hayirli cumalar canim amim insallah
Ben bugün face'den ilan ettimsorma cnm ya, şu 3 ayımızı sıkıntı olmadan atlatsaydık hayırlısıyla, ben de söylemeyecektim ama 3 kişi öğrendi . Hiç istememiştim söylemeyi 3 aydan önce ama, tutamıyorum işte
Ben de maltepe bölge hastanesine gidicem:))))
Belki de seninle lütfi kırdarda karşılaşmışızdır:)))))))
Ben bugün face'den ilan ettim
Ben hamileyim dedim hemen içeri girdim.olabilir, kan tahlilleri verenler çoktu :)
İgne yada aspirin flan kullaniyomusun cnm? Yani muhtemelen 1 dusuk sonrasi arastirma yapmamislardir ama. Mesela bnde kan pihtilasmasi cikti sende de boyle bi durum var mi yoksa ilk gebeliklerde % 40 zaten bos gebelik olabiliyomus diye dr arastirma geregi duymadi mi?
Evet evet bu sefer insallah hepimizin bebisleri saglikli sihhatli olacak Allahim dualarimizi geri cevirmeyecek insallah:)
Allah senden de razı olsun. aslında ben seni rahatlamışım gibi duruyor ama aslında senin yazını görünce ben bir ohh çekip yazdım. Sen de beni rahatlattın yani:)Burası gerçekten çok güzel bana 1 hafta sonra gel dedi ama dayanabilirsem ben de 21 şubatta gideceğim.Kesin olsun inş. Bir daha bir daha çok üzülüyorum sonra.saol cnm teşekkür ederim içim rahatladı biraz çok saolll iyiki warsınn iyiki burası varrrr allah razı olsun hepinizden ..beni 15 gün sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için bu 15 günü burda sizlerle geçiricem yoksa kafayı yerimmm
Tutmaya gerek yok:)ooooooo hayırlı işlerr, az bekleseydin yaa, ben face yi açıyom sonra vazgeçiyorum , nasıl oluyosa orda tutuyorum kendimi
Teyzesinin güzeli merhabalar sana. Bizi cok endişendirdin. Hep iyi ol tammı yerinde mutlu huzurlu geliş büyü. Annem seni cok seviyor ve sabırsızlıkla seni bekliyor. Annenin karnında büyü yaramazlık yap ama anneciğini ve bizleri endişelendirme. Seni cook seviyorumm :))
inşallah canım.. ben de daha söyleyemedim üstelik yeni başladım işe. yani onlar başta sormadılar bir şey demediler.. hiç konusu geçmedi. çünkü iş görüşmelerimde bin defa soruyorlardı. inşallah da sorun olmaz. neyse ben de daha önce düşük yaptığım için söylemek istemiyorum açıkçası.. progestanı dr mı önerdi.
Ben hamileyim dedim hemen içeri girdim.
Millet bana uyuz oldu :)))))))))
Sen o sırayı beklemedin inşallah. O sıra çekilmez bu halimizle:))))))))
hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla alın inşallah...ama yüzük kardeşliğine bayıldımmmmm
ayy cnm cok sevindim yaa:)) walla bnde 3. gündü dün kendim yaptım yine nerdeyse iğnelerin izi bile belli diil:) vücudumuzu bizden iyi kmse tanıyamaz en iyisi kendimizin yapmasıı tbrikk ederim cnm:))
kızz allah iyiliğini -iyiliğinizi versin..
teyzesin gülünü ben de öpüyorum.
bir sonraki kontrolü ne zaman verdi.
Tutmaya gerek yok:)
Allah korusun düşecek çocuk 4. ayında da düşebiliyor..
Bak esra erol 4 aylık çocuğunu düşürdü.
Bi daha gidersen bekleme:)aaaaa ne uyanıksın heee, ama merak etme benimde kendime göre yöntemlerim vardıeşimi sırada beklettim ben oturdum sıra gelmeye yakında gittim
teşekkür ederizz..minik 8 haftalık olana kadar size de tavsiye ederiz :))
nerden anladın kısss
hangisinde çıktı. yani benim kürtaj sonrası üç ay sonra bir rapor da ondan bir şey çıkmadı. yani dr bunda bir şey yok dedi. ama tekrar gebe kaldığında iğneye başlarız sen günde bir defa coraspirin iç dedi. ama tabi ben hergün içmedim. içemedim..
o dediğim raporda mı çıktı senin kan pıhtılaşması sebebi diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?