2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnşallah geçersin canım ozaman ya bende işte işletme okuyorum turizimi 4 e tamamlamaya çalışıyorum seneye olursa yanına bide fotoğrafçılık ekleyeceğim yada veterinerlik okuyacağim 2 yıl okumak güzeldir ya :)

Oyle canım emin ol cok korktuğumuz için oluyor bunların hepsi. Benim genelde hep tersi cıkıyor canım genelde zaten korkularımı görüyorum rüyalarımda. Bilinçaltının yansımasıdır rüyalar o yüzden hiç kolay olmasa bile korkularımızı bastırmalıyız yavrularımız sağlıklı maşallah ve sağlıcakla alacağız kucağımıza inşallah

Bebişlerimiz düzene girince ders çalışabiliriz canım bir şey olmaz:) okumak güzel evet. Bu devirde çalışma hayatında çok da bi önemi olmasa da kendimiz için okuyalım biz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım cok geçmiş olsun .geçiçek inşallah Allah'ın izniyle stres yapma canım sakın sakin olmaya çalış biz riskli dönemleri atlattık .

Kızlar korkmayın rüyalarınızdan. Çünkü hamilelikte oluyor bu. Ben daha bugün rüyamda kocamla boşandığımı gördüm. Dün kocamı öpmeden uyumuştum. O da 'beni öpmeden uyursan böyle kabus görürsün işte' diyor:))

Amiiin :) gerçi ben 10 kiloda kalamayacağımı düşünüyorum ama mümkün olduğu kadar da dikkat etmeye çalışıyorum. Uzun zamandır diyet yapmak zorunda olmadığım ilk dönem olduğu için de çok üstüne düşmüyorum.
Ayrıca ben de kuafördeki abla gibi düşünüyorum, biraz genetik miraslarım alakalı olduğundan o kadar para vermeye gerek görmüyorum

benimde bugün rüyam dizi gibiydi kocamı başka kadını öperken gördüm gerisi tabi bol reytingli dizi

Emin ol benimki gibi popun da olunca daha çok mutsuz oluyorsun. Çünkü memeler bir yandan, göbek bir yandan bir de popo, Bayram yeri gibi

Ne olacak bizim bu halimiz? Doğumdan sonra veririz umarım spora gitmek şart. Bebek doğduktan sonra bu büyüyen göbeğin ardına yağlar kalacak muhtemelen o yağları ne yapcaz bilmiyorum

Benim annem 3 çocuk doğurdu. Krem falan sürmedi hiç. 3ünden de çatlak yok. Göbişi çatlaksız bembeyaz:)))) inşallah biz de böyle oluruz:)

benimde bugün rüyam dizi gibiydi kocamı başka kadını öperken gördüm gerisi tabi bol reytingli dizi

Bi de eşine sinirlenmiş olarak uyanıyor musun sen de:)) sonra da onun ne günahı var, bu bi rüya diyorum ama çok etkileniyor insan. Hamilelik bitince bu rüyalar da son bulacak inşallah..

Aynı rüyayı görmüşüz :) bende iki gün once kocacıktan boşanmışım. Kızımla annemin evine taşınmışım. Sabah eşim günaydın dedi öptü uyandırdı bizi ben direk nerdesin sen dedim :) buradayım dedim rüyamda bırakıp gitmiştin bizi hemde kızınıda bırakmışssın boşanmıştık dedim oda aşkım lütfen boyle seyleri anma bile çekme üstümüze rüyaydı geçti görmüyormusun gözlerimi nasıl bakıyor size dedi kendime geldim bıktım hu kötü rüyalardan. Sonra bi kızla tartısıyoruz kız gelip karnıma vuruyor kan işinde kalıyorum yerde falan. Sağlıcakla kavuşsak artık kuzucuklarımıza

Ne olacak bizim bu halimiz? Doğumdan sonra veririz umarım spora gitmek şart. Bebek doğduktan sonra bu büyüyen göbeğin ardına yağlar kalacak muhtemelen o yağları ne yapcaz bilmiyorum

Evet spora gitmek lazım bence de, ama vücut o yağları özellikle depo ediyormuş hamilelikte. Bebeği 3 aylık kıtlık halinde bile besleyebilmek için depolayıp emzirme döneminde onları süt yapmak için parçalıyormuş. Korkma, birkaç ay içinde verirsin :)

Inanmıyorum ya aynısı:)) ben de evi terk edip anneme gidiyorum. Bebeğim daha doğmamış karnımda. Onunla gidiyoruz. Çok kötüydü ya. Loğusalıkta da dikkat etmemiz gerek. O dönemi güzelce atlatıcaz inşallah..

Kamurancım zaten hep demez miyiz sakınan göze çöp batar diye. Eskiler evlilik, hamilelik ve doğuma görev gözüyle baktığı, sorgulamadığı için (tıpkı askerlik gibi) hayat daha kolaydı bence onlara. Bizim kadar sıkıntıları vs yoktu, daha net problemlere yoğunlaşıyorlardı. Bu yüzden biz bu kadar zorlanıyoruz, hepsi çok düşünüp çok önlem almaktan

Evet çok düşünmemek lazım. Üstüne düşmemek lazım. Ben bugün toz aldım. Perdeleri yıkadım. Eşim de evi süpürdü ve perdeleri taktı. Artık 3 ay geçti. uzanmadan işlerimizi halledebiliriz:)

Lierac'in icerigini okumadim..senin yazini okuyunca sok oldum. Dun aldim ne varmis?

madem böyle zararlı içeriği var ne diye tavsiye ediliyor anlamadm ki?? bir taraftan da yanlş anlaşlma mı var acaba diyorum, bir arkadaş mustelada paraben var yazmş, ben mustela kullanıyorm içeriğine baktm paraben yazmıo meselaa?

buarada göbüşler çok güzel görünüyoo =)) bnm de özellkle akşama doğru tostoparlak oluo =)) cuma günü kontrolümz var öğrencez inş cinsiyeti =)))

Evet loğusa dönemi cok cok önemliymiş. Ben o dönemde evden çıkabilirsen psikologuma falan gitmek istiyorum daha kolay atlatabilmek için. Çünkü şimdiden kızımı kimseyle paylaşmıyorum henamız falan denmesine deli oluyorum ozaman sevecekler edecekler ne biliyim benim çıkacak sinirlerim tepeme. Daha büsürü sey. Kızıma birsey olmasını istemiyorummmm şimdi rahatım karnımda ama o zaman saklaymayacagımmm kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…