2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benimki de çok şişti valla. İşyerinde anlaşılmasın dıe neler cekiyorum:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada size birşey danışmak istiyorum. Mayıs'ın 3ünde ablamın düğünü olacak. Ben de elbise alımı için bugüne kadar bekledim. Ama artık bugün gidip alayım diyorum. Zaten göğüs altından bollaşan modellere bakmayı düşünüyorum. Yine de gelecek hafta sonunu mu beklemeliyim emin olamıyorum. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

Bence suan alabilirsin 1 haftada cok birsey fark etmez

Ben de aynısını yapıyorum. Hatta 2 gün sürdüm, kaç gündür kaşınmıyorum. Lierac'ın içindeki kanserojenleri görünce çatlarım daha iyi dedim zaten.

Benim eski dr um.catlama olayi genetik demisti. Pahali krem kullanirsin catlardin.tarlada calisan koylu teyzek kullanmaz catlamaz dedi. Ben ilk dogumumda zeytinyagi ve bir kac yagi karistirip surdum.catlamadim.sanirim halamlara cektim.annem ve ablam catlak icinde:) sansliyim.cok pahali seyler alip sonra husrana ugramayin.nemlendirin yeter kasinti gerildikce olacaktir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence suan alabilirsin 1 haftada cok birsey fark etmez

Öyle mi dersin? Hamile kalmadan önce bu konuda çok rahatım, gider dolaşır güzelini uygun fiyata alır çıkardım. Şimdi emin olamayınca vücuttan sona kaldım resmen. Geçen sene mayıstaki nişanında giydiğim elbiseyi Şubat'ta Mangonun indiriminde 50 liraya almıştım. Ahhh ahh nerde o eski günler

Bence bakmaya başla ya bizimde pazar nikah var hamile pantolonu aldım kanvas üstü yok

Bence bakmaya başla ya bizimde pazar nikah var hamile pantolonu aldım kanvas üstü yok

Canım ben genelde nikah ve uzak akraba nişan/düğünlerinde pantolon üstü gömlek yapıyorum. Bej rengi şifon bir gömleğim var 2 beden büyük. Her yerde işe yarıyor. Kotonda, zarada vs bulursun. Boynuna da şık bir kolye, oooh mis :)
Ben de nikahta 42 beden olduğum zamanlardan kalma siyah saten bir nikah elbisem vardı onu giymeyi planlıyorum, dağıtmayı düşünüyordum onları dolabı son temizlediğimde, isabet olmuş henüz vermemem

Son düzenleme:

Hatta altına da bambide 50 liraya kendinden parlak ve taşlı gibi görünen babetlerden gördüm dün. Dore, lame, beyaz ve siyah dört farklı rengi var, minik sivri burunlulardan. Tavsiye edeyim onu da

Zaten sen dar bir elbise almayacaksin gobegin buyudu diyelim bol aldigin icin o elbisenin icine yine girebilirsin

Hatta altına da bambide 50 liraya kendinden parlak ve taşlı gibi görünen babetlerden gördüm dün. Dore, lame, beyaz ve siyah dört farklı rengi var, minik sivri burunlulardan. Tavsiye edeyim onu da

Hımm dediğin doğru bugun çıkıp biraz bakınmak lazım benim hep yüksek bi tane var senin dolabın baya genişmiş canım :)))

Kahvaltı için kalkıyorum eşim dürtüyo :))

aynı dert bende de var canım benimde kardeşim 11 mayısta evlenecek hala bişey almadım hoş ne alacağımı nasıl birşey alacağıma da karar vermedim. İstersen son haftaya kadar bekle yani bir hafta daha nasıl birşey düşünüyorsun bana da fikir olur yazarsan sevinirim.

Hımm dediğin doğru bugun çıkıp biraz bakınmak lazım benim hep yüksek bi tane var senin dolabın baya genişmiş canım :)))

Kahvaltı için kalkıyorum eşim dürtüyo :))

Eşim sağolsun eski işi tekstildeydi, üstelik Rus piyasasına çalıştıkları için dolabım baya dolmuştu özellikle abiyelerde. Ama o zaman kiloluydum sonra zayıflayınca hepsi boşa çıktı. Neyse demek hamileyken kullanmak kısmet olacakmış bir daha

Canım ben göğüs altından bollaşan modellere bakıyorum. Birkaç hafta önce Beşiktaş çarşısında dolaşırken bir sürü güzel ve uygun model gördüm. Bugün oradan başlıycam, olmadı Bakırköy'e de bakarım diyorum. Tülü tüllü, uçuş uçuş çok güzel şeyler var. Mahmutpaşada da var oraya baktım ama mağaza fiyatı istiyorlar, pahalı geldi orası. Sen nerde oturuyorsun

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler, ve annelerin gülleri minikler:)
Haftasonu ne güzel birşeydir ya, KK ya bakınca hafta atladığını görmek, ,böyle tatlı pozitif paylaşımlarınızı görmekkoştur koştur değil de yudum yudum kahvaltı etmek....
Allah yüzümüzü hep güldürsün inşallah, bebeğimle beraber hepinizi öpüyoruz ( önümüzdeki hafta cinsiyeti tescillenince adıyla selamlayacak o da sizi:)

canım merhaba 7+1 de gittiğimdeki usg görüntüsü bu

Eklentiler

• $DSC_0171.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

ben esenyurtta oturuyorum maalesef uzağım ama annem güngören tarafında ordan bakırköy yakın aslında oraya da bakabiliirim iyi fikir teşekkür ederim. İnşallah istediğin gibi birşey bulursun

Valla çok şanslısın canım hepsini iyi günlerde giy

Günaydın canım valla bi ev hanımı olarak kocamla rahat vakit geçirmek için haftasonunu iple çekiyorum

Bu arada benim kızımın 1. İsmi belli oldu gibi babası ÖZGÜ istiyor bende hep beğenmiştim iki isimli olması noktasında kararlıyım sanırım ne düşünüyorsunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…