Ayy canimmm çok sağol cok mutlu ettin beni :)))sanki biraz daha büyüdü dün ilk defa otobüste biri yer verdi çok mutlu oldum :))) artık baya baya hamiş olduğum anlaşiliyor :))) simdilik çok güzel de bakalim ne kadar büyücek merak ediyorum :))
merhabalar teyzesi tesekkür ediyoruzz :) kına ve mutluluk demek canım. sen düşündün mü oğluşunun ismini?
Seninki benimkinden büyük olacak belliiiii :))))))) Sen bir hafta da geridesin benden üstelik :))) Ama çok güzel ya. Ben de şişmek istiyorum, bana da yer versinler banane :)))))))) Hamilelik takvimi yapsana iyi oluyor öyle görüyorum bilgisayardan girdiğim zaman :)
Bu arada havva nerede ya merak ettim onu?
merhabaa canim, benim annemde yuzun cillendi diyor cirkinlestin diyor, bende hayir cil degil diyorum, kirmizi seyler cikiyor dedigin gibi kaybolup geri geliyor, en cokta alnimda var... tabi sonra gececek insallah
böyle kilo almayanlara gercekten cok ozeniyorum. demek ki sen sadece bebeğe alıyorsun kiloyu. ne güzel ya taktir ettim. cikolata falan yemiyormusun? nasıl besleniyorsun yani neden kilo almıyorsun sen bana da ornek versene nollur kilo almak istemiyorum artık bende 3,5 kilo şimdi için coj fazla geldi bana
böyle kilo almayanlara gercekten cok ozeniyorum. demek ki sen sadece bebeğe alıyorsun kiloyu. ne güzel ya taktir ettim. cikolata falan yemiyormusun? nasıl besleniyorsun yani neden kilo almıyorsun sen bana da ornek versene nollur kilo almak istemiyorum artık bende 3,5 kilo şimdi için coj fazla geldi bana
inşallah sırtındakilerde geçer canım. benimde belim aşırı derecede kaşınıo kendimi kaybediorum kaşırken :)
Canim benim senin sonradan çıkacak sanırım ve benimkini geçecek kesin :))) hamilelik takvim nasıl yapiliyo bilmiyorum ki :)) hep telefondan giriyorum ondan bilmiyorum
maşallah size canım
bebişin çok tatlı görünüyor canım,büyütmüşsün maşallah. gözün aydın heyecanlandım görünce
Kızlar merhaba herkese iyi haftalar. Ben işteyim de aklıma bir şey takıldı sorayım dedim demir ilacı kaçıncı haftada veriliyor. Doktorum vermedi bana da bir tek omega verdi
Yok canım fazla değildir sen tedirgin olma. 12 kilo alırsak doğuma giderken tamamdır. Fazlasını almayalım yeter..
Ben çikolata yemiyorum. Arada bi magnum alır yerim. Onu seviyorum sadece. Nutella türü şeyler yemiyorum. Ben zaten normalde de yemezdim. Bizde bi kavonoz nutella var aylardır durur öyle.. Küçük kardeşim gelince yer onu. Ama senin kilo alman çikolatayla alakalı değildir canım. Kilo hamur işinden alınıyor en çok. Ben akşam yemeğinin yanında ekmeği 2 dilimden fazla yemiyorum mesela. Akşam yemeği çok önemli. Ağır kaçırınca kilo geliyor. Bi de ben abur cuburu yemiyorum. Mesela 5. aya girene kadar toplasan iki bardak kola içmişimdir. İlk üç ay hiç içmedim zaten. Aslında ilk üç ay hiçbir şey yemedim zaten karnım da bi anda şişti. Hemen sizinle foto paylaştım :) Ben kilo alıcam diye vitamin ilacını bile içmiyordum, eşim doktora şikayet edince 2 günde bi içiyorum işte. Çok önemli değil o vitamin ilacı. Meyveyi çok yiyorum. Ekşiye bayılıyorum. Papaz eriği, malta eriği ve ekşi yeşil elma vazgeçilmezim. Her akşam yerim. Doymuyorum ben ekşiye. Limonu kabuğuyla keser yerim :)))))))))) Böyle işte :)
Yok canım fazla değildir sen tedirgin olma. 12 kilo alırsak doğuma giderken tamamdır. Fazlasını almayalım yeter..
