- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Eki Görüntüle 1077075
gerci bizde 13 haftaliga gore az degilizgerci bu aksam halimiz sabah biraz daha kucuk oluyo aksam olunca fil yutmus gibi oluyorum cok sukur hepimizin kocaman gobisleride olur insallah Allah in izniyle Allah hepimize hayirli saglikli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin kontrole daha 3 hafta var nasil gececek bilmiyorum ama sabredicem kararliyim 16 haftayi doldurmadan gitmiycem Muhammed imiz mi geliyo Elif imiz mi cok merak ediyorum
Bu da Defnemle ben :) henüz çok ortada değiliz ama yok da değiliz, pijamanın da kusuruna bakmayın14+6yız burada
Defneye ve sana maşallahh
Ben hala isim bulmadım eşim nil diyo ben beğenmiyorum
Maşallah defneye:)) küçük ama buradayım diyor:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben kaçırdım alıntı mesajlardan anladığım kadarıyla sınavın varÂmin sağolasın canım:) benim ayağıma da gece kramp giriyor. Ve oturunca alt tarafıma batıyor. Bi süre kendime gelemiyorum. Üstüne durmamak lazım
Merhaba sitenin yeni uyesiyim ve 14+4 ile ilk bebegimi bekliyorum.
ABD'de yasiyorum, burda maalsef tum hamilelik boyunca ultrasound'a en fazla 3 kez sokuyorlar (riskli bir hamilelik gecirmiyorsan)
Ilk kez 12. haftada gorduk bebegimizi, bir de 20. haftada gorcez o zaman cinsiyeti belli olcak. Onun disinda her ay kalbini dinliyoruz o kadar :)
Saglikli olsun da buna da sukur!!
Ama cinsiyeti konusunda meraktan ailecek catliycaz annem erkek olsun istiyor kayinvalidem kiz, ikisi de kendinde olmayani istiyor yani :)
Benim tarafta hic erkek olmadigi icin ben de erkek olsun istiyorum, ablamin kizinda hevesimizi baya almistik :) Tabi hayirlisi, kismet, oncelikle saglikli, akilli fikirli olsun.
Size sormak istedigim birsey var: Hamilelik boyunca ben cok fazla susuyorum, burdaki doktorlara, arkadaslara soyledim gayet normal dediler ama bir de sizlere danismak istedim. Oyle boyle degiil, gunde en az 2.5-3 litre su iciyorum, bu nedenle acikmiyorum bile, buna ragmen simdiye kadar 3 kilo aldim. Duzenli spor yapan biriyim belki ondan da olabilir ama yine de sizin fikrinizi almak istedim.
Simdiden tesekkurler ve iyi haftasonlari!!
Güzelmiş ama için ısınmadıysa aramalara devam et, ben ismi ilk bulduğum an içim ısındı başka da isim aramadım
Sağolasın canım:)Öyle valla boylarına bakmadan hareket ediyorlar, maşallah onlarabu arada sınavlarında başarılar canım
Dun namazdayken bi kramp girdi bacağima.. damarlar geriliyor heralda..Âmin sağolasın canım:) benim ayağıma da gece kramp giriyor. Ve oturunca alt tarafıma batıyor. Bi süre kendime gelemiyorum. Üstüne durmamak lazım
tatlım maşallah sen öndesin bana göretekmeler başladı mı Diloşu da öptük kocaman
selam kızlar nasılsınız
bende çarşambaları haftamı doldurduğumdan önümüzdeki çarşamba 23 nisan olduğunu farkedincesanırım salı günü kontrole gidicem hadi bakalım bol sağlıklı-keyifli haberlerimiz olsun
Günaydın güzel annişler ve minik yavrucukları :)) öncelikle güzel bir haftasonu diliyorum hepimize.
Dün 30 tane kız ismi arasından annem ben ve eşim kura çektik bildiğiniz ve kalanlar yine hira ve tilya oldu şimdi aralarında düşünüyoruz :)
Buraya bu sebepten hiç giremedim cok kıskandım herkes fotografını paylaşmış. Ben birazdan sınava gideceğim geldiğimde bende çekip koyarım ne kadar büyümüş hepimizin göbişleri maşallah kuzucuklarımıza :)
Ben de aynısını yapıyorum. Hatta 2 gün sürdüm, kaç gündür kaşınmıyorum. Lierac'ın içindeki kanserojenleri görünce çatlarım daha iyi dedim zaten.
Onu da öğrenirsin canım. Insan meraklarının tabi ama öğrendiğin an ağlayabilirsin ona göre uyarayım:) çok duygulandım ben o an:)
Karnına bakarsak erkek gibi duruyor ama Allah bilir:))))
yaa ne iyi etmişsiniz fotoğrafları paylaşmakla maşallah çok güzel sivri duruyor içindekine de maşallah
Teşekkür ederim canimm :)) sende paylaş senin göbüşüde görek :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?