- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
merhaba çok tatlı göbiş üzerindeki de çok güzel benimde karnım bu kadar biraz fazla geliyor bana ama sence normal mi?
Ahh kuzum benim ya Allah im korusun bebislerimizi bisey olmamistir Allah in izniyle merak etme bizde gecenlerde esimle catiya ciktik camasir asmaya bi kedi eski esyalarimiz var bi kosede onlarin ustunde uyuyomus dis kapinin anti biraz acik oradan girmis bi anda firladi beni gorucen oyle bi ciglik bastim ki odum koptu Allah tan esim yanimdaydi yoksa daha cok korkardim Allah korusun onlari canim bende cok endiselenmistim
merhaba kizlarrr,
herkess gobusunu koymusss... hepinizde cooook masallahartik herkesin belli oluyo bende kendi gobegimi saklamaya calisiyodum hep... bende 1 kilo almisim istahim baya acildi dikkat ederek yemek yemek lazim...
Dr diyor ki gebelikten önceki yemeğinizden sadece bir kaşık fazla yemek gerekirmiş kilo almamak için tbi kalsiyum vs bol olmalı sut yoğurt gibi ama normal gıdalara çok ekleme yapmak gerekmezmiş
evet canim dedigin dogru, iyi beslenelim derken aliyoruz ama istah da artiyor napalim, daha da cok artacak son aylara dogru, ilkinde geceleri acliktan uyanirdim bazen...
bisey soracam, benim bi kac gundur yanlarim agriyor ve bazen kaburgalarimin altlarida agriyor, idrarda enfeksiyon olabilirmi yanma falan hissetmiyorum anlamadim yaniii... var mi benim gibi agrilari olan aceba ?
64 ile hamiş kaldım göbek yoktu sırf basenim yağlanmıştı 61kiloya düştüm basen eridi çok şükür aman ha kızlar ben ilk doğumumda 9 kilo ile doğuma girdim kilom kalmadı 1ay sonunda emzirme doneminde yağ bağladım yağlı ye sutun yağlı olur dediler olduda ama iğrenç Bi yağlanmam olmştu bunda dusmuycem o hataya meyve sularıda kilo yapıyor haberiniz olsun
Bende başından beri bel kasık,mide ağrısı var bunda bide ilişki sonrası yanmadan uyuyamıyorum kaçacak delik arıyorum kociş eve gelince enfeksiyondan şüphe ettim bende urosin di sanırım ondan kullanmak gerek varsa ole Bi durum
Neyse kuzuyu paket ettim uyudu sonunda tonla iş yemek beni bekler kendinize iyi bakın güzel annişler meleklerinize de tabi :)
kızlar an itibarı ile bende hissediyorum artık pıtpıtları ilk önce ihtimal vermedim ama baktım hep aynı yer bu bebeğim dedim sonunda artık içim daha rahat bir haftadır acayip korkulu rüyalar görüyordum bebeğimin suyu gelmiş erken doğmuş falan hergün böyle rüyalar görüyordum bende kimseye söylemiyordum korkudan ama pazartesi söylicem artık kaynanalara sonrada arkadaşlarıma allahım sana çok şükür bu hissi tattırdığın için hissetmeyenlerde inşallah en kısa zamanda hisseder dualarım sizinle kızlar sizde bana dua edin sağlıklı bie şekilde kucağımıza alalım
kızlar an itibarı ile bende hissediyorum artık pıtpıtları ilk önce ihtimal vermedim ama baktım hep aynı yer bu bebeğim dedim sonunda artık içim daha rahat bir haftadır acayip korkulu rüyalar görüyordum bebeğimin suyu gelmiş erken doğmuş falan hergün böyle rüyalar görüyordum bende kimseye söylemiyordum korkudan ama pazartesi söylicem artık kaynanalara sonrada arkadaşlarıma allahım sana çok şükür bu hissi tattırdığın için hissetmeyenlerde inşallah en kısa zamanda hisseder dualarım sizinle kızlar sizde bana dua edin sağlıklı bie şekilde kucağımıza alalım
Kontrolden geldim kizlar.oglusum 160 gr olmus masallah.Hersey normaldi. Doktordan ciktiktan sonra kanamam oldu. Hala da devam ediyo. Doktor dinlen dedi.fitil verdi 2gun kullanicam. Daha once kullanan var mi aranizda?
[/QUOTE]Hira ismi çok güzel canım:) fotoğrafını da mutlaka bekliyorum. Benim de sınavım var öğleden önce ve sonrA. Başarılar sana da canım :)
yalnış yazmısım canım :s hira cıkmadı kurada hena ve tilya kalmıştı yoğun istek üzerine hena oldu :) senin ne sınavın var? biz acıkoğretime girdik cıktık sana da basarılar cook cok güzel güzel haberlerinle gelirsin inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kontrolden geldim kizlar.oglusum 160 gr olmus masallah.Hersey normaldi. Doktordan ciktiktan sonra kanamam oldu. Hala da devam ediyo. Doktor dinlen dedi.fitil verdi 2gun kullanicam. Daha once kullanan var mi aranizda?
yok unutmadım seninle de konusmustuk diye hatırlıyorum :)) ama ismim damla iken yağmur denmesine sinir oluyordum hatta bide yaprak diyorlardı uzun yıllarda yaprak dediler neden bilmiyorum :) damla neree yağmur ve yaprak nereee :) oysaki isimler güzel canım benim yaa yalnıs anladım beni :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?