2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
5+2 günlük canım. doktor 5 haftalık dedi. vajinal ultrason ile baksak görürüz ama sana rahatsızlık vermek istemiyorum dedi.1 hafta sonra zaten normal ultrasonla görürüz dedi. Allah o zamana kadar sabır versin .

Kamuran diye bir arkadasımız varya onunda mesela sadece kesesi gözüktü oda hemen hemen aynı haftalardasınız o arkadasımızlada. Yani sen sıkıntı yapma. Evet muhtemelen gözükürsün vajınadan bakınca? Sizin bebişler peki Nazlı bence hemen göstermiyorlar kendilerini :)

Kamuran, sen le ben komşu muyuz yoksa ayrıca bak o hastane baya test falan yapmış ben özele gidiyorum ama, test mest yapmadı, tansiyonumu ölçtü , tartıldım , ultrasyona baktı iş bu ,
Tahlil için devlete, ultrason kontrolü için özele gidicem artık napıyım:)
Sen de mi buralardasın:)
Hangi hastaneye gidiyorsun?

Kamurancım ben bugün doktora gittim 5+2 günlüğüz.sadece keseyi gördüm bebek için 1 hafta sonra gel dedi.sana da öyle söylemiş sanırım .sen nezaman gideceksin .yani kaç günlükken ?

ayy cnm cok sevindim yaa:)) walla bnde 3. gündü dün kendim yaptım yine nerdeyse iğnelerin izi bile belli diil:) vücudumuzu bizden iyi kmse tanıyamaz en iyisi kendimizin yapmasıı tbrikk ederim cnm:))

bu zamanda böyle naz varsa işimiz var ileride :) yok çok rahatladım inan ki. Burası bana çok iyi geliyor .burası olmasa şimdi kamuran arkadaşımızın da aynı durumda olduğunu bilmeyecektim.

evt cnm kan tahlillerine Lütfü Kırdar a gidiyorum , gülen tıp a gittim fakat Maltepe hastanesi içinde iyi yorumlar duyuyorum

5. haftada vajinal bakarsa yolk sac da embriyo da görünür cnm...bende 2 kere bos gebelik gecirdim maalesef ikisinde de yolk sac olusmadı hep de vajinal bakıldı...

kızlar biz geldik son adet tarihini girdi önce ultrasona kesemizi gördük şükürler olsun artık hamilesin diyebiliriz dedi 17sine randevu verdi. ama ben 17 sine araştırma hastanesindeki nöroloji doktoruma gidecem orda kadın doğuma giderim herhalde.
ultrsonda yazılanlara göre
kese boyutu :0,96 cm
gebelik haftası :5 hafta 0 gün
beklenen doğuö :17/10/2014

Allah'ım tüm isteyenlerede nasip etsin en kısa zamanda sağlıkla alalım kucağımıza
bu arada bu hafta tahmini doğum ultrasona yazdı ya ultrason cihazının hesaplayıcılarına göre galiba

Kamurancım ben bugün doktora gittim 5+2 günlüğüz.sadece keseyi gördüm bebek için 1 hafta sonra gel dedi.sana da öyle söylemiş sanırım .sen nezaman gideceksin .yani kaç günlükken ?
Ben de önümüzdeki hafta cumartesi gidicem canım. Bana da aynısını söyledi. 6+6'lıkken gidiyorum yani:)

hadi bakalım güzel haberlerle gel inş. bu arada kasık ağrısı bende günden güne artıyor sanki , progesteron mu yapıyor acaba?

Canım evvelki gün dün doktora gitmiştin galiba,progesteron vermiş ama sen çaloşıyorsun.Bu durumda sana 10günlük rapor da yazması iyi olurdu, ayaklarını yüksek tutup uzanmak kasık ağrılarına da iyi gelirdi aslında:)

merhaba teyzecikler biz geldik :)

annem sadece kesemi görebildi çünkü ben daha 10.8 mm bişeymişim :)
bir sonraki kontrolde kalp atışımı duyabilirmiş :)
ben 8 haftalık olana kadar annemle babamın görüşmesi yasakmış yüzük kardeşliği yapacaklarmış :)
Annem telefonunun kablosunu evde unuttuğu için ilk pozumu sizlerle paylaşamıyor ama en kısa zamanda paylaşacak :)
kocaman kocaman öpüyorum sizi ve diğer minik kardeşlerimi :)))

gözünaydın tatlım benimde muhtemel doğum tarihi 3 ekim yazıyor kağıtta :)
bizde kesemizi gördük sadece 1 hafta sonra kalp atışımızı duyacakmışız.
Ama benden bir sürü tahlil istedi onları yaptırıp gel dedi ama ben oraya değil başka doktora devam edeceğim.
Kasık ağrıları normalmiş.Bulantım olursa diye emedur ilaç verdi sabah aç karnına al dedi.Folic plus içiyorum onu da günde 2 ye çıkardı ben sadece sabahları 1 tane alıyordum.öyle işte çoooookkkk mutluyummm canlarrrrr :)

maşallah arkadaşım hayırlı olsun,

Yüzük kardeşliği çok hoşmuş, Allah iyiliğini versin :)))
Gözünüz aydın canım, Allah daim etsin...

rapor yazmadı cnm ya , dinlen bile demedi. ben çalışıyorum bütün gün masa başında oturuyorum. ayaklarımıda bir tabure ayarlayım da uzatayım bari, Crinone jel verdi

ayyy yerim ben sizi maşallah size

Canım gözün aydın:)
Ben kese boyutumu bilmiyorum Pis doktor söylemedi hiçbir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…