- 3 Şubat 2014
- 641
- 191
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime baktırdım ama bişiy yok diyo. Bakıcaz bakalım belime nolcak... Göbeğim bi ara kaşındı şimdi belim ve yan taraflarım çok kaşınıo allahım uyuz oldum dicem ama hergün duşumu da yapıorum :)
Kizlar sagolun, telden girdigim icin tek tek cevap yazamadim. Doktordan geldik. Oglusum iyi cok sukur. Kanama yorgunluktan rahim agzindan oluyormus. Bebekle ilgisi yokmus cok sukur. Zaten iyice azaldi. Bitmek uzere. Rapor aldim, ise gitmicem dinlenicem bi kac gun. Hepinize desteginiz ve verdiginiz moral icin cok cok tesekkur ederim...
Ya eşler gerçekten bilmiyor ne yaşadığımızı. Benim bazen oturduğum yerden kalkarken alt tarafımda bir şey geriliyor sanki. Bi süre kendime gelemiyorum. Onlar hiç yaşamadıkları için bilmiyorlar. Ama klima fikri güzel aslında :) Bi de sen daha iyi bilirsin ama karın büyüyünce son aylarda yatağında dönmekte bile sıkıntı yaşıyormuşsun. Biz sıcaklarda nasıl dönücez o tarafa bu tarafa. Ben çok deli yatarım zaten sürekli dönerim. Artık dönemediğim için deliririm herhalde :))))))))) Ya da eşimi uyandırırım gıcıklığına beni döndür derimmmmmmm hahahahaha :)))))))) Bunu kesin yapıcaaammm :)) Çok kötüyüm yaaa :)))))
Şimdi can alıcı soru. Sen hadi ilkinde tecrübesizdin yaza getirdin. İkinciyi nasıl yaza getirdin be arkadaşım![]()
Canım hamilelikte ne kadar doğru olur yapmak bilmiyorum ama varis oluşmaması için bir pozisyon var. İşten gelince bir 10-15dk yap. Duvara yanaş. Bacakların duvara yapşık olacak şekilde kalçanla dik açı oluştur. Öyle bekle. Ben çok yorulup yürüdüğümde de o egzersizi yaparım. Bende acayip işe yarar. Yorgunluğumu da alır.Hiç sorma canım. Akşama kadar oturuyorum. Senin gibi masa başı işteyim. Arada bi ayağa kalkıyorum geziyorum odanın içinde. Bazen de müdürün yanına gidiyorum evrak imzalatmaya. O zamanlar yürüyorum işte. Seninle ben dikkat etmeliyiz. Çünkü varis oluşmasına en yakın olan biziz. Sürekli oturanlar için varis bir tehdit. Banyodan sonra soğuk su dökelim bacaklarımıza. O da fena yapıyor beni ya donuyorum ama yapacak bir şey yok. Önlem almamız lazım...
Kizlar sagolun, telden girdigim icin tek tek cevap yazamadim. Doktordan geldik. Oglusum iyi cok sukur. Kanama yorgunluktan rahim agzindan oluyormus. Bebekle ilgisi yokmus cok sukur. Zaten iyice azaldi. Bitmek uzere. Rapor aldim, ise gitmicem dinlenicem bi kac gun. Hepinize desteginiz ve verdiginiz moral icin cok cok tesekkur ederim...
Damla maşallah ya ne güzel büyümüş bebeğin, topicimizin uzaylılıktan dünyalılığa geçen ilk miniği seninki oldu böylece:) yavrum ya ne güzel görünüyor kafası. Allah doğduğunu ve doğum fotoğraflarını görmeyi de nasip etsin inşallah:)
Ayy çok tatlı Allah gönlüne göre versin canım. darısı başımıza inş ben de bir daha gidişimde kesin öğrencem erkek gibi dedi doktor ama kesin diil daha
neden canım zararlı mı? ben iki gündür içiyorum ama, yan etkisi falan olmadı hatta beni daha dinç yaptı gibi
yok canım ya niye zararlı olsun ben genel itibari ile ilaçların hiç birinden hoşlanmıyorum ve omega bende alerji yapıyor bilmiyorum yine yaparmı içsem ama sen iç canım
kızlar biz geldik malesef cinsiyetini öğrenemedik bacaklarını çapraz yaptı açmadı birtürlü zaten kafa aşağıda amuda kalkmıştı çok şaşırdık 16 22 mayıs arası 2. düzey ultrasyon ve fetal eko istedi sonucunu fakslıcaz iğneleride kestik artık bugün son defavuruldum keşke vurulmasaydım artık gerek yok dedi şimdilik bu kadar ben yine 2 hafta sonra başka biyere gidip cinsiyeti öğrenirim :)
ayy canımm cok tesekkür ederim evet kocaman kafası oldu benim bebeğimin bide kocaman göbeği var. göbek ölçüsü 20,5 haftada ilerliyor göbeği şişko olacak galiba babası gibii :) yaa sizinkilerde cok tatlı ve şirin bakın şimdi yavas yavas ne güzel fotografları olacak önünüzde :) sonra bi bakcaz kucagımıza almışız bu hasretle beklediklerimizi, inşallah canım inşallah
Kızlar benim bi türlü iştahım açılmadı hala ya yaşamımı sürdürebilmek için yiyorum sadece hiç kilo da almadım.çok üzüyor bu durum beni
kızlar çok şükür geldim eve:)
ya kızlar benim iştahım açılmadı ne zaman kaçıncı haftada açılıyor? kilo da almıyorum
sebze hiç yiyemiyorum hep hamurişi,tost, et falan yani kuru şeyler napıcam ben böyle sağlıksız oluyor. ama sebze den çok tiksindim. ne zaman geçicek şu bulantılar tamamen?
burada herkes benden önde herhalde en son doğum benim 28 ekim ile. o yüzden hep geriden geliyorum...
Kızlar benim bi türlü iştahım açılmadı hala ya yaşamımı sürdürebilmek için yiyorum sadece hiç kilo da almadım.çok üzüyor bu durum beni
folikasit kullanıyorsan ondan bulantı yapıyor olabilir canım. bence doktoruna gidip artık bırakabilirsin folikasiti. onun dışında bebeğin henüz zaten depondan besleniyor endişe etme daha yeni yeni başlayacak senden beslenmeye. yakında umuyırum ki biter bu bulantıların.
Göbişini sevsinler onun:) ilk yazdığımız sayfalar aklıma geliyor da bugünlere geldiğimize çok şükrediyorum:)
kestik canım bu hafta folik asiti. inş biter. bir de bana neden demir hapı vermedi doktor kafama takıldı, neyse artık 1 ay içmezsem bir şey olmaz her halde kan değerlerim en son iyiydi ama
Öneemli olan doktor :) takibi de doktor yapıyor , doğumu da ... hastanede kalacağın zaman da iyi bir refakatçın olsun seninle ve bebeğinle yakından ilgilenecek yeter , çok takılma sen iyi doktor bulmaya bak bence :)
evet araştırmalarım devam edecek:)
Göbişini sevsinler onun:) ilk yazdığımız sayfalar aklıma geliyor da bugünlere geldiğimize çok şükrediyorum:)