gunaydın kızlar,
ben 2 de dr ile bulusacağım inşallah hersey yolundadır.
saglıcakla kalın.
dualarınızı esirgemeyin bizden(
ben de şimdi okuyım dedim ama gözlerim doldu sanırım akşam evde okuyabilicem
Benim eşim tam bi balık hastası:)
Dün sen balık tuttuk yazınca ona söyledim. Hemen nerde tutmuşlar söylesene diyor
Akşam söylerim. Biz de bu yaz izmire doğru gitmeyi düşünüyoruz. Televizyonda görmüş, bi ilçesinde balık tutuyorlarmış. Orayı aklına koymuş
Âmin canım inşallah..
Senin de mi tiroidin var bilmiyordum. Geçmiş olsun dicem ama eğer hamilelikten önce de varsa ömür boyu süren bir şey bu:) kaç mg kullanıyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzel ne iyi yapmışsınız , doğayla iç içe severim ben de :) bizim kaçacak yerimiz ancak annemler , orada da zaten deniz yok sadece bahçe içinde 2 katlı evleri var.
Kızlar nete içinizde ki miniğin hafta hafta gelişîmi yazın mynetten bir sayfa olacak karşınıza çıkan orada içimizde ki bebeğin konuşmaları var bir okuyun istedim cok cok güzel paylaşımlar yazmış hafta hafta :)
Biz de yatak odasına park yatak alalım diyoruz. Doğum masraflarını atlatırız 1 yaşını doldurana kadar da odasını yaparız düzenleriz diye düşündük :) Mama sandalyesini, bebek arabasını doğumdan sonra alıcaz. Şimdi sadece park yatak ve salonda yanımızda olabilmesi için sallanan yer beşiklerinden alıcam:)
Senin dediğin gibi dolabını falan doğumdan sonra alırız artık odasını yapmaya başlayınca :))
Ben geçen gün pazarda gördüm , çok hoşlardıama işte kumaşlarına güvenebilir miyiz ? orda biraz kararsızlık var
Slm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)
Tşk ederim canim insss bu saglikli gozukuyor cok sukur zaten dusugun sebebi yoktu normaldi herseyim Allah hayirlisini versin dr lar 2. Saglikli olur demisti dun 4+6 da bhcg 1240 cikti Allahim korusun seni bebişimm... dua edin kizlarrAaaaa tebrik ederiiiiim, harika bir haber. Hayırlı, sağlıklı bir süreç diliyorum arkadaşım.
Yaban tv de Cem Kaptan'ın programını izlediyse genelde Mordoğan'da tutuyor onlar. Karaburun'dan daha öncedir Mordoğan. Bir sor istersen Mordoğan mıymış?
Yazın normalde diğer yazlıkta oluyoruz biz, Marmaris tarafta. Orada da var balık noktalarımız ama bu yaz sıkıntı olur bana, çünkü çok arı oluyor. Eşim dalıyor, ben oltayla. Ama artık zor dalar, dalsa da uzaklaşamaz, sık sık yoklar beni.Olmadı balıkçı arkadaşlardan destek alacağız artık bu yaz.
evet canım, hatta bebiş yapmamız yasaktı sonra değerlerim normale dönünce doktor amcası izin verdi o da hemen geliverdi
Canım ben 50'lik kullanıyorum. Haftanın 3 günü günde 1 tane 4 günü 2 tane içiyorum. Senin nasıl?
Ben de değerlerim normale dönünce bebek yapma çalışmalarına başladık. İlk ay olmadı. İkinci ayda oldu çok şükür :) İlk ayda olsaydı eylülün başında doğum yapacaktım :))) Kısmet artık :)
Ben de 25 mg kullanıyorum. Her gün bir buçuk alıyorum. Bu aya kadar yetiyordu. Şimdi sonuçlarımı bekliyorum. Bakalım hala yetiyor mu?
Bi de sana şunu sorucam. Kanını sabah mı veriyorsun? Mesela gün içerisinde yetiyor mu bize bu ilaç? Bunu nasıl bilicez ki. Ben bu yüzden dün öğleden sonra verdim. Bakalım ne çıkacak.. Sonuçta bize ertesi güne kadar yetmesi lazım bu ilacın...
site adresini verir misin cnm bulamadım ben
http://kadin.mynet.com/gebelik-aile...eki-minigin-hafta-hafta-gelisimi.html?start=5
google a içinizde ki miniğin hafta hafta gelişimi yazınca mynetli olan sayfaya girdiğinizde de buluyorsunuz canım. linki göstermek inşallah yasak değildir
Aynen bende öyle düşünüyorum , park yatak değilde güzel bir karyola alayım diyorum odama koyarım üzerine cibinlik mis gibi olur :) he birde sepet alırım oyuncak falan kayarım süslerim , 3 çekmeceli büyük şifonyerim var onuda kızıma tahsisi ederim , 1 yaşında da Rabbim izin verirse bebek odası değil çocuk odası yaparım nasılll ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?