valla iş te olmasam çeker paylaşırdım ama çalışıyorum neyse haftasonu çeker paylaşırım benimki çok fazla yaa
Bu arada size birşey danışmak istiyorum. Mayıs'ın 3ünde ablamın düğünü olacak. Ben de elbise alımı için bugüne kadar bekledim. Ama artık bugün gidip alayım diyorum. Zaten göğüs altından bollaşan modellere bakmayı düşünüyorum. Yine de gelecek hafta sonunu mu beklemeliyim emin olamıyorum. Siz ne dersiniz?
Ben de aynısını yapıyorum. Hatta 2 gün sürdüm, kaç gündür kaşınmıyorum. Lierac'ın içindeki kanserojenleri görünce çatlarım daha iyi dedim zaten.
Bence suan alabilirsin 1 haftada cok birsey fark etmez
Bu arada size birşey danışmak istiyorum. Mayıs'ın 3ünde ablamın düğünü olacak. Ben de elbise alımı için bugüne kadar bekledim. Ama artık bugün gidip alayım diyorum. Zaten göğüs altından bollaşan modellere bakmayı düşünüyorum. Yine de gelecek hafta sonunu mu beklemeliyim emin olamıyorum. Siz ne dersiniz?
Bence bakmaya başla ya bizimde pazar nikah var hamile pantolonu aldım kanvas üstü yok
Bence bakmaya başla ya bizimde pazar nikah var hamile pantolonu aldım kanvas üstü yok
Öyle mi dersin? Hamile kalmadan önce bu konuda çok rahatım, gider dolaşır güzelini uygun fiyata alır çıkardım. Şimdi emin olamayınca vücuttan sona kaldım resmen. Geçen sene mayıstaki nişanında giydiğim elbiseyi Şubat'ta Mangonun indiriminde 50 liraya almıştım. Ahhh ahh nerde o eski günler
Canım ben genelde nikah ve uzak akraba nişan/düğünlerinde pantolon üstü gömlek yapıyorum. Bej rengi şifon bir gömleğim var 2 beden büyük. Her yerde işe yarıyor. Kotonda, zarada vs bulursun. Boynuna da şık bir kolye, oooh mis :)
Ben de nikahta 42 beden olduğum zamanlardan kalma siyah saten bir nikah elbisem vardı onu giymeyi planlıyorum, dağıtmayı düşünüyordum onları dolabı son temizlediğimde, isabet olmuş henüz vermemem
Hatta altına da bambide 50 liraya kendinden parlak ve taşlı gibi görünen babetlerden gördüm dün. Dore, lame, beyaz ve siyah dört farklı rengi var, minik sivri burunlulardan. Tavsiye edeyim onu da
Hımm dediğin doğru bugun çıkıp biraz bakınmak lazım benim hep yüksek bi tane var senin dolabın baya genişmiş canım :)))
Kahvaltı için kalkıyorum eşim dürtüyo :))
aynı dert bende de var canım benimde kardeşim 11 mayısta evlenecek hala bişey almadım hoş ne alacağımı nasıl birşey alacağıma da karar vermedim. İstersen son haftaya kadar bekle yani bir hafta daha nasıl birşey düşünüyorsun bana da fikir olur yazarsan sevinirim.
Bu da Defnemle ben :) henüz çok ortada değiliz ama yok da değiliz, pijamanın da kusuruna bakmayın14+6yız burada
canım ultrason fotoğrafın var mı? ben 7 haftalıkken gittim tek kalp atışı var dr da bişey söylemedi ama benim anlayamadığım başka bi beyazlık daha var. bebeğin eşi hariç . acaba ikiz mi diye takıldı aklıma ama onda kalp atışı aynı anda mı başlıyo kalp atışları acaba. fotoğrafını görmem mümkün mü :)
Canım ben göğüs altından bollaşan modellere bakıyorum. Birkaç hafta önce Beşiktaş çarşısında dolaşırken bir sürü güzel ve uygun model gördüm. Bugün oradan başlıycam, olmadı Bakırköy'e de bakarım diyorum. Tülü tüllü, uçuş uçuş çok güzel şeyler var. Mahmutpaşada da var oraya baktım ama mağaza fiyatı istiyorlar, pahalı geldi orası. Sen nerde oturuyorsun
Valla çok şanslısın canım hepsini iyi günlerde giyEşim sağolsun eski işi tekstildeydi, üstelik Rus piyasasına çalıştıkları için dolabım baya dolmuştu özellikle abiyelerde. Ama o zaman kiloluydum sonra zayıflayınca hepsi boşa çıktı. Neyse demek hamileyken kullanmak kısmet olacakmış bir daha
Günaydın güzel anneler, ve annelerin gülleri minikler:)
Haftasonu ne güzel birşeydir ya, KK ya bakınca hafta atladığını görmek, ,böyle tatlı pozitif paylaşımlarınızı görmekkoştur koştur değil de yudum yudum kahvaltı etmek....
Allah yüzümüzü hep güldürsün inşallah, bebeğimle beraber hepinizi öpüyoruz ( önümüzdeki hafta cinsiyeti tescillenince adıyla selamlayacak o da sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?