2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bugün kocacıkla biraz bebiş kıyafetlerine bakınalım dedik. Kız çocuklarının kıyafetleri nasıl albenili, insanın hepsini alası geliyor. Kız doğursaydım batardım kesin
Bebişe birşey almadık ama kendime LCWden denizde sörf yapan bebiş baskılı hamile bodysi aldım. Şimdilik biraz bol. Defactodan da pembe mavi ekoseli tunik gibi incecik bir gömlek aldım. Bu ara hep bol bol gömlekler giyiniyorum zaten, içine de beyaz body, çok rahat oluyor hamile taytıyla. Yazın zaten elbise giyiniriz herhalde, o sıcaklarda başka birşey çekilmez. Kankam da eylülde doğum yapmıştı, acayip şişmişti yaza denk geldiğinden. Ben de top gibi olacağım galiba

İzmir'deki arkadaşlarım, kankam tekstilci. Kemeraltındaki mağazalardan Bahar bebenin ve Aziz bebenin ürünlerini al, onlar kaliteli dedi bana. Henüz o bebek mağazalarına bakmadım, çok da anlamıyorum ama uzun kollulardan al dedi. Sıcaklarda Kemeraltı hiç çekilmez, şimdiden almak lazım aslında.

aynen bende öylee kız isimlerinde secenek daha cok sanki

Kızların alışverişi daha cafcaflı isim bulma safhası da daha seçenekli oluyo bende ikizlerim için şayet göründüğü gibi bi kız bi erkek olursa Duru ve Doruk düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ya benim doktorum dünkü kontrolümde daha hissedemezsin 15 gün sonra başlarsın yavaş yavaş ama ben hissettim dedim güldü doktorumda yok o bağırsak hareketindir dedi(((

Sen şuanda kaç haftalıksın? Telefondan girdiğim için göremiyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşime söyledim olta alacağınızı. Benim gibi düşünüyorlar diyor:)))) ben istavrit tutuyorum sadece:) yemli tutmadım hiç:) sen de bu halinle olta atma. Eşin atsın sana versin:) biz bazen sahile iniyoruz balığa. Bugün istavrit kaynıyordu ama açıktaydı. Eşim oltasını yanına almamıştı. Deli oldu. Oltamı alsaydım sandal kiralar açılırdık dedi. Kocişim balığa dayanamıyor ya:) inşallah yazın Mordoğan'a geliriz de kocişim bi sürü balık tutar:))))

Aa Sağol canim valla ben de hc bilmiyorm nerelerde guzel kaliteli seyler var..bahar ve aziz bebe ha, hemen not ediyorum

canım çok sevindimmm iyiki dayanamamış gitmişsiniz :) adıyla yaşasın küçük prens... sağ salim kucağında sevdirsin Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip etsin

canım çok sevindimmm iyiki dayanamamış gitmişsiniz :) adıyla yaşasın küçük prens... sağ salim kucağında sevdirsin Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip etsin

Amin canim benim Rabbim e sukurler olsun bizlere oyle buyuk mutluluklar nasip etti ki sonsuz hamdu senalar olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.insallah hepimiz hayirli saglikli kucagimiza alip buyuturuz bigun burada yaramazliklarindan bahsederiz gece uyutmadiklarindan insallah. Benim doktor 10 gun sonra kontrole gel sonrasinda ayda bir gelirsin dedi simdi muayne sonrasi 10 gun kontrol ucretsiz ya bu 10 gune muayne gunu de dahil mi oluyo

Çoook geçmiş olsun Naboo, bebeğinin iyi olmasına çooooookkk sevindim, inşallah güzel bir istirahatle atlatırsın ama doktorunun kum döküyorsundur deyip ilaç vermesine takıldım, bir böbrek doktoruna görünsen iyi olmaz mı acaba?

