2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar canım sana da. annem diyince benimde aklıma annanem geldi. annanem en son doğan cocugunu (gerçi 2 yasında vefat etmiş oda ama) nasıl doğurmus biliyormusun? tuvalette doğurmus,, kordonunu kesmiş, sarıp sarmalayıp tarlada calışmaya devam etmiş. düşünebiliyor musun? ve ben boyle birisinin torunu olarak normalden cok ama coook korkuyoeummm

eskikiler cok cesaretliymis, boyle benzer hikayeler duydum daha once, hatta benim anannemide at arabasina bindirip gezdirillermis dogum oncesi bebek asagiya insin diye dusunsene... canim doktoruna guveniyosan doktorunun tavsiyesine git bence, aslinda en dogrusu en dogal olani normal dogum, tabi en onemli olan senin sagligin ve bebeginin sagligi

kızlar biz geldik malesef cinsiyetini öğrenemedik bacaklarını çapraz yaptı açmadı birtürlü zaten kafa aşağıda amuda kalkmıştı çok şaşırdık 16 22 mayıs arası 2. düzey ultrasyon ve fetal eko istedi sonucunu fakslıcaz iğneleride kestik artık bugün son defavuruldum keşke vurulmasaydım artık gerek yok dedi şimdilik bu kadar ben yine 2 hafta sonra başka biyere gidip cinsiyeti öğrenirim :)

kızlar biz geldik malesef cinsiyetini öğrenemedik bacaklarını çapraz yaptı açmadı birtürlü zaten kafa aşağıda amuda kalkmıştı çok şaşırdık 16 22 mayıs arası 2. düzey ultrasyon ve fetal eko istedi sonucunu fakslıcaz iğneleride kestik artık bugün son defavuruldum keşke vurulmasaydım artık gerek yok dedi şimdilik bu kadar ben yine 2 hafta sonra başka biyere gidip cinsiyeti öğrenirim :)

Güzel haberlerle geldiniz ya önemli olan o, sağlıklısı hayırlısı olsun hepimizin çocukları

kızlar benim bebiş kız olursa babası tutturdu esma şura koycak ismini ben sevmedim oda benim mihrali ismini sevmedi ne yapcaz bilmiyorum sizce nasıl isimler

hayirlisi olsun insallah sende ogrenirsin yakinda
++++

belde kalcada bacaklarda sivilce cıkabilirmiş canım belkide sende sivilceleneceksin. Catlıyormu acaba diyeceğim ama bel çatlar mı ki?

eşime baktırdım ama bişiy yok diyo. Bakıcaz bakalım belime nolcak... Göbeğim bi ara kaşındı şimdi belim ve yan taraflarım çok kaşınıo allahım uyuz oldum dicem ama hergün duşumu da yapıorum :)

Erdem hastanesi , fakat doktorundan çok memnun hastane yemekleri de güzeldi dedi. Ben sadece bebeğin sabaha kadar meme yemeden beklemesine üzüldüm . Ailenin de biraz hatası var bildirmeleri gerekiyordu

evet mama kısmına ben de takıldım nasıl yani ya sabaha kadar aç bırakmak hemşireler hiç mi kontrol etmemiş değiştiricem inş düzgün bi hastane bulursam ya gerçi şimdi o hastanede başka bi doktora gidicem önce sonra da başka hastaneleri deniycem gerekirse her hafta belirlediğim bi doktora gidicem haftaya sevil hanıma bi gidiym de sonra saygı hastanesini medicanayı falan bi deniycem stres oldum bi yer bulamıycam die lolmadı doktor ii olsun da zaten hastanede bi kaç gün kalıcam die teselli edicem kendimi

