2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar disiye gittim ve disetlerim inanilmaz iltihaplanmis klamoks 1000mg antibiyotik verdi bu sekilde tedavi etmem mumkun degil dedi aranizda hic antibiyotik kullanan oldumu korkuyorun kizima bisey olurda diye :/ Allah 'im esirgesin...

İnşallah bir şey olmaz. Benim de bu aralar ağrıyor. Hamilelikte daha da kötüye gidiyormuş dişlerin durumu. Kullanmazsan daha zararlı olabilir.:31:

Cihangirim ve babasıyla sınavdan geldik. Sınavda çok zorlandım. Üstüne durduğum anda alt tarafıma batıyor. O yüzden hep dik durdum. Bir an önce de yapıp çıkmaya çalıştım. Kızlar ben günde 2 defa bebeğimi hep aynı tarafta hissediyorum :))) biraz önce yine alt tarafıma pıt yaptı oğlum:) o kadar tatlı bir şey ki:))) artık her zaman doktora gitmeye gerek yok:) ayyy yine yaptıııı:))) çok güzel ya kızlar müthiş bir şey buuu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:16: Ayy, bende önümüzdeki hafta hissederim belki. Ne mutlu sana...:52:
canım seninle bu hareket muhabbeti geçmişti aramızda bende iki gündür daha değişik hareket ediyor daha önce seğirme gibi pıtpıt etme gibi olan hareketler şimdi sanki karnımın içinde bebişim eline almış bi çubuk ne biliyim incecik bi sopa onunla bişeyler çiziyor dün kardeşim bile hissetti :)
O zaman ayağıyla ya da eliyle dokunuyordur. :52::16:

Son düzenleme:
Son azilarimda inanilmaz dayanilmaz agrilarvar 2 gun cok sabrettim ama artik aglamaktan bayilcak noktaya geldim disagrisi gercekten baska biseye benzemiyo kadindogumcum yurtdisinda su anda ama baska bi kadindogumcuya danistim o da onay verdi ama iste insan korkuyor da baska da care yok gb sen ne icin gidiceksin haftaya

Uzulme cnm ya, kar zarar hesabi yapio doktorlar belki de ilac kullanmaktan daha da cok zarari olacak cektgn ağrıların ya da ne bileym iltahap zarar verecek.. bnm de bi dolgum vardi onu gostercem dislerimi fircalarken kanio hep dolgu olan disim :/

Ben pıt pıt hissediyorum :) çizik hissetmiyorum:) maşallah kardeşin bile hissetmiş:))

Evet hatta o hissettim dediğinde yok dedim nasıl hissedeceksin felan eli varken ben hissedememiştim sonra yine olunca anladık daha tecrübesiz olunca emin olamıyorum bi türlü :)

Kızlar hava mükemmel ;) bizde piknik yapmaya Bostancı sahile geldik eşim annem kardeşim ve köpeklerimizle. Ohh bol bol D vitamini aldık şimdi yürüyüş yapıyoruz Maltepe'nin ortasına kadar gelmişiz resmen. Şimdide yayıldık çimlerin üstüne ohh negatifleri atıyoruz üstünüzden herkese tavsiyemdir mutlaka dahile gidin en azından yürüyüş yapın hava mükemmel çünkü :)

İnşallah bir şey olmaz. Benim de bu aralar ağrıyor. Hamilelikte daha da kötüye gidiyormuş dişlerin durumu. Kullanmazsan daha zararlı olabilir.:31:
Ewt ben emzirirken hamile kaldigim icin artik sanirim vucudumda hic kalsiyum falan kalmadi sabirla bekliyorum agrilarin dinmesini ama dayanilcak gibi degil resmen zonkluyor :(( sen de ihmal etme bence..
Uzulme cnm ya, kar zarar hesabi yapio doktorlar belki de ilac kullanmaktan daha da cok zarari olacak cektgn ağrıların ya da ne bileym iltahap zarar verecek.. bnm de bi dolgum vardi onu gostercem dislerimi fircalarken kanio hep dolgu olan disim :/

Aman ihmal etme benim oldugum raddeye gelme gercekten cok zor bi durumdayim agriyan disimin oldugu tarafa yatamiyorum bile artik nasil bir iltihapsa ins gecer ve kanal tedavisiyle ben de rahata erisirim :( sana da simdiden gecmis olsn cnm