Kızlar ya benim doktorum dünkü kontrolümde daha hissedemezsin 15 gün sonra başlarsın yavaş yavaş ama ben hissettim dedim güldü doktorumda yok o bağırsak hareketindir dedi(((
Benim doktorum geçen hafta kendi sordu hareketleri başladı mı diye, evet dedim -ki ben 10 gündür hissediyorum çok şükür- o da iyi çok güzel dedi, internette de tüm sitelerde yazıyor, sadece 22ye kadar hissedemezseniz korkmayın diyor. Bakma sen doktoruna, hıh!:)

Balık tutan adam sabırlı olur, iyidir. Çocukken öğrensinler sabretmeyi, nasılsa büyüyünce onların da başının etini yiyecek hatunları olacak Ayyyy şimdiden kaynanalığa mı başladım ne Zaten erkek annesi arkadaşlarım hemen kaynanalar kulübüne hoşgeldin mesajları atmışlar
Eşim ufakken bisikletle okuldan kaçıp balık tutmaya gidermiş. Babası da balığa meraklı. Yine birgün böyle kaçıp balığa gitmiş ki babası da balıkta. Yakalanmış ama babayı da yakalamış Çocuklar da öğrensin ki babalarına arkadaş olsunlar. Biz her zaman gidemeyiz, çocuklara emanet ederiz babalarını
Bu arada istavrit nasıl tutuluyor ki, tüyle falan mı? Bizim buralarda yok istavrit, hiç bilmiyorum bak.
Oltayı eşim attı birkaç kere ama ben çok istekliydim. O oturduğu yerden attı, ben dolaştım da yakaladım kuzuları.
Mordoğan'ın balıklarını bitirmeyin he

Son düzenleme:
Aa Sağol canim valla ben de hc bilmiyorm nerelerde guzel kaliteli seyler var..bahar ve aziz bebe ha, hemen not ediyorum

Evet canım, bunlar mağaza adı değil ama marka adıymış. Kemeraltı'ndaki mağazalarda oluyormuş. Bilirsin oralarda pazarlık önemli. Hemen alma, sor birkaç yere alacağın zaman. Ben organik almak için danıştım ona. Onlar da bir kısım organik çalışıyorlar ama organiğin üzerine de kimyasal boyalar geçiliyor, tam olarak organik bulmak zor dedi. Bilemiyorum nasıl yapmalı. Özdilekte organik bir zıbınlı set bulduk, 30-40 tl gibi bişiydi. Çok ucuz geldi. Bir daha gittiğimde inceleyeceğim organik sertifikası var mı diye. 10 tane olacağına 5 tane olsun ama sağlıklı olsun diye düşünüyorum.

İstavriti çapariyle tutuyoruz. Yani senin söylediğin tüyle:) Mordoğan konusunda da eşim çok iddialı :) bi tane balık olsa onu da kocişim tutarmış:))) bugün de bi adamın elinden oltasını aldı:) 15-16 tane izmarit tuttu:)) herkes 2-3 tane tutuyordu:)))
Bu arada biz kaynana olucaz evet:))) gelinimi ben seçicem:))))))))))

Canim istanbul da oturuyosan avrupa yakasi Eminönü'de Mahmut pasa var orda Hürriyet carsisi var is merkezi hep bebek magazalari var her markayi bulabilirsin aziz bebenin urunleri gercekten çok güzel ama fiyati biraz yuksek.

Günaydın annecikler ve bebişleri :)) geldi yine Pazartesi. Hepimize iyi bir hafta diliyorum hemencecik geçer gider inşallah bu hafta :)

Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar :) Hayırlı mesailer :)

Günaydın annecikler ve bebişleri :)) geldi yine Pazartesi. Hepimize iyi bir hafta diliyorum hemencecik geçer gider inşallah bu hafta :)

Gunaydin sizede nasilsiniz kizlar? Ben bugun ise basladim. Bir haftadir raporluydum. Bugun ruyamda oglumu gordum:)) altini degistirmeye calisiyordum, ne kadar zormus erkek cocugunun altini degistirmek. Sen temizlemeye calisiyosun o fiskirtiyo her tarafi kirletiyo:)) bana anne dedi bi de yaa cok tatliydi:))) kurbanla ugrasiyordu annemler. Sanirim kurban bayramindan bir kac gun once dogum yapmisim ruyamda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…