2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

valla kizma ama cok guldum.bu kocisler bsey yapsa kabahat yapmasa kabahat valla cnm merak etme annen dogru dior oyle bsey olsa kanaman olur.hem korkku dersen gel bna bak.her dak korku stres icindeym.bnm esimde pat die cikio karsima karabasan gbi.yerimden iki metre zipliom ama bak iyim.sen gonlunu ferah tut hormonlardan olmus ah su sinsi hormonlar

Birşey olmaz merak etme o kadarda evhamli olma canim bebek sonuçta ipe bagli degil.. oncacık şeyden birsey olmaz benim kizim onceki hamileligimde karnima tekmeyle vurmustu.. 13 haftalik hamileydim birseycik olmadi

ayy ne biliyim canım ya acemi olunca böyle oluyor heralde herşeyden endişeleniyorum

kizlar gobisleriniz subhanallah masallah ya.ben boyle gorunce azicik uzuldm.daha dumduz karnim bndemi sorun var dedim ama sonra aklima geldi.bna cok sansli annesin ilrrde zaten siscen rahim icin buyuk.hem catlaman olmaz cok dediklerini hatrladm biraz rahatladm.

bu aralar evet çok ödlek oldum bi ani yüksek ses duysam irkiliyorum napıyımmm daha gece acile gidecektim o korkudan sonra içimi rahatlattınız kızlar bişey olmayınca bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyo bi türlü demekki birilerinden de duymak gerekmiş :)

Damlacığım ben kendi zeytinimizin yağını kullanıyorum. Ama dışarıdan alınan o küçük şişelerdeki yağlara güvenemiyorum. İçlerinde ne var bilmiyorum ki.

Haklısın canım ohh en güzeli zaten korkma çatlamaz ozaman ben o kremleri cok gereksiz görüyorum bende bilmiyorum her ne kadar aktarcı ablam güvenilir olsa da tanıyor olsamda acaba diyor insan ama yapcak birsey yok artık ck kötü bir dünyada yasıyoruz yediğimiz ne doğal ki :s

Yediğimiz içtiğimizi geçtim, her taraf kablosuz internet bağlantısı kaynıyor. Annem diyor ki ne diye bu kadar pimpirikleniyorsun ama onların zamanında herşey şimdiye oranla o kadar saf ve masummuş ki. Ekmek bile katkılı, daha ne olsun?

annelik ic gudusu cnm .bnde bazen evham yapiom somra sacmalama diom.hem kendmize hem kocamiza yaparz.onlarada yazik.bu annelik ne kutsal bir duyguymus ya

Canim ben 4 kilo aldım simdikten boyleyse yandım valla seni çok kıskandım valla

annelik ic gudusu cnm .bnde bazen evham yapiom somra sacmalama diom.hem kendmize hem kocamiza yaparz.onlarada yazik.bu annelik ne kutsal bir duyguymus ya

aynen canım çok başka oluyor insanın düşünceleri daha karnımızdayken böyle hassas düşünüyoruz doğunca naparız bilmiyorum valla :)

aynen canım çok başka oluyor insanın düşünceleri daha karnımızdayken böyle hassas düşünüyoruz doğunca naparız bilmiyorum valla :)

sorma cnm ya.bn smideden dusunuom.bebegimi ellerinde tutmasnlar o minicige nasl sahip cikcam vs iste annelik evham demekmis ama olsun cok seviorum bocugumu.buyusun dogsunlarda popolarini isiralim

sorma cnm ya.bn smideden dusunuom.bebegimi ellerinde tutmasnlar o minicige nasl sahip cikcam vs iste annelik evham demekmis ama olsun cok seviorum bocugumu.buyusun dogsunlarda popolarini isiralim

ay inşaAllah hayırlısıyla o günler bi gelsee

Ahh kuzum benim ya Allah im korusun bebislerimizi bisey olmamistir Allah in izniyle merak etme bizde gecenlerde esimle catiya ciktik camasir asmaya bi kedi eski esyalarimiz var bi kosede onlarin ustunde uyuyomus dis kapinin anti biraz acik oradan girmis bi anda firladi beni gorucen oyle bi ciglik bastim ki odum koptu Allah tan esim yanimdaydi yoksa daha cok korkardim Allah korusun onlari canim bende cok endiselenmistim

Canim ben 4 kilo aldım simdikten boyleyse yandım valla seni çok kıskandım valla

Canımm çok çok teşekkür ederim. Ee sende 16. Haftada falansındır herhalde dimi canım şuanda göremiyorum da. Bence normalsindir sende benimle. Yani bana normal diyorsunuz Herhalde gercekten öyledir normalizdir :)

merhaba kizlarrr,

herkess gobusunu koymusss... hepinizde cooook tatlisiniz masallah artik herkesin belli oluyo bende kendi gobegimi saklamaya calisiyodum hep... bende 1 kilo almisim istahim baya acildi dikkat ederek yemek yemek lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…