2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
tesekkür ederimm ama o senin çillerini güzelliği bayılırım ben çillere hemde o burunda cıkanlar olur boyle yazdan yaza cok hos duruyor bence. benimde yaz olunca sadece burnumda çillerim cıkar

dün annem bana diyoki sen iyice hamile gibi oluşsun çillerin var diyor ... Halbuki çil değil o bikerem :) kırmızı bir şeyler oldu yüzümde dün , pul pul oluyor ve dökülüyor cildim . Nemlendirmek lazım

Yusuf ismi çok güzel.. İnşallah ismi gibi güzel olur bebişin :)

kim koyuyor Yusuf ismini? konusmanın başını kacırdım heyecanla yazıyım dedim yusuf bence şahane bir isim. Erkekte de cok ağır durabilir. hoş hoş beğendim cok hmde

kim koyuyor Yusuf ismini? konusmanın başını kacırdım heyecanla yazıyım dedim yusuf bence şahane bir isim. Erkekte de cok ağır durabilir. hoş hoş beğendim cok hmde

Berfin oğlunun adını yusuf koyacakmış :) Bi de ikinci ismi de olacakmış yanına:)

dün annem bana diyoki sen iyice hamile gibi oluşsun çillerin var diyor ... Halbuki çil değil o bikerem :) kırmızı bir şeyler oldu yüzümde dün , pul pul oluyor ve dökülüyor cildim . Nemlendirmek lazım

canım evet ihmal etme bol bol nemlendir. cilt nemsiz kalırsa kırışabilir. aman aman dikkat edelim bu konuda ben de ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim kuruyor cildim. kız bebek anneleri olarak biz sanırım bu sürecte cok sanssısız

Kızlar elinizin içi ya da üstü kızarırsa hiç korkmayın. Çünkü bende oldu. Bi anda akşam oldu. Ve geçti.. Hamilelikte olabiliyormuş :)

ya canım bi kez hissettim o da karnımın içinde bişeyler tıkırdadı gibi.ama bi dahada hissetmedim ne yazıkki (

kızım güzel olsun da , varsın alsın güzelliğimi napalım canı ağ olsun ... Tabi ben yine de dikkat etmeliyim , hepimiz dikkat edelim ablamlar kızlara hamile iken değişiklik olmamıştı ,bende ne olacak bakalım ...

merhabaa canim, benim annemde yuzun cillendi diyor cirkinlestin diyor, bende hayir cil degil diyorum, kirmizi seyler cikiyor dedigin gibi kaybolup geri geliyor, en cokta alnimda var... tabi sonra gececek insallah

annesi maşallah HENA ya Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bu arada ismin anlamı ne ?

merhabalar teyzesi tesekkür ediyoruzz :) kına ve mutluluk demek canım. sen düşündün mü oğluşunun ismini?

Ben de başta çok çirkinleşmiştim ama 5. aya girdiğimden beri eski halim geri geldi
Amaaan dert etmeyinn, kızlarınızı kucağınıza aldığınızda eskisinden daha da güzel bir cildiniz olacak :))))) Ve hepimizin de kiloları tabi :) Ama hepsini vericez kızlar :)))))

Berfin oğlunun adını yusuf koyacakmış :) Bi de ikinci ismi de olacakmış yanına:)

Bende çok istiyordum Yusuf ismini . dayımin adi hem de çok sevdigim Dayim . ama eşimin abisinin de adı onada gıcık oluyorum Allah biliyor ya hic sevmiyorum kendisini :)) o yüzden vazgectik ama kim koyacaksa bu ismi çok güzel ve anlamlı :)

ben ne kadar kız annesi gorduysem hepsinin suratı boyle bi ablak ablak oluyor şişiyor falan. ama doğru soyluyorsun varsın güzel olsunda güzelliğimizi alsın :)) tabi canım edelim mutlaka ne gerek var erken yaşta yaşlanmayalım bol bol suyumuzu içelim nemlendireli güzelleşelim :)

Zaten amcasıyla aynı isim olmasın canım. Farklı bi isim olsun :) Ya senin göbeğin hiç aklımdan çıkmıyor Allahımmm yaaaa o ne güzel göbek :))))))))) Maşalahhhhh

ahh o kilolar ahh o kilolar.. sen kaç kilo aldın bakıyım??

ahh o kilolar ahh o kilolar.. sen kaç kilo aldın bakıyım??

1 kilo aldım ben. Ama karnım şişti. Eşim de kızıyor sen yemiyor musun, o çocuk gelişmezse görürsün sen diyor. Ama yiyorum aslında. Yemeğimi meyvemi yiyorum ama kilo almıyorum ben. Bebişim de 15+2de 150 gramdı. Normal dedi doktor..

Zaten amcasıyla aynı isim olmasın canım. Farklı bi isim olsun :) Ya senin göbeğin hiç aklımdan çıkmıyor Allahımmm yaaaa o ne güzel göbek :))))))))) Maşalahhhhh

Ayy canimmm çok sağol cok mutlu ettin beni :)))sanki biraz daha büyüdü dün ilk defa otobüste biri yer verdi çok mutlu oldum :))) artık baya baya hamiş olduğum anlaşiliyor :))) simdilik çok güzel de bakalim ne kadar büyücek merak ediyorum :))

:))) carsamba gidiyorumm tatlımm cok heyecanlıyım walla bnde merak etmeye basladım severken kzıım yada oglum diye sevmek istiyorum artık:)

annesi sonunda kuzucugunun cinsiyetini merak etmeye basladı ohh ya sonunda :) ben anlamıyordum zaten boyle merak etmiyordunuz ya ben ilk günden beri merak içindeyken cıldırıyordum kızım olsun diye :)

böyle kilo almayanlara gercekten cok ozeniyorum. demek ki sen sadece bebeğe alıyorsun kiloyu. ne güzel ya taktir ettim. cikolata falan yemiyormusun? nasıl besleniyorsun yani neden kilo almıyorsun sen bana da ornek versene nollur kilo almak istemiyorum artık bende 3,5 kilo şimdi için coj fazla geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…