Nihayet cinsiyetini öğrendim bebeğimin, Allah nasip ederse bir kızım olacak!.. :nazar:Doktor %30 yanılma payı bırakarak kızım olacağını söyledi. Artık kıyafetlere alıcı gözüyle bakmaya başladım. :9:
Darısı henüz cinsiyet öğrenememişlerin başına...:nazar::emir_bebek::72::49:
Hayırlı olsun canım kızın Allahım sağlıcakla eline almayi nasip etsin :49::49:
Kızlar hava mükemmel ;) bizde piknik yapmaya Bostancı sahile geldik eşim annem kardeşim ve köpeklerimizle. Ohh bol bol D vitamini aldık şimdi yürüyüş yapıyoruz Maltepe'nin ortasına kadar gelmişiz resmen. Şimdide yayıldık çimlerin üstüne ohh negatifleri atıyoruz üstünüzden herkese tavsiyemdir mutlaka dahile gidin en azından yürüyüş yapın hava mükemmel çünkü :)
Ohhh çok iyi yapmışsın cnm tadını bol bol cikartin anne kiz mis havanin

Hayırlı olsun canım kızın Allahım sağlıcakla eline almayi nasip etsin :49::49:

Ohhh çok iyi yapmışsın cnm tadını bol bol cikartin anne kiz mis havanin

Evet çok iyi geldi ama cok yorulduk bel ağrısından yatıyoruz şimdide kızımla :s

Ohh ohh iyi yapmissin bizde kadıköy sahildeydik miss gibi hava güneş deniz kokusu muhteşem geldi :)) yürüyüş yapmak iyi de bi de bu kadar yorulmasaydik :)))

Ohh ohh iyi yapmissin bizde kadıköy sahildeydik miss gibi hava güneş deniz kokusu muhteşem geldi :)) yürüyüş yapmak iyi de bi de bu kadar yorulmasaydik :)))

Hehehe sen de bendensin :) yat yat sende dinlen mutlaka ama benim belim çok fena ağrıyor şuanda. Off hava cok güzeldi bizde onun cazibesine kapıldık sanırım :) ama iyi oldu ya Çimen kokusu, deniz piknik yemek yürüyüş falan derken baya iyi geldi

Oh biz çıkamamış olanların yerine de gez bizim haftasonlarımız evde maalesef hafta içi anck gidebileceğimiz rn yakın yerde ya bebek sahili ya Emirgan bakalım akıcz en kısa zamanda biyerlere bizde :16:

Evet, böyle yap. Zaten bizi orda çalıştıran şey vicdanımız. Gerçekten halin olsa niye yapasın? Nöbet günleri gitme. O da yaramaz liselilerle muhatap olsun. Çocuklar onun başını ağrıtsınlar!:47:
Evet, canım kız. Allah'a şükür. Çok farklı bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Cinsiyetini öğrendiğim gün kıyafetlere bakıyordum. Bir kadın kocasına şifon gömlek gösterdi. Kocası transparan diye beğenmedi. Kadının kızı da babasına "Baba içine atlet giyeeer!" dedi. Çok mutu oldum. İnş. benim de böyle bir destekçim olacak. :9::16:

Ayy çok tatlıymış bu kız:) bizede 3 hafta önce kıza benziyor dedi ama bu hafta kesinleşecek durumumuz inşallah:)

Oh biz çıkamamış olanların yerine de gez bizim haftasonlarımız evde maalesef hafta içi anck gidebileceğimiz rn yakın yerde ya bebek sahili ya Emirgan bakalım akıcz en kısa zamanda biyerlere bizde :16:

Bebek sahili de cok güzel canım haftasonları neden evdesiniz ki? Olsun ya haftaniçi de dışardan olmak ayrı güzel olur ne güzel bukadar kalabalık olmaz sahil

Evet hatta o hissettim dediğinde yok dedim nasıl hissedeceksin felan eli varken ben hissedememiştim sonra yine olunca anladık daha tecrübesiz olunca emin olamıyorum bi türlü :)

Ben de aynı durumdayım. Bi kere olunca yok olmaz dedim ama hergün aynı pıt pıt olunca bu benim oğlum dedim:)

Ne güzel bende cok severim sahilde piknik yapmayı istanbulda yaşasaydım sık sık giderdim heralde

Ben de aynı durumdayım. Bi kere olunca yok olmaz dedim ama hergün aynı pıt pıt olunca bu benim oğlum dedim:)

Ah ahh bide ben diyebilsem kızım/oğlum diye :) neyse az kaldı sayilir

Biz de kocişim ve kardeşimle sınavdan sonra sahilde bostancıdan Maltepe'ye kadar yürüdük:) gündüz hava güzel oluyor ama akşamları serin hala. Sıcak akşamlar gelse de balkonda keyif yapsak:)) özledim:)

Biz de kocişim ve kardeşimle sınavdan sonra sahilde bostancıdan Maltepe'ye kadar yürüdük:) gündüz hava güzel oluyor ama akşamları serin hala. Sıcak akşamlar gelse de balkonda keyif yapsak:)) özledim:)

Belki de yanımızdan geçtiniz :) ahh ahh göremedik birbirimizi

Back
X