2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bakalım bi süpriz yapar belki bize :) inşallah vajinal ultrasonla bakmak istemez çok tırstığım bi alet o yaa

bakalım bi süpriz yapar belki bize :) inşallah vajinal ultrasonla bakmak istemez çok tırstığım bi alet o yaa

Benden istemedi ama istesede baktırırım. Evet birşey olur falan diyorlar ama olsa doktor oradan bakmazdı bence. Onların zaten düşme ihtimalleri vardı, alet bahane oldu. Bende ilk kesede onunla baktırmıştım mecbur. Aletin can sıkıcı bir görüntüsü var ama sen onunla bakmak isterse doktorun bebişini düşün. Bide soyle birsey var vajinal ultrasonla rahim içi cok daha net gözüküyormuş. Neyse belkide onunla bakmazlar bellimi olur sen bebişini düşün son 50 dakika. Güzel haberlerle gel buraya tammı bekliyorum ben seni :))

sevgili ekim anneleri Allah kısmet ederse bende sizlerle beraber ekimi dört gözle bekleyeceğim:) hepinize sağlıklı günler...

Hoşgeldiiinnnnn :)) Rabbim sağlıklakucaguna almayı nasip etsin inşallah. Ilk hamileliğinmi?

tamam canım gelir gelmez yazıcam hemenn
evet az kaldıı :)

bende Allah izin verirse 2014 ekim annesi olucam.. topiginizde hayırlı olsun

Hoşgeldin aramızaaa sendeee :)) rahat geçirebileceğin 9 ay diliyorum ven sana. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Topiğimiz adına teşekkür ederizzz :)) sanırım topicteki en minik annesin henüz 4 haftalık bebişin :) ilk hamileliğinmi ?

benimde 11 ve 5+2 bakalım neler olacak hayırlı haberlerle geleim inşallahhhh
bende allah izin verirse 2014 ekim annesi olucam.. Topiginizde hayırlı olsun

canımmmmm hoşgeldinnnnnnn

napıcaz ya, en azından 12. haftaya kadar bir gelseydik . Rapor mu alsam ne yapsam benim çok karnım , kasığım , belim ağrıyor , sende de var mı yoksa benim mi ağrım fazla . ilk başlarda yoktu, bu hafta arttı

napıcaz ya, en azından 12. haftaya kadar bir gelseydik . Rapor mu alsam ne yapsam benim çok karnım , kasığım , belim ağrıyor , sende de var mı yoksa benim mi ağrım fazla . ilk başlarda yoktu, bu hafta arttı

benimde adetime 10 gün kala göğüs ve kasık ağrım başladıı 3 gün önce hafifledi daha.şimdide ara ara oluyo hala bazen.Hatta sağ kasığımda ağrı olduğu için doktor kontrolümü 2 gün öne aldım :-/

bak seninde başlarda olmuş, şimdi hafiflemiş maşallah, eeeeeee benim niye hafiflemiyo artıyo . 18 inde randevum var Allahım ne olursun yardım et

tmm gelince yazacam canım evet 1 saat

evet cuma randevusu olan kalabalıktan biride benim

Ozaman çıkar çıkmaz Bebişinden haber veriyorsun bize tammı :)) merakla bekliyorum ben burada senide. Son yarım saatiniz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
bak seninde başlarda olmuş, şimdi hafiflemiş maşallah, eeeeeee benim niye hafiflemiyo artıyo . 18 inde randevum var Allahım ne olursun yardım et

Tatlım 18ine daha cok var. Arayıp sorsan yada erkenemi alsan randevuyu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…