2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

tesekkür ederim canım içimi rahatlattın ben biliyorum aslında bunları ama şimdi normalde bu kadar yemezken şimdi sürekli yeme ihtiyacı var ya içimde acaba alışkanlık yaparmı zamanla diyorum inşallah olmaz bu aralar sporu bıraktım bide ondan şiştim boyle ben sanırım

Kizlar masallah hepiniz cok tatlisiniz, gobuslere bayildim dogrusu :) bende daha bisey yok 1 kilo aldim sadece ama cok zayif hamile kalmamistim zaten. Sanki zayiflarin gobusleri daha erken cikmis gibi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle oldu galibaaa tam tamına 3,5 kilo aldımm durduramıyorum kendimi sürekli yemek yemek istiyorummm

Vücut endeksmiz yakın o zaman bu aralar:) Ben ilk 2 ay 2 kilo vermiştim bulantıdan 3. ay sabit kaldım ama 4 ay geri geldi onlar, bu 4. ay korkuttu beni biraz,demek ki artık kilo alma ayları başlamış olabilir, arada sorarız birbirimize, haberli olalım:)

kızlar göbüşleriniz çok tatlı maşallah nazar değmesin benim karnım daha çıkmadı daha öncede kiloluydum ben şimdiki göbüşmü bebişmi anlayamadım daha biraz daha büyüsün aldığım hamile cicilerini giyip bende poz vercem çok kıskandım sizi

Lierac'in icerigini okumadim..senin yazini okuyunca sok oldum. Dun aldim ne varmis?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayşenur Yazıcı'nın sayfasından öğrendiğim bir sayfada analizine baktım Lierac'ın, aşağıda açıklaması var. Bakabilirsin dilersen. Mustelada zararlı madde daha az. Ama sonuçta onda da var. Ben zeytinyağı kullanıyorum. Çatlarsam çatlarım, kanserojenleri vücuduma hele de hamileyken bile bile süremem.

ALMAK İSTEDİĞİNİZ KOZMETİĞİN İÇİNDE NE VAR BAKMAK İÇİN http://www.ewg.org/skindeep/ ADRESİNE GİRİN

SAYFADA "PRODUCT SEARCH" yerine ürünün adını yazın...
Çıkan listede ürüne tıklayın ve içindeki maddelerin karşısında bulunan renkli işaretlere bakın..

KIRMIZI OLANLAR zararlı maddelerdir.
Sarı olanlar ŞÜPHELİ veya TAHRİŞ YAPABİLEN,
Yeşil olanlar da GÜVENLİ demektir..
Ürün içeriğini bu şekilde görebilir karar verebilirsiniz..

Bugün kan tahlili yaptırdım. Süt içemediğim ve et yiyemediğim için kalsiyum ve demir düşük çıkacak sanıyordum. Maşallah ikisi de iyi çıktı. Haftaya da vitaminlerime baktırayım, bugün onları istemeyi unutmuşum doktorumdan. Vitaminden yana pek sıkıntım olacağını sanmıyorum ama şu kalsiyum işi beni bayağı üzüyordu eksik kalıyordur diye. Neyseki rahatladım tahlil yaptırınca. Yeşillik çok yiyorum, oradan alıyorum sanırım kalsiyumu. Çünkü peynir, yoğurt, süt pek tüketemiyorum. Benim gibi olan anne adayları varsa vicdan azabı duymak yerine kan tahlili isteyin doktorunuzdan derim. Çok rahatladım maşallah sonucu görünce.

Bu arada beklerken yanımda bir bayan daha vardı. Ah vah ediyor, karnına masajlar yapıyor. Göbeği de bayağı büyük ama nolur nolmaz diye yine de hamile misiniz diye sordum. Evet, 4 aylık dedi. E ben de 4 aylık deyince o da ben de şaştık. Ben göbişimi kocaman olmuş sanıyordum ama o bayanınki benden 1-2 ay daha büyük gibiydi. Eşim de takıldı, bir de koca göbekli oldum diyorsun diye. Bu arada birşeyden de çaktırmadan mutlu oldum. Bahsettiğim bayan, ha bre mızmızlanıyordu, eşini azarlıyordu. Benim kocacık o bayanı görünce "Ne mızmız kadın, senin kadarlık hamile ama kocasına amma naz yapıyor." dedi. Eeee kıymetimi anla diye de çaktım lafı adamcığıma

Dönüşte de kendime hamile kilodu aldım boynerden, suwen diye bir markanın. Denedim, göbek kısmının üstü biraz bol şimdilik ama giyerim böyle de. Bir de eşime su altı balık mercan vs. desenli bir kanvas tablo aldım, yazlığa asması için. Deniz'den babasına hediye diye vereceğim akşam. Tam zevkine göre, tepkisini merak ediyorum.

