2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yok kız 5 aylik olcan NE 6si😊

Telefonumda bi uygulama var 20. Hafta için 5. Ayın son haftası diyor. Hayt sonra dedim nasıl oluyor ya nete yazdım gebelikte 6. Ay hangi haftalar arası diyince 21-24. Haftalar arasında 6. Ay diyor yani 6. Aya giriyoruz :))

Telefonumda bi uygulama var 20. Hafta için 5. Ayın son haftası diyor. Hayt sonra dedim nasıl oluyor ya nete yazdım gebelikte 6. Ay hangi haftalar arası diyince 21-24. Haftalar arasında 6. Ay diyor yani 6. Aya giriyoruz :))

Dogru canim 20. Hafta bittiginde 5 ayi bitirmis oluyosun 6. Aya giriyosun masallah:)

Ay kızlar günlerdir giremiyorum. Bilseniz neler oldu? 1 haftadır kasıklarım ağrıyordu, cuma sabah şiddetlendi. Her adım atışımda batmaya, sancı yapmaya başladı. Doktorumu aradım "iki ihtimal var ya idrar yolları enfeksiyonu ya da yorgunluk kaynaklı düşük tehdidi" dedi ben yıkıldım zaten. Apar topar hastane tahlil vs. Şimdi ilaç kullanıp yatıyorum. Aksi gibi kayınvalidemlere gittim. Dün gece de eşimin amcasını kaybettik. Onlar cenaze evine ben de hooop tekrar kendi evime.
Yarın da gidip rapor alıcım önümüzdeki hafta için :18:

Olabilir kanka:) sonradan farkettim ben, onu kullanana kadar yoktu bende, sonra birden kaşınınca arkadaşlarım da daha çok erken şimsi çatlıyor olamazsın demişti.

Yaa ben lieracran once bebeyagi kullaniyldum ama hatirlarsin konusmustuk ya senle kasintidan oluyodum resmen hatta gogsum isilik flan oldu sukur gecti simdi o kasintila:)

Ayy canim cok gecmis olsun peki tahlil sonuclari nasil cikti enfeksiyon var mi yada Allah korusun kese etrafinda kanama flan son durum ne?

Ayy canim cok gecmis olsun peki tahlil sonuclari nasil cikti enfeksiyon var mi yada Allah korusun kese etrafinda kanama flan son durum ne?

Çok şükür plasentada kanama vs yok. Idrar değerlerim yüksek çıktı. Dr kum döküyor olabilirsin deyip ilaç yazdı temizlemesi için. Ama biraz hareket edeyim hemen ağrılarım artmaya başlıyor. Korkuyorum yerimden kalkmaya

Telefonda hangi programi kullaniyosun canim

bebeğim&ben uygulaması var canım indirdim orada hafta hafta gebeliğimi takip ediyorum bide Türkcel'in uygulaması var 9 ay 10 gün diye oda mesaj atıyor sürekli bilgilendiriyor güzel oluyor

Hayy Allah canim yaa cok uzuldum kum dokmek cok sancili bi durummus bazi yakinlarimdan biliyorum insallah en kisa zamanda duzelirsin Allah sukur ki plasentada kanama yok bence bikac gune gececek ilaclarininkullanip dinlenmeye bak canim dualarimiz seninle

bebeğim&ben uygulaması var canım indirdim orada hafta hafta gebeliğimi takip ediyorum bide Türkcel'in uygulaması var 9 ay 10 gün diye oda mesaj atıyor sürekli bilgilendiriyor güzel oluyor

Himm dur bende bakiyim hemen turkcelinkini de bilmiyodum onu da merak ettim bak simdi:)

Canım Çok çok geçmiş olsun aslında bu dönemde dinlenmen gerekiyor ama Rabbim korusun kuzunu cok üzülüp cok ağlamamaya çalış Başınız sağolsun. Kum dökmek kötü birsey olsa gerek inşallah Rabbim ağrılarını keser hemen

Sağol canım, hayatımda ilk defa geliyor başıma. Bebeğim iyiydi çok şükür, onu görünce rahatladım biraz. Görene kadar ağlamaktan perişan olmuştum

Ya ben rahatım diye hareketlerime de hiç dikkat etmiyordum, özenmiyordum kendime. Ders oldu bu da bana. Zaten beni götürmediler, lafını bile ettirmediler gitmenin

Bende o kadar surecegini bilmiyodum ama cok bilgilendirici bir ultrason oluyor.
Ben bu konuda profesor olan birinde muayene oldum.
Ailecek gittik,genetik hastaliklar konusunda bilgi sahibi olduk.
Su ana kadar heo ozel hastaneye gittik,
hic devlet hastanesine gitmedim.O yuzden ordaki ultrason prosedurlerinin
nasil oldugunu bilmiyorum.

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi :)) hey gidi günler hey 6. Aya giriyoruz yakında :)

Evet damlacim hala inanamiyorum ben bugun 17. Hftaya giriyorum ve ruyada gibiyim saka gibi geliyo hersey...dun hava yine cok guzeldi 1 sa yuruyus yaptim deniz kenarinda millet denize giriyodu cok kiskandim walla:) ve farkettim ki artik gobegimi saklayamiyorum esofmanimin ustu bile kapanmiyo artik:) 10 gun once gittigimde 100 gramdi minnak hergecen gun buyuyolar keske bian once dogsalar daa guzel melek yuzlerini bi gorebilsekk cok heyecanliyimm benn

çok şükür rabbim meleklerimizi bize gönderdi işallah isteyen herkezin olur.
slm kızlar nasılsınızz kızlar kartal1126 gören varmi geçen kanaması olduğunu yazmıştı ondan beri görmedim çok merak ettim haberi olan var mi acaba işallah iyidirr kızlar geçen temizlik yaptım yoruldum 1 gün oğlumu hissedemedimm koktum sonra dinlendim süt içince hareketlendi oğlum demek ki biz yorunca bebişlerde yoruluyor uyuyorlar yorulunca galiba. şimdi kıpır kıpır maşallah kocaman olduk teyzeleri tekmede atıyoruz artıkk

Sağol canım, hayatımda ilk defa geliyor başıma. Bebeğim iyiydi çok şükür, onu görünce rahatladım biraz. Görene kadar ağlamaktan perişan olmuştum

Tahmin edebiliyorum canim neler hissettigini ama artik iyi dusunup calismayip cookkk dinlenmen bebisi de yormaman lazim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…