- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
Bi deneme yapayım o zaman sonra olmadı başka bişey bakarım
Alla alla benim kızım çok mu sakin ben bi sabah kahvaltı yapınca bağırsak gibi de değil bilmiyorum ama kesin kızım diyemiyorum
Gunaydin sizedenasilsiniz kizlar? Ben bugun ise basladim. Bir haftadir raporluydum. Bugun ruyamda oglumu gordum:)) altini degistirmeye calisiyordum, ne kadar zormus erkek cocugunun altini degistirmek. Sen temizlemeye calisiyosun o fiskirtiyo her tarafi kirletiyo:)) bana anne dedi bi de yaa cok tatliydi:))) kurbanla ugrasiyordu annemler. Sanirim kurban bayramindan bir kac gun once dogum yapmisim ruyamda:)
Gunaydin canim. Kanamanoluyormus sanirim gecmis olsun. Senin ikinci kez mi oluyo canim, ben de gecen hafta yasadim ayni seyi. Birden kanama geldi kirmizi, sonra kahverengiye dondu. 3 gun surdu. Bitti cok sukur. Bebegimde iyi masaallah. Sen de atlatirsin insallah canim.günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Evet canim ruyamda da anladim bunu gercekten cok zor bir bebegin sorumlulugu. Ama anne olunca hicbir sey gozumuze gorunmez, alisiriz da zamanlaNe güzel bir rüya görmüşsün Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah bizim daha cok şey öğrenmemiz lazım bu konuda cok zormuş bebeğe bakmak zormuş cocugu yetiştirmek zor hersey cok zor annen olmak gercekten cok zormuş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Gunaydin sizedenasilsiniz kizlar? Ben bugun ise basladim. Bir haftadir raporluydum. Bugun ruyamda oglumu gordum:)) altini degistirmeye calisiyordum, ne kadar zormus erkek cocugunun altini degistirmek. Sen temizlemeye calisiyosun o fiskirtiyo her tarafi kirletiyo:)) bana anne dedi bi de yaa cok tatliydi:))) kurbanla ugrasiyordu annemler. Sanirim kurban bayramindan bir kac gun once dogum yapmisim ruyamda:)
Evet canim hem kendi ustunu hem de bizimkini islatacaklar:)) alisana kadar baya bi kirlenir ustumuz basimiz:)))Ne kadar gerçek bir rüya görmüşsün :))))))) Her şeyiyle gerçek :)))
Alt değiştirme olayını da hiç düşünmemiştim :) Minik pipişiyle üstümüzü mü ıslatıcaklar şimdii :))))))))))))
anlamı güzel kendi güzell olsundA HİÇ farketmez aslında
Gunaydin canim. Kanamanoluyormus sanirim gecmis olsun. Senin ikinci kez mi oluyo canim, ben de gecen hafta yasadim ayni seyi. Birden kanama geldi kirmizi, sonra kahverengiye dondu. 3 gun surdu. Bitti cok sukur. Bebegimde iyi masaallah. Sen de atlatirsin insallah canim.
evet canım benımde kırmızıydı kahveye dondu ığne yaptırdık bugün iyiyim bıraz bugunde hapa başladık bakalımbebekte sorun yok şükür bizimde hatta gününden önce gidiyo allah herkese şifa versin inşallah zor boyle ya
Evet canim hem kendi ustunu hem de bizimkini islatacaklar:)) alisana kadar baya bi kirlenir ustumuz basimiz:)))
Ilk defa ruyamda bebegimi gordum, gormeyi cok istiyordum:))
evet canım benımde kırmızıydı kahveye dondu ığne yaptırdık bugün iyiyim bıraz bugunde hapa başladık bakalımbebekte sorun yok şükür bizimde hatta gününden önce gidiyo allah herkese şifa versin inşallah zor boyle ya
Canım endişelenmemek elde değil tabi, inşallah bişey olmaz kalbini ferah tut. Bi dua söyleyim onu oku sekine duası var onu 19 kere oku canım. Ben doktora gitmeden önce okumuştum. ayaklarını yüksek biryere koyarak sırt üstü yat o şekilde dinlen canım hemen yollara düşme doktorunu ara bugün dinlen, gel demezse. yarın gidersin. İnşallah bişey olmayacak bebeklerimize artık kocaman oldular. Kanama yaşayarak hamileliğini geçirmiş olan bi çok kişi var. Kahverengiye dönmesi iyi demekki kanama bitiyo.Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrarşimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş
Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrarşimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş
Kızlar cuma günü internetten üçlü test sonucuma baktım.
Üç grupta da risksiz bölgede yazıyor..
Doktora da göstericem yine. Ama herhalde iyi çıktı. Allahıma şükürler olsun :)
ohh ne güzel iyi çıkmış çok sevindim canım. Ben ikiliyi yaptırmıştım çok şükür iyi çıktı, doktor üçlü ve dörtlü testi yaptırmayı ister misin dedi ben de yok dedim.
Çok şükür plasentada kanama vs yok. Idrar değerlerim yüksek çıktı. Dr kum döküyor olabilirsin deyip ilaç yazdı temizlemesi için. Ama biraz hareket edeyim hemen ağrılarım artmaya başlıyor. Korkuyorum yerimden kalkmaya
Şükürler olsun canım. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin. Onların bu zamanlarda yanımızda olduğunu bilmek bize büyük güç veriyo tabi. Onların verdiği güçle bir takım şeylerin üstesinden geliyoruz. Yaptırdığımız testler hep ihtimalleri söylüyo zaten, bu saatten sonra bebeklerimize zaten kıyamayız. Öncede kıyamazdım zaten, ne olursa olsun onlar bizim canımız. Çok şükür ki testler düşük riskli çıktı içimiz rahatladı. Onları kucağımıza aldığımız gün yaşadığımız en güzel, en duygulu gün olacak sanırım, şimdi bile düşününce duygulanıyoruzCanım hiçbirini yaptırmasak da olur aslında ama bi tanesini yaptırmak da yeterli. Yaşımız genç çünkü :)
Allahıma şükürler olsun bebeklerimiz sapasağlam. İnşallah Allahım bize doğdukları günü de göstersin. Cihangirimi dünyaya getirdiğim o anı düşününce benim gözlerim doluyor. Böyle içimi çekip hıçkırıyorum. O anda nasıl olucam kimbilir. Doğum korkusu, eşimin bebeğimin ailemin verdiği güç.. Allahım onları başımızdan eksik etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?