2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Oh kuzuş uyudu ya bende tuhaf rüyalar gorenlerdenim erken doğum ediyorum fln ama bebek 5 kilo var yusyuvarlak tombalak bişey snra karışmış bu sizin ki bu bebek diolar prematüre bebek veriolar elime ilginç ilginç rüyalar

Şu gebelikte göğüslerim buyuyo dienler hayranım size valla benim 75 memişler doğum edince ertesi gün 90 desteksiz oluyor ama şuan gene vahim durumdalar sut çekildiği için yine 75 ufacık bişey büyükken gözüme hoş görünüyordu

Doğum,sonrası yanında tahammül edbileceği insanlar olması gerekiyor loğusalı kadının ben yaşadığım için anlıyorum bende hamileyken yoktu paylaşamama ama doğum sonrası çok kötüydü hatırlamak istemiyorum ama malesef kaldı beynimde oğlumu 40ına kdr yatak odamdan çıkarmadım orda yıkadım hatta ben uyurken gelip seviolarmş paylaşamıodum vs şeyler oldu işte amaaann kotu oldum yine aklıma geldi inş yaşatmasın rabbim diyeyimde korkmayın Bi kocam rahat sevebiliodu bebeği

Hanımlar bu arada ben sadece nemlendirici olması için vazelin aldım. Çünkü olacaksa çatlaktan kaçış hiçbir şekilde yok diye biliyorum ben

Arkadaşım lütfen yanlış anlama ama ben hayatımda vazelin kullanmadım, üstelik de hamilelikte petrol ürünü olan vazelini kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Nacizane fikrim karnındaki bebiş için vazelini kaldır at lütfen. Zeytinyağı dururken vazelin de neymiş

kızlar ruymda altın kolye gordum dun oglan bebege ısaretmıs zaten doktrda buyuk ıhtmal erkek dedı ogluma yaman yada toprak ısmınde karar veremıyodum ama bugn bı ısım duydum butun dusunceler gttı AREN olucak prensımın ısmı nasıl sızce

Bende kücük göğüs sevenlerdenim canım benimde göğüslerim büyüdüğü için üzülüyorumm inşallah benimkilerde doğumdan sonra 75 e geri dönerler

Eve U loğusa dönemi gercekten cok zor ne yapcaz bilmiyorum ben şimdiden paylaşmıyorum göbeğime dokunuyorlar deli oluyorum bide kıskançlıkta var tabi kanımda Rabbim sabır versin hepimize

Ben de bilmiyorum ne yapacağımı. Onlar bizim göz bebeğimiz. Böyle şap şap öpmelerini istemiyorum. Eşime şimdiden söylüyorum öptürmem kimseye diye. Şimdiden sen de tavrını koy canım. Onlar mikrop falan kaparsa ne yaparız biz bi de o loğusa halimizle. Biz şimdi çok nariniz ama o zaman daha da narin olucaz. Şu göbeğe dokunma olayına da gıcık oluyorum zaten. Hatırladıkça gıcıklanıyorum. İnşallah güzelce hiçbir şeyi içimize dert etmeden atlatırız loğusalık dönemimizi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi yakınım da ogluna aren îsmini koymustu benım hosuma gttî canım :) anlamı neymiş?

benimki yeni değil arada görüyrum böyle eşim artık alıştı trs kalktımmı rüyanda yinemi abk sabuk şeyler gördün diyor tabi sonra kendime geliyorum

Bende ufaktan isim düşünenlerdenim lorin düşünüyorum fıstık kızımın ismini yada havin oğlumda babası koydu bunda inş ben koyacağım

Eve U loğusa dönemi gercekten cok zor ne yapcaz bilmiyorum ben şimdiden paylaşmıyorum göbeğime dokunuyorlar deli oluyorum bide kıskançlıkta var tabi kanımda Rabbim sabır versin hepimize
Ewet çok haklısın canım lohusa dönemi çok zor. Bir süreç ben atlatana kadar zaman aldı birde kvde 6 ay yanimdaydi duygularımı anlatmam imkansız inş Rabbim bu sefer o günleri yaşatmaz tekrar

Güzelmiş isimler cnm bence havin kulağa daha hoş geliyo
Inşallah Allahım izin verirse bende oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak kıZımda olursa Esila Mina düşünüyorum nasıl sence
Bende ufaktan isim düşünenlerdenim lorin düşünüyorum fıstık kızımın ismini yada havin oğlumda babası koydu bunda inş ben koyacağım

Canim bence Yaman daha hoş:)))))

merhaba arkadaslar

resımde kızıma yaptıgım buzdolabı magnetlı sus var mevlutte dagıtılacak eger hastane yada mevlut ıcın dusunursenız tanesı 75 kurus 3 gunde teslım edıyoruz ozelden msj atabılırsınız ıyı aksamlar dılıyorumEki Görüntüle 1078656

Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yok pazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.

Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yok pazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.

Günaydın canım bitecek bitecek sen pozitif bir insandın ben orada kan görsem herkesi ayağa kaldırırdım panikten. Bukadar pozitif oldugun için hemencecik geçecek oğlun seninle olacak ve gitmeyecek dualarım seninle

Günaydınlar herkese. Iyi pazar diliyoruz herkese biz bugün 19. Haftamız içerisine girdik cok mutluyuz çok şeniz :) neyse sınavımız var bizim yine kalkıp hazırlanmamız gerekiyor öpüyoruz hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…