Son düzenleme:
Başladı teyzesi.. senin kızın nasıl yürüyor mu.. ahh yiğitim ysşasaydi belki oda yürüyecekti..

Cinsiyetini ögrendin mi canim benim yoksa hu gittigindemi ögreneceksin..
ohh maşallah tekmeler başlamış sağlıkla gelsin meleğin canım benim acını tazeliyorum hep kusura bakma evet yürüyor kızım teyzesi 13 aylıkken başladık tabi ilk başlarda kaçamak emeklemelerle şimdi tam anlamıyla yürüyoruz Yiğit yeğenimizin kokusunu getirecek meleğine sağlıklıca kavuşman dileğiyle hep duamdasın canım cinsiyet 12+2 de dr. biz söylemeden % 80 erkek dedi bu kontrolde tamamen netleşir umarım senin bebeğinin cinsiyet ne görmedim mi , unuttum mu kusura bakma

Çok tatlısınız canım maşallahhh

Oyyy oyyy maşallah size Rabbim korusun hepimizi :)) çok tatlısınız annesi :))

Oy oy maasallah canim ya senin kide ben burdayim diyo Allah im bagislasin

Tu tu tu çok sirinsiniz ikinizde maşallah

Çok teşekkür ettik teyzeleri minişler kendilerini göstermeye başladılar gerçekten :)) ama göbekten çok göğüsler yoldan çıktı

Son düzenleme:

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim, benim doktorum da lierac dedi, internette de hep olumlu yorumlar okuyunca dün sipariş verik burda 3 arkadaşla beraber, şimdi verdiğin linke de baktım, orda 2.kısımda cancer etkisi 0 yani yok görünüyor, genel sakıncası ( overall hazard) ve diğer olası yan etkileri hep ortalama görünüyor. Dediğin gibi hiçbir şey kullanmamak en iyisi ama daha ilk gebelik olduğu için biraz telaşlıyız sanırım, yine de senin kararını da destekliyorum ama.

Evet cnm başladi şükür.. Maşallah azrama.. rabbim acilarini göstrmesin.. bi kiz bir erkek benimde oyleydi nasip olmadi..
Banada iki kontrolumdede kıza benziyor dedi doktor. ayrintilida kesinlesir heralda.. bilmiyorum ya hayirlisi.. ne olursa kabulum.. eger kizsa yigitin kiyafetlerini kaldircam.. ya o degilde kiz kiyafetlerinde hic hevesim yok.. nasil atlatacam bu durumu..

Rica ederim. Umarım çatlamayız ama çatlarsak da çok sorun değil bence. Ben saç jölemde bile parabensiz olmasına özen gösteriyorum. Lierac paraben kaynıyor ne yazık ki. Sayfanın altına doğru inildiğinde parabenlerin ne denli toksik olduğu görülüyor. Bol su içmek ve cildi nemli tutmak önemli bence. Burt's Bees'in ürünlerini araştırıyorum şimdi, lipbalmını kullanıyordum zaten. Bepantholde de paraben yok, onu da araştırıyorum.

Son düzenleme:

canım neden bitkisel yağları kullanmıyorsunuz?

Çok iyi yapıyorsun aslında bende evde temizlik ürünlerini falan marketten almıyorum, deodorantta falan da dikkat ediyorum ama bu konuda çok boşveremiyorum, şimdiye kadar hiçbir şekilde etki edilmiyor diye duyduğum tek şey bu çatlaklar, doktorum da tavsiye edince hadi inşallah dedim.

Kızlar ya dünden beri kafama bişey takılıyor bi size sorayım dedim. Akşam yemekten sonra mutfağı toparlıyorum dalmışım heralde arkam dönük eşim girmiş mutfağa ben fark etmedim birden aşkım deyip bişey sorunca neye uğradığı şaşırdım çok korktum elim ayağım boşaldı ağladım öyle böyle değil boş bulunmuşum heralde sonrada korkuyla ya bebeğime bişey olursa diye oturdum ağladım eşime kızdım niye sessiz dolaşıyosun diye ama adamda valla sessiz gelmedim korkutmak istemedim diyo oda üzüldü sonra kendimi çok dinledim ağrım sancım falan hiç olmadı anneme falan sordum o da Allah korusun bişey olsa sancın kanaman olurdu dedi. Bişey olmuşmudur sizce yaa belirti vermeden olurmu bişey

Birşey olmaz merak etme o kadarda evhamli olma canim bebek sonuçta ipe bagli degil.. oncacık şeyden birsey olmaz benim kizim onceki hamileligimde karnima tekmeyle vurmustu.. 13 haftalik hamileydim birseycik olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…