2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar çok şükür geldim eve:)
ya kızlar benim iştahım açılmadı ne zaman kaçıncı haftada açılıyor? kilo da almıyorum:(
sebze hiç yiyemiyorum hep hamurişi,tost, et falan yani kuru şeyler napıcam ben böyle sağlıksız oluyor. ama sebze den çok tiksindim. ne zaman geçicek şu bulantılar tamamen?
burada herkes benden önde herhalde en son doğum benim 28 ekim ile. o yüzden hep geriden geliyorum...

Sebze ihtiyacı yok deme ki vücudun da , ama sen yinede ıspanak falan yemeye gayret et derim :) çok zor mide bulantın varken biliyorum ama bebişi düşün

Kızlar benim bi türlü iştahım açılmadı hala ya yaşamımı sürdürebilmek için yiyorum sadece hiç kilo da almadım:(.çok üzüyor bu durum beni

Kilo almadım diye üzülme , sevin hatta :) ultrasyonda bebeğin le ilgili Rabbim korusun sıkıntı yoksa, o yediklerin de yetiyor demek ki şimdilik

Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))

Eki Görüntüle 1080257
Maşallah canım bebeğine.sağlıkla kucaginada alırsın ınş 😊 kaç haftalık oldunuz ya ayrıntılı vaktiniz gelmiş ben daha cinsiyet bile ogrenemedim

teşekkürler cnm sağolasın, evet düşünmemeye çalışayım. Bir iş programı yapmak lazım , aslın da yeni eve taşınınca sen içinde eşya olmadan halledersin , sadece yerleştirmeği ağaır ağır halledersin
Evet canım haklısın da inşaat pisliği temizlencek ev eşyaları toplancak bi daha yerleşecek bi yandan ise git gel zor olacak ama bi şekilde halletcez

ya canım sen benim lafıma bakma ben oylesine boş bulunup soledim işte senden isteyen bendim zaten ben sordum ama hiç bu kadar zor olacagını bilemedim. ozaman suni sancı nedir? yani bu soylediğin acıları saatlercemi cekiyorlar? cok bilinçsizim ben bu konuda sadece normal doğumun gercekten cok ama cok zor oldugunu biliyorum cevremde ki kimse normal yapmadı oyüzden hiç bir fikrim yok bu konuda.

evet eskiler gercekten cok dayanıklıymış az birazcık onlara cekseydik keske bu kadar tatlı olmasaydı canlarımız ozellikle benim.

canim yine biseyler soyleyip korkutmayim senii:1: suni sanci sancilar yeterli olmassa (yogunlastirmak icin) yada gunun gecerse verilir (dogumu baslatmak icin) mesela ablam 2. dogumunda hic suyu kalmamis hemen suni sanci vermisler bi kac saat icinde dogurdu ve epidural oldu hic sanci cekmemis, 3. de gunu gecti ve dogumu suni sanci vererek baslattilar yine epidural istedi ve bi kac saat icinde dogum yapti yine agrisiz olmus... yani ablam gibi bi cok kisi hatta hastaneye yetisemeyenler var 2 yada 3 saat icinde doguruyolar... yani bildiklerim bu sekilde topikte diger annelerede sorabilirsin canim muhakkak benim bildiklerimi tamamlayabilecek vardir ...:34: hem sancilar bosa degildir canim gunahlarimiz siliniyor, miniklerimizle beraber bizde yeniden doguyoruz o sancilarla ..

Son düzenleme:
Maşallah canım bebeğine.sağlıkla kucaginada alırsın ınş 😊 kaç haftalık oldunuz ya ayrıntılı vaktiniz gelmiş ben daha cinsiyet bile ogrenemedim

sat gore 18. haftadayız ultrasona gore 19. haftadayız. 21. haftada ayrıntılı ultrasona cagırdı ama ben 22. haftada baska biryere gideceğim yani bu sefer 3 hafta dayanacağım kızımı görmeye. cok tesekkür ederiz canım. öğrenirsin canım ya bi anda öğreniyorsun sonra zaman su gibi geçiyor ayrıntılı ultrason tarihi geliyor :)

Evet canım haklısın da inşaat pisliği temizlencek ev eşyaları toplancak bi daha yerleşecek bi yandan ise git gel zor olacak ama bi şekilde halletcez

Mutfak eşyalarını gazeteye sarama cnm , leke yapabilir sonra tekrar yıkamakla uğraşama . Herşeyi yeni evinde yerleştireceğin şekilde paketle derim :) İnşaat temizliğini sen yapamazsın ya , bir yardımcı bulmaya çalışırsan daha iyi olur Rabbim kolaylık versin

Yakalanmışsın:) sen sabırlıymışsın ama miniğin haber vermiş anneannesine:)

Kız nasıl döktün kurtlarını bu halinle:)) bende çok severim oynamayı ama öğrendiğimden beri çok uslu duruyorum, özledim ama:)

Prenses nerdesin yaa, merak ettim seni, nasılsın niye yazmadın buraya bakiym?

Bende pek zannetmiyorum ama yinede isim koymak için bekledik bakalım hayırlısı:)

Bana 11.haftamda başlattı canım.

