geçen seneki hamileliğimde ben de progesteron kullanmıştım ,ağrı yapmamıştı aksine ağrımı da almıştı.Bende inanılmaz uyku yapmıştı. işyerinden 12.000 euroluk bir hata yapmıştım:)fark edilmedi hala çalışıyorum :)Çünkü gözlerimi bile açamıyordum.hadi bakalım güzel haberlerle gel inş. bu arada kasık ağrısı bende günden güne artıyor sanki , progesteron mu yapıyor acaba?
Hepinize bebişinizle beraber çok güzel bir gün diliyoruz:)
geçen seneki hamileliğimde ben de progesteron kullanmıştım ,ağrı yapmamıştı aksine ağrımı da almıştı.Bende inanılmaz uyku yapmıştı. işyerinden 12.000 euroluk bir hata yapmıştım:)fark edilmedi hala çalışıyorum :)Çünkü gözlerimi bile açamıyordum.
hiç bilmiyorum canım :-/
ama bende gebelik kisti olduğu için biraz telaşlanıyorum gidip bi kontrol ettirmek istedim pazartesiyi bekleyemedim zaten 2 güncük var :)
fakat ben jelini kullanıyorum cnm , uykum da sadece akşam eve gidince geliyor, bu uykusuzluk var ya, çok hata yaptırır insana . Bu arada çalışan arkadaşlar , dayanabiliyor musunuz benim hep belim ağrıyor yatmak istiyorum da
Günaydın kızlar,
Bugün İzmir'de çok güneşli harika bir gün. Bebeğimle tanışmaya gidiyorum . eşimin ve ailemin haberi yok .Eşim ısrarla kalp atışını da bekleyelim dedi ama ben o kadar bekleyemem .
Şimdi işyerimdeyim randevum 10:00 da .15 dk. önce çıkarım.
Bol su içmeye başladım bile. Çok güzel haberler aldığımız bir gün olur inş.
Lütfi kırdar eğitim araştırma hastanesi. Semiha Şakir gebe polikliniği.
fakat ben jelini kullanıyorum cnm , uykum da sadece akşam eve gidince geliyor, bu uykusuzluk var ya, çok hata yaptırır insana . Bu arada çalışan arkadaşlar , dayanabiliyor musunuz benim hep belim ağrıyor yatmak istiyorum da
Tatlım lütfen sakin olurmusun birazcık. Bosu bosuna strese giriyorsun bebeğimize strese sokuyorsun. Yapma lütfen kendine gel sakin ol birazcık. Bak doktordan sonra bu yaptığın stresin ne kada boş olduğunu anlayacaksın. Cok gerildin bebeğinde gerildi. Yapma bosu bosuna. Dualarım seninle canım benim bakta gor hersey nasıl yolunda olacak
Ben sabah 8 akşam 5 oturarak çalışıyorum canım.Bazen popomu nereye koyacağımı şaşırıyorum bi sağ bi sol :)
öğle molasında falan uzanıyorum toplantı odalarında.Böyle idare edicem mayısa kadar inşallah
Rabbim size kolaylık versin. Gebeyken çalışmak gercekten zor. Bebişlerinizi korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
bende aynen yorgunluktan eve geldiğim gibi uyuyorum...eşimle muhabbetim de bittine kadar sürecek bu halsizlik
canım benim stres yapmanın aksine çok mutluyum bugün onu göreceğim için :) Duaların için Allah razı olsunn :-*
Gelir gelmez ne olup bittiğini yazıcam hemen.Bugün 5+3 günlüğüz.Sadece kesemizi görürüz herhalde
3 ayımız dolana kadar böyleyiz herhalde şekerim . akşam yemeğimi bile hazırlayamadım ya
Bilmiyorum ki benim bebişin kalbi cok net duyulmuyordu oyle gümbür gümbür atmadı yani. Doktor yeni yeni oluşuyor bidahakine daha net duyarız dedi. Senin bebişin daha yeni oluşuyordur kalbi muhtemelen duyulmaz. Ama Rabb'im neylerse güzel eyler. Belki de duyarsın :)) bazı hamileler 5,5 haftalıkken duymuşlar çünkü
günaydın cnm bizde size diliyoruz
bende aynen yorgunluktan eve geldiğim gibi uyuyorum...eşimle muhabbetim de bittine kadar sürecek bu halsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?