Ben çikolata yemiyorum. Arada bi magnum alır yerim. Onu seviyorum sadece. Nutella türü şeyler yemiyorum. Ben zaten normalde de yemezdim. Bizde bi kavonoz nutella var aylardır durur öyle.. Küçük kardeşim gelince yer onu. Ama senin kilo alman çikolatayla alakalı değildir canım. Kilo hamur işinden alınıyor en çok. Ben akşam yemeğinin yanında ekmeği 2 dilimden fazla yemiyorum mesela. Akşam yemeği çok önemli. Ağır kaçırınca kilo geliyor. Bi de ben abur cuburu yemiyorum. Mesela 5. aya girene kadar toplasan iki bardak kola içmişimdir. İlk üç ay hiç içmedim zaten. Aslında ilk üç ay hiçbir şey yemedim zaten karnım da bi anda şişti. Hemen sizinle foto paylaştım :) Ben kilo alıcam diye vitamin ilacını bile içmiyordum, eşim doktora şikayet edince 2 günde bi içiyorum işte. Çok önemli değil o vitamin ilacı. Meyveyi çok yiyorum. Ekşiye bayılıyorum. Papaz eriği, malta eriği ve ekşi yeşil elma vazgeçilmezim. Her akşam yerim. Doymuyorum ben ekşiye. Limonu kabuğuyla keser yerim :)))))))))) Böyle işte :)
Sen telefondan girdiğin için göremiyorsun. Ben de evdeyken telden giriyorum ve göremiyorum. Neyse olsun :)
İlk sayfadan bakıyorum :)))
Benim zaten bi anda çıktı bu karnım da. Benim göbişim neden çıkmıyor diye yazıyordum buraya hooop bi anda çıktı :)))))))) Dediğin gibi sonradan iyice pörtleyebilir :)))
abur cubur yememen ne kadar guzel, ben bazen abur cubur canim cekiyo bazen de sadece ogunlerimi yiyorum hepte hamur isi canim cekiyobu Sabah bisi yaptim mesela, bazen pizza bazen ise borek ama dedigin gibi aksam yemegine dikkat ediyorum hep... ipin ucunu kaciririm diye korkuyorum vllh sonra gobus cikti zaten deyip yeyip yeyip de pisman olmayim
slm kızlar aynı benı anlatmısın canım ya ben benımde o limonu bir yiyişim var sorma ben oğlumdada öyleydım bı oğlumdayda aynısı
canim, hena kulaga cok hos geliyo, basta degisik gelmisti isim olarak, burda arapca henna ve fransizca henne derler kinaya ama isim olarakta cok guzel...
Cnm benden hastane araştırması için yanıt bekliyordun , ben sordum işyerinde çalışan hanıma ... memnunduk güzeldi dedi ben biraz daha irdeliyinde öğrendim ki , doğumdan sonra anne ve bebişle çok ta ilgili değiller sanırım , annenin sütü gelmemiş ve bebek sabaha kadar beklemiş normalde süt gelmeyince hemşirelerin mama hazırlamaları gerekir diye biliyorum , yazık bebiş beklemiş sabaha kadar hiç bir şey yemeden , odalarda hasta yatağı , tv , banyo ve refekatçı için açılan yatak mevcut .
ya kaçırmışım mesajı alıntı olmayınca bu mesajdaki hastane hagisiydi çakmak erdem mi central hospital mı
Selam kizlar nasilsiniz bakalim gorusmeyeli? berkandamla sen ismini degistirmisin bakiyorum sen yoksun artik eski yazilarindan buldum:)))
bende iyiyi uzun zamandir girmiyorum kadinlar kulubune. hersey yolunda gidiyor. cinsiyetini ogrenmedim henuz. Mayis 15 de randevu tarihim. ama herkez kiz diyor. bakalim ne olacak?? kilo aldim.
herkezin cinsiyeti belli oldumu ??
esim cinsiyeti ogrenmeyelim hic, bize supriz olsun diyor..ben dayanamam gerci ama esim oyle yapmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?