2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Seninki benimkinden büyük olacak belliiiii :))))))) Sen bir hafta da geridesin benden üstelik :))) Ama çok güzel ya. Ben de şişmek istiyorum, bana da yer versinler banane :)))))))) Hamilelik takvimi yapsana iyi oluyor öyle görüyorum bilgisayardan girdiğim zaman :)

Bu arada havva nerede ya merak ettim onu?

Selam kizlar nasilsiniz bakalim gorusmeyeli? berkandamla sen ismini degistirmisin bakiyorum sen yoksun artik eski yazilarindan buldum:)))

bende iyiyi uzun zamandir girmiyorum kadinlar kulubune. hersey yolunda gidiyor. cinsiyetini ogrenmedim henuz. Mayis 15 de randevu tarihim. ama herkez kiz diyor. bakalim ne olacak?? kilo aldim.

herkezin cinsiyeti belli oldumu ??

esim cinsiyeti ogrenmeyelim hic, bize supriz olsun diyor..ben dayanamam gerci ama esim oyle yapmak istiyor

Canim benim senin sonradan çıkacak sanırım ve benimkini geçecek kesin :))) hamilelik takvim nasıl yapiliyo bilmiyorum ki :)) hep telefondan giriyorum ondan bilmiyorum

merhabaa canim, benim annemde yuzun cillendi diyor cirkinlestin diyor, bende hayir cil degil diyorum, kirmizi seyler cikiyor dedigin gibi kaybolup geri geliyor, en cokta alnimda var... tabi sonra gececek insallah

Merhaba :) aynı şeyleri yaşıyoruz desene banada çirkinleştin demediği kaldı zaten , dün aynaya bi baktım yüzümde kızamık gibi kırmızı şeyler akşama doğru geçti çok şükür . Bugün daha yok neyse ki, iz kalmasında

sen zaten cok zayifsin, gobusunude gordum masallah in var fizigin gayet guzel, bende 1 kilo aldim biraz takiyorum aslinda ama ilk gebeligimde cok sismistim son aylarda odem falan... doktor az kilo alirsan odem olmazsin dedi...

Yok canım fazla değildir sen tedirgin olma. 12 kilo alırsak doğuma giderken tamamdır. Fazlasını almayalım yeter..
Ben çikolata yemiyorum. Arada bi magnum alır yerim. Onu seviyorum sadece. Nutella türü şeyler yemiyorum. Ben zaten normalde de yemezdim. Bizde bi kavonoz nutella var aylardır durur öyle.. Küçük kardeşim gelince yer onu. Ama senin kilo alman çikolatayla alakalı değildir canım. Kilo hamur işinden alınıyor en çok. Ben akşam yemeğinin yanında ekmeği 2 dilimden fazla yemiyorum mesela. Akşam yemeği çok önemli. Ağır kaçırınca kilo geliyor. Bi de ben abur cuburu yemiyorum. Mesela 5. aya girene kadar toplasan iki bardak kola içmişimdir. İlk üç ay hiç içmedim zaten. Aslında ilk üç ay hiçbir şey yemedim zaten karnım da bi anda şişti. Hemen sizinle foto paylaştım :) Ben kilo alıcam diye vitamin ilacını bile içmiyordum, eşim doktora şikayet edince 2 günde bi içiyorum işte. Çok önemli değil o vitamin ilacı. Meyveyi çok yiyorum. Ekşiye bayılıyorum. Papaz eriği, malta eriği ve ekşi yeşil elma vazgeçilmezim. Her akşam yerim. Doymuyorum ben ekşiye. Limonu kabuğuyla keser yerim :)))))))))) Böyle işte :)

inşallah sırtındakilerde geçer canım. benimde belim aşırı derecede kaşınıo kendimi kaybediorum kaşırken :)

belde kalcada bacaklarda sivilce cıkabilirmiş canım belkide sende sivilceleneceksin. catlıyormu acaba diyeceğim ama bel çatlar mı ki?

