- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Sabahki iki sınavım iyiydi. 3. Sınıftayım ben. Alttan bi dersim vardı baş belası ticaret hukuku. O öğleden sonraydı. Tam bir felaket:)) onu veremezsem 4. Sınıfa geçemem. 4e geçmek için 2den dersin kalmaması lazım çünkü:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizim kv birsürü torunu var zaten erkek olmadıkça bir kıymeti yok anlıcağın çok ilgisizler bizde garanti olmadan söylemek istemedik
bende pıt pıt şeklinde hissettim yemekten 5 dakika sonra anlam veremedim hep aynı yerde olunca artık bebeğim bu dedem 1 saat böyle oynadı sonra geçti artık oynamıyor bakalım birdaha ne zaman olacak
haklısın aslında çok korkuyorum heran kaybedecekmişim gibi elimde değil buda rüyalarıma yansıyor hayırlara yoruyorum artık ruyaların tersi çikar değilmi
İnşallah geçersin canım ozaman ya bende işte işletme okuyorum turizimi 4 e tamamlamaya çalışıyorum seneye olursa yanına bide fotoğrafçılık ekleyeceğim yada veterinerlik okuyacağim 2 yıl okumak güzeldir ya :)
Sagol canim.Dinleniyorum kullandim fitilimi. Endol fitil. Ufak tefek ev isleri yaptim agir bi is yapmadim. Kanamanin neden oldugu hakkinda bisey soylemedi. Artarsa gel dedi biraz azaldi gibi. 2gun fitil kullanip ertesi gun arayacagim bakalim.Dua edin arkadaslar...
Oyle canım emin ol cok korktuğumuz için oluyor bunların hepsi. Benim genelde hep tersi cıkıyor canım genelde zaten korkularımı görüyorum rüyalarımda. Bilinçaltının yansımasıdır rüyalar o yüzden hiç kolay olmasa bile korkularımızı bastırmalıyız yavrularımız sağlıklı maşallah ve sağlıcakla alacağız kucağımıza inşallah
Benim de eczaneden aldığım krem bitmek üzere. Artık dove nemlendiricime devam edicem. Zaten olacaksa da oluyor. Kuafördeki abla da normal nemlendirici sürdüm hiç çatlamadı dedi. Bu hafta doğuracak:)) varisi de olmamış hiç. Ve sadece 10 kilo almışşşşş. darısı başımıza:)
Canım cok geçmiş olsun .geçiçek inşallah Allah'ın izniyle stres yapma canım sakın sakin olmaya çalış biz riskli dönemleri atlattık .
Kızlar korkmayın rüyalarınızdan. Çünkü hamilelikte oluyor bu. Ben daha bugün rüyamda kocamla boşandığımı gördüm. Dün kocamı öpmeden uyumuştum. O da 'beni öpmeden uyursan böyle kabus görürsün işte' diyor:))
Insallah sagolun canim...
Emin ol benimki gibi popun da olunca daha çok mutsuz oluyorsun. Çünkü memeler bir yandan, göbek bir yandan bir de popo, Bayram yeri gibi
Amiiin :) gerçi ben 10 kiloda kalamayacağımı düşünüyorum ama mümkün olduğu kadar da dikkat etmeye çalışıyorum. Uzun zamandır diyet yapmak zorunda olmadığım ilk dönem olduğu için de çok üstüne düşmüyorum.
Ayrıca ben de kuafördeki abla gibi düşünüyorum, biraz genetik miraslarım alakalı olduğundan o kadar para vermeye gerek görmüyorum
benimde bugün rüyam dizi gibiydi kocamı başka kadını öperken gördüm gerisi tabi bol reytingli dizi
Kızlar korkmayın rüyalarınızdan. Çünkü hamilelikte oluyor bu. Ben daha bugün rüyamda kocamla boşandığımı gördüm. Dün kocamı öpmeden uyumuştum. O da 'beni öpmeden uyursan böyle kabus görürsün işte' diyor:))
Ne olacak bizim bu halimiz? Doğumdan sonra veririz umarım spora gitmek şart. Bebek doğduktan sonra bu büyüyen göbeğin ardına yağlar kalacak muhtemelen o yağları ne yapcaz bilmiyorum
Aynı rüyayı görmüşüz :) bende iki gün once kocacıktan boşanmışım. Kızımla annemin evine taşınmışım. Sabah eşim günaydın dedi öptü uyandırdı bizi ben direk nerdesin sen dedim :) buradayım dedim rüyamda bırakıp gitmiştin bizi hemde kızınıda bırakmışssın boşanmıştık dedim oda aşkım lütfen boyle seyleri anma bile çekme üstümüze rüyaydı geçti görmüyormusun gözlerimi nasıl bakıyor size dedi kendime geldimbıktım hu kötü rüyalardan. Sonra bi kızla tartısıyoruz kız gelip karnıma vuruyor kan işinde kalıyorum yerde falan. Sağlıcakla kavuşsak artık kuzucuklarımıza
Benim annem 3 çocuk doğurdu. Krem falan sürmedi hiç. 3ünden de çatlak yok. Göbişi çatlaksız bembeyaz:)))) inşallah biz de böyle oluruz:)
Kamurancım zaten hep demez miyiz sakınan göze çöp batar diye. Eskiler evlilik, hamilelik ve doğuma görev gözüyle baktığı, sorgulamadığı için (tıpkı askerlik gibi) hayat daha kolaydı bence onlara. Bizim kadar sıkıntıları vs yoktu, daha net problemlere yoğunlaşıyorlardı. Bu yüzden biz bu kadar zorlanıyoruz, hepsi çok düşünüp çok önlem almaktan
Lierac'in icerigini okumadim..senin yazini okuyunca sok oldum. Dun aldimne varmis?
Inanmıyorum ya aynısı:)) ben de evi terk edip anneme gidiyorum. Bebeğim daha doğmamış karnımda. Onunla gidiyoruz. Çok kötüydü ya. Loğusalıkta da dikkat etmemiz gerek. O dönemi güzelce atlatıcaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?