- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Benim popo da cikti göbüşte :) göğüsleri hele hic demiyorum bile füze gibiler heran patlamaya hazir gibiler :))) ahahaha :) doktorumda etrafimdaki deneyimli anneler de normal olduğunu söylüyo canim. Biz zayıfız ya bu kilo alimi normalmis. Diğer taraftan göbüsün erken çikmasida normal :) çünkü biz zayifiz vücut direk belli ediyor :))) eşim nerdeyse hergün bendeki değişikliğin farkında bazen takiliyor bana fil gibi olan diye aldirmiyorum :)) biz doğumdan donra bu kiloyu çok cabuk vercez emzirirkende :)) yapimiz zayıf çünkü dert etme boşver :))))
Kizlar masallah hepiniz cok tatlisiniz, gobuslere bayildim dogrusu :) bende daha bisey yok 1 kilo aldim sadece ama cok zayif hamile kalmamistim zaten. Sanki zayiflarin gobusleri daha erken cikmis gibi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bulaamdımbakıklarım hep tek kutu
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lierac-phytolastil-jel-200-ml-2-adetavantaj-seti-109163819 burdan aldık biz
Pek güzelmiş isminiz, adıyla yaşasın maşallah :)
Maşallah size :)
Ben de 1.62ye 60la başladım. Şimdi de 64üm. 4ayda 4kilo olarak bakıyorum, moralim bozulmuyor çok fazlaama baktığımda bir kısmını gereksiz almıştım belli, çünkü bacaklarıma da gitti bir bölümü
Ayy beni de dün otobüsün kapısı önünde bir abla dirsekleyerek itti, nasıl sinirlendim anlatamam. Ama Allah'ın işi işte şoför akbiliyle ilgili durdurdu onu, itmesi bir işe yaramadı
Lierac'in icerigini okumadim..senin yazini okuyunca sok oldum. Dun aldimne varmis?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohh maşallah tekmeler başlamışBaşladı teyzesi.. senin kızın nasıl yürüyor mu.. ahh yiğitim ysşasaydi belki oda yürüyecekti..
Cinsiyetini ögrendin mi canim benimyoksa hu gittigindemi ögreneceksin..
Çok tatlısınız canım maşallahhh
Oyyy oyyy maşallah size Rabbim korusun hepimizi :)) çok tatlısınız annesi :))
maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sizi inşallah :) benimde boyle bol bol seyler almam lazım sanırım artık ya butun kıyafetlerim dar geliyorgerçi hamile badilerimde var ama iki tane almışım hepsi kirde bi alışveriş yapmak lazııııımm
Oy oy maasallah canim ya senin kide ben burdayim diyo Allah im bagislasin
Tu tu tu çok sirinsiniz ikinizde maşallah
Ayşenur Yazıcı'nın sayfasından öğrendiğim bir sayfada analizine baktım Lierac'ın, aşağıda açıklaması var. Bakabilirsin dilersen. Mustelada zararlı madde daha az. Ama sonuçta onda da var. Ben zeytinyağı kullanıyorum. Çatlarsam çatlarım, kanserojenleri vücuduma hele de hamileyken bile bile süremem.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ KOZMETİĞİN İÇİNDE NE VAR BAKMAK İÇİN http://www.ewg.org/skindeep/ ADRESİNE GİRİN
SAYFADA "PRODUCT SEARCH" yerine ürünün adını yazın...
Çıkan listede ürüne tıklayın ve içindeki maddelerin karşısında bulunan renkli işaretlere bakın..
KIRMIZI OLANLAR zararlı maddelerdir.
Sarı olanlar ŞÜPHELİ veya TAHRİŞ YAPABİLEN,
Yeşil olanlar da GÜVENLİ demektir..
Ürün içeriğini bu şekilde görebilir karar verebilirsiniz..
ohh maşallah tekmeler başlamışsağlıkla gelsin meleğin canım benim acını tazeliyorum hep kusura bakma evet yürüyor kızım teyzesi 13 aylıkken başladık tabi ilk başlarda kaçamak emeklemelerle şimdi tam anlamıyla yürüyoruz Yiğit yeğenimizin kokusunu getirecek meleğine sağlıklıca kavuşman dileğiyle hep duamdasın canım cinsiyet 12+2 de dr. biz söylemeden % 80 erkek dedi bu kontrolde tamamen netleşir umarım senin bebeğinin cinsiyet ne görmedim mi , unuttum mu kusura bakma
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim, benim doktorum da lierac dedi, internette de hep olumlu yorumlar okuyunca dün sipariş verik burda 3 arkadaşla beraber, şimdi verdiğin linke de baktım, orda 2.kısımda cancer etkisi 0 yani yok görünüyor, genel sakıncası ( overall hazard) ve diğer olası yan etkileri hep ortalama görünüyor. Dediğin gibi hiçbir şey kullanmamak en iyisi ama daha ilk gebelik olduğu için biraz telaşlıyız sanırım, yine de senin kararını da destekliyorum ama.
Rica ederim. Umarım çatlamayız ama çatlarsak da çok sorun değil bence. Ben saç jölemde bile parabensiz olmasına özen gösteriyorum. Lierac paraben kaynıyor ne yazık ki. Sayfanın altına doğru inildiğinde parabenlerin ne denli toksik olduğu görülüyor. Bol su içmek ve cildi nemli tutmak önemli bence. Burt's Bees'in ürünlerini araştırıyorum şimdi, lipbalmını kullanıyordum zaten.
Rica ederim. Umarım çatlamayız ama çatlarsak da çok sorun değil bence. Ben saç jölemde bile parabensiz olmasına özen gösteriyorum. Lierac paraben kaynıyor ne yazık ki. Sayfanın altına doğru inildiğinde parabenlerin ne denli toksik olduğu görülüyor. Bol su içmek ve cildi nemli tutmak önemli bence. Burt's Bees'in ürünlerini araştırıyorum şimdi, lipbalmını kullanıyordum zaten.
Kızlar ya dünden beri kafama bişey takılıyor bi size sorayım dedim. Akşam yemekten sonra mutfağı toparlıyorum dalmışım heralde arkam dönük eşim girmiş mutfağa ben fark etmedim birden aşkım deyip bişey sorunca neye uğradığı şaşırdım çok korktum elim ayağım boşaldı ağladım öyle böyle değil boş bulunmuşum heraldesonrada korkuyla ya bebeğime bişey olursa diye oturdum ağladım eşime kızdım niye sessiz dolaşıyosun diye ama adamda valla sessiz gelmedim korkutmak istemedim diyo oda üzüldü sonra kendimi çok dinledim ağrım sancım falan hiç olmadı anneme falan sordum o da Allah korusun bişey olsa sancın kanaman olurdu dedi. Bişey olmuşmudur sizce yaa belirti vermeden olurmu bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?