2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hadi bakalım güzel haberlerle gel inş. bu arada kasık ağrısı bende günden güne artıyor sanki , progesteron mu yapıyor acaba?
geçen seneki hamileliğimde ben de progesteron kullanmıştım ,ağrı yapmamıştı aksine ağrımı da almıştı.Bende inanılmaz uyku yapmıştı. işyerinden 12.000 euroluk bir hata yapmıştım:)fark edilmedi hala çalışıyorum :)Çünkü gözlerimi bile açamıyordum.

fakat ben jelini kullanıyorum cnm , uykum da sadece akşam eve gidince geliyor, bu uykusuzluk var ya, çok hata yaptırır insana . Bu arada çalışan arkadaşlar , dayanabiliyor musunuz benim hep belim ağrıyor yatmak istiyorum da

hiç bilmiyorum canım :-/
ama bende gebelik kisti olduğu için biraz telaşlanıyorum gidip bi kontrol ettirmek istedim pazartesiyi bekleyemedim zaten 2 güncük var :)

Tatlım lütfen sakin olurmusun birazcık. Bosu bosuna strese giriyorsun bebeğimize strese sokuyorsun. Yapma lütfen kendine gel sakin ol birazcık. Bak doktordan sonra bu yaptığın stresin ne kada boş olduğunu anlayacaksın. Cok gerildin bebeğinde gerildi. Yapma bosu bosuna. Dualarım seninle canım benim bakta gor hersey nasıl yolunda olacak

Ben sabah 8 akşam 5 oturarak çalışıyorum canım.Bazen popomu nereye koyacağımı şaşırıyorum bi sağ bi sol :)
öğle molasında falan uzanıyorum toplantı odalarında.Böyle idare edicem mayısa kadar inşallah

Boşver sen git bebişle tanış. Biz anneler cok heyecanlıyız, babalar biraz daha dayanıklı bu konuda. Aklamada ultrason fotografını gösterirsin elimese süper bir süpriz olur :)) güzel haberlerini bekliyorum tatlım

Lütfi kırdar eğitim araştırma hastanesi. Semiha Şakir gebe polikliniği.

Kamuran, sen le ben komşu muyuz yoksa ayrıca bak o hastane baya test falan yapmış ben özele gidiyorum ama, test mest yapmadı, tansiyonumu ölçtü , tartıldım , ultrasyona baktı iş bu ,

Rabbim size kolaylık versin. Gebeyken çalışmak gercekten zor. Bebişlerinizi korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

canım benim stres yapmanın aksine çok mutluyum bugün onu göreceğim için :) Duaların için Allah razı olsunn :-*
Gelir gelmez ne olup bittiğini yazıcam hemen.Bugün 5+3 günlüğüz.Sadece kesemizi görürüz herhalde

senin gene iyiymiş. Ben sabah 8 akşam 19 a kadar oturuyorum cnm , koltukta bi oraya bi buraya dönüp duruyorum , öğle sati yarım saat ... öyle gıcık yani biraz uzun olsa 2li koltuk var , orda yatardım . Bende temmuz a kadar çalışayım diyorum dayanabilirsem fakat bendeki bu batmalar normal mi acaba?

bende aynen yorgunluktan eve geldiğim gibi uyuyorum...eşimle muhabbetim de bitti ne kadar sürecek bu halsizlik

Rabbim size kolaylık versin. Gebeyken çalışmak gercekten zor. Bebişlerinizi korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

Amin teyzesi , Gerçekten çok zorlanıyorum yarın hafta sonu ya şimdiden hayalini kuruyorum , akşam eşime diyorum 2 gün yatıcam koltuğa çakılıcam resmen Hayırlısıyla şu 9 ayımızı doldrsaydık Allah ım ne olursun Yardım et hepimize inş.

Bilmiyorum ki benim bebişin kalbi cok net duyulmuyordu oyle gümbür gümbür atmadı yani. Doktor yeni yeni oluşuyor bidahakine daha net duyarız dedi. Senin bebişin daha yeni oluşuyordur kalbi muhtemelen duyulmaz. Ama Rabb'im neylerse güzel eyler. Belki de duyarsın :)) bazı hamileler 5,5 haftalıkken duymuşlar çünkü

berkandamla 5 haftalıkken kese içinde yolc sac ve embriyo görünür mü?

günaydın cnm bizde size diliyoruz

Günaydın ve teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldin bu arada :)

Valla uykum yok ama ayakta kalmak belimi çok zorluyor. Ben de öğrencilerime sık sık alıştırma verip oturmayı deniyorum. Bazıları hiç memnun değil ama napayım. Zaten yine de mecbur her sorularında tekrar tekrar kalkıyorum

bende aynen yorgunluktan eve geldiğim gibi uyuyorum...eşimle muhabbetim de bitti ne kadar sürecek bu halsizlik

Ayyy aynen bende öyleyimm yaa bende dün akşam yemek bile hazırlayamadımm hazır bişeyler yedik vicdan azabı da çektim ama napıyım hiç halim yoktu :-/
sonra 8 den sabah 6.45 e kadar uyudum yaa arada gözümü açtım falan :) eşim sonra beni yatağa taşıdı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…