kızlar biz geldik son adet tarihini girdi önce ultrasona kesemizi gördük şükürler olsun artık hamilesin diyebiliriz dedi 17sine randevu verdi. ama ben 17 sine araştırma hastanesindeki nöroloji doktoruma gidecem orda kadın doğuma giderim herhalde.
ultrsonda yazılanlara göre
kese boyutu :0,96 cm
gebelik haftası :5 hafta 0 gün
beklenen doğuö :17/10/2014
Allah'ım tüm isteyenlerede nasip etsin en kısa zamanda sağlıkla alalım kucağımıza
bu arada bu hafta tahmini doğum ultrasona yazdı ya ultrason cihazının hesaplayıcılarına göre galiba
Kızlar ben son bir haftadır burnum tazıdan beter oldu, kokulardan nefes alamıyorum nerdeyse
Çıkarmam olmadı ama midem kapanıyor gittikçe,et,tavuk,balık,süt ..yazarken bile kötü oluyorum.
Meyve ve krakerle kanka oldum. Böyle zor oluyor ama ben bu gidişle daha önce veremediğim kiloları da vericem:)
5. haftada vajinal bakarsa yolk sac da embriyo da görünür cnm...bende 2 kere bos gebelik gecirdim maalesef ikisinde de yolk sac olusmadı hep de vajinal bakıldı...
Aynı ben işte :)) okurken bile fena oldum. Evin kokusundan bile nefret ediyorum bazen. Tek yiyebildiğim zevkle, meyve. Meyvelerde bozdum kafayı. Çıkartmam hiç olmadı cok şükür ama midem almıyor him birsey. Bu hiç yararlı birsey değil bebeğimiz için dimi
insallah hayirli haberlerle donuceksin canim kalbini ici i ferah tut cok fazla odaklanma biraz kafani dagit yoksa cok stres olur insan merak etme hersey yolunda insallah
canım yine uzak ya aynı hastaheneye aynı doktora falan gidebilecegim bi yakınlık olsaydı neyse bakalım burdan haberleşiriz artık..
kızlar biz geldik son adet tarihini girdi önce ultrasona kesemizi gördük şükürler olsun artık hamilesin diyebiliriz dedi 17sine randevu verdi. ama ben 17 sine araştırma hastanesindeki nöroloji doktoruma gidecem orda kadın doğuma giderim herhalde.
ultrsonda yazılanlara göre
kese boyutu :0,96 cm
gebelik haftası :5 hafta 0 gün
beklenen doğuö :17/10/2014
Allah'ım tüm isteyenlerede nasip etsin en kısa zamanda sağlıkla alalım kucağımıza
bu arada bu hafta tahmini doğum ultrasona yazdı ya ultrason cihazının hesaplayıcılarına göre galiba
çok sagol canım inşallah bu defa görürüz bebişleri.. bu arada senin boş gebelikte betan sıkıntılımıydı..benim o zaman biraz geç artıyodu şimdi çok şükür fazlasıyla artıyo.. buda iyi bişeydir dimi?
merhaba teyzecikler biz geldik :)
annem sadece kesemi görebildi çünkü ben daha 10.8 mm bişeymişim :)
bir sonraki kontrolde kalp atışımı duyabilirmiş :)
ben 8 haftalık olana kadar annemle babamın görüşmesi yasakmış yüzük kardeşliği yapacaklarmış :)
Annem telefonunun kablosunu evde unuttuğu için ilk pozumu sizlerle paylaşamıyor ama en kısa zamanda paylaşacak :)
kocaman kocaman öpüyorum sizi ve diğer minik kardeşlerimi :)))
aaa birçok kişiye yutulandan veriyorlar bana niye bunu verdiyse
canım benim tüp bebek ve ben de transferden beri crinone kullanıyorum, sıkıntı etme, kullanımı cok zor degıl. Ben 10. haftaya kadar kullanıcam. size düşük riski yüzünden mi veriyolar crinone u?
Canım gözün aydın:)
Ben kese boyutumu bilmiyorumPis doktor söylemedi hiçbir şey
Bana da söylemediResmini verdi gonderdı aman canım onlar iyi olsun da dimi kalp atışını da gorsek de hayırlısıyla
tamam canm:))gerçi ben de yeniyim bu taraflarda ama
ilk boş gebeliğimde beta yı 2. kere ölçtürmedim ama kesemde de bozulma baslamıstı onda o yüzden anladık sorun oldugunu ama 2. sinde kesemin boyutu olması gerektigi haftada olması gerektigi büyüklükteydi ve beta degerlerimde aynı hızla artıyodu sadece maalesef bebiş olusamadı
kızlarrr keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı dr rabbim o günleride nasip eder inşallah çok mutluyummmm allahıma binlerce kez şükürler olsunnn[/QUOTE
maşallah canım... allah bize de keseyi görmeyi bebişin kalp atışlarını duymayı büyütmeyi kucağımıza almayı nasip etsin..
ben de gidecem de randevu ve izin alırsam ona göre.. şuan heyecandan çıldırıyorum..
Yüzük kardeşliği çok hoşmuş, Allah iyiliğini versin :)))
Gözünüz aydın canım, Allah daim etsin...
kızlarrr keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı dr rabbim o günleride nasip eder inşallah çok mutluyummmm allahıma binlerce kez şükürler olsunnn[/QUOTE
maşallah canım... allah bize de keseyi görmeyi bebişin kalp atışlarını duymayı büyütmeyi kucağımıza almayı nasip etsin..
ben de gidecem de randevu ve izin alırsam ona göre.. şuan heyecandan çıldırıyorum..
amin canım.. o heyecan yok muu gerçekten insan aklını yitirecek gibi oluyo düşündükçe biz bu 9 ayı nasıl geçiricez bu merak ve heyecanla hiç bilmiyorum :))
üzüldüm şimdibeta artıyo diye saglıklıdır diye düşünmüştüm Allahım bu defa nasip eder inşallah
ayyy yerim ben sizimaşallah size
bende 1 senedir burdayım canım.. napalım gurbet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?