşları :))
Geldik biz sınavdan iyimi geçti hiiiiç bilmiyorum resmen salladım hiç çalışmadım bile çünkü :) Allah'tan annemin ve eşimin sınavı güzel geçmişte benim için bi teselli oldu. Buyrunuz teyzeleri buda bizim fotoğrafımız.
Henam ve ben :)

Günaydın ekim anneleri göbüşleri paylaşmışsınız ,baya bir çıkmış sizin göbekler.benim daha hiç belli değil kimse inanmıyor hamile olduğuma ve 4 ayı bu bitireceğime.içim çok geniş demek ki .15+3

Maşallah kız henan ben burdayım diyor valla maşallah subanallah

Kız hepiniz zayıfsınız ben kiloluyum ya moralim bozuldu valla

Özgü de güzel bir isim canım beğendim ben ismi gibi özgün olsun inşallah biz tek isim düşünüyoruz eşim iki isimli ve bu biraz problem oluyor onun için. Heleki bir kız cocuğunda daha cok problem olabilir düşünsene 2 isim yanına bir soyad evlenince yanına bir soyad daha 4 isim. Bide yalnış telafuz edilen isimlerde oluyor illaki çoğalıyor isimler. Bana uzun yıllar yaşlı komşu teyzeler yağmur diye seslendi sinir oluyordum bende

Yok canım eskidenmiş o zayıflık sabh tartıldım 50 kilo olmuşum tam olarak 3,5 kilo aldım yani gitti fizik neyim kalmadı göğüs desen onlarda büyüdü off off eski Halimi özlüyorum bazen

[QUO TE=mimozacicegimm;34950117]Günaydın güzel annişler ve minik yavrucukları :)) öncelikle güzel bir haftasonu diliyorum hepimize.

Dün 30 tane kız ismi arasından annem ben ve eşim kura çektik bildiğiniz ve kalanlar yine hira ve tilya oldu şimdi aralarında düşünüyoruz :)

Buraya bu sebepten hiç giremedim cok kıskandım herkes fotografını paylaşmış. Ben birazdan sınava gideceğim geldiğimde bende çekip koyarım ne kadar büyümüş hepimizin göbişleri maşallah kuzucuklarımıza :)[/QUOTE]
Hira ismi çok güzel canım:) fotoğrafını da mutlaka bekliyorum. Benim de sınavım var öğleden önce ve sonrA. Başarılar sana da canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de zayıf değilim Kutsalcım, yalnız değilsin:) 1.62ye 64le başladım ama hala 65küsürlerde gidiyorum neyse ki, biz daha dikkatli olmalıyız, gereksiz kalorilerden kaçınmak olmaz ama tadımlık tüketsek yeter herhalde napalım bu güzel zamanlarda tamamen kısmak da olmaz:)

Hira ismi çok güzel canım:) fotoğrafını da mutlaka bekliyorum. Benim de sınavım var öğleden önce ve sonrA. Başarılar sana da canım :)
yalnış yazmısım canım :s hira cıkmadı kurada hena ve tilya kalmıştı yoğun istek üzerine hena oldu :) senin ne sınavın var? biz acıkoğretime girdik cıktık sana da basarılar cook cok güzel güzel haberlerinle gelirsin inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok canım eskidenmiş o zayıflık sabh tartıldım 50 kilo olmuşum tam olarak 3,5 kilo aldım yani gitti fizik neyim kalmadı göğüs desen onlarda büyüdü off off eski Halimi özlüyorum bazen

Aşk olsun yağmur ismine mi kızdın biliyosun unutmadın dimi :)

Canım allahdan boyum uzun 65 ile hamile kaldım 66 kiloyum şuan ben bırak her gün 2 kere mutlak kusuyorum kusmasam fil oldum ben. :)

