2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben son bir haftadır burnum tazıdan beter oldu, kokulardan nefes alamıyorum nerdeyse
Çıkarmam olmadı ama midem kapanıyor gittikçe,et,tavuk,balık,süt ..yazarken bile kötü oluyorum.
Meyve ve krakerle kanka oldum. Böyle zor oluyor ama ben bu gidişle daha önce veremediğim kiloları da vericem:)

Cok sevindim tatlım. Nasıl bu zamana kadar dayandın hala anlamış değilim :)) hadi gözünaydın hergünüz boyle mutlu geçsin inşallah :))

Aynı ben işte :)) okurken bile fena oldum. Evin kokusundan bile nefret ediyorum bazen. Tek yiyebildiğim zevkle, meyve. Meyvelerde bozdum kafayı. Çıkartmam hiç olmadı cok şükür ama midem almıyor him birsey. Bu hiç yararlı birsey değil bebeğimiz için dimi

5. haftada vajinal bakarsa yolk sac da embriyo da görünür cnm...bende 2 kere bos gebelik gecirdim maalesef ikisinde de yolk sac olusmadı hep de vajinal bakıldı...

çok sagol canım inşallah bu defa görürüz bebişleri.. bu arada senin boş gebelikte betan sıkıntılımıydı..benim o zaman biraz geç artıyodu şimdi çok şükür fazlasıyla artıyo.. buda iyi bişeydir dimi?

Yok tatlım ilk üç ay onlar bizim depolarımızdan besleniyorlar, plasenta oluştuktan sonra aynı sofraya oturuyoruz sanırım:)
Benim doktorum şimdilik birşey için ısrar etmiyorum dedi, ama bu kokular beni benden alıyor resmen, şu an apartman boşluğundan patates kızartması kokuyor mesela, sanırsın burnumun dibinde

insallah hayirli haberlerle donuceksin canim kalbini ici i ferah tut cok fazla odaklanma biraz kafani dagit yoksa cok stres olur insan merak etme hersey yolunda insallah

kızlarrr keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı dr rabbim o günleride nasip eder inşallah çok mutluyummmm allahıma binlerce kez şükürler olsunnn

aayyy hayırlı olsun canım

ilk boş gebeliğimde beta yı 2. kere ölçtürmedim ama kesemde de bozulma baslamıstı onda o yüzden anladık sorun oldugunu ama 2. sinde kesemin boyutu olması gerektigi haftada olması gerektigi büyüklükteydi ve beta degerlerimde aynı hızla artıyodu sadece maalesef bebiş olusamadı

ayy çok tatlısın ya maşallah size

üzüldüm şimdi beta artıyo diye saglıklıdır diye düşünmüştüm Allahım bu defa nasip eder inşallah

kızlar keseyi gördük ama bebişi göremedik dr şuan erken dedi küçük o yüzden gözükmüyo dedi bi sorun yoktur dimi..bu durumu yaşayan war mı aramızda aklıma kötü getirmek istemiyorum ama göremeyincede içim rahat etmedi takılıo kafama

üzüldüm şimdi beta artıyo diye saglıklıdır diye düşünmüştüm Allahım bu defa nasip eder inşallah

İgne yada aspirin flan kullaniyomusun cnm? Yani muhtemelen 1 dusuk sonrasi arastirma yapmamislardir ama. Mesela bnde kan pihtilasmasi cikti sende de boyle bi durum var mi yoksa ilk gebeliklerde % 40 zaten bos gebelik olabiliyomus diye dr arastirma geregi duymadi mi?
Evet evet bu sefer insallah hepimizin bebisleri saglikli sihhatli olacak Allahim dualarimizi geri cevirmeyecek insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…