- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Yok kız 5 aylik olcan NE 6si😊
Telefonumda bi uygulama var 20. Hafta için 5. Ayın son haftası diyor. Hayt sonra dedim nasıl oluyor ya nete yazdım gebelikte 6. Ay hangi haftalar arası diyince 21-24. Haftalar arasında 6. Ay diyor yani 6. Aya giriyoruz :))
Telefonumda bi uygulama var 20. Hafta için 5. Ayın son haftası diyor. Hayt sonra dedim nasıl oluyor ya nete yazdım gebelikte 6. Ay hangi haftalar arası diyince 21-24. Haftalar arasında 6. Ay diyor yani 6. Aya giriyoruz :))
Acaba bendeki kasintiyi da mi bebeyagi yapti ya:)
Olabilir kanka:) sonradan farkettim ben, onu kullanana kadar yoktu bende, sonra birden kaşınınca arkadaşlarım da daha çok erken şimsi çatlıyor olamazsın demişti.
Ay kızlar günlerdir giremiyorum. Bilseniz neler oldu? 1 haftadır kasıklarım ağrıyordu, cuma sabah şiddetlendi. Her adım atışımda batmaya, sancı yapmaya başladı. Doktorumu aradım "iki ihtimal var ya idrar yolları enfeksiyonu ya da yorgunluk kaynaklı düşük tehdidi" dedi ben yıkıldım zaten. Apar topar hastane tahlil vs. Şimdi ilaç kullanıp yatıyorum. Aksi gibi kayınvalidemlere gittim. Dün gece de eşimin amcasını kaybettik. Onlar cenaze evine ben de hooop tekrar kendi evime.
Yarın da gidip rapor alıcım önümüzdeki hafta için :18:
Ayy canim cok gecmis olsunpeki tahlil sonuclari nasil cikti enfeksiyon var mi yada Allah korusun kese etrafinda kanama flan son durum ne?
Telefonda hangi programi kullaniyosun canim
Çok şükür plasentada kanama vs yok. Idrar değerlerim yüksek çıktı. Dr kum döküyor olabilirsin deyip ilaç yazdı temizlemesi için. Ama biraz hareket edeyim hemen ağrılarım artmaya başlıyor. Korkuyorum yerimden kalkmaya
bebeğim&ben uygulaması var canım indirdim orada hafta hafta gebeliğimi takip ediyorum bide Türkcel'in uygulaması var 9 ay 10 gün diye oda mesaj atıyor sürekli bilgilendiriyor güzel oluyor
Ay kızlar günlerdir giremiyorum. Bilseniz neler oldu? 1 haftadır kasıklarım ağrıyordu, cuma sabah şiddetlendi. Her adım atışımda batmaya, sancı yapmaya başladı. Doktorumu aradım "iki ihtimal var ya idrar yolları enfeksiyonu ya da yorgunluk kaynaklı düşük tehdidi" dedi ben yıkıldım zaten. Apar topar hastane tahlil vs. Şimdi ilaç kullanıp yatıyorum. Aksi gibi kayınvalidemlere gittim. Dün gece de eşimin amcasını kaybettik. Onlar cenaze evine ben de hooop tekrar kendi evime.
Yarın da gidip rapor alıcım önümüzdeki hafta için :18:
Dogru canim 20. Hafta bittiginde 5 ayi bitirmis oluyosun 6. Aya giriyosun masallah:)
Sağol canım, hayatımda ilk defa geliyor başıma. Bebeğim iyiydi çok şükür, onu görünce rahatladım biraz. Görene kadar ağlamaktan perişan olmuştumHayy Allah canim yaa cok uzuldum kum dokmek cok sancili bi durummus bazi yakinlarimdan biliyorum insallah en kisa zamanda duzelirsin Allah sukur ki plasentada kanama yok bence bikac gune gececek ilaclarininkullanip dinlenmeye bak canim dualarimiz seninle
Canım Çok çok geçmiş olsun aslında bu dönemde dinlenmen gerekiyor ama Rabbim korusun kuzunu cok üzülüp cok ağlamamaya çalış Başınız sağolsun. Kum dökmek kötü birsey olsa gerek inşallah Rabbim ağrılarını keser hemen
Çok teşekkür ederim hazırlıklı gitmiş olurumokadar uzun süreceğini hiç bilmiyodum. Peki sence özel hastane mi devletmi farkı olur mu dersin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi :)) hey gidi günler hey 6. Aya giriyoruz yakında :)
Ben tam ilaçtı film di boyutuna gelmiştim ki hamile kaldım eşim sperm testi vericek diye o kadar üzülüyodu ki ya sonuç kötü çıkardada ben kendimi eksik hissedersem diye her ay bir umutla başlayıp hüsrana uğradık her gece ağladım allahım dedim ne olursun banada nasip et dualar tespihler sureler rabbim kabul etsin eşimle en son yan yana şükür namazı kılıp rabbimden istedik her akşam yasin okudum rabbim kabul etti o pozitifi silik gördüğümde kimseye bişey demedim o gece uyuyamadım zaten ertesi gün kanda doğrulanınca eşime söyledim ikimizde ağladık sarıldık şükürler olsun nasip oldu binlerce şükür şimdi tek dileğim evladımı sağ sağlim kucağıma almak canım inşallah rabbim onada izin versin isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin mucizelerini göndersin
Sağol canım, hayatımda ilk defa geliyor başıma. Bebeğim iyiydi çok şükür, onu görünce rahatladım biraz. Görene kadar ağlamaktan perişan olmuştum
Tahmin edebiliyorum canim neler hissettigini ama artik iyi dusunup calismayip cookkk dinlenmen bebisi de yormaman lazim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?