Bende o kadar surecegini bilmiyodum ama cok bilgilendirici bir ultrason oluyor.
Ben bu konuda profesor olan birinde muayene oldum.
Ailecek gittik,genetik hastaliklar konusunda bilgi sahibi olduk.
Su ana kadar heo ozel hastaneye gittik,
hic devlet hastanesine gitmedim.O yuzden ordaki ultrason prosedurlerinin
nasil oldugunu bilmiyorum.
Bi deneme yapayım o zaman sonra olmadı başka bişey bakarımRica ederim canım, bebeyağı bende kaşıntı yapmıştı canım sende deolursa aklında bulunsun olur mu? Daha önce yoksa ondan olabilir.
kızlar iyi pazarlar ben iki gündür net hissediyorum bebeğimi göbek deliğimin altında çok sağlam vuruo
tatlı kuzum benim kıpır kıpr maşaallah
çok şükür rabbim meleklerimizi bize gönderdi işallah isteyen herkezin olur.
slm kızlar nasılsınızz kızlar kartal1126 gören varmi geçen kanaması olduğunu yazmıştı ondan beri görmedim çok merak ettim haberi olan var mi acaba işallah iyidirr kızlar geçen temizlik yaptım yoruldum 1 gün oğlumu hissedemedimm koktum sonra dinlendim süt içince hareketlendi oğlum demek ki biz yorunca bebişlerde yoruluyor uyuyorlar yorulunca galiba. şimdi kıpır kıpır maşallah kocaman olduk teyzeleri tekmede atıyoruz artıkk
çok şükür rabbim meleklerimizi bize gönderdi işallah isteyen herkezin olur.
slm kızlar nasılsınızz kızlar kartal1126 gören varmi geçen kanaması olduğunu yazmıştı ondan beri görmedim çok merak ettim haberi olan var mi acaba işallah iyidirr kızlar geçen temizlik yaptım yoruldum 1 gün oğlumu hissedemedimm koktum sonra dinlendim süt içince hareketlendi oğlum demek ki biz yorunca bebişlerde yoruluyor uyuyorlar yorulunca galiba. şimdi kıpır kıpır maşallah kocaman olduk teyzeleri tekmede atıyoruz artıkk
Bana annem kızıyor daha hissedemiyor musun diye...
Ay yok bende daha bir şey. Bu hafta da geçti. İnşallah haftaya...
Ay kızlar günlerdir giremiyorum. Bilseniz neler oldu? 1 haftadır kasıklarım ağrıyordu, cuma sabah şiddetlendi. Her adım atışımda batmaya, sancı yapmaya başladı. Doktorumu aradım "iki ihtimal var ya idrar yolları enfeksiyonu ya da yorgunluk kaynaklı düşük tehdidi" dedi ben yıkıldım zaten. Apar topar hastane tahlil vs. Şimdi ilaç kullanıp yatıyorum. Aksi gibi kayınvalidemlere gittim. Dün gece de eşimin amcasını kaybettik. Onlar cenaze evine ben de hooop tekrar kendi evime.
Yarın da gidip rapor alıcım önümüzdeki hafta için :18:
Evet damlacim hala inanamiyorum ben bugun 17. Hftaya giriyorum ve ruyada gibiyim saka gibi geliyo hersey...dun hava yine cok guzeldi 1 sa yuruyus yaptim deniz kenarinda millet denize giriyodu cok kiskandim walla:) ve farkettim ki artik gobegimi saklayamiyorum esofmanimin ustu bile kapanmiyo artik:) 10 gun once gittigimde 100 gramdi minnak hergecen gun buyuyolar keske bian once dogsalar daa guzel melek yuzlerini bi gorebilsekk cok heyecanliyimm benn
Geçmiş olsun canım.iyice dinlen Allahın izniyle iyilesirsin 😊Ay kızlar günlerdir giremiyorum. Bilseniz neler oldu? 1 haftadır kasıklarım ağrıyordu, cuma sabah şiddetlendi. Her adım atışımda batmaya, sancı yapmaya başladı. Doktorumu aradım "iki ihtimal var ya idrar yolları enfeksiyonu ya da yorgunluk kaynaklı düşük tehdidi" dedi ben yıkıldım zaten. Apar topar hastane tahlil vs. Şimdi ilaç kullanıp yatıyorum. Aksi gibi kayınvalidemlere gittim. Dün gece de eşimin amcasını kaybettik. Onlar cenaze evine ben de hooop tekrar kendi evime.
Yarın da gidip rapor alıcım önümüzdeki hafta için :18:
Hıçkırınca pıt pıt yapıyor karnım hareket edince dalga oluyor sanki karnımda sende hissedersen yalıma ben ilk 17, haftamda hissettim
İnşallah canım yaa, bekliyorum...Sen de hissedersin canım merak etme:) çok uzun sürmez bu sessizlik :) kısa zamanda minik pıtışlar hissedilir :) çok tatlı bir duygu:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canim alla sana ve bebegine acil şifalar versin
Geçmiş olsun canım.iyice dinlen Allahın izniyle iyilesirsin ��
Sen de hissedersin canım merak etme:) çok uzun sürmez bu sessizlik :) kısa zamanda minik pıtışlar hissedilir :) çok tatlı bir duygu:))
Guzel anneler bebeginizin hareketlerini 18 haftadan sonra bi kelebek cirpintisi gibi ilerleyen haftalarda yani 20 22 haftalardan sonra tekme seklinde olcak biraz daha sabretmemiz lazim
kızlaaar demin bi pıtpıt hissettim sankiiii =)))))))
Canim gebelikte bagirsak problemi cok yasadigimiz icin bebek hareketleriyle cok benziyor birazdaha beklememiz lazim gunler cabuk geciyo 8 yillik evliyim allah kismet ederse 3.cu cocugumu kucagima alcam yillar geciyorKızlar ya benim doktorum dünkü kontrolümde daha hissedemezsin 15 gün sonra başlarsın yavaş yavaş ama ben hissettim dedim güldü doktorumda yok o bağırsak hareketindir dedi(((
Demek senin de oğlun olacak:) Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin:))) desene bizim bebişler babalarıyla her hafta balığa giderler artık:) sen de balık tutarsın:) ben kitap okurum artık:) eşim balık tutarken çabuk kitap bitiriyorum :))))
Biliyo musun çok güzel l bsymiş oynamak dans fln sen mutlu olunca bebekte hssedermiş ben 8 aylıktım halay çekiodum valla 😁
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah:) benim de erkek.. ben erkeklerde genelde klasik isimleri severim kızlarda değişik isimleri daha çok beğenirim.ben Cem koymayı düşünüyorum meselaSen ne tarz isimler seversin ona göre tavsiye de bulunalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?