2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Anladım canm saol yardımın için bakalım salıya kadar düşünmem lazım artık. İnşallah bi kız bi erkek olur içimden öyle geçiyo ama tabiki sağlıklı olmaları en önemlisi helede kanamalarımdan sonra yeterince korku yaşadım Allah kimseye yaşatmasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rica ederim canım, bebeyağı bende kaşıntı yapmıştı canım sende deolursa aklında bulunsun olur mu? Daha önce yoksa ondan olabilir.
Bi deneme yapayım o zaman sonra olmadı başka bişey bakarım
kızlar iyi pazarlar ben iki gündür net hissediyorum bebeğimi göbek deliğimin altında çok sağlam vuruo
tatlı kuzum benim kıpır kıpr maşaallah

Alla alla benim kızım çok mu sakin ben bi sabah kahvaltı yapınca bağırsak gibi de değil bilmiyorum ama kesin kızım diyemiyorum

sağolun kızlar merak etmıssınız giremedim oturamıyorum bile o akşam doktorum bana döndü ameliyattaymıstı saat kaç olursa olsun gel dedi tabi hemen gittik baktı bebek çok iii hatta gününden önce gidiyo 2-3 gün gecen gıttıgımızde bebegın etrafında kanama vardı bu sefer yoktu gelen kanama kırmızıydı kahveye döndü sorun yok dedi. iğne vereyım ıgne yaptır dedı 3 gundur oturamıyorum bıle kalcalaım çok kötu şiş iğneden dolayı olsun evladım için herseye deger kanama hala devam edıyo bılmıyorum boyle devam etcekmı

kızlar nasılsınz? geçmio gibi gelio ama aslında çabuk geçio zaman...ben bir kaç haftadr kilo almaya başladım..zaten biraz kilolu hamile kalmıştım ne olacak bakalım sonumuz.umarım çok şişmem

Bana annem kızıyor daha hissedemiyor musun diye...
Ay yok bende daha bir şey. Bu hafta da geçti. İnşallah haftaya...

Sen de hissedersin canım merak etme:) çok uzun sürmez bu sessizlik :) kısa zamanda minik pıtışlar hissedilir :) çok tatlı bir duygu:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canim alla sana ve bebegine acil şifalar versin

Canım sende git bence denize en yakın zamanda. Doktoruna sor bence girme konusunu yüzme bizim için cok yararlıymış. Evet baya baya büyüdü artık biz son gittiğimizde 210 gramde şimdi baya olmuştur :)

Guzel anneler bebeginizin hareketlerini 18 haftadan sonra bi kelebek cirpintisi gibi ilerleyen haftalarda yani 20 22 haftalardan sonra tekme seklinde olcak biraz daha sabretmemiz lazim

İyi akşamlar kızlar 😊 bi kaç gündür yazamadim umarım hepiniz iyisinizdir. 14.haftamiza girdik biz şükür bi problemimiz yok ama cinsiyetimizi öğrenemedik heyecanla 2 haftanın geçmesini bekliyoruz 😊

Geçmiş olsun canım.iyice dinlen Allahın izniyle iyilesirsin 😊

Kızlar çarşamba günü saat 14.30 a rendavu aldim inşallah cinsiyetini ogrenirm 16 haftama gircem

Hıçkırınca pıt pıt yapıyor karnım hareket edince dalga oluyor sanki karnımda sende hissedersen yalıma ben ilk 17, haftamda hissettim
Hımm, o zaman haftaya değil sonranki haftaya belki.

Sen de hissedersin canım merak etme:) çok uzun sürmez bu sessizlik :) kısa zamanda minik pıtışlar hissedilir :) çok tatlı bir duygu:))

İnşallah canım yaa, bekliyorum...

Guzel anneler bebeginizin hareketlerini 18 haftadan sonra bi kelebek cirpintisi gibi ilerleyen haftalarda yani 20 22 haftalardan sonra tekme seklinde olcak biraz daha sabretmemiz lazim

kızlaaar demin bi pıtpıt hissettim sankiiii =)))))))

Kızlar ya benim doktorum dünkü kontrolümde daha hissedemezsin 15 gün sonra başlarsın yavaş yavaş ama ben hissettim dedim güldü doktorumda yok o bağırsak hareketindir dedi(((

Kızlar ya benim doktorum dünkü kontrolümde daha hissedemezsin 15 gün sonra başlarsın yavaş yavaş ama ben hissettim dedim güldü doktorumda yok o bağırsak hareketindir dedi(((
Canim gebelikte bagirsak problemi cok yasadigimiz icin bebek hareketleriyle cok benziyor birazdaha beklememiz lazim gunler cabuk geciyo 8 yillik evliyim allah kismet ederse 3.cu cocugumu kucagima alcam yillar geciyor

Kızlar oğluşlarınız hayırlı olsun sağlıkla alın kucaklarınıza yavrularınızı[/QUOTE]

Sağolasın arkadaşım, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah.

Eveeeet, biz de hemen onu hayal ettik teyzesi. Kıyıdan, tehlikesiz yerlerden tutarız diye hayal kurduk. Babası ona minnak olta alacakmış. Bence sen de oğlunun hatrına başlarsın balık tutmaya annesi Güzel dileklerin için de teşekkür ederiz. Amin, cümlemizinkini inşallah.

anlamı güzel kendi güzell olsundA HİÇ farketmez aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…