Bilmiyorum ki benim bebişin kalbi cok net duyulmuyordu oyle gümbür gümbür atmadı yani. Doktor yeni yeni oluşuyor bidahakine daha net duyarız dedi. Senin bebişin daha yeni oluşuyordur kalbi muhtemelen duyulmaz. Ama Rabb'im neylerse güzel eyler. Belki de duyarsın :)) bazı hamileler 5,5 haftalıkken duymuşlar çünkü
bende Allah izin verirse 2014 ekim annesi olucam..topiginizde hayırlı olsun
sevgili ekim anneleri Allah kısmet ederse bende sizlerle beraber ekimi dört gözle bekleyeceğim:) hepinize sağlıklı günler...
bakalım bi süpriz yapar belki bize :) inşallah vajinal ultrasonla bakmak istemez çok tırstığım bi alet o yaa
sevgili ekim anneleri Allah kısmet ederse bende sizlerle beraber ekimi dört gözle bekleyeceğim:) hepinize sağlıklı günler...
Benden istemedi ama istesede baktırırım. Evet birşey olur falan diyorlar ama olsa doktor oradan bakmazdı bence. Onların zaten düşme ihtimalleri vardı, alet bahane oldu. Bende ilk kesede onunla baktırmıştım mecbur. Aletin can sıkıcı bir görüntüsü var ama sen onunla bakmak isterse doktorun bebişini düşün. Bide soyle birsey var vajinal ultrasonla rahim içi cok daha net gözüküyormuş. Neyse belkide onunla bakmazlar bellimi olur sen bebişini düşün son 50 dakika. Güzel haberlerle gel buraya tammı bekliyorum ben seni :))
benimde 11 ve 5+2 bakalım neler olacak hayırlı haberlerle geleim inşallahhhhcanım benim stres yapmanın aksine çok mutluyum bugün onu göreceğim için :) duaların için allah razı olsunn :-*
gelir gelmez ne olup bittiğini yazıcam hemen.bugün 5+3 günlüğüz.sadece kesemizi görürüz herhalde
bende allah izin verirse 2014 ekim annesi olucam..Topiginizde hayırlı olsun
Günaydın ve teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldin bu arada :)
teş ederimmmm....hoş buldum :)
Valla uykum yok ama ayakta kalmak belimi çok zorluyor. Ben de öğrencilerime sık sık alıştırma verip oturmayı deniyorum. Bazıları hiç memnun değil ama napayım. Zaten yine de mecbur her sorularında tekrar tekrar kalkıyorum
benimde 11 ve 5+2 bakalım neler olacak hayırlı haberlerle geleim inşallahhhh
canımmmmm hoşgeldinnnnnnn
napıcaz ya, en azından 12. haftaya kadar bir gelseydik . Rapor mu alsam ne yapsam benim çok karnım , kasığım , belim ağrıyor , sende de var mı yoksa benim mi ağrım fazla . ilk başlarda yoktu, bu hafta arttı
benimde 11 ve 5+2 bakalım neler olacak hayırlı haberlerle geleim inşallahhhh
canımmmmm hoşgeldinnnnnnn
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza da alın inşallah :)
Hoşgeldiiinnnnn :)) Rabbim sağlıklakucaguna almayı nasip etsin inşallah. Ilk hamileliğinmi?
tmm gelince yazacam canım evet 1 saatay süper 1 gün var aramızdaaa :)
sende gelir gelmez yaz canımm bekliyo olucazzz
senindemi randevun bugun :))
benimde adetime 10 gün kala göğüs ve kasık ağrım başladıı 3 gün önce hafifledi daha.şimdide ara ara oluyo hala bazen.Hatta sağ kasığımda ağrı olduğu için doktor kontrolümü 2 gün öne aldım :-/
tmm gelince yazacam canım evet 1 saat
evet cuma randevusu olan kalabalıktan biride benim
bak seninde başlarda olmuş, şimdi hafiflemiş maşallah, eeeeeee benim niye hafiflemiyo artıyo . 18 inde randevum var Allahım ne olursun yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?