2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Biz dün yürüdük canım:) bugün evdeydik. Yemekler yaptım bugün. Haftaiçi işe götürüyorum. Yapmak zorundaydım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hee dün yürüdünüz yalnış anlaşıldı yazın kusura bakma :) afiyet şeker olsun yemekler

Kızlar bu demir hapı ve vitamin genel olarak kaç ay daha kullanılacak? Benim kontrol gününe 5 gün kaldı ama 3günlük ilacm kaldı, gidip alayım mı yenilerini yoksa 16.haftada yeni ilaca mı başlanıo??

Hee dün yürüdünüz yalnış anlaşıldı yazın kusura bakma :) afiyet şeker olsun yemekler

Ben dün diye belirtmemişim o yüzden sen de haliyle bugün anlamışsın:) halıları yıkamaya vermem lazım o canımı sıkıyor ya. Haftasonu misafir gelmek istiyor. Bu halılarla kimseyi kabul edemem ki.. Sıkıntım var bu hafta..

Kızlar bu demir hapı ve vitamin genel olarak kaç ay daha kullanılacak? Benim kontrol gününe 5 gün kaldı ama 3günlük ilacm kaldı, gidip alayım mı yenilerini yoksa 16.haftada yeni ilaca mı başlanıo??

Hamileliğin sonuna kadar özellikle Demir hapını mutlaka kullanıyoruz. Vitamin çok önemli değil. 3 günde bir içiyorum ben. Çünkü meyve sebzelerden alıyorum vitamini.

Ben dün diye belirtmemişim o yüzden sen de haliyle bugün anlamışsın:) halıları yıkamaya vermem lazım o canımı sıkıyor ya. Haftasonu misafir gelmek istiyor. Bu halılarla kimseyi kabul edemem ki.. Sıkıntım var bu hafta..

Ayy canım ya bırak boşver gelen senin için gelecek halılarına mı gelecek dert etme ya. Hic sıkıntı yapma

Oy o zorluğu atlattım ben 4gun önce cam,çerçeve perde hallettim sakınan göze çöp batar misali dikkatte ederek hallettim napayım oğlumda da yapardım

Ya benim de bu haftaya bırakma sebebim: haftaya ablamın düğünü var Mersin'de sonraki hafta da burada nikah olacak. Nikah için gelen misafirler bende kalacaklar. Ne kadar geç temizlersem o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Allah'tan kayınvalidem yardıma gelecek. Yoksa ben tek başıma yapamam :(

Ayy canım ya bırak boşver gelen senin için gelecek halılarına mı gelecek dert etme ya. Hic sıkıntı yapma

Canım mutfak ve salon halım berbat. Özellikle salon halıma 3 kere çay döküldü. Erkek kardeşlerim döktü hepsini de. Bir buçuk yıl olacak neredeyse evleneli. Hiç yıkanmadılar. Bir de giyinme odasını oğluma oda yapacağım için halı almadım daha. Şimdi parkenin üstünde de namaz kılacaklar. Ya da oğlumun halısını şimdiden alıcam misafir gelecek diye:))))))))

Canım mutfak ve salon halım berbat. Özellikle salon halıma 3 kere çay döküldü. Erkek kardeşlerim döktü hepsini de. Bir buçuk yıl olacak neredeyse evleneli. Hiç yıkanmadılar. Bir de giyinme odasını oğluma oda yapacağım için halı almadım daha. Şimdi parkenin üstünde de namaz kılacaklar. Ya da oğlumun halısını şimdiden alıcam misafir gelecek diye:))))))))

Sen bilirsin o zaman canim yikat gitsin :) ama sen yorulma sakin dikkat et kendine ;) ayy ben oğluşunu yerim halısıda olacakmiş aman aman :)) alabilirsin canim güzel düşünmüşsün parke üstünde biraz Zor oluyor namaz kılmak

Bebek sahili de cok güzel canım haftasonları neden evdesiniz ki? Olsun ya haftaniçi de dışardan olmak ayrı güzel olur ne güzel bukadar kalabalık olmaz sahil

Esin restaurant sefi populer biyerde o yzden haftasonlarimiz yok anliycagin haftaici izne cikiyor daha rahat aslinda avm piknik sahil fln sakin oluyor ailemle giderim aslnda AMA kocamla ayri zevk veriyor

aynı dert bende de var canım benimde kardeşim 11 mayısta evlenecek hala bişey almadım hoş ne alacağımı nasıl birşey alacağıma da karar vermedim. İstersen son haftaya kadar bekle yani bir hafta daha nasıl birşey düşünüyorsun bana da fikir olur yazarsan sevinirim. :54:

Canım ben bugün Bakırköy'ü tavaf ettim. Elbisemi de aldım. Biraz dolaştık ama var uygun modeller. Tabi insanlar neden özellikle öyle bir model aradığıma anlam veremeyip "neden?" Diye sorup durdular. Keyfimin kahyası gibi :52:
Fiyatlar da 500 civarı. Haberin olsun dedim :)

Ya benim de bu haftaya bırakma sebebim: haftaya ablamın düğünü var Mersin'de sonraki hafta da burada nikah olacak. Nikah için gelen gmisafirler bende kalacaklar. Ne kadar geç temizlersem o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Allah'tan kayınvalidem yardıma gelecek. Yoksa ben tek başıma yapamam :(

Allahtan vicdan sahibi biriymis kaynanan sanslisin kolay gelsin cnm

Allahtan vicdan sahibi biriymis kaynanan sanslisin kolay gelsin cnm

Gerçekten öyle, eksiği kusuru onun da var elbette ki ama merhametli kadındır. Allah razı olsun ondan, olmayanlara da vicdan merhamet versin. Çevremdeki birçok insandan biliyorum öyle örnekler var ki insanın inanası gelmiyor

Gerçekten öyle, eksiği kusuru onun da var elbette ki ama merhametli kadındır. Allah razı olsun ondan, olmayanlara da vicdan merhamet versin. Çevremdeki birçok insandan biliyorum öyle örnekler var ki insanın inanası gelmiyor
Valla bnm kide bşyime karışmaz etmez ama vicdanı yoktur ben doğuma girdiğimde fosur fosur uyuyormuş kmse anne gibi olmaz tabi

Son düzenleme:
Sen bilirsin o zaman canim yikat gitsin :) ama sen yorulma sakin dikkat et kendine ;) ayy ben oğluşunu yerim halısıda olacakmiş aman aman :)) alabilirsin canim güzel düşünmüşsün parke üstünde biraz Zor oluyor namaz kılmak

Bi halı da 300 lira canım ya bir hafta içinde halıları yıkat, halı al çok masraf olacak. Yemek için alışveriş bir de. Her şey masraf ya insan iste istemez sıkılıyor. Perdelerimi yıkadık dün eşimle. Aslında benim evimin çok işi var. Misafir gelecek diye hepsi bir araya geldi şimdi. Pencerelerimin de silinmesi lazım. Maalesef her şeyi bi arada da yaptıramam..

Back
X