Gözünüz aydın canım:) dinlen sen güzelce,raporun bitene kadar tam toparlarsınız inşallah

Benim lierac lar geldii canımm:))

Mimozacicegim cnm maşallah iri kemikli kızçen hep önde rabbim devamını versin önde gitmesi iyidir dondurma sezonuda açıldı bol bol mandıra sütlü dondurmaları yeriz lop lop et olur yavruşlarımıza 😊

Mimozacicegim cnm maşallah iri kemikli kızçen hep önde rabbim devamını versin önde gitmesi iyidir dondurma sezonuda açıldı bol bol mandıra sütlü dondurmaları yeriz lop lop et olur yavruşlarımıza 😊

bakalım ne zamana kadar önde devam edecek ama ben sanıyorum ki yakında gelir kendi aralığına :) cunku sanırım biyerden sonra eşitleniyormuş beklenen doğum tarihi ve sat. bakalıom bizde eşitlenecekmi yoksa bu şekilde mi doğuma gideceğiz :) teşekkür ederiz bilinçli annemiz

iyi akşamlar canım sana da. annem diyince benimde aklıma annanem geldi. annanem en son doğan cocugunu (gerçi 2 yasında vefat etmiş oda ama) nasıl doğurmus biliyormusun? tuvalette doğurmus,, kordonunu kesmiş, sarıp sarmalayıp tarlada calışmaya devam etmiş. düşünebiliyor musun? ve ben boyle birisinin torunu olarak normalden cok ama coook korkuyoeummm
Korkma canım ya korksak da başka çare düşünmeyelim. Ama sende fıtık ve panik atak var o yüzden sana bir şey diyemem. Sen sezeryana zaten mecburi olabilirsin. Allah kolay doğumlar nasip etsin. Insan yaşamadığı şeylerden korkuyor işte:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben dökmeye çalışıyorum aklıma geldikçe donuyorum tabi o ayrı :) akşamları servisten inince 10 - 15 dk yürüyorum o kadar . Sen akşamları ne kadar yürüyorsun ? Ayrıca ben bugün masanın altına tabure koydum ayaklarımı uzatıyorum sen de yapıyorsun diye hatırlıyorum .

Akşam bir saat ancak yürüyoruz canım. Bazen yürümüyoruz çünkü kocam yorgun oluyor. Kıyamıyorum ona. Evet masamın altında sehpa var ona ayaklarımı uzatıyorum. Normalde üstüne evrak koyuyordum ama şimdi ayaklarımı uzatıyorum. Iyi yapıyorsun sen de canım :)

Yaa, kızlar bahsetmişsiniz ne yediğinizden canım çekti. Gidip makarna yapacağım. REsmen midem kazındı.:56::56::56::56::56::56:

Sevindim canım yaa. Düşüncesi bile kötü kanamanın.

:9:

Canım hamilelikte ne kadar doğru olur yapmak bilmiyorum ama varis oluşmaması için bir pozisyon var. İşten gelince bir 10-15dk yap. Duvara yanaş. Bacakların duvara yapşık olacak şekilde kalçanla dik açı oluştur. Öyle bekle. Ben çok yorulup yürüdüğümde de o egzersizi yaparım. Bende acayip işe yarar. Yorgunluğumu da alır.:31:

Sağol canım ama korkuyorum şuanda bunları yapmaya. Aslında doktora sorsak mı varis olmaması için n yapmalıyız diye..

şura güzel canım bizimde listemizde vardı :) ama hem şura hem esma oldukca ağır olmaz mı bebek için?
yok kız anlamları bile yokki ağır olsun esma isin kelimesinin çoğulu isimler demek şura da danıştay demek yunancada farklı yazılıp ama şura diye okunan bir isim var koruyucu demekmiş oda aslında şura kulağa çok hoş geliyor bana göre amaanlamı yok danıştay demek ondan istemiyorum kardeşimde abla mihrimah koy diyo oğlanda mihrali düşünüyorum zatenbilmiyorum ne yapcaz kocamı kandırcakmıyım yoksa omu beni kandırcakoğlan olursa karışmıcam diyo kıza da sen karışma diyo :)
meyve çok ye , bebişine yaralı olabilir ...

herşeye dikkat ediyorum canım hatta peynirimi bile evde yapıyorum zaten dr yemeyle alakası yok dedi inşallah ilerde yetişir gününe arayı açmasın yeter şimdilik

Görüş gününüz yaklaşıyor ben çok heyecanlıyım :) bakalım cinsiyetle ilgili bir değişiklik olmaz herhalde , bizim doktorumuz hata yapmaz demi :) sağlıklı olsunlar da ...

Evet çok şükür ya, şimdi bizimki açık görüş mü kapalı görüş mü tam bilemedim ama kapalı görüş herhalde çünkü dokunamıyoruz miniklerimize:) Ya biz yarın yine 22:40ta gidecez, artık beklemeleri geçtim o saatte baskülde ekstra kilolu çıkmaktan korkuyorum:) yarın çok az yiyip gitmem lazım ama haksızlık bence bu bize:)
Hata yapacağını düşünmüyorum ama yine o şu an net değil dediği için ismiyle çağırmak için bu haftayı bekledik, yoksa üç haftadır pembe butiklere bakıyorum ben zaten:)

Benim lierac lar geldii canımm:))

Ay ne güzel, güle güle kullan tatlım:) benim daha gelmedi ve birkaç gündür karın ve göğüs bölgemde kaşıntılar oluyor, hemüz erken aslında ama ben yinede korkuyorum ve dört gözle bekliyorum gelmesini.
Kullanma talimatı var mı içinde, günde 1 kez mi 2 kez mi kullanılması gerekiyor?

Back
X