Tatlım 18ine daha cok var. Arayıp sorsan yada erkenemi alsan randevuyu?
gidince iyi dedi , 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi , bende aradım çarşamba randevu verdiler , adamı hep arayıp duruyorum cebinden ya , ginemi arasam , ben bu Crinone jelin yaptığını düşünüyorum aslında , hafta sonu yatayım bakalım yatınca geçiyomu ?
aramıza hoşgeldin canımm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
selamlar tekrar ,şimdi doktordan geldim ,keseyi gördüm ama içinde bebek göremedim . haftaya tekrar gidicem .İnş. bebeğimi de görürüz. Doktor aspirin ve progestan verdi . ilk bebeğimde kayıp olduğu için .
Hoşgeldin aramızaaa sendeee :)) rahat geçirebileceğin 9 ay diliyorum ven sana. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Topiğimiz adına teşekkür ederizzz :)) sanırım topicteki en minik annesin henüz 4 haftalık bebişin :) ilk hamileliğinmi ?
selamlar tekrar ,şimdi doktordan geldim ,keseyi gördüm ama içinde bebek göremedim . haftaya tekrar gidicem .İnş. bebeğimi de görürüz. Doktor aspirin ve progestan verdi . ilk bebeğimde kayıp olduğu için .
Evet evet haftasonu birşeyin kalmaz. Bende yürüyüş yapınca ağrım başlıyor. Eve gelip yatınca kendime geliyorum. Bide bol bol su iç o ağrıları biraz daha hafifletiyormuş.
Hayırlı uğurlu olsun tatlım. Bak keseyi görmüşsün ne güzel. Haftayada bebeği görürsün inşallah. Vermez diye düşünmüştüm ama verdi bide dün bir arkadasımızı engellemiyor sadece zamanı ierteliyor diyince vermez herhalde demiştim. Ben birazcık ilaç kullanmayı sevmeyenlerdenimde :s ama sen kotu hiç birsey düşünme bu sene senin uğurlu senen :) o ilaçlar falan hepsi hikaye bebişin Rabb'imin izni ile 9 ay sonra kucağında olacak.
hayır canım haziranda boş gebelik yaşadım aralıkta kimyasal.. ve şimdi inşallah saglıklı bir gebelik bekliyorumsiz daha tecrübelisiniz yardımda ederseniz daha kolay daha güzel geçer inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza da alın inşallah :)
teş ederiz cnm seninde hayırlı olsun :)
benimde 11 ve 5+2 bakalım neler olacak hayırlı haberlerle geleim inşallahhhh
canımmmmm hoşgeldinnnnnnn
Hayırlı olsun canım, inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz...
Yok tatlım ne tecrübesi burada işte konuşarak biryerlere gelmeye çalışıyoruz. Bu sefer güzel bir hamileliğin olacak tabimin izni ile.
Evet ben de hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı ama verdi ben tahmin ediyordum vereceğini. Şimdi kullanmasam bir şey olursa kendimi çok suçlarım varsın işyerinde uyuklayayım ,bebeğim olsun da annesi işsiz olsa da olur :)aslında bebeği göremedim diye biraz sıkılmıştı içim ama sen moralimi yerine getirdin . Allah senden razı olsun. çok pozitifsin maş.
inşallah canım.. bişey sormuştum sana görmedin sanırım.. yolc sac ı yada embriyoyu 5. haftada gördün mü canım?? benim için önemli boş gebeligimde biz o yolc sacı görememiştik.. kese sadece büyüyordu.. içinde bebegin beslenmesi ile ilgili bir yapıymış bebekten önce oluşurmuş adı yolc sac o yoktu..
Evet görmemişim canım. Yok ben görmedim oyle birsey direk bebeği gördük biz. Ama ben 5. Haftada gitmedim doktora belki ondan görmemişimdir. Ilk gittiğimde 4+3 günlüktü karından bile gözükmedi vajinadan baktı. Sonra dün gittim 6+5 günlüktü bebeği gördük direk.
anladım canım.. 4+3te keseyi gördün mü peki? vajinal usgde
Şuan sen kac günlük hamilesin tatlım? Allah senden de razı olsun. Üzülme stres yapma bir dahakine görürsün hemde kalp atışlarıyla beraber. Tabi tabi verdiyse kullan yani Rabbim korusun birsey olursa vicdan azabın çekersin boyle dedim diye bende çekerim.sabır versin Allah size, güç versin işyerinde size.
Görmüştük ozaman. Ama boş gebelik olması için bebeğin kesenin içinde olmaması gerekiyor diye biliyorum ben.
aranızda diyarbakırda oturan var mı??? keşke aynı şehirden biri çıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?