- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Panik yapsamda sonucta elimden gelen bir sey yok. Takdir Allahin... Ben atlaticam insallah inaniyorum. Oglusum beni birakmiycak. Dun o kadar tatliydi ki. 160 gr olmus, 16-17cm kadarda boyu varmis. Doktor boyunu kalem ve agirligini yarim paket margarine benzetti.Günaydın canım bitecek bitecek sen pozitif bir insandın ben orada kan görsem herkesi ayağa kaldırırdım panikten. Bukadar pozitif oldugun için hemencecik geçecek oğlun seninle olacak ve gitmeyecek dualarım seninle
Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yokpazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.
Panik yapsamda sonucta elimden gelen bir sey yok. Takdir Allahin... Ben atlaticam insallah inaniyorum. Oglusum beni birakmiycak. Dun o kadar tatliydi ki. 160 gr olmus, 16-17cm kadarda boyu varmis. Doktor boyunu kalem ve agirligini yarim paket margarine benzetti.
Sinavinda basarilar diliyorum canim.
Evet çok düşünmemek lazım. Üstüne düşmemek lazım. Ben bugün toz aldım. Perdeleri yıkadım. Eşim de evi süpürdü ve perdeleri taktı. Artık 3 ay geçti. uzanmadan işlerimizi halledebiliriz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yokpazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.
Güzelmiş isimler cnm bence havin kulağa daha hoş geliyo
Inşallah Allahım izin verirse bende oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak kıZımda olursa Esila Mina düşünüyorum nasıl sence
Arkadaşım lütfen yanlış anlama ama ben hayatımda vazelin kullanmadım, üstelik de hamilelikte petrol ürünü olan vazelini kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Nacizane fikrim karnındaki bebiş için vazelini kaldır at lütfen. Zeytinyağı dururken vazelin de neymiş
Güzelmiş isimler cnm bence havin kulağa daha hoş geliyo
Inşallah Allahım izin verirse bende oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak kıZımda olursa Esila Mina düşünüyorum nasıl sence
kızlar herkese günaydın. iyi pazarlar.geçmişe bakamadım daha herkes iyidir inş.
ben günlerdir giremiyordum
eşim döndü şehir dışından perşembe doktora gittik biz de.
bebeğimizi gördük kocaman olmuş maşallah. ikili test yapıldı. çok tembel benimki doktor neler yaptı karnıma vurdu, öksürttü beni yok zıplamadı bir. yatıyorr:)
cinsiyeti erkek gibi ama kesin değil dedi kızlar değişir mi sizce? daha 12 +2 iken söyledi benim doktorum.
Bu arada benim hala bazı günler kan damlaları geliyor az. doktor ilaç falan yazmadı artık sadece yat dinlen gelince dedi normal mi böyle yapması vajinal falan da bakmadı?
omega hapı yazdı, folik asidi kestik. demir hapı ne zaman veriliyor kızlar?
Yaa benim de onları yapmam lazım. Halı, koltuk ve perde temizliği zamanım geldi
inşallah iyi çıkar canım, nöbet için rapor istemeyi unutma olur mu, verir inşallah hemen.
Değişebilir cnm çok değişen gördüm net 4 ayında belli ediolar 16 17 hafta civarı haplara gelince valla normalde 3ayından snra başlanıyor ama ben kullanamıyorum ya oğlumda da içmedim vitamini meyvelerden yeşil yapraklılardan kanıda pekmezden almaya çalışıyorum gçmiş olsun sana çok inş ufak tefek kanamalarında geçer rabbm yrdmcınız olsun
Panik yapsamda sonucta elimden gelen bir sey yok. Takdir Allahin... Ben atlaticam insallah inaniyorum. Oglusum beni birakmiycak. Dun o kadar tatliydi ki. 160 gr olmus, 16-17cm kadarda boyu varmis. Doktor boyunu kalem ve agirligini yarim paket margarine benzetti.
Sinavinda basarilar diliyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?