- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Evet loğusa dönemi cok cok önemliymiş. Ben o dönemde evden çıkabilirsen psikologuma falan gitmek istiyorum daha kolay atlatabilmek için. Çünkü şimdiden kızımı kimseyle paylaşmıyorum henamız falan denmesine deli oluyorum ozaman sevecekler edecekler ne biliyim benim çıkacak sinirlerim tepeme. Daha büsürü sey. Kızıma birsey olmasını istemiyorummmm şimdi rahatım karnımda ama o zaman saklaymayacagımmm kuzumu
Hanımlar bu arada ben sadece nemlendirici olması için vazelin aldım. Çünkü olacaksa çatlaktan kaçış hiçbir şekilde yok diye biliyorum ben
Şu gebelikte göğüslerim buyuyo dienler hayranım size valla benim 75 memişler doğum edince ertesi gün 90 desteksiz oluyor ama şuan gene vahim durumdalar sut çekildiği için yine 75 ufacık bişey büyükken gözüme hoş görünüyordu
Doğum,sonrası yanında tahammül edbileceği insanlar olması gerekiyor loğusalı kadının ben yaşadığım için anlıyorum bende hamileyken yoktu paylaşamama ama doğum sonrası çok kötüydü hatırlamak istemiyorum ama malesef kaldı beynimde oğlumu 40ına kdr yatak odamdan çıkarmadım orda yıkadım hatta ben uyurken gelip seviolarmş paylaşamıodum vs şeyler oldu işte amaaann kotu oldum yine aklıma geldi inş yaşatmasın rabbim diyeyimde korkmayın Bi kocam rahat sevebiliodu bebeği
madem böyle zararlı içeriği var ne diye tavsiye ediliyor anlamadm ki?? bir taraftan da yanlş anlaşlma mı var acaba diyorum, bir arkadaş mustelada paraben var yazmş, ben mustela kullanıyorm içeriğine baktm paraben yazmıo meselaa?
Evet loğusa dönemi cok cok önemliymiş. Ben o dönemde evden çıkabilirsen psikologuma falan gitmek istiyorum daha kolay atlatabilmek için. Çünkü şimdiden kızımı kimseyle paylaşmıyorum henamız falan denmesine deli oluyorum ozaman sevecekler edecekler ne biliyim benim çıkacak sinirlerim tepeme. Daha büsürü sey. Kızıma birsey olmasını istemiyorummmm şimdi rahatım karnımda ama o zaman saklaymayacagımmm kuzumu
kızlar ruymda altın kolye gordum dun oglan bebege ısaretmıs zaten doktrda buyuk ıhtmal erkek dedı ogluma yaman yada toprak ısmınde karar veremıyodum ama bugn bı ısım duydum butun dusunceler gttı AREN olucak prensımın ısmı nasıl sızce
Bi de eşine sinirlenmiş olarak uyanıyor musun sen de:)) sonra da onun ne günahı var, bu bi rüya diyorum ama çok etkileniyor insan. Hamilelik bitince bu rüyalar da son bulacak inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet çok haklısın canım lohusa dönemi çok zor. Bir süreç ben atlatana kadar zaman aldı birde kvde 6 ay yanimdaydi duygularımı anlatmam imkansız inş Rabbim bu sefer o günleri yaşatmaz tekrarEve U loğusa dönemi gercekten cok zorne yapcaz bilmiyorum ben şimdiden paylaşmıyorum göbeğime dokunuyorlar deli oluyorum bide kıskançlıkta var tabi kanımda Rabbim sabır versin hepimize
Güzelmiş isimler cnm bence havin kulağa daha hoş geliyoEve U loğusa dönemi gercekten cok zorne yapcaz bilmiyorum ben şimdiden paylaşmıyorum göbeğime dokunuyorlar deli oluyorum bide kıskançlıkta var tabi kanımda Rabbim sabır versin hepimize
Bende ufaktan isim düşünenlerdenim lorin düşünüyorum fıstık kızımın ismini yada havin oğlumda babası koydu bunda inş ben koyacağım
kızlar ruymda altın kolye gordum dun oglan bebege ısaretmıs zaten doktrda buyuk ıhtmal erkek dedı ogluma yaman yada toprak ısmınde karar veremıyodum ama bugn bı ısım duydum butun dusunceler gttı AREN olucak prensımın ısmı nasıl sızce
Kız canım ilk bebek senin
Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yokpazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?