Merhaba kızlar kuzuşumla beraber sınava gittik geldik gelincede sizlerin göbüşlerini gördüm hepinizde çok tatlısınız yaa ne güzel görünüyolar öyle :))
bi ara bende çeker koyarım çok özendim size pantolonlarıma sığamıyordumda üstte sorun yoktu bugün düğmeleri zor kavuşturdum çok şaşırdım ne ara bu kadar büyüdük dedim hatta otobüste hamilesin diye yer verdiler çok sevindirik oldum :)) öğleden sonra yine sınavdayız sanırım kamuran ve mimozacicegimm de sınavlara giriyor hepimize Allah kolaylık versin kızlar

Aşk olsun yağmur ismine mi kızdın biliyosun unutmadın dimi :)

Canım allahdan boyum uzun 65 ile hamile kaldım 66 kiloyum şuan ben bırak her gün 2 kere mutlak kusuyorum kusmasam fil oldum ben. :)

yok unutmadım seninle de konusmustuk diye hatırlıyorum :)) ama ismim damla iken yağmur denmesine sinir oluyordum hatta bide yaprak diyorlardı uzun yıllarda yaprak dediler neden bilmiyorum :) damla neree yağmur ve yaprak nereee :) oysaki isimler güzel canım benim yaa yalnıs anladım beni :s

yaa çok tatlı maşallah size bende de bazen göbek çıkıyor bazen dümdüz anlamadım valla:)) ben 16 hafta olucam neredeyse ama birşey yok ya 1 kilo almışım şimdiye kadar( kilo almamak iyi gerçi)

ya oğleden sonra ne sınavı var? yarın ki sınav oğleden sonra mı acaba? bu arada otobuste yer mi verdiler sana inanmıyorumm :) bana daha hiç kimse vermedi hatta gecen gün bi kadın ben boyle kucuk gozukuyorum diye su kıza soyleyinde yer versin teyzeye dedi coook sınırlendik kızımla sanki iyi olsak vermeyecekmısız gibi hissettik

Takılıyorum kız sana banada yaprak çok diyorlardı bide yağmur yağıyo seller akıyo arap kızı camdan bakıyo derlerdi boğmak istiyodum onları he he he he

yaa çok tatlı maşallah size bende de bazen göbek çıkıyor bazen dümdüz anlamadım valla:)) ben 16 hafta olucam neredeyse ama birşey yok ya 1 kilo almışım şimdiye kadar( kilo almamak iyi gerçi)

canım kilolumuydun daha once? kilo indeksi normal olanlar daha z kilo alıyor ve gobeği olanların daha gec cıkıyormuş. gerci dümdüz oluyor demişsin. olur canım bianda da cıkabiliyor dediğin gibi en iyisi boyle. bak ben 3,5 kilo aldım ve bu duruma coook üzülüyorummm tesekkür ederiz bu arada teyzesi

ya benim esas derslerim öğleden sonra sabah alttan 1 dersim vardı ona girdim belli olmuyor canım dönemlere göre sabah, öğleden sonra diye ayarlıyorlar
evet ya banada ilk oldu giderken aynı bende ayakta dikildim kalabalık trafik falan öldüm resmen dönüşte de yine ayaktaydımda bi teyze kalktı gel yavrum azda sen otur hamilesin dedi bende şaşırdım ama tecrübesiyle anladı heraldee sizede kıyamam yaa öyle dengesizlerde oluyor bazen

Takılıyorum kız sana banada yaprak çok diyorlardı bide yağmur yağıyo seller akıyo arap kızı camdan bakıyo derlerdi boğmak istiyodum onları he he he he

o gercekten kotuymuş :) benimde soyadım Can' dı evlenmeden once damacana diye dalga gecerlerdi benimle. benimde hepsini boğasım gelirdi :s

Son düzenleyen: Moderatör:
ben esenyurtta oturuyorum maalesef uzağım ama annem güngören tarafında ordan bakırköy yakın aslında oraya da bakabiliirim iyi fikir teşekkür ederim. İnşallah istediğin gibi birşey bulursun

Evet aslında senin için en uygun yer Bakırköy, Güngören tarafında ara mağazalarda da güzel şeyler çıkabiliyor ama baya dolaşmak lazım. İnşallah sen de bulursun :)

Bu da bizim göbüşümüz bebeğimle bizz kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…