tesekkür ederimm ama o senin çillerini güzelliğibayılırım ben çillere hemde o burunda cıkanlar olur boyle yazdan yaza cok hos duruyor bence. benimde yaz olunca sadece burnumda çillerim cıkar
Yusuf ismi çok güzel.. İnşallah ismi gibi güzel olur bebişin :)
AMİN canım inşallah güzel huylu,güzel yüzlü,sağlıklı çocuklarımız olur...Yusuf ismi çok güzel.. İnşallah ismi gibi güzel olur bebişin :)
kim koyuyor Yusuf ismini? konusmanın başını kacırdım heyecanla yazıyım dedim yusuf bence şahane bir isim. Erkekte de cok ağır durabilir. hoş hoş beğendim cok hmde
dün annem bana diyoki sen iyice hamile gibi oluşsunçillerin var diyor ... Halbuki çil değil o bikerem :) kırmızı bir şeyler oldu yüzümde dün , pul pul oluyor ve dökülüyor cildim . Nemlendirmek lazım
17. haftamda hissettim canım. hep aynı yerde bir kıpırtı gibi hareketler oluyordu dedim bu benim bebişim. 15. hafta civarlarında da karnımda pıt pıtlar hissediyordum sanırım o da hıçkırmasıymış kuzumun. nasıl bir hareketti canım? bence farkediyorsan o bebeğindir canım ki artık hissetmen lazım
canım evet ihmal etme bol bol nemlendir. cilt nemsiz kalırsa kırışabilir. aman aman dikkat edelim bu konuda ben de ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim kuruyor cildim. kız bebek anneleri olarak biz sanırım bu sürecte cok sanssısız
dün annem bana diyoki sen iyice hamile gibi oluşsunçillerin var diyor ... Halbuki çil değil o bikerem :) kırmızı bir şeyler oldu yüzümde dün , pul pul oluyor ve dökülüyor cildim . Nemlendirmek lazım
annesi maşallah HENA ya Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bu arada ismin anlamı ne ?
canım evet ihmal etme bol bol nemlendir. cilt nemsiz kalırsa kırışabilir. aman aman dikkat edelim bu konuda ben de ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim kuruyor cildim. kız bebek anneleri olarak biz sanırım bu sürecte cok sanssısız
Berfin oğlunun adını yusuf koyacakmış :) Bi de ikinci ismi de olacakmış yanına:)
kızım güzel olsun da , varsın alsın güzelliğimi napalım canı ağ olsun ... Tabi ben yine de dikkat etmeliyim , hepimiz dikkat edelim ablamlar kızlara hamile iken değişiklik olmamıştı ,bende ne olacak bakalım ...
Bende çok istiyordum Yusuf ismini . dayımin adi hem de çok sevdigim Dayim . ama eşimin abisinin de adı onada gıcık oluyorum Allah biliyor ya hic sevmiyorum kendisini :)) o yüzden vazgectik ama kim koyacaksa bu ismi çok güzel ve anlamlı :)
Ben de başta çok çirkinleşmiştim ama 5. aya girdiğimden beri eski halim geri geldi
Amaaan dert etmeyinn, kızlarınızı kucağınıza aldığınızda eskisinden daha da güzel bir cildiniz olacak :))))) Ve hepimizin de kiloları tabi :) Ama hepsini vericez kızlar :)))))
ahh o kilolar ahh o kilolar.. sen kaç kilo aldın bakıyım??
Maşallah diyelimçok güzel büyümüş canım darısı bizimkilere
Zaten amcasıyla aynı isim olmasın canım. Farklı bi isim olsun :) Ya senin göbeğin hiç aklımdan çıkmıyor Allahımmm yaaaa o ne güzel göbek :))))))))) Maşalahhhhh
:))) carsamba gidiyorumm tatlımm cok heyecanlıyım walla bnde merak etmeye basladım severken kzıım yada oglum diye sevmek istiyorum artık:)
1 kilo aldım ben. Ama karnım şişti. Eşim de kızıyor sen yemiyor musun, o çocuk gelişmezse görürsün sen diyor. Ama yiyorum aslında. Yemeğimi meyvemi yiyorum ama kilo almıyorum ben. Bebişim de 15+2de 150 gramdı. Normal dedi doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?