Güzel haberlerle geldiniz ya önemli olan o, sağlıklısı hayırlısı olsun hepimizin çocukları

sağol canım kalp atışını duydummu yetiyor bana zaten sorunlu bi hamilelik benimki inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz için dua ediyorum

kızlar bu arada benim bebiş 5 gün geriden geliyor bende dr a sordum beslenmeyle alakası yok fizyolojik dedi belki yakalar ilerde yemene dikkat et dedi fazla kilo alma sonra tansiyondan damarlar şişer bebek bu sefer gerçekten beslenemez dedi ben iki haftadır bebeğim arayı kapatsın diye ne bulsam yiyordum zorla ama iyi değilmiş haberiniz olsun tansiyona dikkat

o ne saçma bişey ya eskiden deilmiydi heyet raporu verme telafi dersi falan ben de öğretmenim adamlara bak ya ben bile sinirlendim şimdi hakları yok öyle bişey talep etmeye

hakları olmayan bir çok şeyi istiyorlar ama yapan bulurlarsa ama ben yapmıcam ne derslerse, bugün daha yeni girdim eve bak ama inadına nöbet tutmadım. neyse onlarla uğraşamam, biz bebişlerimizi düşünelim:)

evet mama kısmına ben de takıldım nasıl yani ya sabaha kadar aç bırakmak hemşireler hiç mi kontrol etmemiş değiştiricem inş düzgün bi hastane bulursam ya gerçi şimdi o hastanede başka bi doktora gidicem önce sonra da başka hastaneleri deniycem gerekirse her hafta belirlediğim bi doktora gidicem haftaya sevil hanıma bi gidiym de sonra saygı hastanesini medicanayı falan bi deniycem stres oldum bi yer bulamıycam die lolmadı doktor ii olsun da zaten hastanede bi kaç gün kalıcam die teselli edicem kendimi

Öneemli olan doktor :) takibi de doktor yapıyor , doğumu da ... hastanede kalacağın zaman da iyi bir refakatçın olsun seninle ve bebeğinle yakından ilgilenecek yeter , çok takılma sen iyi doktor bulmaya bak bence :)

Evet, böyle yap. Zaten bizi orda çalıştıran şey vicdanımız. Gerçekten halin olsa niye yapasın? Nöbet günleri gitme. O da yaramaz liselilerle muhatap olsun. Çocuklar onun başını ağrıtsınlar!:47:
Evet, canım kız. Allah'a şükür. Çok farklı bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Cinsiyetini öğrendiğim gün kıyafetlere bakıyordum. Bir kadın kocasına şifon gömlek gösterdi. Kocası transparan diye beğenmedi. Kadının kızı da babasına "Baba içine atlet giyeeer!" dedi. Çok mutu oldum. İnş. benim de böyle bir destekçim olacak. :9::16:

Ayy çok tatlı Allah gönlüne göre versin canım. darısı başımıza inş ben de bir daha gidişimde kesin öğrencem erkek gibi dedi doktor ama kesin diil daha

canim korkutmak istemedim vllh:26: bu yollardan gececegimiz icin soyledim kusura bakma

ya canım sen benim lafıma bakma ben oylesine boş bulunup soledim işte senden isteyen bendim zaten ben sordum ama hiç bu kadar zor olacagını bilemedim. ozaman suni sancı nedir? yani bu soylediğin acıları saatlercemi cekiyorlar? cok bilinçsizim ben bu konuda sadece normal doğumun gercekten cok ama cok zor oldugunu biliyorum cevremde ki kimse normal yapmadı oyüzden hiç bir fikrim yok bu konuda.

evet eskiler gercekten cok dayanıklıymış az birazcık onlara cekseydik keske bu kadar tatlı olmasaydı canlarımız ozellikle benim.

kızlar benim bebiş kız olursa babası tutturdu esma şura koycak ismini ben sevmedim oda benim mihrali ismini sevmedi ne yapcaz bilmiyorum sizce nasıl isimler

şura güzel canım bizimde listemizde vardı :) ama hem şura hem esma oldukca ağır olmaz mı bebek için?

kızlar bu arada benim bebiş 5 gün geriden geliyor bende dr a sordum beslenmeyle alakası yok fizyolojik dedi belki yakalar ilerde yemene dikkat et dedi fazla kilo alma sonra tansiyondan damarlar şişer bebek bu sefer gerçekten beslenemez dedi ben iki haftadır bebeğim arayı kapatsın diye ne bulsam yiyordum zorla ama iyi değilmiş haberiniz olsun tansiyona dikkat

meyve çok ye , bebişine yaralı olabilir ...

Back
X