2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yaptırdım canım çıkmadı bende.. ama doktorum her ihtimale karşı gebe kalırsan başlayalımd edi.. sulandırıcı igne coraspin progestan direk başladık folbiol zaten alıyodum.. hayırlısı artık

Allah senden de razı olsun. aslında ben seni rahatlamışım gibi duruyor ama aslında senin yazını görünce ben bir ohh çekip yazdım. Sen de beni rahatlattın yani:)Burası gerçekten çok güzel bana 1 hafta sonra gel dedi ama dayanabilirsem ben de 21 şubatta gideceğim.Kesin olsun inş. Bir daha bir daha çok üzülüyorum sonra.

ooooooo hayırlı işlerr, az bekleseydin yaa, ben face yi açıyom sonra vazgeçiyorum , nasıl oluyosa orda tutuyorum kendimi
Tutmaya gerek yok:)
Allah korusun düşecek çocuk 4. ayında da düşebiliyor..
Bak esra erol 4 aylık çocuğunu düşürdü.

Tamam teyzoşum söz hep iyi olucam anneme ayakta bile uyutmak dışında fazla bi rahatsızlık vermiycem :)
Bizde minik arkadaşımı ve seni çok seviyoruzzz muahh muahh :-*

evet canım hele yeni başladıysan hiç söyleme bizim iş yerinde arkadaşımızı işle girdikten 2 ay sonra hamile kalmış 3 ay bitince söyledi . kimse de eleştiremedi onu. hakları yok çünkü.
ben 6 yıldır aynı firmada çalışıyorum kalp atışını duyunca söyleyeceğim .Çünkü geçen sefer bebeğimin kalp atışını duymadan söyledim sonra kürtaj olunca hep bir acıyan gözler etrafta .gerek yok yani. Allah bilir gerçi kalp atışını bile duysak .allah korusun .

Ben hamileyim dedim hemen içeri girdim.
Millet bana uyuz oldu :)))))))))
Sen o sırayı beklemedin inşallah. O sıra çekilmez bu halimizle:))))))))

aaaaa ne uyanıksın heee, ama merak etme benimde kendime göre yöntemlerim vardı eşimi sırada beklettim ben oturdum sıra gelmeye yakında gittim

ayy cnm cok sevindim yaa:)) walla bnde 3. gündü dün kendim yaptım yine nerdeyse iğnelerin izi bile belli diil:) vücudumuzu bizden iyi kmse tanıyamaz en iyisi kendimizin yapmasıı tbrikk ederim cnm:))

Aynı şekilde hatta tereddüt bile ettim sonradan acaba yapamadım mı diye, çünkü ne bir iz, ne bir ağrı ne de morrluk :))

Çok saol canım

kızz allah iyiliğini -iyiliğinizi versin..

teyzesin gülünü ben de öpüyorum.

bir sonraki kontrolü ne zaman verdi.

:)))))
bissürü bissürü testler istedi bizden.
Sizlerden de isteyecektir muhtemelen doktorlar
onların sonuçlarını al gel dedi.Sonuçlar çıksın öyle gidicez 1 hafta sonra falan giderim herhalde
o zaman kalp atışlarını da duyabilirmişiz innşşaallaaahhh :)

aaaaa ne uyanıksın heee, ama merak etme benimde kendime göre yöntemlerim vardı eşimi sırada beklettim ben oturdum sıra gelmeye yakında gittim
Bi daha gidersen bekleme:)
Ben tahlillerimi orda yaptırırım.
Sonuçları özele gösteririm diye düşünüyorum:)

teşekkür ederizz..minik 8 haftalık olana kadar size de tavsiye ederiz :))

:))canm bizim minik büyüdü artık kasım 2012 annesiyim:)))daha yenisi de yok öyle dolaşırken takıldı gözüme de kardeşlik hoşuma gitti...ama biz ilk dört ay iş nedenyle birlikte değildk zaten ama sonra son güne kadar kardeşlik yapmadık:))))sizin de öle olur inşallah...

pıhtılasma testleri ayrı cnm...genetik bölümünde senden kan alınıp yapılcaktı ama doktorun coraspin iç ve hamile kalınca iğneye baslıcaz dediğine göre pıhtılasmadan şüphelenmiş olabilir...coraspini hiç ihmal etme her gün iç mutlaka ve tabi iğnelerini de mutlaka ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…