2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ayy bende çok sinirlendim inan, bu ne pervasızlıktır böyle. Bir se seninki de meslek lisesiymiş, biz zaten normal derslerde bile kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz, çocuklar her sabah ilk iş idareye boş ders var mı diye bir ümit sormaya gidiyorlar. Şimdi kalk böyle sınıflara birde hamile ve raporlu halinle ekders yap,kendi eşleri olsa aynısını diyecekler miydi acaba?!. Bu konuşma ne zaman geçti neye karar verdin bilmiyorum ama bence kabul etme.En kısa zamanda eşinle beraber okula gidip önceki raporun ve ve yeni aldığın raporunla beraber ilçe milli eğitime başvuracağını söyle, (eşinle beraber gitmek ve eşinin senin adına konuşması da etkili olacaktır inan) ilçeye gitmeden olayları okul içinde çözmeye çalışıyorlar genelde, yine de kabul etmezlerse gerçekten ilçeye de başvurabilirsin.
Seni daha da gerdiysem kusura bakama ama raporu kabul etmemek bir yana bir de evin bu kadar uzakken bu tatavayı çıkarmaları çok pervasızca geldi bana, yine de sen bilirsin hocam:)

Son düzenleme:
aaa oluşturmuşum hiç farkında deilim geçen doldurmaya çalışşmıştım bütün bilgileri doldurmalısınız demişti doldurmamıştım ama olmuş demekki

Grubumuzun en miniklerindenmissiniz Fatmacım, bir sürü ablası abisi var senin pıtırcığın:)

Grubumuzun en miniklerindenmissiniz Fatmacım, bir sürü ablası abisi var senin pıtırcığın:)

evet iyi mi kötü mü bilmiyorum herşeyi en geç ben öğreneceğim ikili test cinsdiyet gibi hamieliğimin son aylarında da burda pek kimseyi bulamayacağım gibi:)

Maşallah size Çok sevindim, kan sonuçları da iyi çıkacak inşallah, bir dahaki kontrolünde ne olur ne olmaz bir çikolata yiyip git canım benim de 11 .hafatda oynatamamıştı doktor, bir sonraki kontrole kadar zor bekledim:) Lekelrin azalmasına çoookkk sevindim gitsinler bir daha gelemsinler inşallah, cinsiyeti için erken bence de ne de olsa %50 tutabilir de tutmayabilir de:)

Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yok pazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.

Çok sevindim canım, bitti bitecek demek ki :) Oğluşuna da maşallah çok güzel büyümüş

Bende ufaktan isim düşünenlerdenim lorin düşünüyorum fıstık kızımın ismini yada havin oğlumda babası koydu bunda inş ben koyacağım

Oyumu Havinden yana kullanıyorum :))

Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yok pazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.

Canım dualarımız seninle .geçicek inşallah az kaldı canım.bu arada herkese GÜNAYDIN

evet iyi mi kötü mü bilmiyorum herşeyi en geç ben öğreneceğim ikili test cinsdiyet gibi hamieliğimin son aylarında da burda pek kimseyi bulamayacağım gibi:)

Bir yandan zor çünkü insan bir an önce zaman geçsin istiyor, bir yandan güzel bebeğinin hafta hafta gelişimi hep gözünün önünde olacak ( hamilelik takvimlerine bakarak::) ben arada bir Eylul annelerine bakıyorum mesela bir sonraki hafta nasıl gelişecek diye:) birde belli haftlarda belli şikayetler oluyor onları da erkenden duymuş olacaksın. Son zamanlarda da koordinatörlük yaparsın, kim doğurdu kim kaldı, haberler sende olur:)

haklısın ama doğumdan sonra deneyimlerinizi dört gözle bekliycez biz geç doğum yapacak olanlar:)

Ay, çok sinirlendim!.. Kesinlikle kabul etme! Sen kadrolu değil misin? Kadroluysan hiç düşünme. Sinir şeyler! Hatta bence daha fazla rapor al. Olabildiğince gitme okula! Gerizekalılar. O ... müdür de ne halt yiyecekse yesin. Ayy, Allah'tan böyle gıcıklarla karşılaşmadım. Çok zorlarsa idare mahkemesine başvururum filan de. Hiç alta kalma. Ayy, sinirden sancı girdi.
Ders programımda sorun oldu. Hiç alttan almadım. İdare mahkemesine başvururum dedim. Paşa paşa sorunu düzelttiler. Hem sen neden heyet raporu alamıyorsun. Git doktorunla konuş, aptal idarecinden bahset. Ayarlayın heyet raporunu...

Nihayet cinsiyetini öğrendim bebeğimin, Allah nasip ederse bir kızım olacak!.. Doktor %30 yanılma payı bırakarak kızım olacağını söyledi. Artık kıyafetlere alıcı gözüyle bakmaya başladım.
Darısı henüz cinsiyet öğrenememişlerin başına...

Cihangirim ve babasıyla sınavdan geldik. Sınavda çok zorlandım. Üstüne durduğum anda alt tarafıma batıyor. O yüzden hep dik durdum. Bir an önce de yapıp çıkmaya çalıştım. Kızlar ben günde 2 defa bebeğimi hep aynı tarafta hissediyorum :))) biraz önce yine alt tarafıma pıt yaptı oğlum:) o kadar tatlı bir şey ki:))) artık her zaman doktora gitmeye gerek yok:) ayyy yine yaptıııı:))) çok güzel ya kızlar müthiş bir şey buuu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım. içini ferah tut benimde ara ara oluyor lekelenmem hala. insan nasıl hisssediyor biliyorum, inşallah görmeyelim bir daha o lekeleri.
Inssllah canim. Bebeklerimiz iyi olsun da herseye katkaniriz atlaticsz buyudu bebeklerimiz artik. Doktorumun dinlenme tavsiyesine uyuyorum. Bes gun rapor alicam. Senin raporda da sikinti oluyormus. Allah kolaylik versin ikimize de...

Dur Ankaacım sakin, bebeği de sinir sahibi yapacaksın:)) Ama sonuna kadar kah veriyorum sana ben de kabul etme dedim, kendi eşleri olsa böyle mi yapacaklardı acaba?!

Bu arada gözünüz aydın, Allah sağlıkla kavuştursun minik kızınıza

Ooo hadi gözün aydin darisi bzm basimiza ben de cuma gunu gdicem ogrenrz ins :))

ben kabul etmedim zaten asla böyle bir şey yapıp bebeğimi tehlikeye atmam. ama sinirlerim çok bozuldu tabi, halimi de görüyorlar merdivenleri bile nefes nefese çıkıyorum. Bu hafta söyledi müdür bey ama ben yapmıcam ne isterse yapsın soruşturma açsın hiç korkmuyorum. eşim de nöbet günleri sevk al baksınlar başının çaresine diyor. ay ne kusuru canım ama insanlık öldü mü diyorsun gerçekten. bir an önce tayin isticem bu okuldan insan acayip soğuyor ama izmirin merkez ilçelerine gelmek çok zor, çok yüksek hizmet puanı istiyorlar. bakalım inşallah hayırlısı

Ya cok merak ediyorm nasil bir his bu :) halaayirt edemiorm ben galiba :S

İnşallah iyi gelir sınav sonucun, bu pıt pıtlar gerçekten çok rahatlatıcı, ama bizim minik babasına çekti herhalde çok uyumayı sevmiyor:) 3-4 saatte bir uyanıp birkaç kez vurup duruyor:) Salı günü kontrolüm var ama ilk defa (Allahın izniyle) çok streslenmeden bekliyorum randevumu, yoksa bu hafta uçuklar çıkmaya başlardı bende yine. Çooookk şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…