o sorun bendede var canım jep kız beklemıs ıstemıstım ısmıde hazırdı erkek olcagını ogrenınce hıc ısım konduramıyorum ya bulmaıyorum sankı erkek ısmı daha mı az ne toprak aras yaman cınar ruzgar bunlar hosuma gıdıyo benım ama bakıcaz artık
Kızlar ya benim doktorum dünkü kontrolümde daha hissedemezsin 15 gün sonra başlarsın yavaş yavaş ama ben hissettim dedim güldü doktorumda yok o bağırsak hareketindir dedi(((
Eveeeet, biz de hemen onu hayal ettik teyzesi. Kıyıdan, tehlikesiz yerlerden tutarız diye hayal kurduk. Babası ona minnak olta alacakmış. Bence sen de oğlunun hatrına başlarsın balık tutmaya annesiGüzel dileklerin için de teşekkür ederiz. Amin, cümlemizinkini inşallah.
kızlaaar demin bi pıtpıt hissettim sankiiii =)))))))
Aa Sağol canim valla ben de hc bilmiyorm nerelerde guzel kaliteli seyler var..bahar ve aziz bebe ha, hemen not ediyorumBugün kocacıkla biraz bebiş kıyafetlerine bakınalım dedik. Kız çocuklarının kıyafetleri nasıl albenili, insanın hepsini alası geliyor. Kız doğursaydım batardım kesin
Bebişe birşey almadık ama kendime LCWden denizde sörf yapan bebiş baskılı hamile bodysi aldım. Şimdilik biraz bol. Defactodan da pembe mavi ekoseli tunik gibi incecik bir gömlek aldım. Bu ara hep bol bol gömlekler giyiniyorum zaten, içine de beyaz body, çok rahat oluyor hamile taytıyla. Yazın zaten elbise giyiniriz herhalde, o sıcaklarda başka birşey çekilmez. Kankam da eylülde doğum yapmıştı, acayip şişmişti yaza denk geldiğinden. Ben de top gibi olacağım galiba
İzmir'deki arkadaşlarım, kankam tekstilci. Kemeraltındaki mağazalardan Bahar bebenin ve Aziz bebenin ürünlerini al, onlar kaliteli dedi bana. Henüz o bebek mağazalarına bakmadım, çok da anlamıyorum ama uzun kollulardan al dedi. Sıcaklarda Kemeraltı hiç çekilmez, şimdiden almak lazım aslında.
Arkadaşlar merhaba.. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum fakat yazma fırsatım olmuyor fazla...
Bende ekim annesi olacağım inşallah.. Fakat ikili testimde biyokimyasal risk çıktı. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda neler yaptınız??[/QUOTE.
Hem biyokimyasal hem de ikili test çok yüksek riskli çıktı benim. Hiç bir şey yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Yaradan hayırlısını versin inşallah(
Arkadaşlar merhaba.. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum fakat yazma fırsatım olmuyor fazla...
Bende ekim annesi olacağım inşallah.. Fakat ikili testimde biyokimyasal risk çıktı. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda neler yaptınız??[/QUOTE.
Hem biyokimyasal hem de ikili test çok yüksek riskli çıktı benim. Hiç bir şey yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Yaradan hayırlısını versin inşallah(
hakkınızda hayırlı olanı nasip kısmet etsin rabbim üzme kendini bebeişinide üzmee bu test sonuçları yüzde yüz doğruluk payı yok riskli denilip saglıgıyla doğan bebişlerin örnekleri çok
Kizlar bugun dayanamadik esim isten geldikten sonra doktora gittik eski hastanem gelen yeni doktora hem onu da bi gorelim dedik Allah im ben bugune kadar boyle tatli doktor gormedim bukadar konuskan sevimli guler yuzlu bebisimizin her noktasini tek tek gosterdi anlatti konustu hep bizimle kesinlikle bu doktora devam etmeye karar verdim.bebisimiz maasallah subhanallah cok iyi 14+2 gunluk tum olcumleri guzel kilomuz 99 gr cinsiyetimizde buyuk bi ihtimal erkek yani ruyam dogru cikti dun gece ruyamda oglumuz olacagini ogrenmistim ve sunnetliydi Allah nasip ederse "Muhammed" imiz geliyo Rabbim peygamber efendimizin ismi hurmetine onu edepli ahlakli hayirli saglikli eylesin insallah cok cok mutluyuz
canım çok sevindimmm iyiki dayanamamış gitmişsiniz :) adıyla yaşasın küçük prens... sağ salim kucağında sevdirsin Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip etsin
Çok şükür plasentada kanama vs yok. Idrar değerlerim yüksek çıktı. Dr kum döküyor olabilirsin deyip ilaç yazdı temizlemesi için. Ama biraz hareket edeyim hemen ağrılarım artmaya başlıyor. Korkuyorum yerimden kalkmaya
Benim doktorum geçen hafta kendi sordu hareketleri başladı mı diye, evet dedim -ki ben 10 gündür hissediyorum çok şükür- o da iyi çok güzel dedi, internette de tüm sitelerde yazıyor, sadece 22ye kadar hissedemezseniz korkmayın diyor. Bakma sen doktoruna, hıh!:)Kızlar ya benim doktorum dünkü kontrolümde daha hissedemezsin 15 gün sonra başlarsın yavaş yavaş ama ben hissettim dedim güldü doktorumda yok o bağırsak hareketindir dedi(((
Eşime söyledim olta alacağınızı. Benim gibi düşünüyorlar diyor:)))) ben istavrit tutuyorum sadece:) yemli tutmadım hiç:) sen de bu halinle olta atma. Eşin atsın sana versin:) biz bazen sahile iniyoruz balığa. Bugün istavrit kaynıyordu ama açıktaydı. Eşim oltasını yanına almamıştı. Deli oldu. Oltamı alsaydım sandal kiralar açılırdık dedi. Kocişim balığa dayanamıyor ya:) inşallah yazın Mordoğan'a geliriz de kocişim bi sürü balık tutar:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aa Sağol canim valla ben de hc bilmiyorm nerelerde guzel kaliteli seyler var..bahar ve aziz bebe ha, hemen not ediyorum
Balık tutan adam sabırlı olur, iyidir. Çocukken öğrensinler sabretmeyi, nasılsa büyüyünce onların da başının etini yiyecek hatunları olacakAyyyy şimdiden kaynanalığa mı başladım ne Zaten erkek annesi arkadaşlarım hemen kaynanalar kulübüne hoşgeldin mesajları atmışlar
Eşim ufakken bisikletle okuldan kaçıp balık tutmaya gidermiş. Babası da balığa meraklı. Yine birgün böyle kaçıp balığa gitmiş ki babası da balıkta. Yakalanmış ama babayı da yakalamışÇocuklar da öğrensin ki babalarına arkadaş olsunlar. Biz her zaman gidemeyiz, çocuklara emanet ederiz babalarını
Bu arada istavrit nasıl tutuluyor ki, tüyle falan mı? Bizim buralarda yok istavrit, hiç bilmiyorum bak.
Oltayı eşim attı birkaç kere ama ben çok istekliydim. O oturduğu yerden attı, ben dolaştım da yakaladım kuzuları.
Mordoğan'ın balıklarını bitirmeyin he
Aa Sağol canim valla ben de hc bilmiyorm nerelerde guzel kaliteli seyler var..bahar ve aziz bebe ha, hemen not ediyorum
Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar :) Hayırlı mesailer :)
Günaydın annecikler ve bebişleri :)) geldi yine Pazartesi. Hepimize iyi bir hafta diliyorum hemencecik geçer gider inşallah bu hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?