Canim benim senin sonradan çıkacak sanırım ve benimkini geçecek kesin :))) hamilelik takvim nasıl yapiliyo bilmiyorum ki :)) hep telefondan giriyorum ondan bilmiyorum

Sen telefondan girdiğin için göremiyorsun. Ben de evdeyken telden giriyorum ve göremiyorum. Neyse olsun :)
İlk sayfadan bakıyorum :)))

Benim zaten bi anda çıktı bu karnım da. Benim göbişim neden çıkmıyor diye yazıyordum buraya hooop bi anda çıktı :)))))))) Dediğin gibi sonradan iyice pörtleyebilir :)))

maşallah size canım
bebişin çok tatlı görünüyor canım,büyütmüşsün maşallah. gözün aydın heyecanlandım görünce

tesekkür ederim canımm evvet büyüyor içimde her gecen gün bende hayret ediyorum. annelik gercekten cok farklı bir duyguymuş :)

Kızlar merhaba herkese iyi haftalar. Ben işteyim de aklıma bir şey takıldı sorayım dedim demir ilacı kaçıncı haftada veriliyor. Doktorum vermedi bana da bir tek omega verdi

bana da yeni verdi doktorum omegaya zaten hiç başlamadım canım

abur cubur yememen ne kadar guzel, ben bazen abur cubur canim cekiyo bazen de sadece ogunlerimi yiyorum hepte hamur isi canim cekiyo bu Sabah bisi yaptim mesela, bazen pizza bazen ise borek ama dedigin gibi aksam yemegine dikkat ediyorum hep... ipin ucunu kaciririm diye korkuyorum vllh sonra gobus cikti zaten deyip yeyip yeyip de pisman olmayim

slm kızlar aynı benı anlatmısın canım ya ben benımde o limonu bir yiyişim var sorma ben oğlumdada öyleydım bı oğlumdayda aynısı

evet canım bende şimdi bilgisayara girdim gördüm yaptım :))

Can çekmez miiii nasıl çekiyor hem de. Mesela bişi dedin canım çekti bak. Ama yapmıcam. Ben yapmayınca yiyeceğim bir şey de olmuyor. Kendimi böyle dizginliyorum...
Annemin yanında falan kalsam mazallah şimdiye 10 kilo almıştım
Ama ben hamile değilken çok hamur işi yapardım.Eşim bu yüzden göbek yaptı. Patates böreği, türlü türlü kekler, kadayıf dolması, açmalar poğacalar hepsini ben kendim yapardım. Eşim akşam çayın yanında yerdi. Artık yapmıyorum. Neden yapmıyorsun diyor ama napıyım yaparsam yicem. Bebeğe de hiçbir faydası yok ki bunların. Tutuyorum kendimi :/

Kizlar sagolun, telden girdigim icin tek tek cevap yazamadim. Doktordan geldik. Oglusum iyi cok sukur. Kanama yorgunluktan rahim agzindan oluyormus. Bebekle ilgisi yokmus cok sukur. Zaten iyice azaldi. Bitmek uzere. Rapor aldim, ise gitmicem dinlenicem bi kac gun. Hepinize desteginiz ve verdiginiz moral icin cok cok tesekkur ederim...

slm kızlar aynı benı anlatmısın canım ya ben benımde o limonu bir yiyişim var sorma ben oğlumdada öyleydım bı oğlumdayda aynısı

Bi de erkeğe hamileler tatlıyı, kıza hamile olanlar ekşiyi yer derler :)
Ama desene bizde hiç öyle değil. Ben ekşiyi çok seviyorum. Peki ilk oğlunun damak zevki nasıl? Ekşiyi seviyor mu? Hani öyle derler ya, anne ne yerse çocuk onu yermiş :)

canim, hena kulaga cok hos geliyo, basta degisik gelmisti isim olarak, burda arapca henna ve fransizca henne derler kinaya ama isim olarakta cok guzel...

evet kına anlamı olan daha cok henna zaten ama işte tek harf ya ortada oynayan oyuzden Hena'da kına diyorlar. ben zaten o gün burada sorduktan sonra vazgecmiştim. Mira istiyordum eşimin istememisine rağmen sonra buldugum tüm isimleri topladık kura cektik son kalan isimler Hena ve Tilya oldu. sonra ikisi arasında 10 kere yeniden kura cektik 6 ya 5 Hena kazandı Hena ilk başta kulaga cok yabancı geliyor ama sonra alışıyor insanlar en güzelide gerçekten cok nadir kyullanılan bir isim :)

canım nerelerdesin sen ya? neden giremedin hiç buralara ben cok merak ettim seni? evet değiştirdim ismini deşifre olabilirim belki diye mimozaciceği oldum ben artık :) bence oğrenmelisin geçmez yoksa aylar haftalar. kızım diye sevmek var oğlum diye sevmek var bide bebeğim var evet sağlık en onemlisi ama cinsiyette cok onemli. kıyafet alacaksınız odasını yapacaksınız falan öğren yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…